Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Aido Mikuto

Go down 
SzerzőÜzenet
Aido Mikuto

Aido Mikuto

Hozzászólások száma : 25
Regisztrált : 2009. Jun. 23.

Karakterlap
Reiatsu:
Aido Mikuto Left_bar_bleue630/50000Aido Mikuto Empty_bar_bleue  (630/50000)
Démonmágia:
Aido Mikuto Left_bar_bleue300/50000Aido Mikuto Empty_bar_bleue  (300/50000)

Aido Mikuto Empty
TémanyitásTárgy: Aido Mikuto   Aido Mikuto Icon_minitimeKedd Jún. 23, 2009 11:53 pm

Név: Aido Mikuto
Kaszt: Shinigami, 6. osztag
Nem: Férfi
Kor: 34 (látszólagos)
Zanpaktou neve: Kannen manoko

Zanpaktou képessége:
1. Kezdeti képesség: A kard pengéje megváltozik, a penge éle kifelé fog nézni. (Ez azon látszódik meg, hogy a kard hajlik, alapesetben arra hajlik kissé, amerre a penge éle van, ez esetben a hajlás iránya más, Ha a penge éle felfelé néz, akkor a kard lefelé, a föld felé kanyarodik.)
Ezzel ha megvág valakit, az ideiglenesen elveszti a látását. Reiatsutól függ a látás károsodásának mértéke (semmit sem lát, esetleg homályosan), valamint az ideje a látáskárosodásnak.

2. Későbbi képesség: A kard segítségével, ha nyugodt helyzetbe tud helyezkedni, képes távolabb látni. Afféle harmadik szem, hatodik érzék, kinek hogy tetszik. Így akár a Soul Society -ből láthatja azt is, hogy mi történik a Földön.

3. Még későbbi képesség: A 2. képesség továbbfejlődve, immáron képes a múltba vagy a jövőbe tekinteni. Nagyban függ a siker és a vissza/ előretekintés távolsága (hogy milyen távolra tud előre jósolni vele) a reiatsutól. A múltat pontosan megtudja mutatni vele, de a jövő még változhat, így az nem teljesen megbízható.

Előtörténet:

Emberi kor:
Réges régen volt már, hogy megszületett Aido, még jóval az első világháború előtt. Békés időket éltek akkoriban Japánban, a külföldi hajókat a kikötőkbe sem engedték be, nem rontották még a levegőt. Bár talán kissé fejletlenek voltak, jól tudtak élni. Aido egy hétköznapi családba született eleinte, legalábbis annak tűnt. Gyermekkora átlagos volt. A teljes szófogadásban telt, szinte leste szülei parancsait, melyikük mit és hogyan szeretne és persze ezeket teljesítette is. Nagy volt a fegyelem. CSupán mikor elérte a 17 éves kort, akkor avatták be a család múltjába. Kiderült, hogy nemesi családba született, ám szülei beleuntak a túl könnyű életbe, hogy szinte semmit sem kellett dolgozniuk, csupán az apának kellett a faluban járkálnia, szamuráji rangjával. Velük ellentétben a fiú sosem érezhette mi a lazulás, nem volt valami könnyű élete, épp ezért áhítozott annyira rá. Elhatározta, hogy ő felvesz ismét a nemesi rangjukat, meg fog jelenni akár a császár előtt is ha kell, hogy nemesként kezeljék. Erre nem volt szükség. Szülei számítottak rá, hogy egyszer még így fog érezni a fiú, épp ezért hivatalosan nem mondtak le a nemességről, csak életmódot váltottak.
Egy év múlva Aido már kardot viselt az oldalán, ő is szamurájként élhetett. Bár élete legnehezebb korszaka valójából csak ekkor kezdődött. Azt hitte, hogy szamurájjá válni könnyű móka, ha egyszer nemes, ám koránt sem így volt. Meg kellett tanulnia mesterfokon forgatni a kardot, mi több, íjat is profin kellett használnia. Bár a legkellemesebb ruhákat viselte, a legjobb kardok közül lógott egy az oldalán, de vért izzadt, mikor használni tanulta az utóbbit.
Jó pár év telt el így, de a gyümölcse meglett. Szorgalmas volt, remélte, hogy egyszer még könnyen fog élni, ha megcsinálja, ha sikerül neki és ez volt az, ami éltette. Egészen 33 éves koráig boldogan élt. Ekkor háborút hirdettek ki két daimyo közt, egyik az ő földesura, felettese volt. Kénytelen volt ő is hadba szállni. A következő évben életét vesztette azt egyik összecsapáson.
A lelke a harcmezőn maradt sok másikkal együtt. Nem tudtak hova térni, egyeseken pedig lánc alakult ki, mely szépen lassan fogyni kezdett. Együtt tanácskoztak, ám nem tudták, hogy mi lehet a rejtélyes történésnek az oka és hogy miért nincs mindenkin ilyen lánc. Már a láncok fele elfogyott, mikor egy fekete ruhás alak jelent meg. A sok halott, a lelkek a fekete fickó felé tekintettek, ám az csak szótlanul felsóhajtott. A semmibe beszélt, nem volt oylan, aki értette volna, hogy mit csinál. Pár perc múlva még pár fekete ruhás alak tűnt fel. Kiderült, halálistenek, shinigamik voltak és azért jöttek, hogy nekik segítsenek átmenni a túlvilágra. Persze sokan tartottak a dologtól, de voltak, akik készséggel álltak elébe. Végül mindenkinek a lelkét sikerült áthelyezni egy másik világba... A lelkek világába.


Lelkek világa:
Mikor Aido megérkezett a faluba, nem értette, hogy mi is történt pontosan, hol lehet. Hatalmas helyre keveredett, de ekkoriban még sok ház üres volt. Mikor hallotta, hogy senki sem él ezekben, fogta magát és beköltözött az egyikbe. Hosszú ideig élt itt békében, közben informálódott a dolgokról. Megtudott egy s mást még a halálistenekről, a lelkekről, mi több, a hollowokról is értesült. Tenni mást nem tudott, mint élni tovább Rukongaiban, a házban, amit kiszemelt magának. Az idő csak telt, egyre több lélek került át ebbe a hatalmas faluba, a lakhelyek pedig kezdtek elfogyni. Kialakultak a szegény negyedek, a gazdag negyedek és a középosztály. Aido hiába hangoztatta, hogy nemesi származású ember volt, senki sem törődött vele, csak a középosztályba került be. Pár frissen érkező lelket befogadott maga mellé a házba és így élt még hosszan.
Egy nap elkezdett magában valami furcsát felfedezni. Egyre több dologra lett képes, nagyobbakat ugrott, mint előtte és érezte, hogy valami átjárja a testét. Erre nem csak ő figyelt fel: egy shinigami, aki a közelben szokott járkálni felfigyelt rá. Tőle tudta meg Aido, hogy mi is folyik le benne, mi történik vele. Ő is shinigamivá kezdett válni. Megjelent benne az erő, ami a halálistenekben van. A halálisten felajánlotta neki, hogy beajánlja a kapitányoknál, ám eleinte hezitált. Nem volt benne biztos, hogy akarja ezt a jövőt, végül mégis elérkezett a válasz. Folytathatta az életet, amit elkezdett, ezt látta lehetőségként benne. Elfogadta az ajánlatot és hamarosan már a Lélektovábbképző akadémián tanult.

Shinigami pályafutás:
Az akadémián eleinte nem ment minden olyan fényesen neki, mint remélte. A kardforgatásból is sokat felejtett, de azt hamar megtanulta ismét, az osztály legjobbja lett belőle, viszont a lelkének irányítása nem ment neki. Kardjából képtelen volt előhozni bármit is, a kard lelkével pedig egyszer sem találkozott. Egyszerűen csak kardnak hívta, nem tudta a nevét. Több osztályt is bukott emiatt, hiszen alapkövetelmény ahhoz, hogy valaki osztagba kerülhessen, hogy tudja a shikai szintet, a shikaihoz pedig tudnia kéne a nevét a zanpaktounak. Ezek helyett inkább a kidoukat kezdte el tanulmányozni, néhányat belőle el is sajátítva.
Egyik este, az akadémia folyosóin sétált, ekkor történt meg a várva várt esemény. Egy hang szólította meg, miközben szomorkodva sétált, tudta, hogy másnap lesz a vizsga, félt, hogy nem megy át.
"Csak nem fog a félelem uralkodni rajtad egy ilyen kis semmiség miatt?" Hallotta meg az ismeretlen figurát. A nevét kérdezte, ám az látszólag nem felelt. Pár másodperc múlva Aido össze esett és egy teljesen ismeretlen helyen kelt fel. A hellyel nem is foglalkozott, inkább csak a figurával, aki előtte állt. Teljesen emberi alakja volt a figurának, afféle köpenyt viselt, csupán egy szokatlan dolog volt rajta: egy szem volt a homlokán is. Ekkor hallotta meg a nevét is: Kannen Manoko. Ahogy a nevet meghallotta, kavarogni kezdett elméje, kardja jelent meg a kezében. Rá tekintett, a háromszemű alak, Kannen pedig Aidora nézett, mosolygott. "Végre meghallottad a nevem..." Hallotta még utoljára a férfi hangját, majd az szép lassan elkezdett elhomályosodni, míg el nem tűnt, a kard pedig formálódni kezdett. Az éle átkerült a penge másik oldalára.
A negyedik osztagnál ébredt fel az egyik ágyban, kora reggel. Megtudta, hogy össze esett és az egyik kapitány rátalált, ide hozta. A hatodik osztag kapitánya volt az, Kuchiki Byakuya. Aidonak viszont nem volt ideje ezzel törődni, egyelőre legalábbis nem. Sietnie kellett, hogy beérjen még a vizsgára. Utolsó pillanatokban futott be, elkezdette. Úgy gondolta, hogy csak álom volt az esti dolog, ám mikor elértek oda, hogy be kellett mutatnia a shikai szintet, nagyot nyelt, arra gondolt, hogy talán mégis megtörtént, esetleg valóság volt. Ennek reményében ejtette ki a két szót. Kannen manoko... Ahogy elhangzott, a kard változni kezdett ismét, a penge éle átkerült a penge másik oldalára. Átment a vizsgán. Kérelmezte, hogy a hatodik osztagba kerülhessen, valahogy meg akarta még hálálni a dolgot a kapitánynak, ám még nem tudta hogyan, de azt igen, hogy így lesz csak rá alkalma: ha közvetlen alatta tudna szolgálni. Életcéljává vállt a hálaadás.

Kieg:
Szeretnék úgy kezdeni, hogy a karakterem ismeri a "shunpo" technikát és a négyes hadout: byakurai (fehér villám). A majdnai lélekenergia pontjaimból váltanék be ezekért.
Vissza az elejére Go down
Neliel tu Oderschwank
Admin
Neliel tu Oderschwank

Hozzászólások száma : 144
Kor : 28
Tartózkodási hely : Budapest
Regisztrált : 2009. Jun. 19.

Karakterlap
Reiatsu:
Aido Mikuto Left_bar_bleue4500/50000Aido Mikuto Empty_bar_bleue  (4500/50000)
Démonmágia:
Aido Mikuto Left_bar_bleue2000/50000Aido Mikuto Empty_bar_bleue  (2000/50000)

Aido Mikuto Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aido Mikuto   Aido Mikuto Icon_minitimeSzer. Jún. 24, 2009 12:16 am

Szia

Tetszik az előtörid! Nagyon szépen kidolgoztad.
Igen egyedi a Shikai ötlet, nekem személy szerint nagyon tetszik! Gratula hozzá Smile
290 reiatsupontot adok és ebből 10 jön le és kerül át a démonmágia pontjaidhoz hogy a karid meg tudja csinálni a Byakurait, és tudja a Shunpot.

Kérlek készítsd el Karakterlapodat amin 900 pontot oszthatsz el Erő, Gyorsaság és Állóképesség között.

Jó játékot Smile
Vissza az elejére Go down
 
Aido Mikuto
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: