Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Vergil

Go down 
SzerzőÜzenet
Vergil

Vergil

Hozzászólások száma : 5
Regisztrált : 2009. Jul. 03.

Vergil Empty
TémanyitásTárgy: Vergil   Vergil Icon_minitimePént. Júl. 03, 2009 5:33 pm

Információk:

Név: Vergil
Kor: 29
Nem: Férfi
Kaszt: Shinigami
Magasság: 185 cm
Súly: 77 kg
Zanpaktou: Jégverem - Hjósicu

Kinézet mikor szellemi energiáját növeszti:

Image Hosted by ImageShack.us


Shikai:

Image Hosted by ImageShack.us


Bankai:

Image Hosted by ImageShack.us


Történet:

Szüleiről semmit se tud, mivel édesanyja megszületésekor meghalt, apjával meg soha nem találkozott. A kórház intézkedett arról, hogy jó helyre kerüljön. Egy ideig ameddig csak lehetett ápolták a nővérkék, s igyekeztek minél tovább ott tartani a csecsemőt mivel nagyon megszerették. Főorvosnak egy ideig meglágyult a szíve, de eljött az idő mikor már nemet kellet mondania, mivel nem élhet itt örökké. A kis kölyköt 1. év betöltése után intézetbe dugták ahol biztonságban, dadák és egyéb gondviselők nevelgethették. Legnagyobb aggodalmuk ekkor csak annyi volt, hogy nem tudták a nevét. Ki akartak találni neki valami frappáns nevet ami igazán hozzá illik, de csak összevesztek és nem jutottak eredményre. Az intézmény vezető utána nézett az édes anyja végrendeletének, melyben kiderül, hogy semmit nem hagyott egyetlen fiára. A levélben fiát szólítja Vergil néven, de teljes nevét nem lehetett kikövetkeztetni. A gondozókkal megosztotta a dolgokat, így abból már nem lesz több vita, hogy hívják. Úgy gondolták elég lesz neki ez a név, később majd eldönti apja vagy anyja nevét akarja felvenni.
5 évesen megszökött innen Vergil, mert utálta ha szeretgették őt, sőt magát a szeretetet utálta. Mindenki mindig körülötte zsongott, megelégelte és megszökött egy sötét viharos fagyos téli éjszakán. Futott ameddig csak bírt és olyan gyorsan ahogyan csak tudott, az utcák rejtélyes módon nem voltak megvilágítva. Egyszer csak rengéseket érzett és sikoltásokat. Sejtette, hogy valami követi. Igaza volt, az oszlopok sorra dőltek el mögötte, hatalmas lábnyomok jelentek meg a földön. A fiú ettől egyáltalán nem ijedt meg sőt meg is állt. Megfordult és csak annyit mondott: - Mi vagy te?. Ekkor érintést érzett a teste körül, ekkor meglátta hatalmas üldözőjét amint épp felemeli a kezével. Választ ugyan nem kapott, mivel feltűnt egy fekete ruhás személy aki egy vágással ketté vágta a fejét.
Ez az illető kiszúrta, hogy látott mindent a kölyök ezért oda ment hozzá megkérdezte: - Jól vagy? Válaszként csak egy bólintást kapott. - Van családod? - Erre is csak nemre utalóan csóválta a fejét. - Akkor szépen magammal viszlek, mi a neved én Cavier vagyok. A fiú nem válaszolt. - Nos rendben majd később. Felkapta a vállára és egy világos kapu nyílt meg előttük a semmiből. Átmentek rajta, ekkor közölte vele a férfi aki elhurcolta, hogy ő egy shinigami és most Soul Society-ben vannak, ahol a shinigamik élnek. A főkapitány elé vitte, elmagyarázta neki, hogy miért hozta ide. Egyszerűen csak érezhető volt a kölykön egy kis szellemi energia.
A főkapitány megkérdezte a fiú nevét, erre már bátorkodott válaszolni Vergil. Befogatta és megígérte neki, hogy nem fog bántódása esni, kitanítják a harcművészetük fortélyait. Vergil nem egy vidám gyerek, ahhoz, hogy mosolyogjon csoda kell vagy még az sem elég.
Tehát ötévesen megkezdte tanulmányait, és az 8.-ik osztagba került. Nagyon jól haladt, tehetséges volt, azt feltételezték róla, hogy akár a kapitányi szintet is elérheti. 7 évesen megkapta zanpaktouját, eszeveszetten elkezdett gyakorolni vele éjjel nappal addig amíg el nem ájul a kimerültségtől. Maga sem tudta megmondani miért csinálja ezt, egyszerűen csak gyakorolt. A kapitányok sokat nézték Vergilt, csodálkoztak kitartásán, érezték, hogy nagy harcos lesz még egyszer belőle. A folytonos edzés jövőjében nagy létfontosságú lesz, elsöprő erővel van megáldva, reménykedik benne, hogy megtudja minél hamarabb kardjának nevét. Viszont a zanpaktouja elég makacs, már kapitányokkal edzik együtt de még mindig nem tudja a nevét. 28 éves koráig nem tudja meg a kardja nevét, de legalább Hadnagya lett a 8. osztagnak. Szellemi energiája megvan a kapitányi szinthez, de különleges képesség nélkül nem állhat egy kapitány helyére sem, ezt a főkapitány mondta.
Soul Society-t megtámadták, Vergil ekkor töltené be 29.-ik élet évet. A behatolók nagyon erősek voltak, minden kapitányt és több ezer shinigami készülődött a halálba. Vergil az osztaga megmentésével foglalkozott ezért kimaradt a harcból. De beleütközött az ellenség 3 fős csapatjába, az osztagát egy vágással leterítette az egyikük. Kardot rántott Vergil és szellemi energiájával meglepte a behatolókat, s megtámadta a középsőt. Nagy erőfeszítések után Vergil kezéből kicsúszik a kard és súlyos sérülést szenved a jobb vállán. Kinevették végül addig rugdosták verték még el nem tört minden csontja. A behatolóknak semmi különös célja nem volt, csak megmutatni a shinigamiknak igen is van erősebb náluk, végül sértetlenül távoztak.
A gyógyító osztagnak akik a csatornákban bújtak meg, nekik köszönhetően megmenekült Vergil, de jó pár kapitány nem járt ekkora szerencsével. Ezért Vergil ideiglenesen a 8. osztag kapitányává nevezték ki. De mikor padlóra került, lepörgött előtte az egész élete, s kapott egy suttogó nevet a fülébe. Természetesen a zanpaktounak a neve volt az Hjósicu. Kapitány társainak nem árulta el, nagy hibát követett el ezzel, mert idővel jött egy állítólagosan erősebb kapitány ezért ő rá már nem volt szükség. Nem volt több hely a nagy mészárlás ellenére sem, ezért az emberi világba száműzték. Pedig váltig állítható, hogy a legerősebb a kapitányok közül. Hamar megfeledkezett róla mindenki, ezért nem kellet aggódnia semmi problémától, de ő kereste a bajt...

Hjósicu Shikai képességek:

Megidéz hat jégkardot maga körül, ezekkel támadhat és védekezhet egyaránt, ráadásul 7. kard ként használhatja a sajátját ami nem jégből van. Nehéz elsajátítani ezt a technikát mivel egyszerre 6 kardot irányítani nem könnyű dolog. Az emberi világban volt ideje begyakorolnia. Természetesen idővel tökéletesítette is.

1. támadás: A kardok az ellenfél felé irányulnak és egyszerre próbálják átszúrni őt. Követik, ha elmozdulna álló helyzetéből. Ki lehet térni előlük, és rá támadhat Vergilre. (de még akkor is ott van nálam 7. kard ként a fém kardja)
2. támadás: Az ellenfél köré gyűlnek és parancsra hirtelen összecsapódnak és börtön szerűen nem engedik mozdulni a foglyul ejtett illetőt. (ki lehet tőrni belőle valahogy de ezt had ne én találjam ki)
3. támadás: Különböző mozdulat sorokkal támad egyszerre a 6 jégkard az ellenfélre.

1. védekezés: A jégkardok forognak Vergil körül, ezáltal védelmezik őt jó pár támadástól.

Hjósicu Bankai képességek:

Nagy vihar, szél és szellemi energiától morajló zördülés csap föl mikor elhangzik a Bankai szó. Üvegszerű csattogások zenélnek, és végkifejletül mindent jégbe borít. Fagyos környezetet épít, Vergil ehhez hozzá tud szokni. Aki először találkozik ezzel képességével az nem biztos.

1. támadás: Jégszilánkok ezreivel megtámadhatja ellenfelét, s az rengeteg vágást kaphat ha nem tudja hárítani a támadást.
2. támadás: Kard érintéskor Hjósicu-ból a hidegség átáramlik az ellenfél kardjára, így az elég hideggé válik, eléggé nehéz így fogni azt a kardot...
3. támadás: Ezzel a támadással már Jégszilánkok millióit zúdíthatja rá ellenfelére.
4. támadás: Jégből formálhat egy kígyó szerű sárkány szörnyet, ami jeget tud okádni és erősen megtudja lökni illetve szorítani az ellenséget. (a kardjától elválik a sárkány ez nem Toushiro féle dolog) Formálhat akár jég gömböket is amivel jól "megdobálhatja" a célpontot.
5. támadás: A környezet feléled és az ellenfél ellen fordul, ez alatt azt értem, hogy különböző nagyságú méretű és sebességű jég hegyek, rudak csaphatnak fel a földről. Ki lehet előle térni, ha még nem fagyot le a t*k*d. Very Happy

1. védekezés: Megvédnek a szilánkok.
2. védekezés: Megvéd a sárkány vagy az épp aktuálisan formált tárgy.
3. védekezés: Megvéd a környezetünk.

De ezek mellet még mindig ott van a zanpaktou-nk amivel háríthatunk egy adott támadást.


A képességeinek nagy hátránya, hogy egyszerre csak egy féle dolgot használhat. Például ha az 1. támadást használja akkor automatikusan érvényben van a 1. védekezés is, de ezzel egyszerre semilyen más képesség nem lehet aktív csak ha az előzőt eltüntette.


A hozzászólást Vergil összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 05, 2009 8:45 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Hirako Shinji
Kalandmester
Hirako Shinji

Hozzászólások száma : 174
Kor : 28
Regisztrált : 2009. Jun. 06.

Karakterlap
Reiatsu:
Vergil Left_bar_bleue10000/50000Vergil Empty_bar_bleue  (10000/50000)
Démonmágia:
Vergil Left_bar_bleue3000/50000Vergil Empty_bar_bleue  (3000/50000)

Vergil Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vergil   Vergil Icon_minitimeSzomb. Júl. 04, 2009 5:25 pm

Én igazából nem értékelem ki amit írtál, mert nem nagyon van tapasztalatom még értékelésban. De azért írok pár észrevételt.
Mindig jó a hosszab életrajz, mert több reiatsu jár érte, úgyhogy azt bővítsd ki. A másik dolog, bár ezt lehet hogy csak én gondolom így gondolom de szerintem egy kicsit táp lettél, úgyhogy szedj le pár képességet, amit majd később megtanulhatsz azért Smile
Vissza az elejére Go down
Zaraki Kenpachi
Admin
Zaraki Kenpachi

Hozzászólások száma : 927
Regisztrált : 2008. Aug. 14.

Karakterlap
Reiatsu:
Vergil Left_bar_bleue14000/50000Vergil Empty_bar_bleue  (14000/50000)
Démonmágia:
Vergil Left_bar_bleue0/50000Vergil Empty_bar_bleue  (0/50000)

Vergil Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vergil   Vergil Icon_minitimeSzomb. Júl. 04, 2009 6:25 pm

Nos, ahogy azt Hirako is mondta, ez a karakter így nagyon táp. kezdjük ott, hogy a bountok nem családba születtek, hanem a shinigamik teremtették őket. A gboubtoknak nem tudunk semmiféle szent kardjáról, így azt egyeztetni kéne, hogy legyen-e ilyen.
A bountoknak általában nincs kardjuk, de ha van is, annak különleges képessége nincs, egy teljesen átlagos katana lehet maximum, amit valahol beszerzett.
Gyorsaság terén nem lehet ilyen gyors a csapása, azt, hogy az ellenfél hogy érzékeli a dolgokat a te és az ő karakterlapjától függ.
Emellett ez a teleportos dolog nagyon táp, emelett ez az egyik módosított lélek képessége az animeben...
Összességében nagyon táp a karakter, szoktam engedni több kis képességet, akár egész sokat is, ha az előtörténet NAGYON szép és semmi hiba nincs benne, mert abból láthatom, hogy jó játékos lehet, tudja használni, ám ezek a képességek sosem ilyen erősek.

Egyelőre elutasítom. Ha javították írj és ismét ellenőrizzük.
Vissza az elejére Go down
http://bleach-frpg.webmmorpg.net
Vergil

Vergil

Hozzászólások száma : 5
Regisztrált : 2009. Jul. 03.

Vergil Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vergil   Vergil Icon_minitimeVas. Júl. 05, 2009 8:21 pm

Üdv!

Köszönöm az értékeléseiteket és igazatok van.

Haladtam a dolgokkal, ráadásul inkább shinigamiként tengetem majd fórumos életem. A történet már félig kész van, a képességeket még nem találtam ki de jég alapúak lesznek.

Tisztelettel:
Vergil

BOCS az üzenetekért amiket küldtem össze vissza ment, bekavarodtam inkább ide írom, hogy mind ketten lássátok Smile
Vissza az elejére Go down
Hinamori Momo
Admin
Hinamori Momo

Hozzászólások száma : 317
Regisztrált : 2009. May. 01.

Karakterlap
Reiatsu:
Vergil Left_bar_bleue0/50000Vergil Empty_bar_bleue  (0/50000)
Démonmágia:
Vergil Left_bar_bleue50000/50000Vergil Empty_bar_bleue  (50000/50000)

Vergil Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vergil   Vergil Icon_minitimeVas. Júl. 05, 2009 10:40 pm

Kedves Vergil!

Én is elolvastam az előtörténetet és mivel én ilyen mindenlébenkanál vagyok ezért én is leírom most az új előtörténeteddel kapcsolatos hozzászólásaimat.

1. Észrevettük, hogy a karaktered neve és kinézete a Devil May Cry c. anime/játék-ból van. Ez nem jó. Nem szeretjük azt, ha egy animéből vett karaktert veszünk el, főleg, hogy még a neve is ugyanaz. Megtennéd, hogy kijavítanád? Nem szeretnénk a közeljövőben kis Shongokukat meg Naruto-kat látni itt rohangálni Very Happy

2. A kezdő karaktereknek nem lehet még bankai-uk. Ezt majd később fejlesztheted ki.

3. A gyermekek alapból az apjuk vezetéknevét kapják meg.

4. Élők nem kerülhetnek a Lelkek világába. Csak ha annál a shinigaminál éppenséggel egy lélekátalakító volt, ami nem éppen logikus lenne. ( Orihime, Chad, és Ishida is úgy tudott elmenni a Lelkek világába, hogy Urahara lélekátalakítót használt rajtuk.)

5. Na ez lehet, hogy csak én nem értettem a megfogalmazásból, de még ha 5 évesen el is került valahogy Soul Society-be akkor is előbb végig kell járnia az Akadémiát, és ha a shikai szintet eléri az maga a vizsgája, aztán kerülhet be egy osztaghoz. Szóval még az előtt meg kell tudnia a kardja nevét, mielőtt bekerül egy osztaghoz. (Kivéve persze Zarakit, de ő kivétel ügyebár.)

6. A kezdő karakter nem lehet se kapitány, se hadnagy, se tiszt. Egy teljesen kezdő halálisten szinte. A játék során fejlődhetsz. Very Happy

7. Nem értem, mért száműzték. De lehet csak én vagyok az értetlen.

8. Túl sok shikai támadás van szerintem, majd később kitanulhatja, kitapasztalhatja a dolgokat, támadások, hogyan tudja jobban használni a kardját. ^^

9. Ha lehetséges akkor írd le külön a jellemét.

Azt hiszem kb ennyi lenne. Remélem nem sértődsz meg ezen a felsoroláson, de azt hiszem így áttekinthetőbb. Meg nekem is könnyebb volt így leírnom. A többiek majd még úgyis asszem hozzászólnak, ha valami ellenvetésük lenne.
Amíg míg ki nem javítod a hibákat, addig továbbra is el van utasítva az előtörténet.

Üdvözlettel:
Hinamori Momo
Vissza az elejére Go down
Vergil

Vergil

Hozzászólások száma : 5
Regisztrált : 2009. Jul. 03.

Vergil Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vergil   Vergil Icon_minitimeHétf. Júl. 06, 2009 4:08 am

Üdv

Hát köszi az értékelést, de már nem tudok mit írni elfogyott az ihlet nincs több kész. A képességeket természetesen nem úgy gondolom ahogy ti elképzelitek, egy képességet se tudok, a történetben azt írtam le, hogy mi lesz a jövőm. Valóban kihagytam pár dolgot, de nehogy már mindent én találjak ki Very Happy. Más név meg nincs a fejemben, kedvencem a Bleachból Yamamoto Genyruusai Shigekuni dehát hogy nézne az már ki itt. De köszi, hogy mondtad ezt a Devil May Cry animet nem is tudtam hogy van ilyen, csak játékban. Mellesleg songokunak nincs katanája. Very Happy Uthogy töröljetek az oldalról ha kérhetem köszönöm.

Tisztelettel:
Vergil
Vissza az elejére Go down
Megszünt felhasználóHozzászólások száma : 56
Kor : 27
Tartózkodási hely : ----
Regisztrált : 2009. Jul. 09.

Vergil Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vergil   Vergil Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 7:06 am

Hallod szerintem te nem láttad az anime-t
ilyenkor azt tudom tanácsolni, hogy gyere fel az oldalamra és nézd végig csak 227-8. részig van fent, de nem kell megvenni, letölteni stb.
oldal: afsite.gportal.hu
Vissza az elejére Go down
Vergil

Vergil

Hozzászólások száma : 5
Regisztrált : 2009. Jul. 03.

Vergil Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vergil   Vergil Icon_minitimeKedd Júl. 28, 2009 6:06 pm

Üdv!

A mangát is olvasom, Bleach mániás vagyok. Smile
Vissza az elejére Go down
Saruwatari Hamano

Saruwatari Hamano

Hozzászólások száma : 126
Kor : 29
Tartózkodási hely : Soul Society
Regisztrált : 2009. Jul. 20.

Karakterlap
Reiatsu:
Vergil Left_bar_bleue250/50000Vergil Empty_bar_bleue  (250/50000)
Démonmágia:
Vergil Left_bar_bleue0/50000Vergil Empty_bar_bleue  (0/50000)

Vergil Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vergil   Vergil Icon_minitimeKedd Júl. 28, 2009 7:54 pm

nah akkor ha kell segítség szólj és ha úgy van segítek írni.
Vissza az elejére Go down
http://www.afsite.gportal.hu
Vergil

Vergil

Hozzászólások száma : 5
Regisztrált : 2009. Jul. 03.

Vergil Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vergil   Vergil Icon_minitimeKedd Júl. 28, 2009 10:14 pm

Köszönöm ajánlatod, de már rég nem érdekel a téma. Azért jövök fel most is mert kapok értesítőt az e-mail címemre.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Vergil Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vergil   Vergil Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Vergil
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: