Név: Kite Kattusz
Kaszt: Vaizard
Nem: Férfi
Kor: 16 év körülinek néz ki /amúgy 188 éves lenne/
Zanpaktou neve: Shitai Ryuu /Halott Sárkány - Villám (Kézség) tipusú/
Előtörténet:
Az 1860-as években születtem észak Írországban. Gyermekkorom gond nélkül telt el, egészen addig amíg egy hollow meg nem támadta a családomat. A hollow támadásba én is belehaltam. A lelkem ott maradt a testem közelében egészen addig amíg a 10-ik osztag kapitány, Hitsugaya Toushiro oda nem jött felszabadítani a lelkemet és ezzel együtt átküldeni engemet Soul City-be, azaz a tiszta lelkek városába. Az ott létem alatt nem volt esélyem megtalálni a szüleimet. Mivel ott nem öregedtem olyan gyorsan, mint az emberek épp ezért elég fiatalosan nézek ki most is. A shinigami képzőbe is úgy sikerült be kerülnöm hogy néhány helybeli gyerekkel próbáltunk Halálistenesdit játszani és egyszer csak sikerült csinálnom egy Sokatsu-t. Egy arra járó negyedik osztagos Halálisten látta ezt. Így kerültem a be a shinigami képző iskolába.
Az iskolában kemény évek vártak rám, mert én voltam a legfiatalabb. Viszont a fiatalságom nem tett túl a tehetségemen. Azért mert mindenki engem csesztetett, ezért gyakoroltam mindennap olyan intenzitással mint senki más. Szereztem azért néhány barátot is, azok közül akiket úgyszintén kivetettek. A sok gyakorlás következtében a reitsum is növekedett. Sokszor kérdezték hogy kihez akarok majd kerülni ha eljön az osztag választás. Én általában azt mondtam hogy a 10. osztagba, mert ott 2. tiszt az aki ide hozott. Mert akkoriban még csak 2. tiszt volt Hitsugaya taicho. Én nem nagyon ismertem a rangokat ezért folyton csak fönöknek hívtam. A zanpakutoum-at a vizsgák után kaptam csak meg. Neve az lett amit akkor gondoltam magamról: Shitai Ryuu, a halott sárkány. Találkozásom a 2. tiszttel igen érdekesen alakult, mivel övé volt a jégsárkány, az enyém meg a villámsárkány. Néhány év alatt szoros barátság alakult ki közöttünk. Hamarabb érte el a Bankai szintet mint én, viszont ő gyengébb volt a módszerek alkalmazásában. Sok sérülés által bírtam csak elsajátítani azt a szintet amit ő játszi könnyedséggel elért. Együtt neveztünk a kapitányi vizsgára is.
A vizsga biztosok azt fundálták ki hogy egymás ellen kell küzdenünk. Majdhogynem azonos kard, hasonló képességekkel. Sokatsu támadással indítottam a harcot, remélve hogy elkábul és nem lesz semmilyen komoly baja. Oda shuppozott mellém és elvágta a csulkomnak az egyik erét. Szerencsére a bal kezemen és nem a jobbon mert akkor egyből vége lett volna a harcnak. Elindultam felé vadul hadonászva Shitai Ryuu-t, de minden egyes csapásomat hárította. Megpróbálkoztam a villámtánccal, viszont lehajolt a döfésem elől és elvágta a térdemnél a bőrt fordulatból. Innen már tudtam a sorsomat. Amíg eszméleténél van az egyik addig van a harc. Nem volt választása. Lefejezett, majdhogynem. Kisuke akit néhány évvel késöb számüztek megmentette az életemet. Hitsugaya elvitte gyenge testemet hozzá. Megpróbált megmenteni de nem sikerült. Megtette azt amit csak bírt. Másnap hajnalra már Vaizard voltam.
Ennyi. Most jöjjenek a képek.
Katana (alap):
http://www.oriental-weaponry.co.uk/acatalog/HW1002Close-Bamboo-Katana.jpgKatana: (shikai):
http://www.armoury.hu/termekek/42.jpgKatana (bankai):
http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/75/b/AAAAAkJNmWUAAAAAAHW8lg.jpgKépességek:
- Shitai Ryuu /Egy villám sárkány vesz körül (bankai)/
- Shitai Ryuu no sokatsu /egy hatalmas kék villámot lövök ki egy sárkány alakjában (shikai)/
- Ryuu no haruken /megbénitja az ellenfelet egy rövid időre (alap)/