Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Sename Aiya

Go down 
SzerzőÜzenet
Sename Aiya
Shinigami
Sename Aiya

Hozzászólások száma : 54
Regisztrált : 2009. Aug. 10.

Karakterlap
Reiatsu:
Sename Aiya Left_bar_bleue285/50000Sename Aiya Empty_bar_bleue  (285/50000)
Démonmágia:
Sename Aiya Left_bar_bleue0/50000Sename Aiya Empty_bar_bleue  (0/50000)

Sename Aiya Empty
TémanyitásTárgy: Sename Aiya   Sename Aiya Icon_minitimeKedd Aug. 11, 2009 6:52 pm

~ a d a t o k
~ n é v

S e n a m e A i y a
~ k a s z t
shinigami
~ n e m
lány
~ k o r
12-13 - Látszólag.
Bár valódi kora nem háromjegyű, külseje ellenére nem számít friss húsnak Soul Society-ben.

~ j e l l e m e

Egyetlen szóval is remekül lehetne jellemezni. Szeszélyes. Heves természetű. Általában. Könnyen fel lehet bosszantani, és szinte bármivel. És akkor aztán mindenki meneküljön. Bárkivel könnyen harcba bocsátkozhat. Nem szereti, ha lenézik – ahogy bárki más sem, de ő erre különösen érzékeny. De nem mindig meggondolatlan, és komolytalan. Egyik percben még vicsorogva fojtogat, a másikban véresen komoly arccal szegezi zanpakutoját az ellenségre. Van, mikor egyből neked esik, ha megjegyzed, hogy milyen alacsony, de van, amikor elengedi a füle mellett a megjegyzést, és teljesen nyugodtan elsétál melletted. Kiszámíthatatlan. Néha hihetetlenül bunkó, flegma, és lusta, másszor kedves. Mostanában viszont elég harapós és agresszív, szóval vigyázz vele.

~ k ü l s ő

Nehéz elhinni róla, hogy képzett harcos lenne, hisz a külseje általános iskolás lányéhoz hasonló. Félhosszú fekete haja van, és mohazöld szemei.

~ z a n p a k u t o u
K a w a r i Y a s u i
~ a l a p

Kawari Yasui átlagos katana. Markolata világosszürke alapon fekete, keresztvasa világosszürke, kissé ezüstös. Világosszürke tokját obijába dugva hordja, bal oldalt. A tok szájánál kb 30 cm hosszú szalag van feltekerve.

Aiya zanpakutojának, akárcsak neki, rengeteg arca van. Előidézhet tornádót, hóvihart, nyári záport, hurrikánt, vagy akár perzselő napsütést. (Ezt persze Aiya-nak nem áruljuk el... Very Happy) Mindössze Aiya hangulatától függ, hogy az ellenségek hogy végzik. Megfagyott izmokkal, dermedten dőlnek-e a térdig érő hóba, vagy a hatalmas mennydörgések közepette, érzékeiket elvesztve, a kegyelemdöfést adja-e meg nekik.

De maradjunk a józan ész határain belül, egy egyszerű halálistenről van szó, nem tejhatalmú istenségről, elemeket nem keverünk. (Egyelőre.)Smile Ott tartottunk, hogy:

~ s h i k a i
Senkao Kawari Yasui
~ p a r a n c s s z ó
Miseru Jibun!

Én itt leírnám a mozdulatsort is, amivel előhívja a Shikai-t. Jobb kezét kinyújtja, vízszintesen tartja Kawari Yasui-t, hegyével balra, élével előre. Bal tenyerét jobb kézfejére teszi, hüvelykujjával a csuklóját szorítja. És most jön a parancsszó. Ezután a penge fehéren ragyog, míg 65 centis wakizashivá nem alakul. Mivel a wakizashinak vékonyabb a pengéje, könnyebb, gyorsabban lehet használni. Tehát, kissé megnő Aiya sebessége. A wakizashi markolatán lévő kötés változatlanul szürke alapon fekete, keresztvasa kicsi, szürke, és téglalap alakú.
Az első képesség, amit megszerzett, az a Hakanaiaki. Ilyenkor feltámad a szél, s az ellenség nem túl látványosan, de lelassul, és innentől minden Aiya ügyességén múlik. Teljesen alap technika. Ahogy Aiya fejlődik, úgy fejlődik a Hakanaiaki is, egyre hosszabb időre lassítja le az ellenfelet, és egyre jobban.
Egyelőre nem tud más technikát. Viszont sokat gyakorol, és ami késik… Very Happy
~ K a w a r i Y a s u i
~ b e l s ő v i l á g

Egy tisztás, melyet erdő vesz körbe, és még egy kis tó is elhelyezkedik benne. Az évszak és az időjárás Aiya hangulatától függően változik.
~ v a l ó d i a l a k

Kawari-Yasui valódi alakja egy kislány, 5-6 év körüli, csinosan felöltözve, arcát mindig maszk takarja.

~ e l ő t ö r t é n e t
~ e m b e r k é n t

"A 20. század végén éltem. Árvaházban nevelkedtem, a szüleimről nem tudok semmit. Barátaim sem voltak. Nem vagyok én barátkozó típus. Nincs szükségem rájuk. Nem szerettem ott lakni, és engem sem szerettek igazán. Ennek az lehetett az oka, hogy különösen érdeklődtem a harcművészet iránt. 8-9 évesen, iskola után mindig ellátogattam egy közeli dojo-ba, ahol Battodo-t oktattak. Mindig egy kis ablakból figyeltem, ahogy gyakorolnak. Egyik alkalommal elcsentem egy bokent, és magam is gyakorolni kezdtem. Az elején csúnya zúzódásokat szereztem, hisz kicsi voltam még egy fakardhoz. Ezt a nevelőim is észrevették, kérdezgettek, de persze nem árultam el nekik semmit sem. De egyszer elegem lett. 10-11 évesen megszöktem az árvaházból. Ezután az utcán éltem, ételt, ruhát loptam, elvettem, amire szükségem volt. Aztán jött a tél. És én nem éltem túl. 12 évesen haltam meg egy eldugott sikátorban. Hideg volt.
~ l é l e k é n t

Mikor felébredtem, már reggel volt. A nap sütött, de meleget nem árasztott magából. Észrevettem, hogy nem fázok. Különös volt. Első utam a közeli piacra vezetett, de biztos korán volt még, mert az teljesen üres volt. Igazából nem is voltam éhes. Tovább mentem hát a dojo-hoz, ahova minden egyes nap eljártam halálom előtt is. Furcsálltam, hogy az utcán haladva senki sem nézett rám, senki sem szólt hozzám. Hiszen előtte mindig tettek rám valamilyen megjegyzést az emberek. De nem foglalkoztam velük. Mikor elértem a dojo-hoz, egy igen ronda hollow várt rám, s megjegyezte, hogy nagyon finomnak tűnök. Először persze nem is tudtam, hogy a maszkos figura egy hollow. Menekülni kezdtem, de akkor megjelent egy shinigami és könnyűszerrel levágta a szörnyet. Nem tudom, talán a 10. osztagból lehetett valaki. Na szóval, elmesélte, hogy hova akar küldeni, és inkább Soul Society, mint hogy felfaljanak.
~ s o u l s o c i e t y

Soul Society-ben sem ment jobban a sorom, mint az életben, loptam, hazudtam, és tökélyre fejlesztettem az ügyességemet. Na jó, ez túlzás. De tény, hogy fejlődtem ezen a téren. Rukongai szegénynegyedében kaptam helyet. Itt sem voltak barátaim. Pár hónap már eltelt, s én gyakran figyeltem a Rukongai-ban járőröző shinigamikat, beszélgettem is velük. Ez nálam nagy szó. Néha kihívtam őket harcolni. De sosem vettek komolyan… Nem is értem...
Emlékszem, lesből támadtam rá Sensei-re. Egy fáról ugrottam rá, és a kezemben a bokennel majdnem elhibáztam. Igaz, a kard kiesett a kezemből, de addig püföltem Sensei fejét, míg bele nem ment, hogy kiáll ellenem. Mindent megmutattam neki, amit a Battodo edzésekből tanultam. Miután teljesen kifáradtam, nevetve megkérdezte, szeretnék-e tovább fejlődni és igazi katanával harcolni? Válaszom természetesen az volt, hogy "Hát naná!", így pár hét előzetes gyakorlás után, beíratott a Shinigami Akadémiára. Ezért lett ő a Mesterem.
~ a k a d é m i a

A többi tanuló került engem. Nagyon jól tették. A sok szerencsétlen csak felidegesített volna. Az Akadémián főleg az ügyességet, és gyorsaságot igénylő feladatokban jeleskedtem, néhány kidou-t is sikeresen használtam, de nem lett a kedvencem. Gyengének számítottam, de ugyanakkor gyorsnak.
Az én Kawari Yasui-m egy küldetés során mutatkozott meg először. Belső világomba csöppentem, először nem tudtam hol vagyok. És akkor megjelent egy 5-6 éves kislány, arca elé maszkot tartott, és szép díszes kimonót viselt. A maszk is igen cicomás volt, de főleg zöld mintákat faragtak bele. Azt mondta, hogy ő Kawari Yasui, az én Zanpakutoum. A Zanpakutouja a shinigami lelkének egy része. Hát, nem tudom... Nem igazán illik hozzám egy ilyen csilli-villi kimono. Megkért, hogy bízzak benne, és eltűnt.
Szinte ösztönösen cselekedtem. Elkiáltottam egy nevet, és hozzá egy parancsszót. És mintha minden lelassult volna! A hollow, ami rám támadott, a társaim...
Katanám időközben wakizashivá változott, szép díszes darabbá. Beledöftem a hollow csúf maszkjába, és a történetem kábé itt véget ér. Megjegyezném, hogy az iskolát - bár nem kitűnő jegyekkel, de - sikeresen elvégeztem, és most arra várok, hogy elfogadják jelentkezésemet a 13. osztagba. Hisz minden furcsa alak ott köt ki... "
(Még nincs teljesen kidolgozva, talán még majd bővítem.)


A hozzászólást Sename Aiya összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 31, 2009 11:35 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Neliel tu Oderschwank
Admin
Neliel tu Oderschwank

Hozzászólások száma : 144
Kor : 28
Tartózkodási hely : Budapest
Regisztrált : 2009. Jun. 19.

Karakterlap
Reiatsu:
Sename Aiya Left_bar_bleue4500/50000Sename Aiya Empty_bar_bleue  (4500/50000)
Démonmágia:
Sename Aiya Left_bar_bleue2000/50000Sename Aiya Empty_bar_bleue  (2000/50000)

Sename Aiya Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sename Aiya   Sename Aiya Icon_minitimeKedd Aug. 11, 2009 10:18 pm

Szia

Nekme őszintén szólva nagyon tetszik. Ötletes.
285 reiatsu pontot adok rá.
Kérlek csináld meg a karakterlapod, és 900 pontot ossz el Erő, Ügyesség és Állóképesség között.
És persze a Zanpakutod képességeivel csak módjával Wink

Jó játékot Smile
Vissza az elejére Go down
Sename Aiya
Shinigami
Sename Aiya

Hozzászólások száma : 54
Regisztrált : 2009. Aug. 10.

Karakterlap
Reiatsu:
Sename Aiya Left_bar_bleue285/50000Sename Aiya Empty_bar_bleue  (285/50000)
Démonmágia:
Sename Aiya Left_bar_bleue0/50000Sename Aiya Empty_bar_bleue  (0/50000)

Sename Aiya Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sename Aiya   Sename Aiya Icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 7:33 am

Köszönöm Smile
Sokat gondolkoztam rajta, megérte Very Happy
Vissza az elejére Go down
Saruwatari Hamano

Saruwatari Hamano

Hozzászólások száma : 126
Kor : 29
Tartózkodási hely : Soul Society
Regisztrált : 2009. Jul. 20.

Karakterlap
Reiatsu:
Sename Aiya Left_bar_bleue250/50000Sename Aiya Empty_bar_bleue  (250/50000)
Démonmágia:
Sename Aiya Left_bar_bleue0/50000Sename Aiya Empty_bar_bleue  (0/50000)

Sename Aiya Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sename Aiya   Sename Aiya Icon_minitimeCsüt. Aug. 13, 2009 8:31 am

Grat egy újabb taggal bővültünk Very Happy
Vissza az elejére Go down
http://www.afsite.gportal.hu
Sename Aiya
Shinigami
Sename Aiya

Hozzászólások száma : 54
Regisztrált : 2009. Aug. 10.

Karakterlap
Reiatsu:
Sename Aiya Left_bar_bleue285/50000Sename Aiya Empty_bar_bleue  (285/50000)
Démonmágia:
Sename Aiya Left_bar_bleue0/50000Sename Aiya Empty_bar_bleue  (0/50000)

Sename Aiya Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sename Aiya   Sename Aiya Icon_minitimeCsüt. Aug. 13, 2009 8:37 am

Köszi ^^
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Sename Aiya Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sename Aiya   Sename Aiya Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Sename Aiya
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: