Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Nanja Inahara

Go down 
SzerzőÜzenet
Nanja
Shinigami
Nanja

Hozzászólások száma : 73
Kor : 32
Tartózkodási hely : Budapest
Regisztrált : 2009. Aug. 16.

Karakterlap
Reiatsu:
Nanja Inahara Left_bar_bleue273/50000Nanja Inahara Empty_bar_bleue  (273/50000)
Démonmágia:
Nanja Inahara Left_bar_bleue0/50000Nanja Inahara Empty_bar_bleue  (0/50000)

Nanja Inahara Empty
TémanyitásTárgy: Nanja Inahara   Nanja Inahara Icon_minitimeVas. Aug. 16, 2009 8:31 pm

Név: Nanja Inahara
Nem: Nő
Kor: 20 évesnek látszik, valójában 120éves
Kaszt: Shinigami
Zanpakutou: Kasai no Nessa
Kinézet:172cm magas, hosszú vörös haj, barna szemek, nagy keblek(De nem akkorák, mint Matsumoto hadnagyé Very Happy), hosszú lábak, testalkata átlagos.
Jellem: Szeret kötözködni, megviccelni másokat, megjegyzéseket tenni, akár frizurára, akár ruhaviseletre Very Happy Mindazonáltal, nagyon kedves, segítőkész. Halandói mivoltjából 1-2 jellemző megmaradt, és szerencséjére ezek pozitív jellemzők. Imád enni, de nem látszik meg rajta, mindig lemozogja a felesleget. Hangulatember, amilyen könnyen meg lehet nevettetni, úgy meg is lehet bántani. Ilyenkor kicsit depis lesz, elvonul csendes helyekre, de hamar túlteszi magát, csak hagyják kicsit békén Smile Ugyan így van a haraggal, 1 napnál tovább nem haragszik senkire sem Very Happy

Emberi élete:
Karácsony második napján látta meg a napvilágot, egy igen hangos kislány. Szülei, kik épp üzleti úton voltak Németországba, meg kellett állapodniuk egy kisvárosban, még a határ közelében. Kisbabájuk már nagyon ki akart bújni mamija hasából! Very Happy Mint ahogy a szülés, az üzlet megkötése is simán ment. Boldogan tértek vissza Japánba, de akkor már új évet írtak. A kis Nanja mindennek megörült, amit meglátott. Közép nemesi család legfiatalabb tagja, idősebb testvére, Namika is örült húga születésének. Boldog család voltak, semmi gondjuk bajuk nem volt, még azt is megengedhették maguknak, hogy másoknak segítsenek.
Nanja nagyon szeretett csintalankodni, de nem tudtak rá haragudni, komolyabb bajt sosem csinált. Ám, mikor gimnáziumba ment, megváltozott számára a világ. Több felelősség, más emberek vették körül, és eleinte zavarodott volt. Namika ebben tudott segíteni, hiszen ő már le is diplomázott, így tudta, mit érez húga. Ennek köszönhetően sikeresen vette az akadályokat, leérettségizett, 1 évet szánt nyelvvizsgára, aztán újabb 1 évre elutaztak családjával nyaralni. Ekkor halt meg, 20évesen. Az autó pályán hosszú km-kben állt a sor, és nagy volt a forróság. Nanja-ék háta mögött fel is robbant egy kamion, és láncszerűen robbantak fel körülöttük az autók. Menekültek, ahogy tudtak, Nanja és Namika együtt szaladtak, szüleik előttük. A látvány, ami az után jött, megállásra kényszerítette őket. Szüleikre ráesett egy autó. Pár csepp vér rájuk is fröccsent, ettől még inkább megdermedtek. Nanja-t egy esernyő döfte át, ami az egyik kocsi felrobbanásakor szállt szélsebesen feléjük. Egymásra néztek nővérével, majd Nanja előtt elsötétült a világ...

Lélekként:
Szirénák, üvöltések, jajveszékelések. Erre ébredt fel. Felkelt a földről, megfordult, és átment rajta 3 ember. Azokat kicsit kirázta a hideg, de futottak tovább. Mentősök voltak. Rengeteg embert látott. És lelkeket is. Mikor eszébe jutott, mi is történt, szülei, és nővére nevét kiáltotta, de választ nem kapott. Sem a lelküket, sem a testüket nem találta meg. A mentő már elvitte őket. Órákon át csak állt egy helyben, nem igazán fogta fel, mi is történt.
A következő 2-3 napban sikerült annyira magához térnie, hogy felfogta végül, most mi is van vele. Volt a közelben egy város, oda szokott bejárni, hátha meglátja családját. Sok más lelket is látott, de nem csak a városban, hanem a baleset helyszínén. Halála utáni 5ik napon, 3 Hollow támadta meg őt, és az ott meghaltak lelkeit. Futott, és futott, sokszor elesett. Őt egy gíkhoz hasonló Hollow üldözte, és nagyon gyors volt, így hamar utolérte Nanja-t. A szörny már támadni készült, mikor valami függőlegesen átsuhintotta. A Hollow elpusztult, mögötte pedig egy fekete ruhás fickó állt. Nanja csak ámult és bámult, mígnem a Shinigami elérkezettnek látta, hogy felküldje őt.
-Várj még!
-"Mi az? Nem kell félned, ahova most mész, ott béke vár.
-Mit kell tennem azért, hogy olyanná válljak, mint Te?
A Shinigami meglepődött, majd elmosolyodott.
-"Nos, én Shinigami vagyok. Elég, ha ennyit tudsz.
-De...!
A férfi rányomta Nanja homlokára kardjának gombját, és Nanja lelke felszállt.

Hosszú, hosszú évek, évtizedek teltek el, mire Nanja eléggé felkészült testileg, és lelkileg, hogy bejuthasson az Akadémiára. Ennek előtte információkat szerzett a Shinigami-król, de a pletyka szintű infók nem voltak elegek a számára. "Kiváló harcosok, akik megölik a szörnyeket" Általában ennyit mondtak róluk, így felkerekedett, hogy találkozzon egy igazi Shinigami-val. Ám nagy veszélynek tette ki magát, így egyedül nem mert elmenni sehová sem.
Karavánokhoz csapódott, akik élelmet szállítanak a kisebb falvakba. Így találkozott egy csapat Shinigami-val. Elmesélte nekik, hogyan halt meg, és hogy megölt egy Hollow-t, mikor az rátámadt még a Való Világban. Nagyon lelkes volt, és addig-addig könyörgött nekik, míg magukkal nem vitték. A Hakutou Gate előtti faluban váratlan meglepetés érte. Szeretett családját látta viszont. Ám csak pár percük volt, míg megoszthatták egymás élményeit, de Nanja megígérte, hogy amint lesz rá lehetősége, meglátogatja őket.


Akadémiai évek:
Nem úgy mentek a dolgok, mint ahogyan azt Nanja várta. "Ugyan már, bárki képes egy késsel is megölni egy Hollow-t, nincs attól még benne semmi különleges"
Jöttek a kifogások, miszerint Nanja nem lehet Shinigami. Ám őszinte beszéde, és meggyőző ereje végül rábírta a 46-ok Központi Tanácsát, és Yamamoto Főkapitányt is, hogy Shinigami lehessen. Bár emberi életéből kevés emléke maradt meg, még soha nem látott ennyi embert. Kezdetben nehézségei támadtak a varázslásban, ám némi plusz energiát, és időt belefektetve, fel tudott zárkózni. Igyekezett nem csak a tanulásra fordítani minden idejét, meg akart ismerni minél több diákot. Sikerült is neki, ám 1-2 ellenszenves ismerősre is szert tett. Nem vették jól vicceit Razz Ezekben az években kifinomult ügyessége, reflexei, raietsu-ja is erősödött, jobban bírta a varázslatokat.
Mikor arra került a sor, melyik osztagba kíván menni, tanácstalan volt. De azt tudta, hogy sem az orvosi, sem a fejlesztési osztagba nem menni, sem pedig a 2.Osztagba. Így jobban elmélyült a többi Osztag kapitányainak megismerésében. Legszimpatikusabb számára Ukitake Taichou, bár nem tartja túl érdekes figurának. Mindenkiről alkotott véleményt, végül a 8. Osztagot választotta. Akadémiai éveinek utolsó hónapjaiban jobban odafigyelt a varázslatokra, elméleti tudását is gyarapította. A Vizsgán jó átlagot produkált, így sikeresen teljesített. Ám ez még csak az elméleti rész volt. Éles helyzetben is kipróbálták, mire képes Nanja. A többi akadémistával együtt elvitték őket egy Hollow támadta faluba. Egyszerű volt a feladat, megölni a Hollow-kat. Párosával mentek, ám Nanja kifogta egyik riválisát, vagy is inkább ellenségét, aki simán ott hagyta a pácban. De ez volt az a pillanat, mikor zanpakutou-ja felfedte magát. Épp az egyik viskóban harcolt, mikor az teljesen lángba borult. Elvágta az útját egy leesett gerenda, így hátrálnia kellett.
-"Nanja!
-Mi? Ki szólt?
-"Itt vagyok. Segítek Neked.
Ekkor egy másik helyen találta magát. Az idő lelassult. Egyszer csak egy láng csapott fel előtte, és egy lány alakja rajzolódott ki benne. Nanja kerek szemekkel nézte őt. Rövid, barna haja,vörös szeme, vörös ruhája volt.
-"Kasai no Nessa vagyok. A Zanpakutou-d.
Nanja felé nyújtotta kezét, mire ő elmosolyodott. Mikor megfogta a kezét, visszazökkent a valóságba, és immár Zanpakutou-ját tartotta kezeiben.
~Ez az...
-Lángolj fel, Kasai no Nessa!
Innentől kezdve, igazi Shinigami-vá vált.


Shinigami hetek:

(Reményeim szerint Very Happy ) A 8. Osztag-hoz adta be a jelentkezését. Sokak választották még ezt az osztagot, főleg lányok, akik furcsán viselkedtek, mikor Taichou beszédet mondott. Nanja szerint, "flörtöltek" vele. De ezt a véleményét meghagyta magának. Mikor tehette, Nessa-nak szentelte minden percét. Sokan furának tartották, hogy egy tűzkard tulajdonosa. Fel is keltette az érdeklődését Yamamoto Taichou-nak ez, és elbeszélgettek. Megtiltotta Nanja-nak a Ban Kai használatát Nessa-val. Mivel a tűzkardok igen erősek, sosem lehet tudni, mikor kerekedik fel a Zanpakutou, gazdája ellen. Abba az esetben kezdheti el a Ban Kai elsajátítását, amennyiben teljesen uralma alatt tudja tartani Nessa-t. Ezt Nanja tudomásul vette, így csak a Shikai képességét fejlesztették.


Kasai no Nessa: Vörös markolat, vörös tokban. Néha, mikor megérinti az ember, olyan érzése támad, mintha égne Smile
Shikai: Előhívó parancs: "Lángolj fel, Kasai no Nessa" (Japánul még keresgélem, mi lenne a legjobb rá Razz )
Kinézet: Szó szerint fellágol, mikor Nanja hívja, utána már csak halványan izzik. A penge rövidebb lesz, és közel a keresztvashoz, mind2 oldalt 1-1 penge csapódik ki. Ezek recések, és maga a penge is, de a hegyénél úgy 5-6cm, sima. Különleges képessége, 2in1 képesség Very Happy
Houka Enjin Tűzgyűrű : Körbeveszi Nanja-t több tűzgömb, melyek a derekánál lebegnek, és mikor az ellenség közel kerül, akkor 1, vagy több gömb fellángol, és megpörköli. Ez némi védelmet is nyújt, és jó támadás is, mert minden irányban tud tűzgolyókat lőni. Ezek mérete akkora, mint egy tenisz labda. Mikor a gömbök eltalálják az ellenfelet, eltűnnek, de újra lehet hívni őket.

http://kepfeltoltes.hu/090816/BleachNanja_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(U.i.: Biztosan vannak olyan események, amikről téves infóim vannak, ezért előre bocs Razz Remélem nincs túl sok hiba benne Very Happy )


A hozzászólást Nanja összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 26, 2009 10:27 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Hirako Shinji
Kalandmester
Hirako Shinji

Hozzászólások száma : 174
Kor : 28
Regisztrált : 2009. Jun. 06.

Karakterlap
Reiatsu:
Nanja Inahara Left_bar_bleue10000/50000Nanja Inahara Empty_bar_bleue  (10000/50000)
Démonmágia:
Nanja Inahara Left_bar_bleue3000/50000Nanja Inahara Empty_bar_bleue  (3000/50000)

Nanja Inahara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nanja Inahara   Nanja Inahara Icon_minitimeKedd Aug. 18, 2009 10:32 am

Úgy okénak tűnik ez az egész meg minden
csak pár változtatás a kardodnak egyszerre csak még egy képességét tudod használni
a másik pedig az, hogy elvileg lélek nem foghat meg tárgyakat deeee ebben nem vagyok biztos, mindenesetre ha lehet valahogy máshogy sikerüljön eltenni azt a hollowt láb alól Razz
ha ezek megvannak akkor teljesen ok és leírom a kezdő reiatsudat (nem lesz alacson nyugi Very Happy)
Vissza az elejére Go down
Nanja
Shinigami
Nanja

Hozzászólások száma : 73
Kor : 32
Tartózkodási hely : Budapest
Regisztrált : 2009. Aug. 16.

Karakterlap
Reiatsu:
Nanja Inahara Left_bar_bleue273/50000Nanja Inahara Empty_bar_bleue  (273/50000)
Démonmágia:
Nanja Inahara Left_bar_bleue0/50000Nanja Inahara Empty_bar_bleue  (0/50000)

Nanja Inahara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nanja Inahara   Nanja Inahara Icon_minitimeKedd Aug. 18, 2009 11:21 am

Rendicsekk, intézkedem Very Happy


Kész^^
Vissza az elejére Go down
Hirako Shinji
Kalandmester
Hirako Shinji

Hozzászólások száma : 174
Kor : 28
Regisztrált : 2009. Jun. 06.

Karakterlap
Reiatsu:
Nanja Inahara Left_bar_bleue10000/50000Nanja Inahara Empty_bar_bleue  (10000/50000)
Démonmágia:
Nanja Inahara Left_bar_bleue3000/50000Nanja Inahara Empty_bar_bleue  (3000/50000)

Nanja Inahara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nanja Inahara   Nanja Inahara Icon_minitimeKedd Aug. 18, 2009 11:41 am

oks nekem jó max majd a "nagyok" lecsesznek de erre én adok 273 reiatsut és kezdj valahol mert most még ráérek mesélni is Very Happy
Vissza az elejére Go down
Nanja
Shinigami
Nanja

Hozzászólások száma : 73
Kor : 32
Tartózkodási hely : Budapest
Regisztrált : 2009. Aug. 16.

Karakterlap
Reiatsu:
Nanja Inahara Left_bar_bleue273/50000Nanja Inahara Empty_bar_bleue  (273/50000)
Démonmágia:
Nanja Inahara Left_bar_bleue0/50000Nanja Inahara Empty_bar_bleue  (0/50000)

Nanja Inahara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nanja Inahara   Nanja Inahara Icon_minitimeKedd Aug. 18, 2009 11:46 am

Zseír köffi Very Happy
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Nanja Inahara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nanja Inahara   Nanja Inahara Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Nanja Inahara
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: