Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Salmar Ashin

Go down 
SzerzőÜzenet
eaZy

eaZy

Hozzászólások száma : 16
Kor : 30
Tartózkodási hely : Inárcs
Regisztrált : 2009. Aug. 18.

Karakterlap
Reiatsu:
Salmar Ashin Left_bar_bleue100/50000Salmar Ashin Empty_bar_bleue  (100/50000)
Démonmágia:
Salmar Ashin Left_bar_bleue150/50000Salmar Ashin Empty_bar_bleue  (150/50000)

Salmar Ashin Empty
TémanyitásTárgy: Salmar Ashin   Salmar Ashin Icon_minitimeSzer. Aug. 19, 2009 8:34 am

Név: Salmar Ashin
Nem: Férfi
Kaszt: Shinigami
Kor: 22
Kinézet: Zöld szem, középhosszú szőke haj, 171 cm és a bal karján tetoválás.
Zanpaktou: Oak
Shikai képessége: A penge megnyúlik és kisebb pengék állnak ki belőle. A markolat alatt is lesz penge viszont az valamivel kisebb, de ott is megjelennek a pengén lévő pengék. Különleges képessége a természet manipulálás. Shikai képességen még csak a fák ágait,gyökereit illetve indáit képes irányítani.
Előhívó szava: Rügyezz Oak!

Jellem: Szeret lustálkodni, csak akkor végzi el a munkáját ha már fontos vagy ha nagyon közel van a határidő. Viszont ha belefog akkor mindent tökéletesen hajt végre. A szabadidejét a fák alatt tölti az ég bámulásával azon agyalva, hogy milyen új tudományos dolgot találjon fel, mivel szeret ezzel "játszani".

Emberi élete:
A gyerekkorát egy árvaházba töltötte, nem volt senkije és semmije a nevén és a tudásán kívül. Hamar ráérzett a műszerek bütykölésére, sőt átalakította azokat saját kedve szerint. Ezt látván a felügyelők áthelyeztették egy olyan nevelőotthonban amit direkt az ilyen tehetségek miatt lett felépítve. Amikor nem dolgozott akkor mint késöbbi szokásává vált, egy fa alatt pihent illetve a következő találmányán gondolkozott. Mikor betöltötte a 20.évét akkor kezdte érdekelni a természeti varázslatok vagyis annak manipulálása. Szerencséjére több ilyen ember volt a környezeteébe és így könnyen tudták gyakorolni. Ezt a tevékenységüket többen rossz szemmel nézték, s miután betöltötte a 22.életévét meghívást kapott egy konferenciára. Mikor megérkezett senkit nem látott egyrészt a sötétség miatt a másik indok meg az volt, hogy leütötték. Mikor felkelt azok voltak körülötte akik gyűlölték őt és társait mert a természetet "megrontották" azzal, hogy valamilyen szinten az uralmuk alá vonják azt. Mikor egyedül hagyták kiszabadult hála a kiskütyüjének amit még gyerekkorában talált fel, hasonló volt a svácji bicskához, csak ezen több ezer funkció volt. De mikor kilépett volna akkor látta meg a társait, ők is ugyanúgy megvoltak kötözve, mikor oda ment volna, hogy kiszabadítsa őket akkor hátba lőtték és életét vesztette.

Lélekként:
Mikor felkelt és körbenézett egy kisebb városszélén találta magát. Elöször értetlenül állt hozzá a dolgokhoz és megpróbált visszagondolni, hogy mi is történt vele és rájött, hogy meghalt. Először nem tudta felfogni épp ésszel de végülis belenyugododt. Elsétált a közeli folyóhoz ott ücsörgött egy ideig és gondolkozott, hogy mit csináljon. Mikor is rájött, hogy elmegy egy fa alá és gondolkozni kezd a következő találmányán. Miután talált egy megfelelő fát belenyúlt a zsebébe, hogy elővegye az első találmányát de nem találta s gondolta magában:
~Hát persze, hisz meghaltam csak a lelkem jött át ebbe a világba.
Azzal elmosolyododt és oldalára fordult, elkezdedt játszadozni egy fűszállal és eszébe jutott amiket még "otthon" tanult. Felállt leporolta magát és elkezdte alkalmazni azt a tudást amit még emberi korában megszerzett. Kis fa csemetéket tudodt idézni s azokat gondozta. Ez ment kb egy hónapig mikor is egy új fát "termesztett" akkor odamentek hozzá sötét ruhás alakok és így szoltak.
-Te, ott! Hogyan csinálod ezeket?
-Hát egyszerűen, ezt természet manipulációnak hívják-mondta közönyösen
-Azta, ez nagyon jó-csodálkozott az egyik
-Kösz e.. folytatni akarta a mondatát de nem tudta mert olyan érzés fogta el ami itt még nem fogta el..ez az érzés az éhség volt.
-No mivan? Megkukultál?-nézett értetlenül
Aztán a társa felnevetett és odadobott egy kis ételt neki. Salmar azonnal rávetette magát. A másik is elkezdedt nevetni és elindultak az úton. Mikor is visszaszólt az egyik:
-Látom értesz a mágiához meg van benned valami ami egy shinigamihoz kell. Látogass el az akadémiára ott majd megtudsz mindent.

Akadémiai évek:
Mint egy kíváló elméhez passzol a "jó csoporthoz" került. Lusta volt mint mindig, a vizsgákra pedig mindig aznap kezdett el készülni de a "legrosszabb" eredménye sem ment a 90% alá. Többen Hitsugaya-hoz hasonlították és nem alaptalanu de ez csak a tudására vonatkozott, mert a többiben nem hasonlított rá, mert lusta volt de nagyon. Az akadémiás évek alatt sajnos többször is voltak furcsa álmai. Egy férfi állt elötte zöldes-barna ruhának nevezhető dolog volt rajta. Indák kúsztak rajta, s a haja friss zöld levelek voltak. Mindig csak tátogott és nem halotta a hangját. Egyszer mikor a csoportjuk elment kisebb küldetésre, csak helyszinelni kellet, ezért nem volt akkora felhajtás ez miatt. Míg a többiek keményen dolgoztak ő elment és lepihent egy fa tövébe és azon gondolkozott, hogy ki azaz alak az álmában. De nem volt ideje ezen sokiáig elmélkedni mivel megjelent elötte egy hollow. Egyből felpattant és rohant a többiekhez mikor odaért egy szó sem jött ki a torkából a fáradság miatt. De nem is kellet semmit sem mondania mert már mögötte volt a hollow és egy ütéssel elrepítette, azzal eszméletét vesztette. Mikor öntudatlan állapotban volt megint megjelent elötte azaz alak. De mostmár értette mit mond:
-Mondd csak, megszeretnéd menteni a társaidat?
-Persze de, ki vagy te?
-Ha segíteni akarsz nekik akkor mond ki a nevem és segítek neked!
-Mi a neved?
-A nevem Oak!
-Oak segíts!
Azzal hirtelen felkapta a fejét és nagy energiarobbanással eresztette ki a kardját. Amivel sikeresen megölte a hollow-t és csak pár társa kapott kisebb-nagyobb sérüléseket. Így az első komolyabb küldetése után már előtudta hívni a társát, Oak-ot.

Shinigami hetek:
A 12. osztaghoz adta be jelentkezését mivel tudta, hogy ott van a Kutatás és Fejlesztés mivel szerette a bütykölést minden szinten ezért választotta ezt. Miután felvették egyből egy kisebb labort csinált a szobájából.

Kardja képességei:
Root of the Oak
Ha shikai formában beleszúrja a földbe a kardját akkor a tudatával tudja irányatni a közeli fák gyökereit, ezzel megtudja bénítani ellenfelét.(márha nem óvatos xD)
Stolon of the Oak
A közeli fákon lévő indákat tudja irányatni az indákat.

S egyéb "fegyverei":
Mindig hord magával több kapszulát amit ha ledug a földbe és saját erejét használja akkor kinő egy hatalmas fa ott. U.i.: Ezt is saját maga fejlesztette ki.

U.i.: Azt, hogy ilyen formában született meg a leírásom formailag illetve, hogy ilyen részekre lett bontva azt Nanja Inahara adatlapja adta az ötletet. Ezúton köszönöm neki Wink
Vissza az elejére Go down
http://www.bleachhun.hu
Hinamori Momo
Admin
Hinamori Momo

Hozzászólások száma : 317
Regisztrált : 2009. May. 01.

Karakterlap
Reiatsu:
Salmar Ashin Left_bar_bleue0/50000Salmar Ashin Empty_bar_bleue  (0/50000)
Démonmágia:
Salmar Ashin Left_bar_bleue50000/50000Salmar Ashin Empty_bar_bleue  (50000/50000)

Salmar Ashin Empty
TémanyitásTárgy: Re: Salmar Ashin   Salmar Ashin Icon_minitimeSzomb. Aug. 22, 2009 5:44 pm

Szijóka ^^

Az előtörténet szerintem jó, csak az a kapszulás fanövekedés dolog tetszik. Mármint először ne tudjon akkora fát csinálni hanem pl csak egy kisebbet aztán ahogy nő az ereje egyre nagyobbat. Oks?
De amúgy szép előtörténet, bár megsúgom van egy másik ilyen indás NJK csaj, akit én találtam ki, de a tied más azért, mint ő. Szóval elfogadom. ^^
Reiatsu: 250
900 pontot oszthatsz el a képességeid között (erő, gyorsaság, állóképesség) valamint a reiatsu pontjaidból elvehetsz hogy legyen démonmágia pontod.

Remélem érthető. Jó játékot, de előbb csinálj karakterlapot ^^

Pápá Very Happy
Vissza az elejére Go down
eaZy

eaZy

Hozzászólások száma : 16
Kor : 30
Tartózkodási hely : Inárcs
Regisztrált : 2009. Aug. 18.

Karakterlap
Reiatsu:
Salmar Ashin Left_bar_bleue100/50000Salmar Ashin Empty_bar_bleue  (100/50000)
Démonmágia:
Salmar Ashin Left_bar_bleue150/50000Salmar Ashin Empty_bar_bleue  (150/50000)

Salmar Ashin Empty
TémanyitásTárgy: Re: Salmar Ashin   Salmar Ashin Icon_minitimeSzomb. Aug. 22, 2009 6:28 pm

köszönöm^^ és természetesen úgy gondoltam a kapszulás dolgot Smile és őszintén megmondom hogy csak 1-2 karit néztem és nem láttam hasonlót ezért választottam ezt a képességet.. meg netes játékban is Salmar a nevem és ott is ilyen skilljeim vannk és ez is közre játszott Very Happy
Vissza az elejére Go down
http://www.bleachhun.hu
Hinamori Momo
Admin
Hinamori Momo

Hozzászólások száma : 317
Regisztrált : 2009. May. 01.

Karakterlap
Reiatsu:
Salmar Ashin Left_bar_bleue0/50000Salmar Ashin Empty_bar_bleue  (0/50000)
Démonmágia:
Salmar Ashin Left_bar_bleue50000/50000Salmar Ashin Empty_bar_bleue  (50000/50000)

Salmar Ashin Empty
TémanyitásTárgy: Re: Salmar Ashin   Salmar Ashin Icon_minitimeSzomb. Aug. 22, 2009 7:40 pm

Normál karinak nincs is ilyen képessége Razz Csak a nem játékos karakter Kotoko-nak Very Happy De mondom, neki másmien Very Happy
Vissza az elejére Go down
Saruwatari Hamano

Saruwatari Hamano

Hozzászólások száma : 126
Kor : 29
Tartózkodási hely : Soul Society
Regisztrált : 2009. Jul. 20.

Karakterlap
Reiatsu:
Salmar Ashin Left_bar_bleue250/50000Salmar Ashin Empty_bar_bleue  (250/50000)
Démonmágia:
Salmar Ashin Left_bar_bleue0/50000Salmar Ashin Empty_bar_bleue  (0/50000)

Salmar Ashin Empty
TémanyitásTárgy: Re: Salmar Ashin   Salmar Ashin Icon_minitimeSzomb. Aug. 22, 2009 7:43 pm

elnéztem ma már fáradt vok :S mennyit unatkoztál?


A hozzászólást Saruwatari Hamano összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 22, 2009 7:46 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.afsite.gportal.hu
Saruwatari Hamano

Saruwatari Hamano

Hozzászólások száma : 126
Kor : 29
Tartózkodási hely : Soul Society
Regisztrált : 2009. Jul. 20.

Karakterlap
Reiatsu:
Salmar Ashin Left_bar_bleue250/50000Salmar Ashin Empty_bar_bleue  (250/50000)
Démonmágia:
Salmar Ashin Left_bar_bleue0/50000Salmar Ashin Empty_bar_bleue  (0/50000)

Salmar Ashin Empty
TémanyitásTárgy: Re: Salmar Ashin   Salmar Ashin Icon_minitimeSzomb. Aug. 22, 2009 7:45 pm

Yah Momi Öcsém mondta hogy nézd meg neki is a z előtérijét már szereztette.
/Chikafusa Baisotei/ jah és az enyémet is Very Happy
Vissza az elejére Go down
http://www.afsite.gportal.hu
Hinamori Momo
Admin
Hinamori Momo

Hozzászólások száma : 317
Regisztrált : 2009. May. 01.

Karakterlap
Reiatsu:
Salmar Ashin Left_bar_bleue0/50000Salmar Ashin Empty_bar_bleue  (0/50000)
Démonmágia:
Salmar Ashin Left_bar_bleue50000/50000Salmar Ashin Empty_bar_bleue  (50000/50000)

Salmar Ashin Empty
TémanyitásTárgy: Re: Salmar Ashin   Salmar Ashin Icon_minitimeSzomb. Aug. 22, 2009 8:36 pm

Jó de ezt ne IDE írd légyszives -.-
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Salmar Ashin Empty
TémanyitásTárgy: Re: Salmar Ashin   Salmar Ashin Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Salmar Ashin
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: