Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Kawaii Kazuka

Go down 
SzerzőÜzenet
Kawaii Kazuka
Shinigami
Kawaii Kazuka

Hozzászólások száma : 27
Regisztrált : 2009. Jul. 01.

Karakterlap
Reiatsu:
Kawaii Kazuka Left_bar_bleue905/50000Kawaii Kazuka Empty_bar_bleue  (905/50000)
Démonmágia:
Kawaii Kazuka Left_bar_bleue0/50000Kawaii Kazuka Empty_bar_bleue  (0/50000)

Kawaii Kazuka Empty
TémanyitásTárgy: Kawaii Kazuka   Kawaii Kazuka Icon_minitimeSzomb. Aug. 22, 2009 11:02 pm

Név: Kawaii Kazuka
Kaszt: Shinigami
Osztag: 11.

Zanpaktou: Katten

Shikai: Kawaii kardja teljes mértékben eltűnik, kezén ököl típusú fegyver jelenik meg, afféle boxer, rajta négy tüskével (az ujjaknál van a tüske). Ez csupán a fegyver kinézete, ha shikai szintre emelkedik Kawaii, akkor ereje, állóképessége és gyorsasága megduplázódik, viszont reiatsuját sokkal gyorsabban emészti fel, így nem bírja sokáig fent tartani ezt az áldott állapotot.

Előtörténet:

Ember:
Sok ideje annak már, hogy Kawaii meglátta a napvilágot, emberként. Azóta rengeteg minden történt már meg, ám felesleges lenne ennyire előre sietnünk. Maradjunk csak a születésének közelében, Kawaii gyerekkorában. Átlagos családba született bele a középkori Japánba, apja festőként kereste a betevőjét, míg anyja csak otthonukban dolgozott, végezte a házimunkákat, mint a mosás, étek készítése és hasonlók. Testvére nem volt, egykeként élt, így tudtak még kellemesen élni.
Fiatalon durva modora miatt nem igazán voltak barátai, nem is tűrték meg a társaságokban. Mindig verekedésbe keveredett, bár ezekből viszonylag sokszor került ki győztesen. Fizikailag hamar megedződött ezek az összezördülések miatt, ez felnőtt korára remekül is jött neki.
Barátokat továbbra sem lelt, ám társakat annál inkább. Esze eleinte nem volt túl sok, nem tanult sosem, inkább a harc vonzotta továbbra is, talán egyértelmű már ezek után, hogy katonának állt. Nagy darab, testes férfi lett belőle, nem is szoktak belekötni. Volt szerencséje, hogy a király hadseregében szolgálhatott, étekkel ellátták, nem volt mi miatt aggódnia.
Mondhatni, hogy boldogan élte az életét, mely hát mi tagadás, nem volt túl hosszú. 26 évesen utolérte őt a csúf végzett a hűn szeretett csatamezején. Egy erdőben folyt a csata, melyben az ellenfélnek tízszeres túlereje volt. A királyi gárdának nem sok esélye volt, csak páran maradtak meg, azok, akik gyáván visszavonultak. Kawaii az egyik fának szegezve még sokáig élt viszonylag, kínlódott, a lándzsát testéből nem tudta eltávolítani, elvérzett. Nem volt valami hősi halál, amire annyira vágyott, de halál volt, visszacsinálni nem lehetett.

Lélekként:
Elintézetlen dolga nem maradt a Földön, csak a harcnak élt, semmi másnak, így nyugodtan távozhatott tovább egy más világba. Sosem hitt a halál utáni életben, ám tévednie kellett. Halála pillanatában minden elsötétült előtte pár pillanatra, de mikor ismét kinyitotta szemeit, egy emberekkel zsúfolt utcán találta magát. Emlékezett az egész életére, tudta, hogy mi történt vele, bár elsőre nem igazán tudta felfogni a dolgot. Nem volt éhes, sem szomjas soha, ebből tudta, hogy tényleg meghalt.
Hamar megtudakolta a dolgokat, hogy s mint van ebben a világban, a lelkek sosem éhesek, ezért nem vágyik semmire ő sem. Ennek ellenére nem értett valami mást. Rukongai utcái -mert hogy így hívták a falut, ahova halála után került - tömve voltak ételárusokkal, mintha olyan nagy üzlet lenne. De ha nem esznek a lelkek, akkor mire jó ez? Mért árulják? A választ hamarosan megtudhatta a férfi is. Shinigamik, avagy halálistenek. Felhasználják az energiájukat a harcokban, így azt étellel pótolják, ők pont annyira éhesek tudnak lenni, mint egy élő ember. Furcsa szerzeteknek találta őket Kawaii, csak ritkán mutatkoztak meg Rukongaiban, akkor is főként vásárolni jöttek.
Kazuka úgy volt ezzel, hogy ő nem akar többet, mint amije volt, el volt a magányában, sétálgatott és elütötte a nézelődéssel az időt, élete azonban hamarosan megváltozott. Az évek múltával nála is kialakult egy afféle éhség. Vágyott a termékekre, melyeket az utcákon árultak, ám pénze nem volt hogy vehessen magának, lévén eddig nem volt érdekelt efféle dolgokban. Hamarosan úgy érezte, képtelen tovább lélekként létezni, ha nem kap magához valamit, bármit, amit elfogyaszthat. Lopásra kényszerült.
Csak egy kenyeret sikerült elcsennie, ám azt is észrevették. Jópáran a nyomába szegődtek, hosszasan kellett futnia. Ha nem lett volna éhes, talán sokáig bírta volna a futást, de hamar kifáradt. Utcáról utcára futott, próbálta lerázni követőit, ám nem sikerült neki. Az egyik sarok váltásánál, mikor épp hátrafelé tekintett, hogy lássa, üldözői milyen közel vannak, nekirohant valaminek. Eleinte azt hitte, hogy csak valami fal volt, esetleg egy átlag járókelő, ám nagyot tévedett. Mikor lendületből futott volna tovább, egy kéz nyúlt utána, ruhájának nyakát elkapva, visszarántva őt. Kezéből a kenyér kiesett, elkapójára tekintett. Fekete ruha, fekete obi.. Teljes volt a shinigami öltözet a férfin.
Az letekintett a kenyérre, majd csak mosolygott. A tömeg beérte Kawaiit, két méterre álltak meg a párostól. Az árus előre lépett, a shinigamihoz szólt. Nem valami kedves hangenmben szólította meg a halálistent, követelte, hogy adja át nekik Kawaiit, mert lopott. A fekete kimonós egyén csak mosolygott ezen egyet, lehajol a kenyérért, leporolta, majd Kawaiinak nyújtotta. A lelkek sokasága nem értette a dolgot, nem ezt várták egy shinigamitól. Az elkapva Kawaii karját közelebb húzta őt a néphez, de csak azért, hogy ne szaladjon el. zsebébe nyúlt, pénzt vett elő. Az árus kezébe nyomta, elmormolt egy "remélem ennyiből kijön"-t, majd Kawaiihoz fordult. Egy mosoly kíséretében mutatta neki, hogy kövesse, természetesen a férfi így tett. Az egyik kis fogadóban lyukadtak ki, beültek, a shinigami meghívta Kazukat egy italra, na meg persze a kenyér elfogyasztására. Kawaii hevesen benyelte azt, majd figyelt. Értetlenkedett, miért segített neki egy shinigami.
-Nem értem... Mért segítene nekem egy... Szóval egy magadfajta...
Hangoztatta a dolgot, ám választ nem kapott rá, csak egy kérdést. Arról érdeklődött az ismeretlen, hogy mióta éhezett. Az őszinte válasz után bólintott egyet az, majd felállt az asztaltól.
-Jöjj velem, Kawaii - Nevezte a nevén őt a férfi, lévén addigra már bemutatkoztak - Gyere velem, s nem éhezel többé majd. Az, hogy megéheztél azt jelenti, hogy közénk tartozhatsz. Shinigamivá válhatsz, persze csak kemény munkával... De nem kényszerítelek, ha nem akarod.
Mikor megtudta, hogy mik is a feladatai a shinigaminak, Kazuka egyből választott, vele fog tartani. Újra harcba bocsátkozhat, amit éltében annyira szeretett, mi több, ezúttal képességgekel fűszerezve, újabb izgalmat jelentett számára. Még aznap elkerült a Sereteibe, persze csak a 46ok tanácsának engedélyével.

Shinigami:
A lélektovábbképző akadémián kezdte meg a shinigamivá válás rögös útját. Fekete ruhát még nem kapott, csupán egy fehéret egy hakamaval, mely jelezte, hogy ő csak tanuló. Megtanították neki, hogyan hívja elő zanpaktouját, természetesen itt még csak a katana alapot, hogy a fegyver nála lehessen. Eleinte gondokba ütközött, de azért sikerült neki elérni, innentől haladhatott tovább. A démonmágia kicsit sem érdekelte, ez meg is mutatkozott a teljesítményén, szinte semmit sem tudott elvégezni normálisan, bár ez nem gátolta meg abban, hogy shinigamivá válhasson. Hosszú ideig volt az akadémia tagja, mivel egy kisebb gondba ütközött: még nem tudta előhívni a shikai szintet, nem ismerte zanpaktoujának nevét. Olykor órákat töltött el meditálással, mikor próbált kapcsolatot létesíteni lelki társával, ám nem sikerült. Csupán az egyik nyári napon, mikor gyakorolt csöndesen. Egy még az övénél is mélyebb hang szólította meg. Katten volt az, a zanpaktouja.
A hangját és a nevét is meghallotta, így sikerült elérnie a shikai szintet. Eleinte csak a fegyver változását vette észre, ám hamarosan ráeszmélt, hogy ereje és gyorsasága is nőtt azáltal, hogy zanpaktouját jobban birtokba vehette.
A következő alkalommal sikeresen letette a vizsgát, hogy elérhesse a várva várt célt, ő is shinigami lehessen. Eleinte nem igazán élvezte, nehezen sikerült a fentieknek megegyezni, hogy melyik osztagba is kerüljön, ám a démonmágia tudás hiányában megegyeztek, hogy a 11. osztaghoz kerül.
Küldetésen még nem vett részt, de nagyban folytatja gyakorlásait, hogy minél erősebb lehessen, végre részt vehessen küldetéseken, élhessen a csata hevében.
Vissza az elejére Go down
Neliel tu Oderschwank
Admin
Neliel tu Oderschwank

Hozzászólások száma : 144
Kor : 28
Tartózkodási hely : Budapest
Regisztrált : 2009. Jun. 19.

Karakterlap
Reiatsu:
Kawaii Kazuka Left_bar_bleue4500/50000Kawaii Kazuka Empty_bar_bleue  (4500/50000)
Démonmágia:
Kawaii Kazuka Left_bar_bleue2000/50000Kawaii Kazuka Empty_bar_bleue  (2000/50000)

Kawaii Kazuka Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kawaii Kazuka   Kawaii Kazuka Icon_minitimeHétf. Aug. 24, 2009 12:42 pm

Szia
Az előtörténetedre én 220 reiatsu pontot adok.
A Játékot a Lelkekvilágában kezdheted, és kérlek hozd létre a karakterlapod ahol 900 pontot oszthatsz el erő, gyorsaság és állóképesség között.
Jó játékot!
Vissza az elejére Go down
 
Kawaii Kazuka
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: