Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Nakewara Takeshi

Go down 
SzerzőÜzenet
Nakewara TakeshiHozzászólások száma : 13
Kor : 29
Regisztrált : 2009. Aug. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Nakewara Takeshi Left_bar_bleue230/50000Nakewara Takeshi Empty_bar_bleue  (230/50000)
Démonmágia:
Nakewara Takeshi Left_bar_bleue10/50000Nakewara Takeshi Empty_bar_bleue  (10/50000)

Nakewara Takeshi Empty
TémanyitásTárgy: Nakewara Takeshi   Nakewara Takeshi Icon_minitimeSzer. Aug. 26, 2009 4:47 pm

Név: Nakewara Takeshi
Kaszt: shinigami
Nem: Fiú
Kor: 396
Kinézet: 178 cm magas, viszonylag izmos testalkat.
Jellem: Lusta és elég nemtörődöm, szeret lányok után rohangászni munka helyet, de ha komolyra fordul a helyzet mindig higgadtan harcol szinte semmi nem billenteni ki ebből a már-már idegesítő nyugodtságból.

Zanpakto: Vedelj, Részeg Panda. ( Nomi, Dzsopparatta Panda!)
Aktiválás előtt egy teljesen átlagos katana. Aktiválás után se változik az alakja, ám lesz pár igen különleges képessége. A kardnak maga az a képessége, hogy Szaké képes kibocsátani. Két támadása van: Szaké hullám!( Szeke no Nami) – lényege egy masszív hullám Szaké ami beteríti az ellenfelet. A Másik : Szaké Csapás!( Szake no Dzsóda!) – A markolathoz téve a kezét egy Szakéból álló gömböt hoz létre amit ellenfele felé képes lőni, ha eltalálja az ellenfelet képes csontokat eltörni, emellett igencsak gyors támadás.
Ám a kard különlegessége az, hogy a tokja is rendelkezik egy képességgel: „Tűzkovács”(Hikadzsi) parancsra egy lángnyalábot vagyok képes az ellenfél felé küldeni. A kard és a tok erejét kombinálva kapjuk meg az igazi „Részeg Pandát”
( Aki a részeg panda ellen harcol nagy valószínűséggel részeg lesz, ami rontja a legtöbb embernél a koordinációt, a döntéshozó képességet stb.)

Előtörténet:
1613. december 23.-án születem, Nagaszakitól nem mesze. Szüleim jómódú kereskedők voltak, apám azt akarta, hogy Szamuráj legyen belőlem. Ezért már kis koromba egy jó nevű iskolába iratot be. Ott tizenöt éves koromig gyakoroltam a busidot, ekkor viszont a apám meghalt. Haza kellet térnem és segítenem anyámnak, de mind hiába. Anyám oly szomorú volt hogy apám elvesztése után megbetegedett és meghalt. Egyedül maradtam, se otthon se családom nem marad és mivel nem értetem semmihez, csak a kardal való harchoz elszegődtem egy gazdag földesúr testőrségébe. Több évig voltam a testőrségének a tagja és képességemnek hála képes voltam magam felküzdeni egészen a testőrség parancsnokának. Sokan hittek benne hogy még nagy eredményeket fogok elérni, mivel még mindig fiatal voltam, csupán 19 éves és már ilyen nagy eredmények álltak a hátam mögött. Ám a sors közbeszólt, gazdám egyik este egy orgyilkos megölte és én Rurouni lettem, egy gazdátlan szamuráj. Ismét elvesztetem mindent, és célok nélkül kóboroltam a világban, már nem volt ahhoz erőm, hogy ismét mindent újra kezdjek. Csak mentem, nem törődve semmivel, napjaim nagy része azzal telt hogy ittam… és ez vezettet a halálomhoz is.
Egyik nap nagyon berúgtam, ez volt életem utolsó nagy ivászata, mivel mikor haza felé tartottam – már ha hívható az a lyuk otthonnak – egy csapat bandita vet körbe, egy ideig védekeztem, de a túlerő ledöntött a lábamról és egy szúrást éreztem. Fájdalmamba felordítottam és a sebhez kaptam, a kezemre valami meleg folyadék folyt, a vérem. A banditák jót szórakoztak a haláltusámon, miután pedig megunták, átkutatták a ruhám és mindenem elvetek és távoztak. Még órákig feküdtem ott vérbe fagyva, haldokolva senki se járt arra… végül a szemem lassan becsukódót.
Mikor ismét kinyitottam először azt hitem élek… de csalódnom kellet mikor észrevettem, hogy a saját holtestem felet lebegek. Nem tudtam, hogy mi tévő legyek… sok érzés kavargott bennem, leginkább a düh. Felett szándékom volt megkeresni és megölni a gyilkosaim így el is indultam, napok, hetek, hónapok teltek el mikor végre az egyiknek a nyomára bukkantam, bár ez az idő megtanította nekem azt is, hogy nem tudok ártani neki… se nekik, se senkinek. Még csak kommunikálni se tudok az élő emberekkel, bár voltak olyanok, akik megérezték a jelenlétem, de ennél több nem igazán tellett tőlük… csak érezték, hogy ott vagyok. Ez bosszantott, mert én mégis bosszúra szomjaztam. Évtizedekig figyeltem gyilkosaim, láttam miként válnak családfőké és a haragom az évek múlásával szép lassan elpárolgott.
Egyik este épp a folyópartján voltam és a vizet figyeltem, mikor a semmiből egy alakjelent meg. Fekete kimonója volt, derekára kard kötve és engem figyelt… majd elkezdet közeledni felém. Ez volt az első alkalom, hogy Shinigamit látok. Először megijedtem tőle, de az kedvesen segített nekem. Elmagyarázta mi fog velem, történi, hogy egy városba küld engem, ahol biztonságba leszek. Olyanok között, akik hallanak, látnak és éreznek engem. Miután befejezte mondandóját kardja markolatát a homlokomhoz érintette, egy pillanatra minden elsötétült, majd hirtelen világos lett és egy zsúfolt kis utca közepén álltam egy városba.
A Shinigami azt mondta, hogy itt jobb lesz nekem, de tévedett. Itt is csak a nyomor és a szegénység várt rám. Évekig nélkülöztem és lassacskán rájöttem, ebben a világban egyedül csak Shinigamiként lehet jó életem. Nem lévén más választom, jelentkeztem a lélektovábbképző akadémiára, ahova sikerült is bejutnom. Éveket töltöttem tanulással, bár Démon Mágiában nem voltam valami tehetséges – magyarán minden kísérletem azzal végződőt, hogy én robbantam fel… nem egy sebet szereztem így, amit később hölgyek felcsípésére használtam, mint egy-egy halálos harc emlékét…. – a kard forgatásában igen csak jó voltam.
Miután elvégeztem az akadémiát a 8. osztaghoz jelentkeztem szolgálatra és eközben kardom és felfedte nevét előttem, ami ironikus módon Részeg Panda.
Rengeteget kellet gyakorolnom, míg teljesen uralni tudtam a kardom képességeit és eközben arra is rájöttem, hogy ha magam is részeg vagyok sokkal erősebbek a kardom képességei, bár vigyáznom kell, nem tanácsos túl ittasan csatába menni, ezt egyszer már a saját káromon tapasztaltam meg és tudom még egy lehetőségem nem lesz.
Vissza az elejére Go down
Zaraki Kenpachi
Admin
Zaraki Kenpachi

Hozzászólások száma : 927
Regisztrált : 2008. Aug. 14.

Karakterlap
Reiatsu:
Nakewara Takeshi Left_bar_bleue14000/50000Nakewara Takeshi Empty_bar_bleue  (14000/50000)
Démonmágia:
Nakewara Takeshi Left_bar_bleue0/50000Nakewara Takeshi Empty_bar_bleue  (0/50000)

Nakewara Takeshi Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nakewara Takeshi   Nakewara Takeshi Icon_minitimeSzer. Aug. 26, 2009 5:11 pm

nah akkor...
A kardod shikai-ja nagyon tetszik Very Happy ötletes! Smile jó pont nálam Very Happy BÁr az a része, hogy aki ellen használod, valószínűleg részeg lesz, nem valami jó, hiszen maximum akkor részegedne le, ha le is nyelné, amivel rá támadsz, persze lehet ez a célod, de valószíbű, hogy védekeznmek ellene majd.
Annyi kis hibas lenne cska, hogy az akadémiára nem jelentkezni kell, hanem ergy shinigami általában felfedezi, hogy valakiben több az erő (magasabba reiatsuja) mint egy átlag léleknek. Néha már használják is egypáran a kardjukat, mikor felfigyelnek rájuk, vagy épp a démonmágiát. De szerintem ez csak kis hiba, eltekinthetünk tőle.
A shinigami létről úgy gondolom, hogy kicsit keveset írtál, itt nem túl kidolgozott, de összességében nagyon tetszett az előtörténet, élvezet volt olvasni. Elfogadom Smile

Kezdő reiatsud: 240 (nehéz volt dönteni, mert bár nem valami információdús előtörténet, de nagyon ötletes, s a shikai is egyedibb, mint a nagy átlag Smile )
Hozd létre a karakterlapod, a tulajdonságok közt összesen 900 pontot oszthatsz el (erő, gyorsaság, állóképesség).
Ha szeretnél kezdetben is shunpot ismerni (a villámtánc, ha úgy jobban tetszik), akkor a karakterlapod elkészítésénél vonj le 10-et a reiatsudból s add hozzá démonmágiához.

Még annyi megjegyzést tennék, hogy szeretjük inkább a japán neveket használni, a magyar helyett, de ha ragaszkodsz a magyarhoz, nem gond.
Vissza az elejére Go down
http://bleach-frpg.webmmorpg.net
 
Nakewara Takeshi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: