Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Namika Zakuro

Go down 
SzerzőÜzenet
Namika Zakuro

Namika Zakuro

Hozzászólások száma : 38
Regisztrált : 2009. Aug. 29.

Karakterlap
Reiatsu:
Namika Zakuro Left_bar_bleue225/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (225/50000)
Démonmágia:
Namika Zakuro Left_bar_bleue10/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (10/50000)

Namika Zakuro Empty
TémanyitásTárgy: Namika Zakuro   Namika Zakuro Icon_minitimeSzomb. Aug. 29, 2009 4:20 pm

Név: Namika Zakuro (Nami-nak is becézik néha)

Nem:

Kor: 17évet élt, most 234 éves.

Kaszt: Shinigami

Jellem: Eleinte kedves volt, míg élt, meg persze csatázott szüleivel, majd szellemként némi boldogságra lelt, ám ezt hamar követte a gyász. Most szeszélyes, hangulatfüggő személyiség, de inkább "fagyos".

Zanpakuto: Eshaku
Eshaku : Normál állapotban egy hétköznapi katana. Sötétkék a markolat,a hüvelye szintén. A keresztvason sárkányok díszelegnek. https://2img.net/h/i236.photobucket.com/albums/ff47/Eurekas_World/Weapon/Sharp/Katana/japanese_dragon_blue_single_piece_k.jpg
Shikai: Hizumi, Eshaku! /Feszülj, Eshaku!/
Ebben a módban átalakul egy íjjá. De nem úgy, mint a quinshi-ké. http://kepfeltoltes.hu/view/090829/_j_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Képessége, hogy az átváltozáskor 10m-es körzetben 14°alá csökken a hőmérséklet, és 70cm hosszú jégnyilakat lő ki. Ezek megbéníthatják az ellenfelet annyi időre, hogy egy jól irányíott erős ütéssel harcképtelenné tegyék. Nem szúrja át az ellent, hanem "szétfolyik" rajta, és akár a bokáját teljesen átöleli, ha jól célzott rá. A jég vastagsága úgy 1cm, ez elég ahhoz, hogy pl a lábát lefogja pár percre.

Halandó éveiben:

2 ország közti háború idején született. Szülei egy boltot vezettek a fővárosban, és egészen olcsón adták el az élelmet, így sok vevőjük volt, még ebben az időben is. Egyke gyerek, és mivel szülei nem tudtak sok időt fordítani rá, iskola után elcsavargott a szomszédba, és az ottani gyerekekkel játszott. Míg kisgyerek volt, és míg csak általánosba járt, ezzel nem volt problémája, de szülei azt akarták, hogy vezesse a boltjukat, haláluk után is. Namika-nak ehhez semmi kedve nem volt. Szülei folyton kérdezték, akkor mégis mi akar lenni, mivel akarja megkeresni a kenyérre valót. Namika még nem tudta, de mindig azt hajtogatta, hogy biztosan nem bolti eladó lesz, ha felnő. A középiskolát ki kellett hagynia, ahogyan a többi korabeli gyereknek is. Megtámadták a fővárosukat. A boltot be kellett zárniuk, mert míg az ellenséges erők teljesen át nem vették a hatalmat, senki nem csinálhatott semmit. Minden ház előtt 2-3 őr állt, és senkit sem engedtek se ki, se be, az épületekbe. Namika már nagyon unta, hogy nem csinálhat semmit, és a barátai is hiányoztak. Szerencséjére, a tilalmat feloldották, de csak néhányan mehettek vissza dolgozni, köztük azok, akiknek boltjuk volt.
Második éve tart a megszállás, Namika már majdnem felnőtt. Szép lány lett belőle, és a katonák nem egyszer nézték ki maguknak. Meg is ijedt, így némi önvédelmet tanult egyik szomszédjától, aki igaz már vén volt, de fiatalabb korában testőrként szolgált, így tudott pár fogást. Jól jött Namika-nak ez a segítség, ugyan is egyik este ő zárta be a boltot. Apja megbetegedett, és anyja nem akarta magára hagyni, így Namika állt egész nap a pult mögött. Már nagyon fáradt volt, és örült, hogy vége a napnak. Már befordult utcájukba, csak 2 háztömböt kellett még mennie, mikor 3 katona megtámadta. Egy kis szatyor volt nála, amiben a ház, és a bolt kulcsai voltak, így azokat használta "fegyvernek". Ütötte, vágta őket, majd eszébe jutott egy fogás. Meg is lepődtek a katonák, és a zajra többen ki is jöttek, így Namika megmenekült. Szüleinek nem szólt az esetről, nem akarta, hogy aggódjanak. Pár estével később, épp a raktárban volt, anyukája úgy 10perccel előbb ment haza. Namika furcsa szagot érzett.
-Mi ez a szag?
Pár pillanat múlva leesett neki.
-Te jó ég, ez füst!
Kirohant az üzletbe, ami már lángokban állt. Először ledermedt, nem tudta mit csináljon. Az üzlet jobb oldalánál volt az üveges kirakat, arra felé próbált meg eljutni, de hiába. Ám látta azt a 3 katonát, akik megtámadták pár estével ezelőtt. Már a füst is elég baj volt neki, karját szája elé tartotta, úgy próbált meg kimenekülni. A polcok sorban dőlte el előtte, és a csillárok is potyogtak le a plafonról. Nem tudott hol kijutni, így visszament a raktárba. Már ott is állt a füst, de volt egy kis ablak, amin keresztül kimehetett az. Namika viszont nem fért át rajta, így csak kiabált.
-Segítség, segítség!
Sokat köhögött, mígnem elájult. Mikor kinyitotta a szemét, nem hitte el a látottakat. Saját testét vitték ki egy hordágyon, anyja mellette sírt.
-M...meg..meghaltam??

Szellemként, a Földön:
Már világos volt, mire el tudták oltani a tüzet, de addigra Namika meghalt. Napokig csak ott állt a boltban. Nem emlékezett sokra, ám mikor a szülei bejöttek oda, minden eszébe jutott. Egyből odarohant szüleihez, és elmondta, hogy 3 katona gyújtotta fel a boltot, de nem figyeltek rá. El is mentek hamar. Namika követte őket. Még 1 napig próbálkozott, mikor egy csapat Hollow jelent meg a városban. Köszönhető a háborúnak, sok a halott, és azok idecsalogatták őket. Gyorsan elbújt, de nem volt biztonságban sokáig, így futni kezdett. Az egyik üres utcában akadt ki, de zsákutcába került. Volt ott egy vascső, amit megragadott, és egyenesen a Hollow fejére ütött. De semmi haszna nem volt, túl gyengén ütött. A Hollow-k csak nevettek, majd támadtak. Namika lebukott, előre bukfencezett, és megint futni kezdett. Befordult egy másik utcába, de ott nekiment valaminek. Mikor felnézett,e gy bizarr alakot látott, akitől kb úgy ijedt meg, mint a Hollow-któl.
-'Hé, kislány, nyugalom!
-Hé, a frászt hozta rám!
-'Nem értem, pedig most még fésülködtem is.
-Inkább segítsen, valami szörnyek üldöznek!
-'Ohh, igen. Máris. Maradj itt.
Namika csak leskelődni mert, de látni nem látott sokat. Hamarosan visszajött a fickó, elégedett vigyorral a képén.
-'Nem kell aggódnod kislány, azok már nem fognak bántani.
-Nem vagyok kislány. De köszönöm. Egyébként... ki maga?
-'Én vagyok az, aki a Mennyországba küld.
-He? Shocked És..és miért? Jó hely?
-'Igen. Ott jobb helyed lesz.
-Ahha...de várjon! A szüleim...meg kell tudniuk, kik miatt haltam meg!
-'Na akkor, gyorsan meséld el, aztán én meg elmondom nekik.
-Biztos, hogy elmondja?
-'Ezer biztos Very Happy
-Jólvan...nos, éppen a boltunk raktárában voltam...
Szépen elmesélt mindent, amire csak emlékezett. Megadta a 3 katona személyleírását is, és a férfi megnyugtatta, hogy megkapják méltó büntetésüket. Ezek után a katanájával Namika homlokára bökött, aki apró részecskékké vált, és felszállt az égbe.

Szellemként, a "Mennyben":
Sok hónapba tellett, mire megértette, ha egyedül van, akkor nagyon nehezen marad "életben". Először nem akart barátkozni, és eléggé rideg volt mindenkivel. Próbált segédkezni, némi élelem fejében és víz fejében, de nem tudták sokáig alkalmazni. Ezt a falut, ahol felébredt, előtte 1 héttel megtámadták a Hollow-k, és őket egy rabló banda követte, és sok élelmet elvittek. Gondolta, elmegy másik faluba, de az út nagyon hosszú lenne, és egyedül a Hollow-k eledele lenne. Így maradnia kellett. Hosszú, és fáradtságos évekbe telt, mire teljesen önállósult, és hozzácsapódott egy egyik földesúrhoz, aki ellátta a falut gabonával, és krumplival. Namika barátokra is szert tett, és akik még ideérkeztek, velük is összebarátkozott, segített a beilleszkedésben. Még családtagokká is fogadták egymást, ahol Namika volt a második legidősebb. De az édes életnek vége. Újabb támadás érte őket. Egy tucat Hollow támadt rájuk, abból 2 igen nagy növésű. Mindenki elbújt, ahová csak tudott, akik értett a fegyverekhez, azok harcoltak a szörnyekkel. Főleg férfiak, természetesen. Namika-t ekkor elfogott egy érzés, ami arra késztette, hogy ő is harcoljon. A nagyokkal nem akart kikezdeni, de volt ott 2 egészen kicsi, amikkel szembe mert szállni. Tanult párat a Hollow-król, az elmúlt évtizedek alatt, így tudta, mit kell tennie. Nyakukat célozta, hogy elvágja a fejüket a testüktől, és ezt egy ásóval akarta megvalósítani. A két kicsit el tudta intézni, de aztán jöttek a nagyobbak. Azok már nagyobb gondot okoztak neki, így futni kezdett, és mintha fogócskázna velük, úgy szlalomozott a házak között. De nem futhatott örökké, ám ha megáll, akkor vége. Az utolsó pillanatban jöttek megmentőik. Shinigami-k még időben érkeztek, és megölték a Hollow-kat. Namika egyből családját kereste, de mint kiderült, meghaltak mind. Csak idősebb bátyja maradt életben, de hamar kiderült, hogy őt megsebesítette egy Hollow, és kezd átalakulni. Namika nem akarta végignézni, hogyan szenved, így véget vetett neki. Namika ezek után, már senkivel sem barátkozott.
A shinigami-k, az életben maradtakat átvitték másik városba, a további éveket ott töltötte. Esélye lett arra, hogy felvételt nyerjen az akadémiára, de visszautasította. Az új kis városban, folyton követte őt egy kislány. És mindig durván elküldte, és megfenyegette, hogy ne kövesse, különben Hollow eledel lesz belőle. De a kislány nem engedett, és követte. Egyik nap, viszont nem látta sehol. Kiderült, hogy elcsatangolt. Namika keresni kezdte. KIálltást hallott, a közeli erdő felől. A többi ott tartózkodó is meghallotta, felkaptak pár ásót, és gereblyét, és a hang irányába futottak. Egy Hollow támadt a kislányra, akit már félig megevett. Namika-bak ekkor megfagyott a vér. Haragjában nekifutott a Hollow-nak, és megölte azt. A kislány mosolyogva nézett rá, és csak ennyit mondott. "Köszönöm" Aztán meghalt. Lelke eltűnt. Namika ezek után, felvételt kért az Akadémiára, és némi huzavona után, felvételt nyert.

Akadémiai évek:
Sok érzelem dúlt benne az első hónapokban, így nem barátkozott, csak tanult. Rideg modora a későbbiekben sem változott, de már nem küldte el a társait melegebb éghajlatra. De még így sem lettek igazán barátai, csupán csoporttársaival volt beszélő viszonyban. A fakarddal, később már igazi katanával való harc könnyedén ment neki, sosem támadtak nehézségei. A démonmágia már más tészta... nem tudott megbékélni velük, de meg kellett tanulnia,különben megbukik. Ő maga sem értette, de nem igazán kedvelte őket. Azok, melyek lefogják az ellent, azok tetszettek neki, a többi már kevésbé. Unalmas pillanataiban olvasgatott, tanult, melynek eredményeképpen, meg tudta tanulni a kötelező démonmágiákat annyira, hogy átmenjen a vizsgán. Utolsó évében gondolkodott csak el azon, hová is adja be a jelentkezését.
~Hitsugaya Toushiro Taichou. Hm... érdekes figura. És milyen fiatal! Cöh... egy gyerek parancsol egy osztagnak? Mik nem vannak...
Még erősen gondolkozott 2 másik osztagon, de egyenlőre az akadémiai vizsgára kellett koncentrálnia. Utolsó hónapjaiban a démonmágiáknak szentelte legtöbb idejét, így mire elérkezett a várva várt pillanat, eme teszteket sikeresen elvégezte. Még ugyan ezen a napon, mikor harci tudását tesztelték, zanpakutou-ját shikai szintre tudta vinni. Ezzel át is ment az akadémián. Az Osztagokkal kapcsolatban is döntött. Furcsa volt logikája, de végül Hitsugaya Toushiro 10. Osztagába felvételizett, annak reményében, hogy tehetségét nézve, és hogy neki is jég stílusú zanpakutoz-ja van, tagja lehet ennek az osztagnak.


A hozzászólást Namika Zakuro összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 30, 2009 12:36 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Stark

Stark

Hozzászólások száma : 144
Regisztrált : 2009. Aug. 24.

Karakterlap
Reiatsu:
Namika Zakuro Left_bar_bleue10000/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (10000/50000)
Démonmágia:
Namika Zakuro Left_bar_bleue3000/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (3000/50000)

Namika Zakuro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Namika Zakuro   Namika Zakuro Icon_minitimeSzomb. Aug. 29, 2009 7:59 pm

Nos lássuk csak:
1. A lelkek is meg tudják fogni a dolgokat. (Mikor a karaktered a hollowokal találkozott a földön..)
2. Célozhatod a hollowok nyakát,de ajánlatosabb a maszkjukat támadni..
3. Hiába van több lélekenergiád mint az átlagos lelkeknek az még nem elég ahhoz,hogy hollowokat intézz el. (úgy tudom)
4. "Hiába furcsállta a dolgot, mégis hozzá, a 10-ik Osztagba jelentkezett. A vizsgán minden tökéletesen sikerült neki, a végére alaposan el is fáradt. Utolsó próbatételekor tudta csak Shikai módba vinnie zanpakutou-ját." itt nem tudtam eldönteni,hogy milyen vizsgákra célzol.Az osztagba kerülési vizsgákra,vagy az akadémiai záróvizsgára.Ha az osztagba kerülésire,akkor jelezném,hogy a záróvizsgáknál már rendelkezned kell shikai-jal.
5. Én az anime-ben úgy vettem észre,hogy az átlagos lelkek nem igazán rohangálnak neki a hollowoknak,inkább menekülnek előlük. (bár lehet,hogy ez nem így van,de én eddig ezt tapasztaltam)
ha ezeket javítottad,akkor szólj és visszanézek,hogy lecsekkoljam.
Ja és a zanpakuto-d shikai képességét egyeztest azért egy adminnal.Tudom,az íj már engedélyezve lett,de a biztonság kedvéért a képességeit is egyeztesd,nehogy később kelljen változtatnod valamit.
Vissza az elejére Go down
Zaraki Kenpachi
Admin
Zaraki Kenpachi

Hozzászólások száma : 927
Regisztrált : 2008. Aug. 14.

Karakterlap
Reiatsu:
Namika Zakuro Left_bar_bleue14000/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (14000/50000)
Démonmágia:
Namika Zakuro Left_bar_bleue0/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (0/50000)

Namika Zakuro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Namika Zakuro   Namika Zakuro Icon_minitimeSzomb. Aug. 29, 2009 10:24 pm

Személy sezrint a shikaiba csak ennyivel szólnék bele:
Eleinte nem tudod olyaan erősre a jeget, leállítani letudod vele az ellenfelet, de nem tudod széttörni, pontosabban mivel vékony lesz a jég eleinte, ha széttöröd, cksa a jég törik,a z ember, vagy hollow,v agy bármi más életben marad még. Ha ez megfelel, akkor zanpaktou elfogadva Smile
Vissza az elejére Go down
http://bleach-frpg.webmmorpg.net
Namika Zakuro

Namika Zakuro

Hozzászólások száma : 38
Regisztrált : 2009. Aug. 29.

Karakterlap
Reiatsu:
Namika Zakuro Left_bar_bleue225/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (225/50000)
Démonmágia:
Namika Zakuro Left_bar_bleue10/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (10/50000)

Namika Zakuro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Namika Zakuro   Namika Zakuro Icon_minitimeVas. Aug. 30, 2009 10:46 am

Zanpakutou pontosítva, lélekként a földön tárgy megfogása pontosítva, Akadémiai rész utolsó mondatai pontosítva.
Stark 5., és ezzel 3. pontját megindokolva: Namika minden bátorságát összeszedve, és az, hogy családját megmenthesse késztette arra, hogy nekitámadjon a Hollow-knak. Very Happy
Ha jól emlékszem, egy kisfiú nekiment egy nagy Hollow-nak, még a földön, aztán Ichigo és Rukia megmentette Very Happy
De ha nagyon hősies lett a kari, akkor átírom máshogy Very Happy
Vissza az elejére Go down
Stark

Stark

Hozzászólások száma : 144
Regisztrált : 2009. Aug. 24.

Karakterlap
Reiatsu:
Namika Zakuro Left_bar_bleue10000/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (10000/50000)
Démonmágia:
Namika Zakuro Left_bar_bleue3000/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (3000/50000)

Namika Zakuro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Namika Zakuro   Namika Zakuro Icon_minitimeVas. Aug. 30, 2009 11:29 am

engem nem zavar,felőlem lehet hősies a karaktered.én csak az erejét firtattam,hogy így,képzetlenül vajon képes-e hollowokat legyűrni...
Vissza az elejére Go down
Namika Zakuro

Namika Zakuro

Hozzászólások száma : 38
Regisztrált : 2009. Aug. 29.

Karakterlap
Reiatsu:
Namika Zakuro Left_bar_bleue225/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (225/50000)
Démonmágia:
Namika Zakuro Left_bar_bleue10/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (10/50000)

Namika Zakuro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Namika Zakuro   Namika Zakuro Icon_minitimeVas. Aug. 30, 2009 11:36 am

Hm...akkor a földi létből kihagyom a Hollow-kat, aztán a másik részt meg átszerkesztem. Csak az olyan uncsi, h meglátja a király shinigamikat, és úgy akar jelentkezni, mert ő is az akar lenni Very Happy Vagy nekitámad egy Hollow-nak,d e egy Shinigami előbb végez vele, de amiért olyan bátran viselkedett, mehet akadémistának, aztán ha ügyes, shinigami lehet belőle. De ha ilyet akartok olvasni, írok ilyet Razz
Vissza az elejére Go down
Stark

Stark

Hozzászólások száma : 144
Regisztrált : 2009. Aug. 24.

Karakterlap
Reiatsu:
Namika Zakuro Left_bar_bleue10000/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (10000/50000)
Démonmágia:
Namika Zakuro Left_bar_bleue3000/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (3000/50000)

Namika Zakuro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Namika Zakuro   Namika Zakuro Icon_minitimeVas. Aug. 30, 2009 11:44 am

nem kell kihagynod a földi életből a hollowokat.az a rész teljességgel megfelel,sőt,szembe is szálhatsz a hollowokkal Rukongai-ban...mint már mondtam ezzel semmi gond,ha nagyon akarod meg is sebesítheted őket.csak a legyőzésük volt a gond...Smile
Vissza az elejére Go down
Namika Zakuro

Namika Zakuro

Hozzászólások száma : 38
Regisztrált : 2009. Aug. 29.

Karakterlap
Reiatsu:
Namika Zakuro Left_bar_bleue225/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (225/50000)
Démonmágia:
Namika Zakuro Left_bar_bleue10/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (10/50000)

Namika Zakuro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Namika Zakuro   Namika Zakuro Icon_minitimeVas. Aug. 30, 2009 12:17 pm

Razz Hát jó... akkor... marad az, h... sok lúd disznót győz Very Happy De akk szerintem marad a Shinigami-s megoldás Very Happy De azé az 2 kicsi Hollow megmaradhat, ugye? *-* azok kb ember nagyságúak xD
Vissza az elejére Go down
Stark

Stark

Hozzászólások száma : 144
Regisztrált : 2009. Aug. 24.

Karakterlap
Reiatsu:
Namika Zakuro Left_bar_bleue10000/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (10000/50000)
Démonmágia:
Namika Zakuro Left_bar_bleue3000/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (3000/50000)

Namika Zakuro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Namika Zakuro   Namika Zakuro Icon_minitimeVas. Aug. 30, 2009 12:18 pm

Maradhat Very Happy
Vissza az elejére Go down
Namika Zakuro

Namika Zakuro

Hozzászólások száma : 38
Regisztrált : 2009. Aug. 29.

Karakterlap
Reiatsu:
Namika Zakuro Left_bar_bleue225/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (225/50000)
Démonmágia:
Namika Zakuro Left_bar_bleue10/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (10/50000)

Namika Zakuro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Namika Zakuro   Namika Zakuro Icon_minitimeVas. Aug. 30, 2009 12:37 pm

Éjjen^^ Javítva a maradék Very Happy
Annyit kérdeznék, hogy..amit kapok pontot, abból áttehet Démonmágiára is? És ha igen, mennyit lehet max?
Vissza az elejére Go down
Stark

Stark

Hozzászólások száma : 144
Regisztrált : 2009. Aug. 24.

Karakterlap
Reiatsu:
Namika Zakuro Left_bar_bleue10000/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (10000/50000)
Démonmágia:
Namika Zakuro Left_bar_bleue3000/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (3000/50000)

Namika Zakuro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Namika Zakuro   Namika Zakuro Icon_minitimeVas. Aug. 30, 2009 1:03 pm

Átnéztem és így már megfelel. 235 reiatsut kapsz az előtöridért.Továbbá 900 pontot amit a karakterlapodon eloszthatsz erőre,gyorsaságra és állóképességre.A játékot a Soul Society-ben kezdd meg!
A reiatsu pontjaidat átteheted Démonmágiára és szerintem annyit teszel át,amennyit akarsz.De azért ügyelj arra,hogy ha kevés reiatsuval rendelkezel az megnehezítheti a dolgodat.
Jó szórakozást! Smile
Vissza az elejére Go down
Namika Zakuro

Namika Zakuro

Hozzászólások száma : 38
Regisztrált : 2009. Aug. 29.

Karakterlap
Reiatsu:
Namika Zakuro Left_bar_bleue225/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (225/50000)
Démonmágia:
Namika Zakuro Left_bar_bleue10/50000Namika Zakuro Empty_bar_bleue  (10/50000)

Namika Zakuro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Namika Zakuro   Namika Zakuro Icon_minitimeVas. Aug. 30, 2009 1:05 pm

Köszi, rendben Very Happy
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Namika Zakuro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Namika Zakuro   Namika Zakuro Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Namika Zakuro
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: