Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Ryuin Daisen

Go down 
SzerzőÜzenet
Ryuin Daisen

Ryuin Daisen

Hozzászólások száma : 1
Kor : 30
Regisztrált : 2009. Sep. 23.

Ryuin Daisen Empty
TémanyitásTárgy: Ryuin Daisen   Ryuin Daisen Icon_minitimeSzer. Szept. 23, 2009 9:57 pm

Név: Ryuin Daisen
Nem: Férfi
Kor: 20-nak néz ki de már elmúlt 100 éves is.
Kaszt: Shinigami
Kinézet: 182 cm magas, 75 kg, kék szemek, félrövid fekete haj. Vörös fejpántot ás sálat hord.
Jellem: Visszahúzodó, nehezen barátkozik. A feletteseit tiszteli még akkor is ha némelyik gyengébb nála.

Zampaktou: Shirohono
Ryuin Daisen 63338-white_dragon_katana_sword_540_super


Shikai: Moeagaru Shirohono ( Lángolj Fehérláng )
Ryuin Daisen Shikai_www.kepfeltoltes.hu_


Shirokama: Egy fehér, sarló formájú lángcsóva tör elő, ami egyenes vonalban terjed és nagy károkat tud okzni.
Shirotate: Egy fehér lángból álló védőfalat húz fel maga elé ami a fizikai támadások ellen remekül véd.
Shiro Ryu: Ez a legerősebb támadása. Ez egy fehér lángokból álló sárkányt hoz létre ami mindent eléget ami az útjába kerül. továbbá a sárkány tudja követni az ellenfelet, de ilyenkör a shinigami védtelenné válik, mert az irányításra kell koncentrálnia.


Bankai: még nincs

Előtörténet:
Az 1700-as évek vége felé született átlagos családban. Egyke volt, nem voltak testvérei és igen sokszor került bajba fiatalabb korában. Nehezen viselte, ha valaki lenézte, ha sértegedték őt vagy családtagjait. Barátja nem volt túl sok, de azt a keveset sokra becsülte és mindenben a segítségükre volt. 16 éves korától egy boltban dolgozott ami egy barátja apjának volt a tulajdona. Nem keresett ugyan sokat,de valamiből meg kellett élnie. 18 évesen egyik barátjának köszönhetően megismertkedett egy Egy lánnyal Myakoval akivel később kapcsolatuk komolyra fordult. Két évvel késöbb eljegyezte és úgy tünt, hogy boldogan fognak élni. Ám egyik éjszaka amint éppen hazafelé sétáltak, rablók támadták meg őket. Daisen megpróbálta megvédeni Myako-t és neki sikerült is elfutnia, de őt megkéselték és otthagyták az utcán ahol elvérzett mire a segítség megérkezett.

Daisen az első pár órában nem akarta elhinni, hogy ez történt vele, de szépen lassan feldolgozta. napokon át a szerettei mellett maradt és próbálta tudtukra adni, hogy ott van velük. Ám egy idő után a szerettei élete visszatért a régi kerékvágásba, és ő úgy látta jónak, hogy nem fájdítja jobban a saját szívét azzal, hogy olyan emberek társaságára vágyik akikkel nem beszélhet soha többet. Ígyhát elment és bolyongott a nagyvilágban. Miután elhagyta a szülőházát a következő nap egy fekete ruhás ember ált elé és azt mondta, hogy ne féljen, majd előhúzta a katanáját. Daise itt megijedt és rohanni kezdett ahogy a lába bírta, de nem tudta lerázni és végül feladta. Meglepetésére nem támadta meg, hanem elmagyarázta Daisennek, hogy ő egy shinigami és egy olyan helyre küldi ahol a lelkek tovább élhetnek egymás közt. A markolattal megérintette a férfi homlokát. A férfi egy faluban tért magához ahol mindenki látta őt. Próbált érdeklődni más emberektől, hogy hol is van, mi is az a hely. Megtudta, hogy Rukongaiba került. Örült, hogy végre bezélhet olyan emberekhez is akik válaszolnak nekio. Egy kedves család befogadta, akiktől megtudta, hogy nem is vérrokonok, csak mivel az a hely hatalmas ezért szinte lehetetlen megtalálni a saját hozzátartozójukat. Így családba verődtek, hogy könnyebben boldoguljanak. Az emberek nagyot néztek amikor Daisen ételt kért. Furcsállotta, hogy rajta kívül az emberek nem lesznek éhesek. Azt hitte, hogy ezt az éhségérzetet csak beképzelte magának, de nem akart elmúlni inkább egyre erősebb lett. Nembírta tovább és elindult ételt keresni, de rövid időn belül eszméletlenül esett a földre. Mikor magáhoztért egy ugyanolyan feketeruhás állt elötte mint amilyen ide küldte. Meglepetésére étellel kínálta amit persze nem utasíthatott vissza. Elkezdte habzsolni az ételt és közben a shinigami elmagyarázta neki, hogy Daisen miért lett éhes. Megemlítette neki a lélek továbbképző akadémiát is és kérte, hogy jelentkezzen. Ezen a férfi hosszasan elgondolkozott és arra a megállapításra jutott, hogy jobb lessz ha elmegy halálistennek és nem maradt itt céltalanul tengetni az életét. A shinigami útmutatásával és segítségével jelentkezett az akadémiára ahol megkezdődött a shinigamivá válása.

Egész jól beilleszkedett az akadémiai diákok közé. A képzése elég jól haladt ami nem csoda hiszem komolyan vette. Nem akart visszatérni a cél nélküli élethez. Nagy tehetségnek tartották a tanárok, és nagy figyelmet is fordítottak rá. ez viszont ellenszenvet keltett a társai és ő közötte. Egy ideig jól viselte, de annyira elfajult, hogy már nem bírta tovább. Ettől kezdve az erejét visszafogta.Ezzel javult a helyzet, de a nemesek így sem rokonszenveztek vel, csak mert Daisen nem előkelő körökből származik. Teltek múltak az évek és sikerült végeznie az akadémiával. Ez idő alatt megtanulta használni a zampaktou-ját és a nevét is. Az akadémioai évei után bekerült a 13 osztag egyikébe, a 10. osztagba. Itt készség nélkül teljesítette a rá bzott parancsokat. Az erejét továbbra is elnyomta, lehet azért, mert félt, hogy ismér kirekesztik, vagy csupán megszokásból, de csak akkor engedte szabadon a teljes erejét, ha nagyon muszáj volt. Sok évnyi szolgálat után elérte a 20. tiszti rangot, de az eredeti ereje miatt jóval előrébb lehetne sorolni.
Vissza az elejére Go down
Hinamori Momo
Admin
Hinamori Momo

Hozzászólások száma : 317
Regisztrált : 2009. May. 01.

Karakterlap
Reiatsu:
Ryuin Daisen Left_bar_bleue0/50000Ryuin Daisen Empty_bar_bleue  (0/50000)
Démonmágia:
Ryuin Daisen Left_bar_bleue50000/50000Ryuin Daisen Empty_bar_bleue  (50000/50000)

Ryuin Daisen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ryuin Daisen   Ryuin Daisen Icon_minitimeKedd Szept. 29, 2009 5:29 pm

Üdvözlet!

Sajnálom, hogy ennyit kellett várni ...
Na de nézzük csak ^^
Két dologról szeretnék csak említést tenni.
1. A harmadik képessége a kardodnak: Shiro Ryu
Mivel a játékot úgy kezded hogy szinte teljesen új vagy ezért úgy gondolom, hogy ne legyen ennyire sok az elején. Mondjuk azt, hogy ezt még nem bírja rendesen használni/irányítani és még sokat kell gyakorolni.
2. Még nem lehetsz tiszt. Semmilyen tiszt nem lehetsz. Majd szépen fejlődsz Razz
Most egy teljesen új, kezdő shinigami vagy.

Ezeket szépen átgondolod és átírod az előtörténetedet szépen, majd én megint megfogom nézni. Oksi? oksi ^^ ezt megbeszéltük ^^

Viszlát addig is Very Happy
Hinamori Momo /Tezuka Maiko/
Vissza az elejére Go down
 
Ryuin Daisen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: