Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Yokibashi Hoshiko

Go down 
SzerzőÜzenet
Yokibashi HoshikoHozzászólások száma : 7
Regisztrált : 2009. Dec. 23.

Yokibashi Hoshiko Empty
TémanyitásTárgy: Yokibashi Hoshiko   Yokibashi Hoshiko Icon_minitimeSzer. Dec. 23, 2009 4:49 pm

Név: Yokibashi Hoshiko
Kor: 16 év
Nem: nő
Kaszt: shinigami, negyedik osztag
Kinézet, jellem: Hoshiko két oldalt lévő, derékaljig érő hajtincseit befonva, s a többi hajfürtjével együtt összefogva hordja, fekete shinigami egyenruhát visel, lábán faszandállal. Szemüveget visel, mert egy aprócska baleset után látása legyengült. Alkata átlagos, alacsony termetű, körübelül 152cm magas, súlya 35kg. Leginkább a gyors és hajlékony mozgása az erőssége, mintsem a kardforgatás és a démonmágia. Tehetséges a gyógyításban, viszont harcra képtelen, csak is akkor harcol, ha nagyon muszáj. A csendes, szerény külső azonban egy segítőkész, pattogó energiabombát takar, aki egy puskából kilőtt golyóhoz hasonlóan egésznap megállás nélkül ténykedik, aminek az osztaga veszi többségben a hasznát, na meg azok a betegek, akiket ő ápol.
Előtörténet:
- Emberélet:
A kis Hoshiko egy Tokió-közeli, aprócska faluban született, s bár mindene megvolt, egy valamit kivéve. Jómódú családba született második gyermekként, mindössze egy aprócska problémát leszámítva: jóformán félvak életet élt, s „látta” a szellemeket, ám nem bánta, hiszen, legalább is ő azt hitte, hogy bátyjai és családja segítenek majd neki. Hite csak félig bizonyult igaznak. Látása három éves korában kezdett romlani, s ötödik életévében már félig birtokolhatta csak szeme világát.
Gyakran homályos foltokban látott, s nem egyszer ment neki valaminek, így segítségre szorult, ami kissé megnehezítette életét. Édesanyja egyáltalán nem látott, ezért még nagyobb gondban volt, hogy hogyan is tudna segíteni kislányának, aki valószínűleg örökölte a látási hibát. A lány idősebbik bátyja inkább a segítségére volt, míg fiatalabbik bátyja csak hátráltatta. Úgy gondolta a fiú, hogy a kishúga az oka a család nehéz életének, ezért ha kísérte, hanyag módon minden második pocsolyába belevezette a félvak Hoshiko-t, vagy éppen hagyta, hogy a lány elvesszen, s a gyanút a lányra terelte.
Hoshiko életének mélypontja az volt, mikor már szemüveget kapott, s úgy látása javult valamelyest, így már egyedül is járhatott. Ám betegséget állapítottak meg nála, amit nem tudtak abban a faluban kezelni, és a család addigra elszegényedett. A szemüveges kislány tíz évet élt az emberi világban, immunrendszeri betegség vitte el.
- Lélekként:
Hoshiko két hónapig lélekként kóborolt az emberek világában, a szülőfalujában. Két hónap magányos kóborlás után akadt össze egy shinigamival, aki megsajnálta a furcsa kis puskagolyó-leányzót, és feltűnően korgó gyomrát, így enni adott neki.
- Ne félj, jó helyre kerülsz – moslygott rá nyugtatásul hölgy, akit a kicsi, majdnem tizenegy éves leányzó rövid idő alatt megkedvelt.
- Találkozunk még? – nézett rá kutyusszemeivel Hoshiko szemüvege mögül. A Shinigami hölgy megígérte neki végül, hogy magához veszi az elárvult lányt, s mivel van reiatsuja, be fogja íratni az akadémiára.
- Rukongai:
Rukongaiba kerülése problémamentesen zajlott, békés körzetbe került, szám szerint a negyedik körzetbe. A szemüveges lány ugyan magányosan élt, ám körzetszemlére induló shinigami hölgyünk nem felejtette el a kicsinek tett ígéretét, akinek az eltelt két év óta a kard ott lógott az oldalán. Hamar megtalálta az összegyűlt tömegben a leánykát, s ígérete szerint beíratta az akadémiára.
- Akadémia: Az akadémián szintén egy pattogó energiabomba volt, s habár szemüveges volt és jó tanuló, hibákat ő is követett el, el nem készített házi feladatokkal, óráról való késésekkel.
Nem bizonyult tehetségesnek a kardforgatás és a démonmágia terén, ám annál inkább volt hajlékony és gyors mozgású. Harmadik éve koptatta az akadémiát, mikor felfigyeltek rá, hogy tehetséges a gyógyításban, s ha nem bukik meg a vizsgán, akkor előbb csatlakozhatott volna a javasolt osztaghoz, így csak tizenhat évesen vált shikai használóvá. A negyedik osztaghoz javasolták, így oda adta be jelentkezését, jelenleg felvételre vár.
Zanpaktou neve: Shiro Fushichou (Fehér Főnix)
Zanpaktou shikai szintjének leírása: Shikai-szinten a penge nem változik, csak vörösen kezd izzani, s a kard pengéjének hegyéről könnyszerű cseppek hullnak, ami ha sérült bőrfelülettel érintkezik, fertőtleníti és gyógyítja a sebeket, amik átlag két nap után begyógyulnak, függően a sérülés súlyosságától. Parancsszó: „Könnyezz, Shiro Fushichou!”
- Kinézet: a kard alapjában véve egyszerű katana, a penge enyhén görbült, apró főnixtoll mintázat díszíti a pengét.
Vissza az elejére Go down
Hirako Shinji
Kalandmester
Hirako Shinji

Hozzászólások száma : 174
Kor : 28
Regisztrált : 2009. Jun. 06.

Karakterlap
Reiatsu:
Yokibashi Hoshiko Left_bar_bleue10000/50000Yokibashi Hoshiko Empty_bar_bleue  (10000/50000)
Démonmágia:
Yokibashi Hoshiko Left_bar_bleue3000/50000Yokibashi Hoshiko Empty_bar_bleue  (3000/50000)

Yokibashi Hoshiko Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yokibashi Hoshiko   Yokibashi Hoshiko Icon_minitimeSzer. Dec. 23, 2009 6:57 pm

Az előtöri jó 230 pont jár érte
és sok sikert a játékhoz
Vissza az elejére Go down
 
Yokibashi Hoshiko
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: