Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Rina Izumi

Go down 
SzerzőÜzenet
Rina IzumiHozzászólások száma : 1
Regisztrált : 2010. Apr. 05.

Rina Izumi Empty
TémanyitásTárgy: Rina Izumi   Rina Izumi Icon_minitimeHétf. Ápr. 05, 2010 6:12 pm

Név: Rina Izumi
Kaszt: shinigami
Rang: második osztag, 7. tiszt
Nem: nő
Kor: 13 éves lehet
Felszerelések: zanpakutoja, étel, víz
Születési dátum: ismeretlen
Kinézet: vállig érő, egyenes, ezüst hajkorona, mélykék szempár, alacsony, körübelül 130cm, vékony alkatú.
Jellem: Nem nevezhető egy hibátlan jellemnek, elvégre senki nem tökéletes. Gyors észjárású, kétkezi munkát szívesen végez, bár annak is megvannak a határai nála. Papírmunkát nehezen lehet rábízni, de azért megteszi. Nem egy lelkizős fajta, viszont ha hazugságon kap valakit, az illetőnek többé nincs helye a bizalmában. Nem szeret haragban lenni mással, szívesen keresi az ember társaságát. Egy kisebb hibájából azért szoktak gondok adódni, hogy túlságosan is őszinte, mindig megmondja a véleményét és ez néha bizony nem épp hasznos tulajdonság.

Előtörténet:
A kis Izumi egy isten háta mögötti, hegyektől elzárt faluban született szegény családba. Születése dátumára Izumi nem emlékszik, ahogy a földi életére sem.
Rukongaiban egy kedves család fogadta magához az alig egy éves csecsemőt, aki fehér hajjal és mélykék szemekkel volt megáldva. A kislány az évek során nagy étvággyal rendelkezett, s hét éves korában egy shinigami jött körzetszemlére a hetes számot viselő körzetbe. A kislány és a barátai akkor ki nem hagyták volna az alkalmat, hogy lássák, hisz mindegyikük álma volt, hogy a tizenhárom őrosztag egyikébe kerülhessenek. Annak rendje és módja szerint a kislány kidőlt a tömegben, mikor elhaladt előtte a magas lélekenergiájú shinigami, akiről kiderült, hogy a harmadik osztagban szolgál. Izumi megtudhatta a váratlanul jött beszélgetés során, hogy neki is magas a reiatsuja, ezért olyan éhes, és meg van rá az esélye, hogy shinigami legyen. Két évvel később bekerült az akadémiára, a haladók csoportjába, bár igaz, hogy azért igencsak meg kellett küzdenie, hogy bevegyék. Apró termete és véznának látszó alkata miatt erősen kételkedtek benne, hogy sikerül shinigamivá válnia. A kislány az évek során rájött, hogy érzéke van a démonmágiához és a kardforgatáshoz, azonban a pusztakezes harc távol áll az erősségeitől akár csak a lélekenergia érzékelése. Szellemileg viszont gyors észjárású és hatékony stratégiát képes összeütni, ha éles helyzetről van szó, azonban ha papírmunkát kell végeznie, akkor annak már nehezebben áll neki. Végül két év lemaradással sikerült a zanpakutoját megismernie, ami de használójává csak kilenc éves korára vált. Izumi egy terepgyakorlaton került éles helyzetbe, amikor először tudta teljesen használni a fegyverét, mikor egyszerre három nagyobb darab hollow állta útját, s még így is segítséget kellet nyújtani neki, de nem szégyelli az aprócska hölgyemény. Végül a terepgyakorlat után egy évvel sikeresen használta zanpakutoja shikai formáját, bár még mindig vannak gyengeségei ebben is, de elvégezte az akadémiát. Ugyan nem volt könnyű, hiszen termete és hajszíne miatt kissé le volt nézve, de ettől függetlenül a végére ő is kikerült az akadémiáról, s most arra vár, hogy felvegyék a második osztagba.

Shinigami: Rina Izumi
Zanpakuto neve: Beniko (Táncoló Gyermek)
Zanpakuto fajtája: mágia, azon belül jég típusú
Zanpakuto shikaia: a katana markolatáról leválik a keresztvas, s íjjá alakul, a cseresznyevirág szirmok viszont eltűnnek a markolatról.
Zanpakuto támadása: Chirasuru kimi no hanabira, Beniko! (Szórd szét szirmaid, Táncoló Gyermek!)
A parancsszó kimondására átalakul íjjá a katana, s elegendő mennyiségű lélekenergia segítségével kamélia virágszirom záporát lehet zúdítani az ellenfélre. Valójában azonban a szabad szemnek virágsziromnak tűnő lélekenergia részecskék apró pengék, amik szétszabdalják az áldozatot. A pengék és a fegyver maga jégből van.
Vissza az elejére Go down
 
Rina Izumi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: