Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Akemura Senshi

Go down 
SzerzőÜzenet
Akemura Senshi
Vaizard
Akemura Senshi

Hozzászólások száma : 234
Kor : 27
Regisztrált : 2009. Dec. 27.

Karakterlap
Reiatsu:
Akemura Senshi Left_bar_bleue2008/50000Akemura Senshi Empty_bar_bleue  (2008/50000)
Démonmágia:
Akemura Senshi Left_bar_bleue10/50000Akemura Senshi Empty_bar_bleue  (10/50000)

Akemura Senshi Empty
TémanyitásTárgy: Akemura Senshi   Akemura Senshi Icon_minitimeKedd Dec. 21, 2010 9:43 am

Név: Akemura Senshi
Kaszt: Shinigami
Nem: Férfi
Rang: Ex-Shinigami
Kor: ismeretlen, de 25- nek néz ki
Jellemzés: Aki ismeri Senshi-t, az tudhatja róla, hogy nem a legkedvesebb személyek közé tartozik. Legtöbbször szomorkás hangulattal, de mégis elővigyázatosan jelenik meg. Szomorúságát az egyedüllétnek köszönheti, amibe olykor-olykor bele is őrül. Ilyenkor nem nagyon érdekli semmi, csak az, hogy minél gonoszabb, és őrültebb legyen. Az őrültek közül a vidámabbik fajtához tartozik.

Felszerelések: páncél, maszk, Zanpakuto

Születési dátum: 7. hó 20. napján

Kinézet: 175 cm magas, 65kg átlag testalkatú, shinigami ruhát visel, egy maszk, páncél, szőke közepes méretű haj. Az arcán beforrt sebek találhatók. Egy az állánál és egy a jobb szeménél. Lásd:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/525/akemurasenshi6.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/19/senshi13.jpg/

Zanpakuto neve: Oni Raiden (Démon Villám)

Zanpakuto fajtája: Villám

Zanpakutou alapforma:

http://yfrog.com/j0unitedcutlerysamurai300j

Zanpakuto támadási parancs: Sikaritee Oni Raiden! "Ébredj fel Démon Villám!"

Zanpakuto shikaia: Ha az ellenfélben lévő áram mennyisége elér egy bizonyos mennyiséget, akkor a pengéből villámot, tud kilőni, ami arra megy, amerre nagyobb az áram feszültsége. Úgymond az áram a villámra mágnes elven hat. A villám kieresztése a pengéből a kard előhívásának parancsszavára történik." Sikaritee Oni Raiden!"
A villám ereje és gyorsasága a belefektetett lélekenergia mennyiségétől függ.

Zanpakuto támadása: Ha élő szövettel érintkezik a penge, akkor az érintkezés pontjából a testbe áramot juttat, ami lebénítja az ellenfelet. A bénítás hossza a beleadott lélekenergiától, a szöveten való vágás méretétől és a penge érintkezési idejétől függ. A gazdájára ez nem érvényes. Az áram az agyból kijövő izmokat megmozdító alacsony feszültségű áramot célozza meg, és tüzet tűzzel elven hatástalanítja.

Zanpakuto előhívása: Sikaritee Oni Raiden! "Ébredj fel démon villám!"
A kardot körülveszi egy sötét burok, és átalakul egy kaszává.
Lásd:
http://yfrog.com/bh150110153914j

http://yfrog.com/bh150110153929j

Előtörténet:

Lélekként:
Senshi a Soul Society melletti kis faluban született. Árvák közt nevelkedett, így hát szüleiről semmit sem tudott. Minden álma az volt, hogy shinigami váljon belőle. Az idő csak telt, és a kis gyerekből egy életerős férfi lett. Eljött az idő, hogy beteljesítse álmát, így hát elbúcsúzott a többiektől, és elindult Soul Societybe. Amikor odaért a kapuhoz, egy nagy szerzet várta.
Megijedt, de nem hátrált meg, így hát beszélgetni kezdett vele, aki egy kis szóváltás után be is engedte, így hát beiratkozott az akadémiára. Így kezdte le az álmának megvalósítását, mit sem tudva arról, hogy mit hoz majd a jövő.

Tanoncként:
A fogattatás igen kellemes és barátságos volt. Két shinigami kísérte el az egyik épülethez, ahova be is mentek. Megmutatták neki a szobáját, kiadták neki a felszerelést, ami egy gyakorló kardból és egy tanonc ruházatból állt, majd egyedül hagyták, hogy fel tudjon készülni a másnapra. Eljött a holnap és már alig várta, hogy elkezdődjön az első óra, viszont amikor belépett a terembe, rossz érzés fogta el, hiszen amikor meglátta a többieket, tudta hogy mind gazdag családhoz tartoznak. Senshi a kiváló tanulók közé került, de mégsem teljesített olyan jól, mint azt elvárták.
A mágia sose volt az erőssége, így hát nem is jeleskedett benne, viszont a közelharcban kitűnő volt. Volt még valami amiben még jeleskedett, és az pedig nem volt más, mint a reiatsu elrejtése.


Néhány évvel később megtörtént a tragédia, ami innentől egész végig elkísérte a tanulót.

Az egyik napon vadászatra indult az osztály. Ez volt az első vadászata, ami egy erdőben zajlott. A feladat hollowok legyőzése volt, de nem úgy sült el, ahogy azt tervezték. Egy kapu nyílt ki abban az erdőben, ahol a gyakorlat zajlott. Sajna nem egy jóakaró jött át aznap azon a járaton, hanem valami más, ami nagyon félelmetes volt, de senki se vette észre. Hármas csoportokban vadásztak. Senshi, Aoi és Kailina alkottak egy csapatot, de nem volt hosszú távú, mivel a társaságot hamar meglepte ez a valami, és nemesi könnyedséggel gyűrte le őket. A kis tanonc fiút egy felfele irányzott vágással a földre is kényszeríttette, ekkor szerezte meg az arcára a sebhelyeket. Az idegen nem habozott, és egyből megölte a másik két társát, de valamiért a szőke shinigami tanulót mégis életben hagyta. Egy ismeretlen mozdulatsorozatot használt, majd amilyen gyorsan jött, úgy el is tűnt. A kis Shinigami tanonc elvesztette az eszméletét. A következő emléke már csak az volt, hogy a földön fekszik, és kinyitja a szemét, majd megpróbál felkelni kisebb-nagyobb sikerrel, azután körülnéz. Körülötte az osztálya holtesteit pillantotta meg. Értetlenül és megrémülve nézte a halottakat, közben egy kapu nyílt meg amiből Shinigamik jöttek át, akik szintén úgy reagáltak a dolgokra, mint a helyszínen lévő túlélő. Kérdezősködni kezdtek, de a válasz mindig csak ennyi volt:
- Nem tudom. Nem emlékszek semmire.
Az akkor és ott történtekre fátyol került. Nem tudott senki semmit róla, legalábbis mindenki azt hitte. Egy titokzatos személy is megjelent az nap, aki felvette az egészet, és titokzatos körülmények között eltűnt. Senki se vette észre.

Senshit sokszor vették elő ez ügyben. Kérdezősködtek, de mindig csak két mondatot ismételt.
- Nem tudom. Nem emlékszek semmire.
A kutatási részleg is vizsgálat alá vette az illetőt, de érdekes módon ők se találtak semmit, kivéve a sérüléseket. Mivel semmi bizonyítékot nem találtak, ezért úgy döntöttek, hogy a shinigami tovább folytathatja a tanulást, így hát áthelyezték egy másik osztályba. Mindenki félve és gyanakvóan tekintett az egyetlen túlélőre, bár nem tudták, hogy akkor mi történt, de a pletykák hamar elterjedtek a titokzatosan eltűnő osztályról. A nemes családok, akiknek gyerekei az elhalálozott osztályhoz tartoztak, nem maradtak nyugton, és a túlélőt gyanúsítva annak kivégzését követelték. A tanulónak nem volt többé szabad, vagy békés napja.
Néhány hónappal később.

Az utóbbi napokban a világ megfordul, és a szőke fiú ellen irányul. Mindenki utálta a szegény gyermeket, így hát a tanulmányi eredményei is romlottak. Nem volt olyan ember, akinek ekkorra már ne lett volna meg a zanpakutoja, kivéve az egyetlen személyt. Senshit, ezért sokan le is nézték, de senki se akarta megérteni a fiú fájdalmát, szembedéseit.
Még néhány hónappal később.

Eljött a vizsga ideje. A feladat egyszerű volt, és nagyon közismert a Halálistenek rendjében. Győzd le a másikat.
Az ellenfél egy férfi volt. A kardja csodálatos markolattal, és még annál is szebb pengével rendelkezett, ráadásul víz típusú volt. Amikor kimondta a zanpakuto nevét, annak tokjából víz folyt ki, amit kényére, kedvére formálhatott. Az ellenfél nagyon kedvelhette a körpengéket, mivel mindig azt formált a vízből, szinte már megunhatatlannak tartva, és azokat az ellenfelére irányította megállás nélkül. A zanpakuto nélküli Akemura a kardjával kezében megpróbálta kettévágni a pengéket, de sikertelenül. Olyan kemények voltak, mint az acél. Az osztály többi része ki nem állhatta a gyereket, sőt azt is ellenezték, hogy elvégezhesse a vizsgát. Harc közben természetesen az utált fiú ellen drukkoltak, ami még elviselhetetlenebbé tette a harcot számára. A szíve nagyon fájt, de teljesíteni akarta a célját, így hát akkor se adta fel, amikor mindenki ellen volt. Ekkor egy hang szólította meg. Ez a hang kissé vékonyabb volt ,és vibrálóbb, mint a halálistené.
- Mit művelsz? Simán el tudnál vele bánni!…
Mondta kényelmesen, majd fojtatta.
-… Ja de tényleg. Még a nevemet se tudod.
~ A nevedet? Ki vagy?~
-A kezedben vagyok.
Jelentette ki, és csodák csodájára meglepetten nézett a kezébe lévő kardra, amin hamar észrevette, hogy az nem az volt, amivel a vizsgát elkezdte. A markolata gyönyörű, és kényelmes, míg a penge sötét volt, bár nem olyan sötét, mint bármi más a fényviszonyok miatt, de mégis sötétebb árnyalatú volt mint a legtöbb zanpakuto.
~ Mi a fene? Ez hogy került a kezembe?~
- Megtudhatod a nevem…
Szólalt fel ismét a hang.
-… de ahhoz, hogy meg tudd a nevem, teljesítened kell a próbám.
Szólalt fel komolyabban.
- Háromszor vágd ketté az ellenség körpengéit!
Mondta a lélekölő kard szelleme.
~Jól van, de ezek a pengék olyan kemények, mint az acél.~
- Csak csináld!
Senshi habozás nélkül hozzá is látott a próba teljesítéséhez, és csodálkozva nézte, ahogy a kard ketté hasította a pengéket, hiszen az úgy hatolt át rajtuk, mint kés a vajon. Ezen nagyon sok önbizalmat nyert, és úgy érezte, hogy van esélye.
~Ez hogy lehet?~
- Na jól van. Örülj. Most megmondom a nevem, de csak egyszer mondom el, így hát jól figyelj.
Úgy hívnak hogy...
Ekkor az ellenfélre nézett, és így szólt:
- Sikarite Oni Raiden!
Erre a gyilkos eszközt sötét burok vette körül, majd egy kasza alakját vette fel.
Már csak annyi volt a feladat, hogy legyőzze az ellenfelét, aki csodálkozva nézett. Egy kis gonosz vigyor után nekifutott az ellenfélnek, aki még több körpengével, és egy pajzsszerű vízoszloppal próbált védekezni, de sajna sikertelenül. Játszin könnyedséggel hatolt át az akadályon, majd egy egyszerű vágással le is győzte ellenfelét. Így végződött az a vizsga, és Senshi Shinigami lett, ráadásul a zanpakutóját is megszerezte. Oni Raident.

Shinigamiként:
A vizsga után elkezdődött a pályázatok benyújtása. Érdekes módon a hősünket a 3. osztaghoz sorolták be, nem máshoz, mint Ichimaru Gin-hez, bár rangot nem ért el. Néhány év múlva ismét elővették az ekkorra lezártnak vélt vizsgálatokkal, de ez most más volt. Ezúttal vádoltként vet részt az ügyben, hiszen nem más, mint a saját kapitánya volt az, aki megvádolta. Egy felvétel volt nála, ami tartalmazta az akkor, és ott történteket. Ezt a felvételt egy halott shinigaminál találták. A felvételben Senshi volt, ahogy lemészárol mindenkit.
- Ez nem igaz! Hazugság!
Ordított fel tiltakozva, de a hangja legmélyén kétségbeesést lehetett kiszűrni. A videó nem volt hamisítvány, és ezt a kutatási részleg is igazolta. Egy cellába lett elzárva, és a halálát várta, ami kereken három nappal később történt volna.
Nagy zűrzavar volt azon a napon. Minden shinigami valamilyen betolakodókról beszélt.
Ezt a zűrzavart kihasználva szökött meg cellájából és menekült el Karakura városába. Keresték, de nem találták. A halálistenek szép lassan elfelejtették a létezését, és ezáltal a története is legendává minősült. Nem sokkal ez után következett be Aizen árulása. A szökevény egy elhagyatott emeletes épület romjaiban keresett menedéket, amit kipofozott egy kicsit, és a pincében egy edző termet alakított ki. Várta az időt, amikor bebizonyíthatja ártatlanságát. Szívében helyre állt a rend, bár ezáltal megutálta szakmájának többi tagját, és megtagadta shinigami mivoltját, de nem dobta el az erejét, csak egykori célját vetette el. Az idő ismét telt. Senshi megerősödött, és eljött az idő.
To be continued…


A hozzászólást Akemura Senshi összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 09, 2012 7:07 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Zaraki Kenpachi
Admin
Zaraki Kenpachi

Hozzászólások száma : 927
Regisztrált : 2008. Aug. 14.

Karakterlap
Reiatsu:
Akemura Senshi Left_bar_bleue14000/50000Akemura Senshi Empty_bar_bleue  (14000/50000)
Démonmágia:
Akemura Senshi Left_bar_bleue0/50000Akemura Senshi Empty_bar_bleue  (0/50000)

Akemura Senshi Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akemura Senshi   Akemura Senshi Icon_minitimeKedd Dec. 21, 2010 11:53 am

AZ előtörténeted elfogadom! Élvezetes volt olvasni, ötletes előtörténet!
Kezdő reiatsud: 220
Hozd létre adatlapod, ahol a 3 tulajdonság (erő-gyorsaság-állóképesség) 900 pontot osztassz el Smile A kardod képességét is tüntesd fel ott, s már is kezdheted a játékot a Földön Smile
Vissza az elejére Go down
http://bleach-frpg.webmmorpg.net
Akemura Senshi
Vaizard
Akemura Senshi

Hozzászólások száma : 234
Kor : 27
Regisztrált : 2009. Dec. 27.

Karakterlap
Reiatsu:
Akemura Senshi Left_bar_bleue2008/50000Akemura Senshi Empty_bar_bleue  (2008/50000)
Démonmágia:
Akemura Senshi Left_bar_bleue10/50000Akemura Senshi Empty_bar_bleue  (10/50000)

Akemura Senshi Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akemura Senshi   Akemura Senshi Icon_minitimeSzomb. Jún. 15, 2013 6:35 pm
Név: Akemura Senshi
Kaszt: Vaizard
Nem: Férfi
Rang: Ex-Shinigami
Kor: ismeretlen, de 25- nek néz ki
Jellemzés: Mióta megtudta a múltja törétnéseinek okait már sokkalta felszabadultabb és barátságosabb, ennek ellenére elővigyázatossága és titokzatossága továbbra is megmaradt. Olykor olykor idiótán cselekszik, de hangulata gyakran változik.

Felszerelések: maszk, Zanpakuto

Születési dátum: 7. hó 20. napján

Kinézet: 175 cm magas, 65kg átlag testalkatú, arrancarszerű fehér ruházatot visel, melyen az előző felszereléséből a válvédő koponyát meghagyta. Szőke közepes méretű haj. Az arcán beforrt sebek találhatók. Egy az állánál és egy a jobb szeménél. Lásd:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/525/akemurasenshi6.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/19/senshi13.jpg/

Mostani kinézet:
http://kepfeltoltes.hu/130619/Senshi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Zanpakuto neve: Oni Raiden (Démon Villám)

Zanpakuto fajtája: Villám

Zanpakutou alapforma:

http://yfrog.com/j0unitedcutlerysamurai300j

Zanpakuto támadási parancs: Sikaritee Oni Raiden! "Ébredj fel Démon Villám!"

Zanpakuto shikaia: A pengéből villámot tud kilőni, ami arra megy, amerre nagyobb az áram feszültsége. Úgymond az áram a villámra mágnes elven hat. A villám kieresztése a pengéből a kard előhívásának parancsszavára történik." Sikaritee Oni Raiden!"
A villám ereje és gyorsasága a belefektetett lélekenergia mennyiségétől függ.

Zanpakuto aktív képessége: Ha szerves anyaggal vagy szövettel érintkezik a penge, akkor az érintkezés pontjából áramot juttat, ami lebénítja az ellenfelet. A bénítás hossza a beleadott lélekenergiától, a szöveten való vágás méretétől és a penge érintkezési idejétől függ. A gazdájára ez nem érvényes. Az áram az agyból kijövő izmokat megmozdító alacsony feszültségű áramot célozza meg, és tüzet tűzzel elven hatástalanítja.

Zanpakuto előhívása: Sikaritee Oni Raiden! "Ébredj fel démon villám!"
A kardot körülveszi egy sötét burok, és átalakul egy kaszává.
Lásd:
http://yfrog.com/bh150110153914j

http://yfrog.com/bh150110153929j


Maszk:
http://kepfeltoltes.hu/130615/maszk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Előtörténet: /ez már le lett ellenőrizve és el lett fogadva/

Lélekként:
Senshi a Soul Society melletti kis faluban született. Árvák közt nevelkedett, így hát szüleiről semmit sem tudott. Minden álma az volt, hogy shinigami váljon belőle. Az idő csak telt, és a kis gyerekből egy életerős férfi lett. Eljött az idő, hogy beteljesítse álmát, így hát elbúcsúzott a többiektől, és elindult Soul Societybe. Amikor odaért a kapuhoz, egy nagy szerzet várta.
Megijedt, de nem hátrált meg, így hát beszélgetni kezdett vele, aki egy kis szóváltás után be is engedte, így hát beiratkozott az akadémiára. Így kezdte le az álmának megvalósítását, mit sem tudva arról, hogy mit hoz majd a jövő.

Tanoncként:
A fogattatás igen kellemes és barátságos volt. Két shinigami kísérte el az egyik épülethez, ahova be is mentek. Megmutatták neki a szobáját, kiadták neki a felszerelést, ami egy gyakorló kardból és egy tanonc ruházatból állt, majd egyedül hagyták, hogy fel tudjon készülni a másnapra. Eljött a holnap és már alig várta, hogy elkezdődjön az első óra, viszont amikor belépett a terembe, rossz érzés fogta el, hiszen amikor meglátta a többieket, tudta hogy mind gazdag családhoz tartoznak. Senshi a kiváló tanulók közé került, de mégsem teljesített olyan jól, mint azt elvárták.
A mágia sose volt az erőssége, így hát nem is jeleskedett benne, viszont a közelharcban kitűnő volt. Volt még valami amiben még jeleskedett, és az pedig nem volt más, mint a reiatsu elrejtése.


Néhány évvel később megtörtént a tragédia, ami innentől egész végig elkísérte a tanulót.

Az egyik napon vadászatra indult az osztály. Ez volt az első vadászata, ami egy erdőben zajlott. A feladat hollowok legyőzése volt, de nem úgy sült el, ahogy azt tervezték. Egy kapu nyílt ki abban az erdőben, ahol a gyakorlat zajlott. Sajna nem egy jóakaró jött át aznap azon a járaton, hanem valami más, ami nagyon félelmetes volt, de senki se vette észre. Hármas csoportokban vadásztak. Senshi, Aoi és Kailina alkottak egy csapatot, de nem volt hosszú távú, mivel a társaságot hamar meglepte ez a valami, és nemesi könnyedséggel gyűrte le őket. A kis tanonc fiút egy felfele irányzott vágással a földre is kényszeríttette, ekkor szerezte meg az arcára a sebhelyeket. Az idegen nem habozott, és egyből megölte a másik két társát, de valamiért a szőke shinigami tanulót mégis életben hagyta. Egy ismeretlen mozdulatsorozatot használt, majd amilyen gyorsan jött, úgy el is tűnt. A kis Shinigami tanonc elvesztette az eszméletét. A következő emléke már csak az volt, hogy a földön fekszik, és kinyitja a szemét, majd megpróbál felkelni kisebb-nagyobb sikerrel, azután körülnéz. Körülötte az osztálya holtesteit pillantotta meg. Értetlenül és megrémülve nézte a halottakat, közben egy kapu nyílt meg amiből Shinigamik jöttek át, akik szintén úgy reagáltak a dolgokra, mint a helyszínen lévő túlélő. Kérdezősködni kezdtek, de a válasz mindig csak ennyi volt:
- Nem tudom. Nem emlékszek semmire.
Az akkor és ott történtekre fátyol került. Nem tudott senki semmit róla, legalábbis mindenki azt hitte. Egy titokzatos személy is megjelent az nap, aki felvette az egészet, és titokzatos körülmények között eltűnt. Senki se vette észre.

Senshit sokszor vették elő ez ügyben. Kérdezősködtek, de mindig csak két mondatot ismételt.
- Nem tudom. Nem emlékszek semmire.
A kutatási részleg is vizsgálat alá vette az illetőt, de érdekes módon ők se találtak semmit, kivéve a sérüléseket. Mivel semmi bizonyítékot nem találtak, ezért úgy döntöttek, hogy a shinigami tovább folytathatja a tanulást, így hát áthelyezték egy másik osztályba. Mindenki félve és gyanakvóan tekintett az egyetlen túlélőre, bár nem tudták, hogy akkor mi történt, de a pletykák hamar elterjedtek a titokzatosan eltűnő osztályról. A nemes családok, akiknek gyerekei az elhalálozott osztályhoz tartoztak, nem maradtak nyugton, és a túlélőt gyanúsítva annak kivégzését követelték. A tanulónak nem volt többé szabad, vagy békés napja.
Néhány hónappal később.

Az utóbbi napokban a világ megfordul, és a szőke fiú ellen irányul. Mindenki utálta a szegény gyermeket, így hát a tanulmányi eredményei is romlottak. Nem volt olyan ember, akinek ekkorra már ne lett volna meg a zanpakutoja, kivéve az egyetlen személyt. Senshit, ezért sokan le is nézték, de senki se akarta megérteni a fiú fájdalmát, szembedéseit.
Még néhány hónappal később.

Eljött a vizsga ideje. A feladat egyszerű volt, és nagyon közismert a Halálistenek rendjében. Győzd le a másikat.
Az ellenfél egy férfi volt. A kardja csodálatos markolattal, és még annál is szebb pengével rendelkezett, ráadásul víz típusú volt. Amikor kimondta a zanpakuto nevét, annak tokjából víz folyt ki, amit kényére, kedvére formálhatott. Az ellenfél nagyon kedvelhette a körpengéket, mivel mindig azt formált a vízből, szinte már megunhatatlannak tartva, és azokat az ellenfelére irányította megállás nélkül. A zanpakuto nélküli Akemura a kardjával kezében megpróbálta kettévágni a pengéket, de sikertelenül. Olyan kemények voltak, mint az acél. Az osztály többi része ki nem állhatta a gyereket, sőt azt is ellenezték, hogy elvégezhesse a vizsgát. Harc közben természetesen az utált fiú ellen drukkoltak, ami még elviselhetetlenebbé tette a harcot számára. A szíve nagyon fájt, de teljesíteni akarta a célját, így hát akkor se adta fel, amikor mindenki ellen volt. Ekkor egy hang szólította meg. Ez a hang kissé vékonyabb volt ,és vibrálóbb, mint a halálistené.
- Mit művelsz? Simán el tudnál vele bánni!…
Mondta kényelmesen, majd fojtatta.
-… Ja de tényleg. Még a nevemet se tudod.
~ A nevedet? Ki vagy?~
-A kezedben vagyok.
Jelentette ki, és csodák csodájára meglepetten nézett a kezébe lévő kardra, amin hamar észrevette, hogy az nem az volt, amivel a vizsgát elkezdte. A markolata gyönyörű, és kényelmes, míg a penge sötét volt, bár nem olyan sötét, mint bármi más a fényviszonyok miatt, de mégis sötétebb árnyalatú volt mint a legtöbb zanpakuto.
~ Mi a fene? Ez hogy került a kezembe?~
- Megtudhatod a nevem…
Szólalt fel ismét a hang.
-… de ahhoz, hogy meg tudd a nevem, teljesítened kell a próbám.
Szólalt fel komolyabban.
- Háromszor vágd ketté az ellenség körpengéit!
Mondta a lélekölő kard szelleme.
~Jól van, de ezek a pengék olyan kemények, mint az acél.~
- Csak csináld!
Senshi habozás nélkül hozzá is látott a próba teljesítéséhez, és csodálkozva nézte, ahogy a kard ketté hasította a pengéket, hiszen az úgy hatolt át rajtuk, mint kés a vajon. Ezen nagyon sok önbizalmat nyert, és úgy érezte, hogy van esélye.
~Ez hogy lehet?~
- Na jól van. Örülj. Most megmondom a nevem, de csak egyszer mondom el, így hát jól figyelj.
Úgy hívnak hogy...
Ekkor az ellenfélre nézett, és így szólt:
- Sikarite Oni Raiden!
Erre a gyilkos eszközt sötét burok vette körül, majd egy kasza alakját vette fel.
Már csak annyi volt a feladat, hogy legyőzze az ellenfelét, aki csodálkozva nézett. Egy kis gonosz vigyor után nekifutott az ellenfélnek, aki még több körpengével, és egy pajzsszerű vízoszloppal próbált védekezni, de sajna sikertelenül. Játszin könnyedséggel hatolt át az akadályon, majd egy egyszerű vágással le is győzte ellenfelét. Így végződött az a vizsga, és Senshi Shinigami lett, ráadásul a zanpakutóját is megszerezte. Oni Raident.

Shinigamiként:
A vizsga után elkezdődött a pályázatok benyújtása. Érdekes módon a hősünket a 3. osztaghoz sorolták be, nem máshoz, mint Ichimaru Gin-hez, bár rangot nem ért el. Néhány év múlva ismét elővették az ekkorra lezártnak vélt vizsgálatokkal, de ez most más volt. Ezúttal vádoltként vet részt az ügyben, hiszen nem más, mint a saját kapitánya volt az, aki megvádolta. Egy felvétel volt nála, ami tartalmazta az akkor, és ott történteket. Ezt a felvételt egy halott shinigaminál találták. A felvételben Senshi volt, ahogy lemészárol mindenkit.
- Ez nem igaz! Hazugság!
Ordított fel tiltakozva, de a hangja legmélyén kétségbeesést lehetett kiszűrni. A videó nem volt hamisítvány, és ezt a kutatási részleg is igazolta. Egy cellába lett elzárva, és a halálát várta, ami kereken három nappal később történt volna.
Nagy zűrzavar volt azon a napon. Minden shinigami valamilyen betolakodókról beszélt.
Ezt a zűrzavart kihasználva szökött meg cellájából és menekült el Karakura városába. Keresték, de nem találták. A halálistenek szép lassan elfelejtették a létezését, és ezáltal a története is legendává minősült. Nem sokkal ez után következett be Aizen árulása. A szökevény egy elhagyatott emeletes épület romjaiban keresett menedéket, amit kipofozott egy kicsit, és a pincében egy edző termet alakított ki. Várta az időt, amikor bebizonyíthatja ártatlanságát. Szívében helyre állt a rend, bár ezáltal megutálta szakmájának többi tagját, és megtagadta shinigami mivoltját, de nem dobta el az erejét, csak egykori célját vetette el. Az idő ismét telt. Senshi megerősödött, és eljött az idő.
To be continued…

Előtörténet 2. fejezet. /ez az kiegészítés/Ex-shinigami időszak:


Karakura városa sok lehetőséget nyújtott a szökött halálistennek, aki ezt kihasználva elrejtőzött a rá leselkedő veszélyek elől. Hosszú ideig rejtőzött mialatt sok személlyel ismerkedett meg, többek közt Tsubaki Iriával, Hanashita Onitsurával és még sok más illetővel. A sok új ismerősön kívül bővült a tudása más életformákkal kapcsolatban, amiket bár nem nagyon értett, mégis figyelemmel követte őket. Többek közt tudomást szerzett az arrancarok lettezéséről. Az adott csoporton kívül tudomást szerzett egy számára új fajról is, melyről minden információja annyi, hogy félig halálisten, félig lidérc. Az idők teltével tapasztalatai kibővültek az emberek világában és megerősödött. Ez idő alatt megírta a naplóját melyben beszámolt tapasztalatairól. Kalandjai során sokszor támaszkodott zanpakutojára, így mindig sikerült kimenekülnie a veszélyből. Álmaiban fel-felbukkant 1-1 kép a múltjából ezzel rémálommá téve azt, így sose volt nyugodt éjszakája. Mindig egyedül érezte magát, ami még jobban növelte rajta a nyomást. Hiányzott neki az egykori barátai, és Soul Society környezete. A rejtőzködés során megerősödött. Szép lassan csoportba verődött, akikkel sikerült rabul ejteni egy lidércet, aki egy kis kínvallatás után elárulta nekik, hogy mi történt a lidércek világában. Hallván az információkat úgy döntött hogy hátrahagyván mindent, és mindenkit eljut Hueco Mundo sivatagába. a rabságban lévő lidérc segítségével sikerült is eljutnia a kívánt helyre, ahova annak reményében ment, hogy megtalálja rossz tevőjét, Gint. A végtelen sivatagban tett útja során hamar ráakadt a keresett személyre, aki egy kis barátságos üdvözlés után harcba keveredett Senshivel. A harc során kiderült hogy a halálisten csak elterelés volt Aizen kísérleteihez. Bár megtudta az igazságot, mégsem volt dühös. Megkönnyebbült azt tudván, hogy nem az ő hibája volt az a bizonyos nap. A harc során az is kiderült, hogy az a titokzatos hely, mely a rémálmaiban folyton feltűnt, nem más, mint a belső világának egy darabja. Ezen harc során látta meg először lélekölő kardjának valódi alakját, akinek segítségével képessé vált a küzdelem folytatására, mégis valamilyen okból kifolyólag a harc félbe szakadt, és a halálisten a porba hullott.
/Gin Vs Senshi/

Vaizardá válás:

A következő pillanatban a szőke hajú halálisten ismét a belső világában találta magát. Nem tudta miért került ide.

- Hol vagy Démonvillám! Mégis mit jelentsen ez? Miért szakítottad meg a harcot?
Ordította fel hangosan választ várván partnerétől, aki ezt hallván megjelent előtte és így szólt.
- Gyenge vagy Senshi. Méltatlan az erőmhöz.
Szólalt fel az öreg csontváz, melynek kísérteties rezgő hangja megrémisztette gazdáját. Nem értette miről beszél kardjának szelleme, mégis rossz érzése volt. A mondatok elhangzása után démonvillám eltűnt Akemura elöl, és mögötte jelent meg, kezében a zanpakutoval, mely shikai alakban volt kioldva. Hamar rátámadt gazdájára, aki éppen hogy csak sikeresen kerülte el az áruló támadását.
- Mégis mit jelentsen ez? Mi ez az egész?
Ordított rá a kardjának lelkére, aki válaszként ismét megtámadta. A fiú ismét sikeresen vetődött el a támadás elöl, majd gyorsan feltápászkodott, de mire ezt megtette az ellenfele már előtte volt támadásra készen. A következő támadást sikeresen blokkolta gyors reflexének köszönhetően, sőt még a fegyvert is sikerült megfognia.
- Nem érted te szemétláda? Azt kérdeztem hogy mit jelentsen ez?
Ordított rá az előtte álló csonthalmazra, majd jobb kezével elengedte a fegyver markolatát és arcba vágta ellenfelét, aki ettől elengedte a fegyvert és hátraesett.
- Már régóta kísérem a tetteid, a fejlődésed. Egészen azóta, mióta megtámadtalak azon a vizsgán. Azóta figyelemmel kísértem minden egyes lépésed, és segítettem neked mikor szükséged volt rám. Igen Senshi. Én voltam az a titokzatos alak aki megtámadott. Én vettem át az uralmat a tested felett és öltem meg a többiket.
Jelentette ki az immáron ismeretlen alak. A fiú teljesen elsápadt hallván a szavakat. Összeállt a kép a fejében.
- És mégis mit akarsz most tőlem?
Kérdezett rá ellenfelére.
- A testedet!
Ordította vissza Démonvillám, majd egy szokatlan dolog történt. A koponya arcára valami fehér massza állt össze a levegőből, mely szép lassan maszk alakot öltött. Ez a maszk olyan volt mint a lidérceké.
- Mi vagy te? Nem! Nem lehetsz lidérc!
Ordított vissza, eközben a maszkot öltött rém is felkelt, majd kinyújtotta jobb kezét, melyben ismét megjelent a zanpakuto. Érdekes módon ez kicsit másabb volt mint Senshié. Ez a lélekölő kard sokban hasonlított Démonvillám shikai alakjához, mégis az alakja merőben durvább volt. A shinigami teljesen leblokkolt a látványtól, így a szörnyeteg könnyű szerrel meglephette. Ezt kihasználva Akemurát hamar a földre terítette, majd kinyújtotta ökölbe szorított jobb kezét, ezután kinyújotta mutató úját és így szólt.
- Cero.-
* Rezgő hangja beterítette a terepet, míg az újában hatalmas energia gyűlt össze, ami miután elhangzott a parancsszó, nagy energiával tört ki célpontja felé.

Az igazi harc csak most kezdődött. Senshi látván a felé közeledő támadást csak másodpercei voltak rá reagálni. Sezerncséjére a shunpo segítségével sikerült ezt kiküszöbölnie, majd nekirontott ellenfelének.  A pengék dala felhangzott, és úgy szólt minden egyes új hang, mintha zenét alkotnának. A lidérc nagy előnnyel rendelkezett Senshivel szemben hála hatalmas erejének, így a halálistennek nem csak az ellenfél erős suhintásaira, de még  a lehetséges lövedékektől, vagy még ismeretlen technikákkal is számolnia kellett. Ez a tény nem volt túl biztató, és jelentősen megnehezítette a dolgát, de ő mégis tovább küzdött, mivel nem tehetett mást. A maszkos szörny az egyik alkalommal viszont hibát követett el, mikor egy meglepetés cerot akart elsütni, és ezt kihasználva a halálisten leterítette a szörnyeteget, aki így szólt.

- Lehet hogy most legyőztél, de egyszer eljön majd az idő, mikor én fogok győzni, és akkor átveszem az uralmat a tested felett Senshi. Ezt jól jegyezd meg.
Jelentette ki merészen.
- Nem fogsz legyőzni soha, és most áruld el, hogy mi volt ez az egész.
Parancsolt rá a megbolondult zanpakutora, aki ezután bevallotta hogy ez egy próba volt, és elárulta neki, hogy a Gin elleni harcban vesztett, így elviekben meghalt, de feltámadhat démonvillám segítségével, ezért állt ki ellene, hogy átvegye a hatalmat, de látván hogy erősebb mint gondolta úgy döntött segít neki a feléledésben. Miután a Shinigami elfogadta a lidérc kard segítségét ismét elájult.


A következő pillanatban fáradtan nyitotta ki szemét, mellyel a holdat vette észre az örök sötétség világában. Igen, Hueco Mundoban tért magához. Mikor feltápászkodott érezte, hogy valami nincs rendben, és mikor az arcához nyúlt valami fura dolgot tapintott meg. Szorosan megmarkolta ezt a valamit, majd letépte fejéről, és rémülten látta, hogy ez nem más, mint az a maszk ami Démonvillámon is rajta volt. Nem értette hogy mégis mit jelent ez az egész, így hát úgy határozott, hogy megtudja mégis mi ő valójában, és megtanulja használni újdonsült erejét így hát a lidércek világában maradt. Öt év elteltével megismerte a lidércek zord világát, de kilétére nem talált választ. Találkozott sok erős szörnnyel, és megannyi éhező lidérccel. Látott fejlettebb lidérceket, sőt fehér ruhás emberszerű szörnyetegekre is felfigyelt, akikhez hasonlót már egyszer látott az emberek világába amikor Onitsurának megtette fogadalmát Iria védelmével kapcsolatban. A szakadt öltözékét és páncélját levetve új ruházat után nézett, melyet egy arrancartól lopott el. A lidércek közt töltött időszaka alatt felgyógyult, megváltozott zanpakutoja mellett mely erősebb mint valaha nem beszélve újonnan szerzett erejéről mely a hollowokéhoz hasonló most készen áll, hogy visszatérjen az élők világába.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Akemura Senshi Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akemura Senshi   Akemura Senshi Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Akemura Senshi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: