Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Arakiri Keisuke

Go down 
SzerzőÜzenet
Arakiri Keisuke

Arakiri Keisuke

Hozzászólások száma : 12
Regisztrált : 2010. Dec. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Arakiri Keisuke Left_bar_bleue280/50000Arakiri Keisuke Empty_bar_bleue  (280/50000)
Démonmágia:
Arakiri Keisuke Left_bar_bleue68/50000Arakiri Keisuke Empty_bar_bleue  (68/50000)

Arakiri Keisuke Empty
TémanyitásTárgy: Arakiri Keisuke   Arakiri Keisuke Icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 10:34 am

Név : Arakiri Keisuke
Kor: Ismeretlen
Nem: Férfi
Kaszt: Shinigami
Kinézete:
- Fekete fél hosszú haj
- egy nyaklánc rajta egy kis kereszt
- karkötők
- farmer nadrág + fehér „ing”
- plusz egy gyűrű az apjától

Kard neve:Angol neve: Shadow Dragon
Magyar: Árnyék sárkány
Japán: Kage Doragon (Ezt használja)
Becézése: Shan


Shikkai-ba váltás: (Scream, shadow dragon)
Jellem:Egy erős jellemű gyerek, a lányok kedvence, tüzes és menő.
Feladatait kivétel nélkül elvállalja és teljesíti is azt. Ja imádja a nyakakat.


Előtörténet:
Ez a történet egy nemes samurai családból származó shinigami gyerekről szól akit már gyerek kora óta harcra képeznek, hogy egy napon hadnagy legyen egy osztagban, Soul Society-ben és ott is lelkek városában. De elsőnek be kell jutnia az akadémiára és onnan az egyik osztagba, hogy ott feltornázhassa magát a hadnagyi szintig de addig is sok munkába fog neki telni.De régen nem volt még ilyen cél tudatós. Nagyon utálta a shinigami-kat mert azt hitte, hogy miattuk tűnt el az apja.De most már tudja, hogy csak küldetésen volt és ott tűnt el. Apja és az Anyja is shinigami. Elérkezett a nagy nap, ma van a bejelentkezésem napja az akadémiára, hogy teljesítsem az álmomat, hogy ugyan olyan jó shinigami hadnagy lehessek mint az apám volt míg el nem tűnt az emberek világában. Így hát elindultam az akadémia felé, hogy beiratkozzak. Fura ruhát kellet viselnem, mert az anyám szerint az első megjelenés volt, de én ezt leszartam ezért a legközelebbi házba bekérezkedtem, hogy ott át öltözhessek a kedvenc ruháimba ami nem csak az én kedvencem volt hanem a lányoké is. Aztán fojtattam az utam, míg nem 3p belül oda értem az akadémia elé. Kifújtam magam, mert nagyon izgultam, hogy milyenek lesznek az új osztálytársaim. Bementem az előcsarnokba és ott ki volt írva egy kis cetlire, hogy a leendő elsősök jelentkezzenek Kurotsuchi Mayuri-san laborjában kivizsgálásra. Ezért én is oda mentem de egy kicsit tartottam a dologtól amit hallottam az apámtól Mayuri-ról. 1 órán át kellet várnom a laborja előtt mire én következtem. Azt mondták hogy nem kel félnem Mayuri-tól, de én nem is féltem töle csak tartottam, így hát bementem. Ő ott vért vett tőlem, meg mérte a reiatsu-mat de szerintem ez hülyeség volt mert még csak minimális reiatsu-m van mint mindenkinek, miután végzett azt mondta, hogy most menjek el 1.K osztályba mostantól ebbe az osztályba fogok járok. El mentem a 1.K-ba, hogy megnézzem az osztályom. Csak alig voltunk 12-en még várnunk kellet a többiekre. Fél óra múlva már teli volt a terem fiukkal és lányokkal egyaránt. A tanár belépett a terembe és felsorolta a neveket: 1.Sakitoki Haruno-chan.....és így tovább. Elkezdtünk beszélni a vizsgákról hogy mikor lesznek és hol mikor már mindenki értett mindent utána hazaküldtek minket, hogy a könyveinket hazaküldték és otthon var ránk. Így hát mindenki hazament és én pedig mielőtt haza mentem volna elmentem gyakorolni a dojo-ba. 3 órán keresztül gyakoroltam a kard forgatást aztán hazamentem. Másnap elmentem az akadémiára és ott tanultam. 2 évre rá leraktam a vizsgát és még a shikaim-at is remekül megtanultam használni. Így hát jelentkeztem a 9.osztagba, hogy beteljesítsem az álmomat ezért teljes gőzzel haladok a célom felé amit majd egyszer el is érek majd...

Apám eltűnése:
Ez a történet az 1700-as években történt, amikor az apámat Arakiri Yusuke-t egy titkos küldetésre küldték a csoportjával az Emberek világába, hogy kiderítse, hogy milyen csoport akar áthozni az emberek világába 100db Menos Grandé-t. 8 éven keresztül kutatott a csoportjával együtt az emberek világában de semmi sikerrel már majdnem feladta a keresést, amikor hirtelen a semmiből oda lépett hozzá egy régi kedves barátja Yamamoto Kazutsuki aki, most az emberek világában egy ilyen „őrző, védő shinigami” más néven védi az emberek világát. És azt kérdezte az apámtól, hogy járt-e már Urahara-nál. Erre apám azt mondta, hogy még nem volt nála de jó, hogy mondta, akkor elmegy hozzá és beszél vele. Apám elment Urahara-hoz és megkérdezte, hogy tud-e valamit erről a csoportról. Urahara éppenséggel tudta, hogy hol szoktak találkozni és mikor és hova bújjanak, hogy észre ne vegyék őket. Apám elment arra a helyre, ahova Urahara mondta és ott elbújtak, várták a másik csoportot. 1 óra múlva meg is jött az összes ember abból a csoportból apám erre a pillanatra várt. Apám kiugrott a helyéről ugrás közben fütyült egyet és erre mindenki ugyan úgy kiugrott a helyéről, mint az apám. Pár másodperc múlva az ellenség elfogva és ártalmatlanítva, vagyis mind hallott. A küldetés befejeztével apám csapata apám parancsára visszament a Soul Societi-be de ő ott maradt még egy napot, hogy köszönjön Uraharának. Másnap elment Uraharához és elköszönt és elment egy területhez és ott nyitott egy, kaput amikor át akart menni hirtelen eltűnt az apám.Gyermekkorom:
A gyermekkoromban a legtöbb időt a dojo-ban töltöttem az után, hogy az után ami után az apám eltűnt. A régi dojo-ban élt egy család. Ott nagyon össze barátkoztam két lánnyal. Az a két lány ikertestvérek. De nagyon sokban különböztek, mer a fiatalabb nem akart olyan mozgós életet mint a idősebbik, mert idősebbik shinigami akart lenni ahogy én is. De én nem akartam sima shinigami lenni én shinigami hadnagy akartam lenni. 5 éven keresztül harcoltam az idősebb lánnyal, (elégé gyengének képzelhettek "-.-") mert nem volt mással harcolom. Igaz még a nevüket sem írtam le a fiatalabbik neve: Yamamoto Yuki 16 éves. Az idősebbik neve pedig: Yamamoto Takeshita korát nem írom le mert titok nagyon érzékeny erre a témára nem azért mert öreg hanem mert lány :S. Várjunk hol is tartottam? Á meg is van még volt 2 évem hátra a beiratkozásomig. De Takesita már jövőre beiratkozik a 9.osztagba Hisagi Shuuhei-hez én is oda akarok majd menni vagy Kenpachi-hoz. De addig is van hátra még 2 évem. Abból a két évből egy nagyon hirtelen elrepült így Thakeshita elment beiratkozni én pedig Yuki-val maradtam így nem volt kivel harcolnom. Össze jöttem Yuki-val de nem sokáig mert már csak pár nap és ne jövök vissza csak két év múlva ezért szakítottam vele ezért nagyon szomorú volt. Én is magam alatt voltam nem akartam megbántani szegényt de muszáj volt.Mert gondolom mikor vissza jövök már lesz barátja és szerintem nekem is lesz barátnőm de ez még a jövő.

Kardom Kinézete:
Zanpaktou kinézete ha megjelenik:
Arakiri Keisuke Sarkany6
Emberi:
Arakiri Keisuke 720278997n_vtelen3_www.kepfeltoltes.hu_

(alap)Sima:
Arakiri Keisuke 00009709

Shikai Kinézet:
Arakiri Keisuke Bleach-Kurosaki-Ichigo-Shikai-Cosplay-Sword-17144-2


Képpességek:
Félelem szintek:
1.szint
Árny játék:
az árnyak egy helyen őssze gyülnek és szétszorodnak ezzel felveszik a kardhasználójának kinézetét.
2.szint
Árny aura:
Az árnyak megint egy helyre összpontosulnak, csak most a kard használójára, felveszik annak körvonalát és megkeményitik a bőrét.
3.szint (Végső)
Árny tánc
Ezt a képpeséget 2 naponta lehet használni de csak 3x a kard használoja belelép az árnyékba és az árnyékra helyezi a kardját ami elnyeli a kardot és őt magát is.


A hozzászólást Arakiri Keisuke összesen 31 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 14, 2011 6:29 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Arakiri Keisuke

Arakiri Keisuke

Hozzászólások száma : 12
Regisztrált : 2010. Dec. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Arakiri Keisuke Left_bar_bleue280/50000Arakiri Keisuke Empty_bar_bleue  (280/50000)
Démonmágia:
Arakiri Keisuke Left_bar_bleue68/50000Arakiri Keisuke Empty_bar_bleue  (68/50000)

Arakiri Keisuke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Arakiri Keisuke   Arakiri Keisuke Icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 10:38 am

Még dolgozom rajta
Vissza az elejére Go down
Zaraki Kenpachi
Admin
Zaraki Kenpachi

Hozzászólások száma : 927
Regisztrált : 2008. Aug. 14.

Karakterlap
Reiatsu:
Arakiri Keisuke Left_bar_bleue14000/50000Arakiri Keisuke Empty_bar_bleue  (14000/50000)
Démonmágia:
Arakiri Keisuke Left_bar_bleue0/50000Arakiri Keisuke Empty_bar_bleue  (0/50000)

Arakiri Keisuke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Arakiri Keisuke   Arakiri Keisuke Icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 12:23 pm

Öö, oké, hogy mégdoglzool rajta, de íme pár támpont:
Nálunk minden karakter azonos erővel kezd, hogy ne legyenek félreértések, hisztik, hogy "Ő miért lehetett kapitány??" meg "ő miért lehetett ilyen erős?" így senkinek sem lehet olyan, ami véges számú, így például a kapitányi szülő. Érdekes lenne egy ellenfél, s lehet az hogy Zaraki megölte a karakter apját, de kapitány semmiképp sem lehetett.

Urahara.. oké, ha leszöktél hozzá, hiszen vaizardnál ez mondhatni természetes, viszont Urahara tuti megkérdezné miért mentél le hozzá, miért jöttél el SOul Societyből. Ez esetben, ha nem hazdusz neki, elküldene a vaizardokhoz, hiszen ismerik egymást.

VÉgül utolsó támponként, egyelőre, íme: nem tudom, hogy kerültél el Huece muendoba, mivel ahhoz kaput kell nyitni.. ahhoz nagy tudás szükségeltetik Very Happy Urahara tud oda kaput nyitni, de ő nem nyitna kaput nagyon nagyon jó ok nélkül.
Vissza az elejére Go down
http://bleach-frpg.webmmorpg.net
Arakiri Keisuke

Arakiri Keisuke

Hozzászólások száma : 12
Regisztrált : 2010. Dec. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Arakiri Keisuke Left_bar_bleue280/50000Arakiri Keisuke Empty_bar_bleue  (280/50000)
Démonmágia:
Arakiri Keisuke Left_bar_bleue68/50000Arakiri Keisuke Empty_bar_bleue  (68/50000)

Arakiri Keisuke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Arakiri Keisuke   Arakiri Keisuke Icon_minitimeHétf. Dec. 27, 2010 10:56 pm

Így lehet jobb??? Nem??
Annyiban jobb, hogy nem akarlak megölni lol XD
Vissza az elejére Go down
Stark

Stark

Hozzászólások száma : 144
Regisztrált : 2009. Aug. 24.

Karakterlap
Reiatsu:
Arakiri Keisuke Left_bar_bleue10000/50000Arakiri Keisuke Empty_bar_bleue  (10000/50000)
Démonmágia:
Arakiri Keisuke Left_bar_bleue3000/50000Arakiri Keisuke Empty_bar_bleue  (3000/50000)

Arakiri Keisuke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Arakiri Keisuke   Arakiri Keisuke Icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 10:01 pm

Hali,
Átolvastam az előtöridet és pár dologba még "belekötnék" Smile :
-Az apád ne legyen tiszt,anélkül is ugyanakkora veszteség lehet,hogy eltűnt.
-Ebből egy nagyon szép előtöri lehetne,sok lehetőség van benne,ezért azt javaslom írj még hozzá.Milyen volt a gyerekkorod,írj a szüleidről,apád eltűnéséről,mi történt veled utána stb. Hidd el,sokkal több reiatsut kapsz érte,ha szépen kibővíted az előtörid. Very Happy
Nos,azt hiszem ennyi lenne.A Zaraki által leírtakat kijavítottad,a zanpakutod nem tápos,úgyhogy már csak egy kis plusz és jó is lesz.Addig is elutasítom.
Vissza az elejére Go down
Arakiri Keisuke

Arakiri Keisuke

Hozzászólások száma : 12
Regisztrált : 2010. Dec. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Arakiri Keisuke Left_bar_bleue280/50000Arakiri Keisuke Empty_bar_bleue  (280/50000)
Démonmágia:
Arakiri Keisuke Left_bar_bleue68/50000Arakiri Keisuke Empty_bar_bleue  (68/50000)

Arakiri Keisuke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Arakiri Keisuke   Arakiri Keisuke Icon_minitimePént. Jan. 14, 2011 3:05 pm

Stark kész vagyok
Vissza az elejére Go down
Stark

Stark

Hozzászólások száma : 144
Regisztrált : 2009. Aug. 24.

Karakterlap
Reiatsu:
Arakiri Keisuke Left_bar_bleue10000/50000Arakiri Keisuke Empty_bar_bleue  (10000/50000)
Démonmágia:
Arakiri Keisuke Left_bar_bleue3000/50000Arakiri Keisuke Empty_bar_bleue  (3000/50000)

Arakiri Keisuke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Arakiri Keisuke   Arakiri Keisuke Icon_minitimePént. Jan. 14, 2011 7:42 pm

Rendben,
Jó az,amit még hozzáírtál.Így teljesebb képet kapunk a karakteredről.Az előtörit elfogadom és 210 reiatsuval jutalmazom!Készítsd el a karkterlapod,az erő,gyorsaság,állóképesség tulajdonságok között 900 pontot ossz el!
Ha ezek megvnnak,már kezdheted is a játékot a Soul Society-ben
Jó szórakozást! Smile
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Arakiri Keisuke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Arakiri Keisuke   Arakiri Keisuke Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Arakiri Keisuke
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: