Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Yoshi Kamiro

Go down 
SzerzőÜzenet
Yoshi Kamiro

Yoshi Kamiro

Hozzászólások száma : 34
Regisztrált : 2010. Dec. 26.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue200/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (200/50000)
Démonmágia:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue50/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (50/50000)

Yoshi Kamiro Empty
TémanyitásTárgy: Yoshi Kamiro   Yoshi Kamiro Icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 12:28 am

Karakternév: Yoshi Kamiro

Kaszt: Vaizard

Kinézet: 25-27 év körülinek kinéző srác, aki egy fekete bőrdzsekit, alatta pedig egy fehér pólót hord. Nadrágja egy fekete farmer, és egy ehhez illő bakancs. A fermeron bal oldalt egy lánc van felcsatolva.

Jellem: Mélységesen hívő, és ezt életében, valamint halála után sem szegte meg. Nem volt pap, nem járt katolikus iskolába. A harcban komoly és nagyon taktikás, egyébként pedig komoly, mégis vannak pillanatai, amikor folyamatosan hülyéskedik és ugrat mindenkit.

Zanpakuto: Tensi (angyal)

Shikai: A Zanpakuto a "Bukj el, Tensi!" paranccsal aktiválható. Ennek hatására a penge éle mentén vakító fény fut végig függőlegesen, majd az egész kardot elnyeli és Yoshi kezére egy pár boxer materializálódik.

Zanpakuto képessége: A Zanpakuto egyik képessége Shikai alakban, hogy ahogy az ellenfeléhez ér (testhez és az ellenfél Zanpakutojához egyaránt) reiatsut szív el belőle. Ez a képesség passzív, folyamatosan használatban van.

A boxeren található keresztek szerepe itt jelenik meg. Ahogy a Zanpakuto Shikai-ban reiatsut szív el az ellenfélből, a keresztek a fegyveren szépen lassan feltöltődnek. Amint egy kereszt feltöltődött, fényesen világítani kezd. Innen két másik technika használható.

1. A feltöltődött keresztekben nagy mennyiségű reiatsu van. Ezeket, a Zanpakutot előrenyújtva egy energia lövedék formájában el lehet lőni az ellenfél felé. Minnél több kereszt töltődött fel, annál erősebb. De a keresztekből egyenként is ki lehet lövöldözni a lövedékeket. Ilyenkor olyan, mint egy pisztoly.
2. A reiatsut nem csak ellőni, hanem amolyan mágikus kesztyűként is használni lehet. Ekkor Yoshi kezén egy fehér kesztyű materializálódik, ami reiatsuból áll. Ez leginkább védekezésre való, de ha támadnak vele, ugyanolyan hatása van, mint Shikaiban. A kesztyűk minden esetben átlátszóak és könyékig érnek, és a boxerek is láthatóak alatta. Ennél a technikánál is számít, hogy a keresztekből mennyi van feltöltve.

A keresztek száma: 4

A Zanpakuto hátránya, hogy jelenlegi szinten kis mennyiségű reiatsut szív el, így a rajta lévő keresztek is jóval lassabban töltődnek fel. A kesztyűk alkalmazása csak akkor lehetséges, ha mind a 4 kereszt fel töltődött, és egyelőre kevés idegi, mert rengeteg reiatsut igényel.Előtörténet:

Emberi élet és a halál:

Yoshi az 1700-as évek elején született Okinawa szigetén egy kis faluban. Apja a helyi kereskdő a piacon árulta nap mint nap a portékáját, anyja pedig háztartásbéli volt, mint akkor a legtöbb nő. Yoshi nem tartozott a leggazdagabbak közé, de ez cseppet sem zavarta. Apja már ekkor is hithű keresztény volt, ami ritkaság számba ment japánban. Így Yoshit az apja hasonló képpen nevelte és a fiú tinédzser korára szintén hithű vallásos lett. Yoshi 18-19 éves lehetett, amikor az apját három suhanc kirabolt, amikor a faluba visszaérkezvén új árut hozott. A suhancok félholtra verték Yoshi apját, akit már nem lehetett megmenteni, az akkori orvos tudománnyal. A fiú ekkor elhatározta, hogy soha nem fog apja sorsára jutni, és önvédelmi órákat kezdett venni. Yoshi gyorsan tanult és beérta a társait, akik már régebb óta jártak. Az anyja ezt ellenezte, hisz az erőszak sosem volt jellemző a családra. Yoshi nem is támadt meg senkit, és nem is vívta ki senki ellenszenvét. Ám amikor az anyja hirtelen elhunyt egy szívrohamban, az addig jól nevelt Yoshi élete teljesen a feje tetejére állt. Apja vállalkozását tovább vitte, de ez a pénz koránt sem volt elegendő arra, hogy megéljen belőle, ezért más megoldást kellett találnia. Az egyik önvédelmi óráján volt egy ismeretlen férfi, aki mint később kiderült bunyósokat keres. És Yoshira rögtön felfigyelt. Tetszett neki a fiú stílusa. Az óra után megvárta Yoshit és felajánlotta neki a szolgálatait, hogy profi harcost farag belőle, és emellett megemlítette a rengeteg pénzt is, amit kaphat. Yoshit eleinte nem érdekelte a pénz. Csak arra kellett, hogy kifizesse a tartozásait, de később, amikor egyre több pénzt kapott, kezdte elvakítani annak a lehetősége, hogy fényűző életet éljen. Yoshi szépen kikupálódott, és az egyik legjobban kereső harcos lett abban az időben. Ám mint minden ez sem tart örökké. Épp Karakurában volt egy fontos meccsén, amikor a nagy napot megelőző estén álmában megjelent egy angyal és óva intette. Azt, hogy miért pont most, nem értette, hisz eddig is olyan életet élt, ami egy keresztényhez egyáltalán nem való. Nem is nagyon törődött vele. Másnap felkelt, elvégezte a teendőit, egy rövid, kímélő edzés még belefért a meccs előtt, és végül ringbe szállt. Ám az ellenfele sokkal erősebbnek és felkészültebbnek bizonyult. Az elején még igazi adok-kapok meccs volt, de a vége felé már látni lehetett, hogy Yoshi képtelen lesz nyerni. A baj pedig nem várat magára sokat. Egy hatalmas ütés földre küldte a fiút, de balszerencsés módon az ellenfele, Yoshi halántékát találta el teljes erőből. Ebből kifolyólag pedig Yoshi nem kelt föl többet.

A halál után és lélekként:

Miután életét vesztette a ringben, Yoshi kívülről látta a testét és nem értette, hogy mi is történt pontosan. Ő ott ál, mégis két méterrel odébb fekszik és mellkasából egy lánc lógott ki, ami nagyjából a dereka alá ért. Nem sok látnivaló volt, így elindult, hogy valami segítséget keressen a városban. Ahogy az utcákon bolyongott senki nem hallotta, amit mondott, pedig folyamatosan segítségért kiáltozott. Mintha levegőnek nézték volna. Yoshi napokig bolyongott a városban, és egyre éhesebb lett. A gyomor korgását sem hallotta meg senki, pedig lassan emberfeletti méreteket öltött a hang. Ezután két nappal egy kihalt utcán sétálva egy hangot hallott a háta mögül, ami őt szólította. Megállt, de ennyi idő után, az ember könnyen hiheti, hogy begolyózott. Amikor másodjára is megszólította megfordult és egy alakot pillantott meg, aki fekete egyenruhát viselt és az oldalán egy kardot hordott. Egy darabig némán bámultak egymásra, majd az idegen alak, leugrott a tetőről, amin eddig tartózkodott és Yoshihoz lépett. Elmondta, hogy ő egy Shinigami és egy jobb helyre küldi Yoshit, ahol nem kell tartani a veszélytől. A Shinigami elővette a kardját, és a markolat gombját Yoshi fejéhez érintette, mire a homlokán egy jel izzot fel kékes színben és átkerült Soul Societybe.Rukongai és az Akadémiai évek:

Ahogy Yoshi átkerült Rukongai-ba, nem értette mi történt pontosan. Egyik pillanatban még az utcán állt, most pedig egy félre eső kis faluban, ahol a házak mérnöki pontossággal egy vonalba vannak helyezve. Az emberek érdeklődését nem igazán keltette fel, valószínűleg hozzá voltak már szokva, hogy érkeznek új emberek, szinte a semmiből. Egy közeli árustól megtudakolta, hogy mi ez a hely, és hogy pontosan hol van. A férfi megszánta Yoshit, és felajánlotta neki, hogy lakhat nála. Yoshi sora jól ment, de az étvágya kimeríthetetlen volt, és jóval többet evett, mint egy átlagos lélek. A befogadója elmesélte, hogy pár házzal arrébb már látott ilyet. A lány, akiről beszélt, azóta Shinigami lett, miután beiratkozott az Akadémiára. Yoshi meg hányta-vetette a dolgot. Félt az ismeretlentől, mert túl sok dolog történt túl rövid idő alatt. Ő legalábbis rövidnek érezte az eltelt időt. Végül összeszedte magát és elindult, hogy megpróbáljon felvételt nyerni az Akadémiára. Nem ő volt az egyetlen. A sor nem volt hosszú, de rövidnek sem volt mondható. Rengetegen vannak, akik felvételt akarna nyerni. Yoshi éppen egy darab süteményt evett, amíg a sorára várt. Mire elfogyott ő volt a sor eleje. A Shinigami aki a felvételizőket válogatta, minden jelentkezőt alaposan megvizsgált. Yoshit is alaposan kielemezte. Amint ezen a rostán Yoshi túl volt, egy tesztet kellett megírnia. Az elvárt szinten túl volt, és felvették az Akadémiára, ahol Shinigami tanonc lett belőle. Az Akadémián sok mindent megtanult. Elméleti és gyakorlati órán a kidouk fajtáit, számozását, idézését, valamint gyakorlati használatát is megtanították az újoncoknak. Minden haladt szépen a maga útján. A diákokat megismertették a Zanpakuto elméletével. Elmondták, hogyan tudják használni, megtanulták a kardforgatás művészetét, és a Zanpakuto szintjeivel is tisztában voltak. A tanoncok egy része már ismerte a Zanpakutoja Shikai-át, és annak képességeit, de volt, aki csak most kezdte felfedezni, milyen erő is pottyant az ölébe. Yoshi már képes volt beszélni a Zanpakutojával, de a nevét még nem hallotta meg. Várt valamire, de ő maga sem tudta, hogy pontosan mire.
Az Akadémia utolsó vizsgája pedig nem volt mást, mint hogy felügyelőkkel az élők világában, gyengébb Hollowokat kellett megölni. Három felügyelő tartott a tanoncokkal, akik szépen elvégezték a feladatokat. Yoshi itt hallotta meg a Zanpakutoja hangját, és végre megtudta a nevét. Zanpakutoját Tensinek hívták. A Hollow, aki ellen küzdött, megsebezte Yoshi vállát. Csúnya volt, de a harcot tudta folytatni. Ehhez életében is hozzá szokott, nem most fogja elkezdeni feladni a küzdelmeit. Ahogy a Zanpakutoja Shikai-át egyre jobban kiismerte a Hollow fölé kerekedett. Az egyik támadásával megsebezte a Hollowot, aminek a vére bele csöpögött Yoshi sebébe. Itt kezdődött minden.
Végül eljött a pillanat, amit minden Shinigami tanonc vár. A szemle, ahol az osztagok kapitányai felmérték az újoncokat és alkalomadtán bevették őket az osztagukba. Yoshi egy ilyen szemlén a 7. osztaghoz került.

A 7. osztag új tagja, a Vaizard:

Három hónap telt el azóta, hogy Yoshit beválogatták a 7. osztagba. Számos küldetésen részt vett, sokszor teljesített jól, de voltak átmeneti kudarcai is, amit később korrigált. Nem volt rá panasz, és a kapitány úgy tartotta, hogy nagyjából 50-100 év múlva akár kapitány is lehet belőle. A baj Yoshit is utolérte. Yoshi az emberek világában volt küldetésen két társával. Egy Hollow-ot jelentettek Seireitei-nek, és a kapitányi gyűlésen, Yoshit ajánlotta a kapitánya. Yoshival tartott még az 5. osztagból Hanato Misune, és a 2. osztagból Nodin Guron. Átléptek a Senkai kapun és az élők világában rögtön munkához láttak. Egy kis bolyongás után megtalálták az Hollow reiatsuját, és innen már pillanatok alatt megtalálták a reiatsu gazdáját. Az Hollow éppen egy lelket falt fel. Amikor megérezte a közeledő Shinigamik szellemi energiáját megfordult, egy darabig méregette a három Shinigamit, majd egyetlen szó nélkül Hanatora rontott. Nodin ugrott oda, és Zanpakutojával blokkolta az Arrancar pengéjét. Yoshi nem várt sokat, rögtön rátámadt az ellenfelére. Kivonta Zanpakutoját és menet közben rögtön Shikaiba lépett. Nem szerette katana alakban használni. Az ő világa a közelharc volt, a bunyó. A boxerek elkezdték csapolni a Hollow reiatsuját, de sokkal erősebb volt, mint Yoshi, így alig érezte meg. A boxeren a keresztek viszont elkezdtek feltöltődni. Hanato és Nodin sem tétováztak. Hárman három felől támadták, de a Hollow képes volt tartani velük a tempót. Mindhárman képtelenségnek gondolták. Yoshi épp egy bal egyenest indított meg a Hollow arca felé, aki eltűnt előle, és Nodin mögöt termett, majd egy csapással átvágta a mellkasát. A Shinigami úgy zuhant a földre, mint egy zsák krumpli. Hanato és Yoshi próbálta magát tartani, de az Hollowot elragadta a harc heve. Ezután Hanatot szinte rögtön el intézte. Yoshi maradt egyedül, aki nem nagyon bírt közel menni a Hollow, de egyszer kétszer még így is bevitt neki egy-két ütést, feltöltve ezzel a Zanpakutoját. A Hollow erősebbnek bizonyult és Yoshit a falhoz vágta. Lassan, diadalittasan odasétált, és az egyik kezét, ami inkább hasonlított egy pengére, átdöfte Yoshi hasán, majd felemelte és a falhoz szegezte. A Shinigami teste tehetetlenül lógott a Hollow penge-kezén. És ekkor történt meg, amire még maga Yoshi sem számított, de a Hollow még kevésbé. Hatalmas mennyiségű reiatsu szabadult fel Yoshi testéből, ami szinte letaglózta a Hollowot, majd a Shinigami arcára elkezdett lerakódni egy maszk. A Hollow szeme elkerekedett, de már késő volt. Yoshi Hollow ereje felébredt. Egy ütéssel letörte a penge-kart, majd egy erőteljes rúgást vitt be a Hollow gyomorszájára, aki ezután a megmaradt ép kezét Yoshi felé lendítette. A félig Hollow fiú elkapta a felé lendülő végtagot, majd egy elegáns dobással a földbe passzírozta a Hollowot, és a másik kezén lévő boxerrel bezúzta a koponyáját. Ekkor ráeszmélt tettére, és hatalmas erőfeszítés árán letépte a kialakult maszkot az arcáról.

Búcsú Seireiteitől:

A harcot valószínű, hogy a Kutatási és Fejlesztési részlegnél figyelték. Ezért Yoshi úgy döntött, hogy nem mutatkozik Seireiteiben, mert ami történt biztos, hogy nem természetes, és lehet, hogy rögtön kivégeznék. Felvette két társa holttestét, nyitott egy Senkai kaput, és Seireitei határában letette a testeket, majd végleg eltűnt. Az emberek világába menekült, a reiatsuját pedig eltüntette, hogy senki ne találja meg. Egyen ruháját lecserélte, hétköznapi ruhákra, majd végleg letelepedett az emberek világában. Majd egy hónapnyi bujkálás után úgy döntött előlép rejtekéből, és felkereste Urahara Kisukét, akiről valahonnan hallott, de már nem emlékezett hogy honnan. Tudta, hogy ha valaki, akkor ő segíteni tud majd. Felkereste a boltot, amit Urahara vezetett, illedelmesen bekopogott, és megvárta míg beinvitálják. Elmesélte töviről hegyire, hogy mi történt vele, és hogyan jutott el idáig. Urahara elmondta neki, hogy nem ő az egyetlen. Vannak mások is, akik segíteni tudnak majd abban, hogy képes legyen uralni a Hollowját. Röviden összefoglalta annak a nyolc Vaizardnak a történetét, akik régen kapitányok és hadnagyok voltak Seireitei-ben, majd hozzá tette, hogy ha kell majd ők megtalálják. Mikor Yoshi menni készült, Urahara még egy mondatot mondott, bár nem lehetett tisztán kivenni, de mintha a "És örökre búcsúzz el Seireiteitől". Yoshi ezzel kilépett a boltból. Majd három hétig bolyongott, és reménykedett, hogy a Vaizardok felkeresik, de nem történt semmi. Úgy gondolta, hasznossá teszi magát, és Hollow vadászatba kezd, amíg nem történik valami.
Sikeres volt, és egyetlen városrész szinte mentes volt Hollowoktól, amire Yoshi büszke volt. Kemény és fáradtságos munkája van benne. Az utolsó harcán, ismét feltört a Hollowja. Most nem olyan drasztikusan, mint az Arrancar ellen. Yoshi szeme feket lett, az írisze pedig sárgába fordult. A harc heve váltotta ki ezt a reakciót. És mielőtt végezhetett volna a Hollow-val egy másik Zanpakuto megtette helyette. Egy szőke srác állt vele szembe svájci sapkával a fején. Üdvözölte Yoshit, majd elvezette a rejtekhelyükre. A nevét Yoshi csak később tudta meg. Hirako Shinji. Akiről Urahar is mesélt.

Harc a Belső Hollow-val:

A Shikai elsajátítása után Yoshi tökélyre fejlesztette a Zanpakutoja használatát. Mivel életében bunyós volt ez "holtában" sem változott, és már csak a Zanpakuto képességeire kellett koncentrálnia. Tensi képességeit különlegesnek tartotta, hisz eddig nem találkozott Zanpakutoval, ami reiatsut szív el az ellenfeléből, majd azt képes "fegyverré" alakítani. Hirako elmondta, hogy még nincs vége. Ahhoz, hogy végleg mindenre kész legyen meg kell küzdenie a Belső Hollowjával, és csak egy óra áll rendelkezésére. Azután végleg Hollow lesz, és meg kell, hogy öljék. Yoshi nagyot nyelt, de végül belefogtak a dologba. Ismét a már jól ismert edzőteremben Hachi elkészítette a megfelelő intézkedéseket, és Shinji belépett Yoshihoz. Egy különleges technikával be kényszerített a belső világába, és Yoshi ismét a ringben állt, de a ring körül, most sötétség honolt. Egy fura hang hallatszott jobb oldalról és megjelent egy alak, aki egy az egyben Yoshi volt, de hófehér kiadásban. Az alak lenézte, becsmérelte és utálta Yoshit, de a szavak, mint mondják, elszállnak. Yoshi egyik fülén be, a másikon ki. A Hollow énje még egy kicsit jártatta a száját, majd Yoshira támadt. A harc keménynek ígérkezett, és az is lett. Yoshi nem bírt Hollow énjével. Shikaiba lépett, amit követett a Hollow énje is, majd egy adok-kapok meccs alakult ki. A Zanpakutok képességeik okán sorry gyengítették le a másikat, és a ringben egy erőteljes lövöldözés is kialakult, ahogy Yoshi és a Hollow énje egymás ellen küzdöttek. Yoshi ezután Zanpakutoja másik képességét használva a kezér idézte a kesztyűket, és azzal folytatta a harcot. Átvette a domináns szerepet, és egyoldalúvá vált a meccs. Yoshi végül egy felütéssel kiütötte a Hollowját. A végén a Hollow énje még utoljára figyelmeztette, végül a végzetes csapás előtt Yoshi megállt, és az addig Hollow-vá változott teste, megrepedt, majd lehullot és végleg összetört. Egy nap pihenő után Shinijék edzeni kezdték Yoshit, hogy minnél tovább képes legyen fent tartani a maszkját. Ez egy hetet vett igénybe. Egy héten keresztül naponta háromszor négyszer küzdöttek Yoshival felváltva, és teljesen elsajátította a Hollow erejének használatát.

(Ezt csak kérdőjelesen, hogy Cerot is használhat, vagy annak az elsajátítását hagyjuk későbbre?)

Yoshi Maszkja


A hozzászólást Yoshi Kamiro összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 30, 2010 6:00 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Stark

Stark

Hozzászólások száma : 144
Regisztrált : 2009. Aug. 24.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue10000/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (10000/50000)
Démonmágia:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue3000/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (3000/50000)

Yoshi Kamiro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshi Kamiro   Yoshi Kamiro Icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 1:16 am

Hello,
Az előtörid jó,ami azt illeti nagyon jó,de szerintem ilyen módon nem lehet vaizardá válni.Bár nem tudom biztosra.Azok a dolgok,amiket leírtál,ugye a Bleachben Ichigo edzett ilyesfélén.Csakhát a verembe azért került,hogy visszaszerezze,nem pedig megszerezze a halálisten erejét.A másik pedig,hogy nem tudjuk,hogy előzőleg már volt-e belső hollow-d,márpedig anélkül hiába mész a belső világodba legyőzni.
Az ötlet nagyon jó volt,de ezeket javítsd ki.Nyugodtan olvasd el néhány vaizard előtöriét és meríts belőlük ihletet.A javításokig az előtörténetedet elutasítom!
Vissza az elejére Go down
Yoshi Kamiro

Yoshi Kamiro

Hozzászólások száma : 34
Regisztrált : 2010. Dec. 26.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue200/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (200/50000)
Démonmágia:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue50/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (50/50000)

Yoshi Kamiro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshi Kamiro   Yoshi Kamiro Icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 7:57 am

Javítom, amit kértél, de annyit hozzá tennék, hogy a gödör pont azért szükséges, mert odalent gyorsabban telik az idő. Ezt Uraharánál is mondják, Ichigo edzésénél.

Valamint a Belső Hollow: Az minden Vaizardnál kialakul függetlenül attól, hogy tud-e róla vagy sem.
Vissza az elejére Go down
Stark

Stark

Hozzászólások száma : 144
Regisztrált : 2009. Aug. 24.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue10000/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (10000/50000)
Démonmágia:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue3000/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (3000/50000)

Yoshi Kamiro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshi Kamiro   Yoshi Kamiro Icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 11:25 am

Az lehet,hogy gyorsabban telik az idő,de neked nincsenek shinigami képességeid,amik kihozzanak onnan,mivel te még akor csak egy egyszerű lélek vagy.Ahooz,hogy shinigami legyél vagy az akadémiára kellene járnod,vagy egy shinigaminak le kellene szúrnia (a szívednél).Ezzel a módszerrel nem lehetsz shinigami csak úgy pik-pak.
A belső hollow-val meg az a probléma,hogy nagyon kevés halálistennek van,mint az látható.És ha még shinigami is leszek,az nem feltételezi a belső hollow létét.Szóval neked kell lenned az 1nek az 1millióból.Ez nem úgy működik,hogy mivel be akarnak venni maguk közé akkor rögtön lesz egy belső hollowd.
De azért köszi,hogy bár a véleményünk ellenkező azért megcsinálod a javítást. Smile
Vissza az elejére Go down
Yoshi Kamiro

Yoshi Kamiro

Hozzászólások száma : 34
Regisztrált : 2010. Dec. 26.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue200/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (200/50000)
Démonmágia:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue50/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (50/50000)

Yoshi Kamiro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshi Kamiro   Yoshi Kamiro Icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 11:27 am

Tudomásom szerint Shinigaiknak nincs is belső Hollowjuk. Az csak a Vaizardok "kiváltsága" Very Happy
Vissza az elejére Go down
Stark

Stark

Hozzászólások száma : 144
Regisztrált : 2009. Aug. 24.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue10000/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (10000/50000)
Démonmágia:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue3000/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (3000/50000)

Yoshi Kamiro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshi Kamiro   Yoshi Kamiro Icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 11:43 am

A vaizardok a shinigamikból lesznek,mivel nekik van belső hollowjuk.Szóval ők voltak shinigamik,csak a belső hollow miatt elhagyták a Soul Society-t.Szóval végül is csak a vaizardok kiváltsága,mert aki belső hollowval küzd az nem fog sokáig halálisten maradni.
Vissza az elejére Go down
Yoshi Kamiro

Yoshi Kamiro

Hozzászólások száma : 34
Regisztrált : 2010. Dec. 26.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue200/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (200/50000)
Démonmágia:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue50/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (50/50000)

Yoshi Kamiro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshi Kamiro   Yoshi Kamiro Icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 2:16 pm

Én úgy tudom, hogy a belső hollow akkor alakul ki, amikor a Shinigamiból Vaizard lesz Very Happy
Vissza az elejére Go down
Stark

Stark

Hozzászólások száma : 144
Regisztrált : 2009. Aug. 24.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue10000/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (10000/50000)
Démonmágia:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue3000/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (3000/50000)

Yoshi Kamiro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshi Kamiro   Yoshi Kamiro Icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 6:38 pm

Talán homályos volt az érvelésem,könnyen előfordulhat. Smile Na mindegy,ha kijavítottad az előtörit akkor szólj és már repülök is,hogy leellenőrizzem.
Vissza az elejére Go down
Yoshi Kamiro

Yoshi Kamiro

Hozzászólások száma : 34
Regisztrált : 2010. Dec. 26.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue200/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (200/50000)
Démonmágia:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue50/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (50/50000)

Yoshi Kamiro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshi Kamiro   Yoshi Kamiro Icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 6:44 pm

Rendben Very Happy ezt meg hanyagoljuk, mert most rendesen felkavartuk az állóvizet XD
Vissza az elejére Go down
Yoshi Kamiro

Yoshi Kamiro

Hozzászólások száma : 34
Regisztrált : 2010. Dec. 26.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue200/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (200/50000)
Démonmágia:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue50/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (50/50000)

Yoshi Kamiro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshi Kamiro   Yoshi Kamiro Icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 12:34 am

No kijavítottam, vagyis konkrétan átírtam Very Happy remélem így már okés a dolog Wink
Vissza az elejére Go down
Stark

Stark

Hozzászólások száma : 144
Regisztrált : 2009. Aug. 24.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue10000/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (10000/50000)
Démonmágia:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue3000/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (3000/50000)

Yoshi Kamiro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshi Kamiro   Yoshi Kamiro Icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 4:45 pm

Üdvölet
Nagyon jó lett az előtörid.Még arra szeretnélek kérni,hogy pár dolgot írj át benne. Pl.:
-az arrancart egy sima hollowra,mert az arrancarokra általában tapasztalt hadnagyokat és kapitányokat küldenek,mert még nekeik is általában nehézkesen megy a legyőzésük.
-a zanpakutod képességéhez írj hátrányt,mert így egy kicsit erős.semmi különös,például: a boxer eleinte kevés reiatsut szív el egy ütésnél és sokáig tart,amíg feltöltődik.majd ahogy fejlődsz úgy fogsz tudni egyre többet elcsaklizni az ellenféltől.és mondjuk a kesztyű,amit létre tudsz hozni a kezeden sok reiatsudba kerül.
Ennyi lenne,mivel ez nem olyan hiba,ami akadályozhatna bármiben ezért lepontozlak.
Az előtörit elfogadom és a játékot 250 reiatsuval kezdheted meg.Hozd létre a karakterlapod és ott 900 pontot ossz el erő,gyorsaság és állóképesség tulajdonságok között.
Jó játékot!
Vissza az elejére Go down
Yoshi Kamiro

Yoshi Kamiro

Hozzászólások száma : 34
Regisztrált : 2010. Dec. 26.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue200/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (200/50000)
Démonmágia:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue50/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (50/50000)

Yoshi Kamiro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshi Kamiro   Yoshi Kamiro Icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 4:48 pm

Köszönöm. És amit kértél át írom.

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Yoshi Kamiro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshi Kamiro   Yoshi Kamiro Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Yoshi Kamiro
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: