Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Yoshi Kamiro

Go down 
SzerzőÜzenet
Yoshi Kamiro

Yoshi Kamiro

Hozzászólások száma : 34
Regisztrált : 2010. Dec. 26.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue200/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (200/50000)
Démonmágia:
Yoshi Kamiro Left_bar_bleue50/50000Yoshi Kamiro Empty_bar_bleue  (50/50000)

Yoshi Kamiro Empty
TémanyitásTárgy: Yoshi Kamiro   Yoshi Kamiro Icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 6:06 pm

Karakternév: Yoshi Kamiro

Kaszt: Vaizard

Maszkja

Kinézet: 25-27 év körülinek kinéző srác, aki egy fekete bőrdzsekit, alatta pedig egy fehér pólót hord. Nadrágja egy fekete farmer, és egy ehhez illő bakancs. A fermeron bal oldalt egy lánc van felcsatolva.

Jellem: Mélységesen hívő, és ezt életében, valamint halála után sem szegte meg. Nem volt pap, nem járt katolikus iskolába. A harcban komoly és nagyon taktikás, egyébként pedig komoly, mégis vannak pillanatai, amikor folyamatosan hülyéskedik és ugrat mindenkit.

Zanpakuto: Tensi (angyal)

Shikai: A Zanpakuto a "Bukj el, Tensi!" paranccsal aktiválható. Ennek hatására a penge éle mentén vakító fény fut végig függőlegesen, majd az egész kardot elnyeli és Yoshi kezére egy pár boxer materializálódik.

Zanpakuto képessége: A Zanpakuto egyik képessége Shikai alakban, hogy ahogy az ellenfeléhez ér (testhez és az ellenfél Zanpakutojához egyaránt) reiatsut szív el belőle. Ez a képesség passzív, folyamatosan használatban van.

A boxeren található keresztek szerepe itt jelenik meg. Ahogy a Zanpakuto Shikai-ban reiatsut szív el az ellenfélből, a keresztek a fegyveren szépen lassan feltöltődnek. Amint egy kereszt feltöltődött, fényesen világítani kezd. Innen két másik technika használható.

1. A feltöltődött keresztekben nagy mennyiségű reiatsu van. Ezeket, a Zanpakutot előrenyújtva egy energia lövedék formájában el lehet lőni az ellenfél felé. Minnél több kereszt töltődött fel, annál erősebb. De a keresztekből egyenként is ki lehet lövöldözni a lövedékeket. Ilyenkor olyan, mint egy pisztoly.
2. A reiatsut nem csak ellőni, hanem amolyan mágikus kesztyűként is használni lehet. Ekkor Yoshi kezén egy fehér kesztyű materializálódik, ami reiatsuból áll. Ez leginkább védekezésre való, de ha támadnak vele, ugyanolyan hatása van, mint Shikaiban. A kesztyűk minden esetben átlátszóak és könyékig érnek, és a boxerek is láthatóak alatta. Ennél a technikánál is számít, hogy a keresztekből mennyi van feltöltve.

A keresztek száma: 4

A Zanpakuto hátránya, hogy jelenlegi szinten kis mennyiségű reiatsut szív el, így a rajta lévő keresztek is jóval lassabban töltődnek fel. A kesztyűk alkalmazása csak akkor lehetséges, ha mind a 4 kereszt fel töltődött, és egyelőre kevés idegi, mert rengeteg reiatsut igényel.

Reiatsu: 200

Démonmágia: 50

Erő: 300

Gyorsaság: 300

Állóképesség: 300
Vissza az elejére Go down
 
Yoshi Kamiro
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Karakterlapok-
Ugrás: