Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 XXVIII. Daimaou

Go down 
SzerzőÜzenet
XXVIII. Daimaou

XXVIII. Daimaou

Hozzászólások száma : 199
Tartózkodási hely : Soul Society
Regisztrált : 2011. Jan. 03.

Karakterlap
Reiatsu:
XXVIII. Daimaou Left_bar_bleue232/50000XXVIII. Daimaou Empty_bar_bleue  (232/50000)
Démonmágia:
XXVIII. Daimaou Left_bar_bleue0/50000XXVIII. Daimaou Empty_bar_bleue  (0/50000)

XXVIII. Daimaou Empty
TémanyitásTárgy: XXVIII. Daimaou   XXVIII. Daimaou Icon_minitimeHétf. Jan. 03, 2011 10:39 am

Név: XXVIII. Daimaou
Álnév: Dream Dai
Kor: Ismeretlen, kinézet alapján 17-19 éves köré sorolnák
Kaszt: Vaizard
Nem: Férfi

Zanpaktou neve: Magical Dream - Varázslatos álom
Kinézette: Alap - Bankai (már mint maga a személy), Shikai alakja a kardomnak:

Magyarázat:
Alap:
A jobb kezében és a balban is egy Shuriken. /Melyet az utolsó képen láthatunk./
Bankai:
A zanpaktou egy kaszává alakul. (Persze ez még rá ér.)
Típusa: Illúzió
Képességei:

/Dive into sleep - Merülj álomba/
Feje fölé teszi a kezét, majd a shuriken pörögni kezd, 25m belül illúziót kelt ideje akár végtelen.

Hátránya:
Ameddig a használó használja ugyan annyi pihenési idő kell.

/Kagirinai no Shuriken - Végtelen shuriken/
A használó a keze mellett pörgetni kezdi a shurikent, majd 5 shuriken jelenik meg a feje fölött. Csak akkor támad amikor a használó azt akarja és akármilyen elemben képes ezt használni.

Hátránya:
Később a mennyiséget fejleszteni szeretném.

/Yume no shuriken - Álom shuriken/
A használójánál megjelenik még egy shuriken mely a bal kezében lesz. Amikor eldobja a shurikent/shurikeneket többszörösére növekszik, majd újra megjelenek. (Használója kívánságától függ a nagysága)


Előtörténet

Emberként:
A történetem az 1900-2000 évekhez tehető, igazából a pontos időt nem tudjuk/tudhatjuk. Akkoriban még nem nagyon volt divat/kötelező az iskola. Ami volt akkor az is 5-6 éves volt. Egy nemesi családból származik, jogot tanult. Először író majd szakács akart volna lenni. 16 éves korában mikor még dőlt a háború sok vagyont vesztettek. Akkoriban elég sokan akartak a kegyében járni, mivel nagyon jó képű, viszonylag gazdag volt még így is. Sok helyre járt, nagyon szerette a dojókat, és egyéb edző helyeket. Az utolsó sulis évében beleszeretett egy lányba. Persze a lány az érzéseit nem viszonyozta. Így ezt a kapcsolatot megszakította. 15 éves korában meglátogatta a nagyszüleit, de mi előtt eljuthatott volna hozzájuk balesetet szenvedett. Elég súlyos(nak tűnt) volt, de szinte hihetetlen gyorsan fel is épült 17 éves korára, úgy hogy nyoma se látszott a balesetnek. A felépülése után, már fúra lényeket kezdet látni. Először azt hitte, hogy ufok, de amikor másoknak is emlegette mindenki azt mondta, hogy nincs ott semmi ezt ő nem bírta felfogni már maga is azt hitte, hogy megőrült. Extra erős gyógyszereket kapott, de semmi hatása nem volt. Ezek után már úgy volt vele, hogy nem érdekli ezeket és elmegy mellettük. Egy fél év után már ezek mellett fekete ruhás embereket látott, aki egy karddal hadonásztak. Ezt ő elég viccesen fogta fel. Amikor a parkban sétált haza fele menet ugyan ez megtörtént vele, de meghallotta ez a fekete ruhás nő. Miután legyőzte ezt a bizonyos lényt oda sétált hozzám.
- Te látsz? vagy csak magadban nevetsz? Egyébként hallasz?
- Én nem látlak, nem hallak és csak nevetni támadt kedvem. Tudom, hogy megörültem, hogy azt képzeltem előbb, hogy te egy karddal hadonásztál egy fehér hatalmas lénynél.
- Akkor te látsz, hallasz engem. Amúgy érzek tőled reiatsut nem sokat, de érzek.
- Amúgy mi ez a reiatsu-s dolog? Az valami aura? Vagy orvos nyelven dilis?
- Hagyd már ezt abba nem vagy dilis csak az átlag embereknél jóval több a lélekenergiád. Igen ezt mondhatjuk, hogy olyan mint a reiatsu.
- Akkor kérlek gyere velem, beszeretnélek mutatni a szüleimnek. Az oka, hogy most megtudhatják még sem vagyok dilis és nem képzeltem semmit.
- Szívesen elmennék veled, de több probléma is lenne, az egyik, nincs póttestem. A másik, hogy enélkül az átlag emberek nem látnak.
- Akkor téged is csak képzelek?
- Elmondtam már nem képzelődsz! Ne foglalkozz a többi emberrel akik rosszat mondanak, gondolj arra, hogy te egy különleges ember vagy átlag feletti. Az igazat megvallva nem is olyan rossz képű.
- Könnyű ezt mondani, nagyon rossz érzés így élni pedig még csak 17-18 éves vagyok.
- Tudod mit, ha szeretnél még látni akkor menj el ide, keress egy Urahara nevezetű fickót. Add oda ezt a papírt neki, remélem még látjuk egymást.
- Szija, és köszönöm mindent amit értem teszel/tettél.
Ezek után elmentem ehhez az Urahara nevezetű fickóhoz aki azt mondta, hogyha szeretnék akkor én is lehetek olyan mint akivel találkoztam...


Shinigamivá válásom:
Az nap mikor betértem ahhoz a titokzatos emberhez, valami Kisuke volt a neve. Oda adtam neki azt a papírt amit az a Shinigaminő írt. Amikor megkérdezte a nevem azt mondtam neki, hogy Dream Dai a nevem. Ekkor ő is bemutatkozott, majd elkezdte olvasni:
"Tisztelt Urahara-san!
Azzal a kéréssel fordulok hozzád, hogy ezt a fiatal embert vedd soraidba és tanítsd a shinigami válás alapjaira. Tudom ,hogy neked sikerülni fog. Egy kicsit önfejű, meg sorolhatnám, de ezt te úgy is meglátod rajta. A kérésem csak annyi lenne, ha előtudná belőle húzni a Shinigamit akkor kérlek tedd meg és küld el a Soul Societyben lévő akadémiára. Remélem nagy gondot nem fog okozni. Ja és ajándékozd meg egy lélek szét választóval. Tisztelettel Tsubaki Iria" Ezután rám nézet, majd azt mondta, hogy kemény edzésben lesz részed fiam. Ekkor elmondta részletesen az ütem tervet. Egy kicsit ámultam, bámultam de belementem . Mivel minél hamarabb szeretném látni ezt a lányt. 1. nap A test edzése volt. Sok fekvő támasz, guggolás, felülés volt. 2. nap Csak futottam. 3. nap Tűrő képesség. 4. nap Mire is volt jó ez az egész? - kérdeztem Uraharatól. Ő csak annyit mondott, hogy ne legyél túl fitt mikor elkezdjük. Ezután a mondatta után nagyot néztem, eddig csak hülyéskedtem és csak most fog jönni az igazi edzés. Ezután egy ágyban ébredtem. Nagyon nagy hatás szünetem van, nem emlékszem semmire az edzésről. Hiába próbáltam nem tudtam vissza emlékezni. Ezután oda jött hozzám Urahara és csak annyit mondott: Gratulálok, sikerült shinigamivá válnod. Most elviszlek Soul Societybe onnantól neked kell intézned a dolgokat. Ekkor megnyitott nekem egy átjárót mely Soul Society erdős részéhez érkeztem. Itt éltem kb 1 évig, majd egyszer bementem a falu/városba akkor találkoztam egy shinigamival.
- Héy Shinigami! Gyere ide egy percre!
- Üdvözöllek, miben segíthetek neked.
- Hol van az akadémia shinigamiknak? Végig nézz rajtam a Shinigami.
- Mi a fene? Hogy lehet neked ennyi reiatsud? Hogy kerültél ide? Ki vagy te valójában?
- Miért olyan sok a reiatsum? Nem messze ébredtem, sajnos nem emlékszem semmire, csak a nevemre Dream Dai. Legalábbis ezt hazudtam neki.
- Nem csak az átlagnál magasabb. Rendben van fiú elviszlek téged az akadémiára, szerencséd van ma van a beiratkozás.
Ezután követtem a Shinigamit. Aki egyből elvitt az akadémiára. A felvételeket elfogadtam, ők is elfogadták. Nem kevesebb mint 3,5 év alatt be is fejeztem a sulit én voltam a 2. legjobb tanuló eddig. Valami Toshiro nevezetű fickó volt előttem. Jelentkeztem hozzá a 10. osztaghoz, melyt örömmel fogadták.


Vaizardá válásom
Ez még Uraharanál kezdődött, sajnos nem tudtam teljesen átváltozni Shinigamivá, megmaradt bennem egy kevés Hollow. De végül is a Hollow nem tört ki belőlem így ezt az ügyet lezártuk akkor. Habár igazából erre a részre nem emlékszem, mivel elájultam anno. Amikor kaptam egy küldetést Hitsugaya Taichotól, hogy az emberek világába öljek meg néhány rafinált hollow-t. 1 híján mindegyiket sikeresen megöltem, Az útólsóval nem bírtam ekkor valami átvette a testem felett az irányítást. Mikor felébredtem már Uraharánál voltam. Elmondta, hogy sajnos nem sikerült tökéletes shinigamivá válnom. A bennem élő Hollowot le kell, hogy győzzem. Ekkor elküldött egy Vaizard nevezetű csoporthoz. Azt hiszem a vezér neve valami Hirako Sinji volt. Ott megtanultam a hollow énemet használni, elnyomni. Én sajnos undorítónak tartom ezt a formát így nem használom. Ahogy mindent megtanultam búcsút vettem tőlük majd a saját utamat jártam az emberek világában...
Kardom megszerzése
A megszerzése rejtély fedi. /Ezt, ha lehet majd az egyik történetbe játszanám ki./A hozzászólást XXVIII. Daimaou összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 22, 2011 6:41 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Ulquiorra Schiffer

Ulquiorra Schiffer

Hozzászólások száma : 737
Kor : 27
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Regisztrált : 2010. Dec. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
XXVIII. Daimaou Left_bar_bleue5000/50000XXVIII. Daimaou Empty_bar_bleue  (5000/50000)
Démonmágia:
XXVIII. Daimaou Left_bar_bleue5/50000XXVIII. Daimaou Empty_bar_bleue  (5/50000)

XXVIII. Daimaou Empty
TémanyitásTárgy: Re: XXVIII. Daimaou   XXVIII. Daimaou Icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 12:23 pm

karaktered információit és történetét leellenőriztem. Na, de nem is pazarlom az időt.
Előtörténetedben én nem találtam hibát. Jelentkezésed elfogadom.
Kezdő reiatsud:
255
Ezen felül még kapsz 900 tulajdonságpontot, melyeket 3 képesség szerint oszthatod el kedved szerint. (erő-gyorsaság-állóképesség)
Szerkeszd meg Karakterlapod, ahol tüntesd fel a karaktered információit.
Üdvözöllek az oldalon és jó játékot kívánok.
Vissza az elejére Go down
 
XXVIII. Daimaou
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: