Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Kobusi

Go down 
SzerzőÜzenet
Kobusi

Kobusi

Hozzászólások száma : 176
Regisztrált : 2011. Jan. 10.

Kobusi Empty
TémanyitásTárgy: Kobusi   Kobusi Icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 7:29 pm

Név: Kobusi

Kaszt: Arrancar

Nem: Férfi (Fiú)

Kor: Látszólag 13 ( Kb: 200 )

Zanpaktou: Mamoru
Shikai:
A kard eltűnik és két kesztyű jelent meg a kezén. Az egész kesztyű olyan kemény mint egy zanpaktou. Így azt egy zanpaktou nemképes átvágni.
Képesség: Áramot tud vezetni abba amit megragad vele.

Ressurrection: Ugyan úgy fest mint shinigami korában.

Jellem: Látszólag kedves, többnyire az is. Nem szeret harcolni. Igyekszik kerülni. Ha még is rákényszerül, próbál gyorsan túlesni rajta vagy hátulról elintézni.


Előtörténet:

1800 as évek közepe táján született. Vidám segítőkész jólelkű kisgyermek volt. Egykének született így egyetlen játszótársa a kutyájuk volt. Szülei favágók voltak így az egész erdő az ő kis játszó tere volt. Eleinte szüleivel járta az erdőt, de nekik egyre több dolguk akadt így útitársnak csak a kutya maradt. Rövid időn belül úgy ismerte az egészet mint a tenyerét. 13 éves korában, egy átlagosnak tűnő napon ismét kiment a kutyával játszani. Gondolt egyet és kicsivel mélyebbre merészkedik az erdőben. Az idegen hely annyira más volt, sötét és titokzatos. Annyira belemerült a csodálkozásba, hogy csak akkor vette észre a kutya hiányát amikor az a messzeségben felvakkantott. A hang irányba sietett és az eb nevét kiabálta. Hamarosan szőr és vérfoltokat vélt felfedezni melyek végül a kutya maradványaihoz vezették. Felkiáltott és elkezdett szaladni haza fele. Pontosabban amerre gondolta, hogy lakott. Valójában egyre mélyebbre futott, továbbá hirtelen egy farkas hátulról leterítette és véget vetett emberi mivoltának. Amikor kinyitotta a szemét önmagát látta és a belőle lakmározó farkast. Felkiáltott. Először azt sem tudta mi van. hazasietett. Szülei aggodalmaskodtak, ő beszélt hozzájuk de észre sem vették. Este amikor már teljesen magába roskadt egy nyugodt, fekete kimonós személy szólította meg. Aki nem mellesleg egy csinos lány volt. Ezek mellett még együtt érző is. Miután felvilágosította a dolgokról, és megígérte, hogy egy jobb helyre fog kerülni, finoman megütötte a homlokát a kardja markolatának végével.
Egy kellemes helyen tért magához, néhány nála kicsivel idősebb gyerek ébresztgette. Első reakciója az volt, hogy hol van az a lány aki ideküldte, beszélni akar vele. Ekkor kezdetét vette egy gyorstalpaló a helyi szokásokról. Ekkor gyulladt fel benne az elhatározás, hogy már pedig ő Shinigami lesz. Többször is jelentkezett az akadémiára, de mindig vissza utasították, azonban ez nem törte meg. Végül egy furcsa, titokzatos szemüveges hadnagy lépett oda hozzá. Azt mondta, hogy lát benne jövőt. Innentől egyenes útja volt az akadémiára.
Szorgalmasan tanult, keményen edzett, tehetségét így kompenzálta és egy jó tanuló lett belőle. Körülbelül száz éve annak, hogy elérte a shikait. Nem sokkal az örömhír után ismét találkozott azzal aki behozta az akadémiára. Egy furcsa gömb volt a kezébe. Mellette pedig 2 másik személy. Hirtelen egy furcsa érzés kerítette hatalmába, és a belső világában találta magát.
Ez történetesen egy füves rét volt, körülötte sűrű erdő. Saját maga állt a rét másik végén. Azonban fehér volt. Ellenfele nem tétovázott és rögvest neki támadt. Nagy erővel csapott felé minden egyes alkalommal. Akionak nem sok ideje volt védeni, ezért rengeteg sérülést szenvedett el. Próbált küzdeni, végül a fehér énje, a szó szoros értelmében belenyúlt, megragadta a szívét és kitépte. Akio szemei felakadtak, térdre rogyott és elterült, a fák lombjai elsárgultak, lehullottak, az ágak szintén elszáradtak és letöredeztek. Rukongai határában ahol a találkozó volt ez idő alatt Aizenék elhagyták a helyszínt. Akio pedig elvesztette shinigami mivoltát és átalakult egy hollowá. Első dolga volt elhagyni S.S.-t és átmenni Huece Muendoba. Egy sivatagban találta magát. Kisebb fajtársaira vadászott, azonban ahogy telt az idő ők már nem szolgáltak elegendő táplálékkal így új helyeket kezdett felfedezni. Ahogy haladt egyre nagyobb és és nagyobb hollowokat talált. Sok év telt el és étvágya nem csillapodott, így ismét útra kelt. Ez az út azonban egy különös személyhez vezetett. Hátranyalt haj, előre lógó tincs, fehér ruházat, zanpaktou. Aizen, ismét ő állt az út végén. Gyanús mosoly ült arcára, az ekkor már Kobusi névre hallgató hollow szóba elegyedet vele. A beszélgetés vége az lett, hogy lekerült róla a maszk. Aizen az eredményt látva kicsit módosította teremtményét. Úgy módosította, hogy az ereje ne a kardjában hanem, más alakot öltve, egy maszkba összpontosuljon. Kobusi jelenlég nem elég erős ahhoz, hogy egy komplett maszkot formáljon ereje, csupán egy fejpántot két kis szarvval a homlokán. Vélhetőleg ahogy több ereje lesz úgy a maszk mérete is nőni fog. Las Noches be érve megkapta a 99-es számot a vállára. A házirend ismertetése után 2 új életcél került a szem elé. Feljebb lépni a ranglétrán és Aizen kegyeibe férkőzni, biztonságos helyet elfoglalni a közelében. Személyes kis kedvencéé válni.


A hozzászólást Kobusi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 14, 2011 4:18 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Ulquiorra Schiffer

Ulquiorra Schiffer

Hozzászólások száma : 737
Kor : 27
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Regisztrált : 2010. Dec. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Kobusi Left_bar_bleue5000/50000Kobusi Empty_bar_bleue  (5000/50000)
Démonmágia:
Kobusi Left_bar_bleue5/50000Kobusi Empty_bar_bleue  (5/50000)

Kobusi Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kobusi   Kobusi Icon_minitimeKedd Jan. 11, 2011 8:37 pm

Üdvözlet. Én leszek az aki most leellenőrzi az előtörid, mint az kibizonyosodik. Amint írtam túl sok jóra ne számíts. Na, de kezdjünk is hozzá.
1. Shinigamiból nem lehet arrancar, kivéve Thousent és Aizent. Ők is a lélekbontónak köszönhetik. Jó Thousen egy kicsit nyalizott is érte, na de nézzük az ők álláspontját is.
2. Egy lidérc álltalában a maszkját széttöri és az erejét illetve az alakját zanpakutóba zárja.

Látom azért figyeltél néhány dologra. Am javits ki ha tédenék, hiszen én is ember vagyok. Nem emlékszek egy arrancarra sem aki a maszkja darabkáiba zárta volna erejét.
3. A maszkja az erejével nő és újra helyre áll? Ez valamiért nem stimmel.
4. Ahhoz hogy Arrancar legyél szerintem több dolog is beleférhetne a töridbe.
5. Képességek. Ezt az 1. pontba letisztáztam.
6. Megeszi egy vadállat. Ez még eddig rendben van, viszont emlékszik mikor rukongaiba kerül?

Ezek lenének a hibáid. Ha valamit elfelejtettem vagy rosszul írtam, azért előre is bocsánat. Nem könnyű munka után ellenőrizni. Ezen hibák miatt ELUTASÍTOM az előtörténetet. Javítsd hibáidat, majd szólj és újra itt leszek.
Vissza az elejére Go down
Ulquiorra Schiffer

Ulquiorra Schiffer

Hozzászólások száma : 737
Kor : 27
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Regisztrált : 2010. Dec. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Kobusi Left_bar_bleue5000/50000Kobusi Empty_bar_bleue  (5000/50000)
Démonmágia:
Kobusi Left_bar_bleue5/50000Kobusi Empty_bar_bleue  (5/50000)

Kobusi Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kobusi   Kobusi Icon_minitimePént. Jan. 14, 2011 4:46 pm

Üdvözlet. Újra jelen vagyok. Akkor újra hozzálátunk. Na nézzük. Egy vaizardból lidérc lesz ha veszít. Valószínű. Ez igen ötletes és egyedi stori. Ezzel semmi gond. Bár ez a maszkban az erő dolog még nem igazán hagy nyugodni. Am mi történik, ha a maszk darabkáit letörik? elveszted az erőd? Na de legyen. Az előtörténeted elfogadom.

Mostantól
250 reiatsu pontot tudhatsz magadénak. Ezen felül kapsz még 900 elosztható tulajdonságpontot (erő- gyorsaság-állóképesség). Készítsd el karakterlapod, ahol tüntesd fel tulajdonságaidat. Jó játékot kívánok.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Kobusi Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kobusi   Kobusi Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Kobusi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: