Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Yoshiki Ryuuto

Go down 
SzerzőÜzenet
Yoshiki Ryuuto

Yoshiki Ryuuto

Hozzászólások száma : 54
Regisztrált : 2011. Jan. 20.

Yoshiki Ryuuto Empty
TémanyitásTárgy: Yoshiki Ryuuto   Yoshiki Ryuuto Icon_minitimeCsüt. Jan. 20, 2011 8:23 pm

Név: Yoshiki Ryuuto
Kor: 25 (Valódi:75)
Nem: Férfi
Kaszt: Shinigami
Kinézet: Hosszú vörös haj, elöl rövidebb. Sápadt bőr, világos szemek, unott arckifejezés.
Jellem: Többnyire csöndes, azonban élvezi a jó küzdelmeket egy bizonyos pontig. Úriember módjára harcol.

Zanpaktou:Reddo Ryū Vörös sárkány

Normál állapot: Korom fekete, élénk piros markolat. Az idő múlásával elszíneződik és vöröses-narancssárgás árnyalatot vesz fel a penge.
Shikai kinézet: Vörösen izzik a penge, körülötte a levegő égni kezd ez a kék láng foltokból látszik.
Ryuuto egész kezét acélszínű pikkelyek borítják egészen a jobb mellkasáig és lapockájáig. Ez a pikkely elég kemény ahhoz, hogy egy Zanpakutou ne üsse át.

Kinézet: http://kepfeltoltes.hu/110212/Zanpaktou_fire_www.kepfeltoltes.hu_.png


Shikai képesség:

Miután a kard elérte a megfelelő hőmérsékletet ( 3 post) akkor képes belépni shikaiba
Reddo Ryū no mezame ( Vörös sárkány ébredése)
Ekkor lép be shikaiba, és jelennek meg az alig észrevehető kék lángok.
Ryū no Chōshoku ( a sárkány reggelije )
Az egész penge lángba borul majd egy tűzből álló sárkány fejet lő az ellenfél felé ami bekebelezi. ( megégeti elég rendesen )
Ezután a kardon nagyobb kék lángok jelennek meg. Jobban észrevehetőek és a kard hőmérséklete még feljebb kúszik. kb 1300 fok
Ryū no ichi mai ( A sárkány első tánca)
Ekkor az egész kard vastag lángburokba borul. Egy suhintással képes lángörvényt küldeni az ellenfél felé ( lassú támadás és csak 5-6 méterig hat utána egy forró fuvallat égeti meg az illetőket. Másodfokú égési sérülés, hólyagosodás)
A támadás után a penge nagyon forró és a tövétől az egyharmadáig csak kék láng borítja
Ao Ryū no mezame (kék sárkány ébredése)
Miután a kard elérte a megfelelő hőmérsékletet ( Vagy a 2 támadása után vagy 10 post amiben csak harcol) ezzel a varázs szóval az egész kardot kék lángok borítják, a penge ugyan úgy vörös és 2 nagyon apró zöld lángocska van a keresztvas tövében. A páncélzat pedig felkúszik az alsó állkapcsáig, és körbe veszi a nyakát. A fegyver hőmérséklete már olyan magas, hogy a 20 centis acélt 5 másodperc alatt vágja át.Ebben az állapotban még nem sikerült technikát kifejlesztenie, sem pedig huzamosabb ideig harcolnia
( Fenntartása: +7 reiatsu pont)


Előtörténet:
Körülbelül 60 éve annak, hogy Ryuuto megszületett. Csöndes magának való gyermek volt. Azonban valami nem stimmelt. Az első aggasztó jelek után szülei elvitték kivizsgálásra. Az eredmények negatívak voltak. De mindenki tudta, hogy valami nincs rendben a gyerekkel. Azt hitték a családi környezete miatt lett ilyen. Ezért beadták egy intézetbe. Ott a többi gyerek félt tőle. Többnyire kerülték, ez azonban nem zavarta. Jól elbeszélgetett ő másokkal. Olyanokkal akiket rajta kívül nem látott senki. Ahogy teltek az évek a beszélgető partnerei egyre távolabb estek az intézménytől és a nevük is folyton változott. Azonban volt egy név amit mindig utálattal, hisztérikusan kiabált. Mintha egy gyilkost kérlelne, hogy ne öljön. 15 éves lehetett amikor elvitték egy elmegyógyintézetbe a város szélére. Ezen a helyen is talált társaságot. Ahogy az számára kiderült ez a hely egy haláltábor volt még a világháború idején. utána nem sokkal TBC karantén. Csupán néhány éve annak, hogy speciális intézetté alakították a helyet. Az évek során javulást mutatott. Nyugodt volt és a csúnya rossz képzeletbeli ellensége is eltűnt a képből.
18 éves korában ismét megkattanni látszott. Egy szabadtéri sétán torka szakadtából üvölteni kezdett és berontott az épületbe. Annak a folyosónak a jobb hátsó sarkához ment amelyiken a cellája helyezkedett el. A sarokhoz beszélt és nyugtatni kezdte, hogy nem lesz semmi baj, megvédi. Azonban úgy tűnt mostanra több ellenféllel került szembe.
-TI SZÖRNYETEGEK! NE MERÉSZELJÉTEK ŐT IS ELVENNI!
Testével a sarkot takarta és zihált. Néha rúgott egyet kifele. majd görcsbe rándult és a földre esett. Keze háta mögött, lábai összezárva. Mintha valakivel vitatkozna. Ekkor hirtelen megrezzent és a sarokba fordította a fejét. Szemei kikerekedtek mint aki valami nagyot és csúnyát látott volna a sarokból eljönni. Végül kiabálni kezdett, hogy eresszék el. Ekkor értek oda az ápolók és a biztonságiak. 3an lefogták és egy ápoló beadott neki egy jó adag nyugtatót. Mikor magához tért a szobájában volt lekötözve az ágyához. Attól a naptól kezdve rohamosan javult az állapota a mély depressziót leszámítva. Egy nap amikor kiengedték őket a szabadba felszökött a tetőre ahol a ruhák száradtak. Kiállt az épület szélére.
-HALLJÁTOK TI FEKETE RUHÁS FÉRGEK! Elmegyek értetek és megbosszulom a barátaimat!
A kiabálással sikeresen felkeltette a publikum figyelmét, majd a mélybe vetette magát...

Gyorsan felpattant a földről és szaladni kezdett azonban olyan 5 méter múlva valami visszarántotta és a földre esett. A mellkasából kilógó láncot a szemével végig követte. A lánc a testébe vezetett ami még lélegzett. A testet mentősök állták körül és bevitték az épület gyengélkedőjébe. Ezzel együtt őt is beráncigálták. Akár hogy kiabált hogy ne, hagyják meghalni egyszer csak a lánc megfeszült és berántotta őt a testébe. Üvöltött fájdalmában és mély levegőt vett. Ekkor a fájdalom elöntötte a testét és szenvedni kezdett. Akárhogy kérte nem ölték meg. Más volt mint a többiek, nem a fizikai kínok hanem a "képzeletbeli barátai" -nak a hiánya kínozta. Hónapokkal később megpróbált éhen halni, de ismét ágyhoz kötözték, infúzióval és beömlesztéssel tartották életben. Végül egy újabb szökési kísérletet tett a tetőre. Azonban a peremén addigra kerítést húztak. Nem volt más választása. Megpróbált átmászni rajta. Sikerrel járt és fejest ugrott a mélybe. Ismét mély benyomást keltve a talajra.

Elégedetten álldogált a teste fölött és a szakadt láncot vizsgálta. Amíg várta ellenfelét fel alá járkált a helyszínen, egyedül volt. Már bejárta az egész komplexumot, de halálistennek nyoma sem volt. Az évek repkedtek amit csak abból tudott, hogy az emberke öregedtek. Egyik ápolón szépen nyomon tudta követni azt az 50 évet amit a megváltásra várt, hogy elhagyhassa ezt a helyet. Lánca a földbe volt gyökerezve, pont ott ahol meghalt. Végül eljött a messiás. Egy olyan messiás, aki csak sajnálkozóan nézett rá. Ő volt az aki minden egyes barátját feloldozta ezek alól a kínok alól. Azonban nekik volt társaságuk. Ryuutonak nem. Miután a Shinigami felvilágosította megbánással teli Lelket, megszabadította láncaitól egy egyszerű fejre mért koccintással.

Rukongaiban tért magához. Egy kissé lepusztultabb környéken. Miután fölkászálódott a földről, és körül nézett, egy csomó emberrel találta magát szemben. Némelyik csak úgy elment mellette de volt egy pár akik odasiettek hozzá. Körbevezették a környéken és bemutatták neki egész S.S. Rukongai részét. A tisztalelkek városárai vethetett 1 pillantást, de nem volt szabad túl közel menni. Ryuutot viszont furdalta a kíváncsiság. Azonban úgy tűnt lehetetlen számára odakerülni. Így visszamentek a saját kerületükbe. Egész nyugisan eléldegéltek, azonban egy este Ryuuto nagyon fázott. Amennyire tudta összehúzta magát és próbálta melegen tartani magát. Az a néhány takaró kevés volt ami az ő részére jutott. Egész éjszaka alig aludt, hajnalban viszont szinte robbanás szerűen elmúlt a hideg érzete. Ekkor sikerült el aludnia. Azonban sokat nem tudott aludni, majd éhen veszett. Ekkor jutott eszébe, hogy eddig csak megszokásból ettek. Amint elújságolta a hírt a "család"nak, azok összenéztek. Egy szót sem szóltak, azonban mind tudták mire gondol a másik. Végül a családfő felszólította, hogy reggeli után pakoljon össze, és menjen vele. Így is tettek. Az úton szinte semmit sem szóltak egymáshoz. Darubaki csupán akkor nyitotta szóra a száját amikor meglátták a tiszta lelkek városát. Elregéltre Ryuutonak, hogy za éhsége miatt nagy szellemi erővel rendelkezhet így shinigamik közt van a helye. Ahogy a város határainak közeléhez értek két fekete ruhás kivont kardal előttük termet. Egyik összeráncolta a homlokát majd biccentett Ryuutonak.
-Te gyere velünk.
Az öreget pedig felszólították a távozásra. Ryuuto számára még aznap eljött a felvételi amin egész jól produkált. Már másnap megkezdődött a kiképzése. Felszínre törekvő kíváncsi természete nagy segítség volt számára. Az évek során megszerezte a kardját. Aztán egy nap furcsa álomban részesült. Álmában mintha a pokolban lenne, forróságvolt, és egy hatalmas sötét árny kúszott az izzó, kénköves sziklák között. Ahogy egyre izgatottabb volt a helyszín úgy forrósodott, a felfröcsögő láva annál magasabbra lőtt és a repedésekből feltörő lángoszlopok is egyre magasabbra csaptak. Egy hatalmas pikkelyes kígyószerűség az égből a földre hullva körbezárta. Szemével követni kezdte a hosszúkás testet de az a végéhez vezetett. Tekintete vissza indult a hosszú vastagodó testrészen. Hirtelen két láb majd egy hatalmas test, ismét 2 láb végül egy ijesztő sárkány fejjel találta szemben magát. A sárkány Ryuuto képébe hajolt és forró levegőt fújt rá orrából amitől Ryuuto még inkább kivörösödött. A lény eleinte csak nézte, Ryuuto pedig dadogott. Végül megkérdezte, hogy kicsoda. A sárkány vonakodva ugyan de elmondta, hogy ő a kardja szelleme. Ekkor azonban beugrott neki, hogy ezt az álmot már látta néhányszor. De mindig felkelt mielőtt megtudta volna a nevét. Megnyugodott, hogy ez csak egy álom így nem eshet baja. Kis bátorságot merítve egy fokkal nyugodtabban kérdezte meg a lény nevét. Ismét csak vonakodva, néhány kör megtétele után így szólt: Reddo Ryū. Ryuuto a név megjegyzése után visszanézett a sárkányra amely eltűnt, a lángok kialudtak mindent elborított a sötétség, majd egy fény folt jelent meg előtte. Hírtelen közeledni kezdett és amikor elérte a plafont látta. Felült az ágyon és körbenézett. Kardja enyhén kilógott a hüvelyéből a penge vörösen izzott és füstölgött. Odabotorkált és előhúzta. A vörösen izzó fegyvert nézte majd eszébe jutott az álma. Kissé kételkedően így szólt.
-Reddo Ryū. Csak egy álo...
Nem tudta befejezni, a kard azonnal lángra kapott az ő kezét pedig elborították a pikkelyek. A megszeppenés hamar csendes örömbe csapott át. Eltette a fegyvert és összeszedte magát. Széles mosollyal arcán slattyogott a kiképzőterep felé ahol felkereste az edzőt. Eldicsekedett, hogy mi történt vele az éjszaka. Az edzőt különösebben nem nyűgözte le a történet. Csupán annyit fűzött hozzá, hogy mutassa mit tud. Ryuuto előhúzta a kardot és kimondta a nevét. Azonban semmi sem történt. Elkezdte rázni és siettetni a fegyvert. Azonban az csak melegedni kezdett. Először a levegő vibrált felette, majd szépen lassan a tövénél izzani kezdett. Az edző idő híján elküldte, és csak akkor jöhet vissza ha tényleg megvan nem csak álmodozik. Ryuuto egyre idegesebb lett a kard pedig úgy kezdett el egyre jobban izzani. Az edző visszanézett é meglátta a forrongó párost.
-Gyere már elő Reddo Ryū!
Abban a pillanatban a fegyvert elöntötték a lángok, a pikkelyek pedig felkúsztak Ryuuto karjára. Az edzőnek egy kérdése volt csak. Melyik osztagba kíván menni. Ryuuto a 8. mellett döntött. mindössze 2 szer látta futólag Kyoraku kapitányt, de sok jót halott róla és szimpatikus volt neki. Kérelmét egy napon belül elbírálták és tudomására hozták. Holnaptól a 8. osztagban fog szolgálni. Ezalatt Ryuuto rájött, hogy kell némi idő amíg a sárkány felébred.


A hozzászólást Yoshiki Ryuuto összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 12, 2011 8:44 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Zaraki Kenpachi
Admin
Zaraki Kenpachi

Hozzászólások száma : 927
Regisztrált : 2008. Aug. 14.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshiki Ryuuto Left_bar_bleue14000/50000Yoshiki Ryuuto Empty_bar_bleue  (14000/50000)
Démonmágia:
Yoshiki Ryuuto Left_bar_bleue0/50000Yoshiki Ryuuto Empty_bar_bleue  (0/50000)

Yoshiki Ryuuto Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshiki Ryuuto   Yoshiki Ryuuto Icon_minitimeSzomb. Jan. 22, 2011 4:31 pm

Nah, akkor előtörténeted és kardodat ezúttal én ellenőrizném.
Sajnálatos módon el kell, hogy utasítsam. Íme, hogy mik a problémák:
Sajnos a karaktered képessége nagyon erős, ez inkább lenen betudható egy afféle bankai képességnek, bár nem tudom, hogy eféfle "teljes" képességlopó előfordulhat-e, esetleg másoló szerintem jobb esettel. Mindenesetre mindenképp bankai szintű technika, emiatt kell, hogy elutasítsam
Ebből jön, hogy előtö9rténeted utolsó része sem megfelelő.
AMi nem túl nagy hiba, hogy rukongai -i életedről szinte semmit sem írtál, arról esetleg csinálhatnál még egy-két mondatot.
Amúgy az előtörténeted ezek előtti része nagyon tetszetős, szóval remélem hogy sikerül kitalálni valami shikai szintű képességek Smile
Üdvözlettel,
Zaraki Kenpachi
Vissza az elejére Go down
http://bleach-frpg.webmmorpg.net
Ulquiorra Schiffer

Ulquiorra Schiffer

Hozzászólások száma : 737
Kor : 27
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Regisztrált : 2010. Dec. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshiki Ryuuto Left_bar_bleue5000/50000Yoshiki Ryuuto Empty_bar_bleue  (5000/50000)
Démonmágia:
Yoshiki Ryuuto Left_bar_bleue5/50000Yoshiki Ryuuto Empty_bar_bleue  (5/50000)

Yoshiki Ryuuto Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshiki Ryuuto   Yoshiki Ryuuto Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 5:20 pm

Üdv és bocsánat késlekedésemért. Na akkor lássunk is hozzá.

1. Látom figyeltél az előttem lévő személy indokaira, de nekem a kardod képessége még mindig erősnek tűnik. Ez alá a Gilian által kibocsájtott cero által nyert extra képességed is értem. Ez nagyon nem függ össze a "Kochira ( Tanulj)" nevű képességgel.

2. A "Taizai (Marad)" nevű képesség teljesen haszontalan, ám elismerem volt a Bleach-ben teljesen haszontalan kardképességek. Ezáltal ezt nem tekintem hibának. Ez amolyan saját vélemény.

3. Addig oké, hogy felvesznek a 12. osztagba, de hogy egy miniatűr menos Grande-t alkotsz. Hát ez is képtelenség, viszont ha el tudod nekem magyarázni részletesen, akkor elfogadom.


Ezen kívül én nem látok más problémát. Ám ha valaki bármi más problémát lát, nyugodtan lehet szólni. Ezen hibák miatt
ELUTASÍTOM előtörténeted. Ha kész vagy, akkor szólj.
Vissza az elejére Go down
Yoshiki Ryuuto

Yoshiki Ryuuto

Hozzászólások száma : 54
Regisztrált : 2011. Jan. 20.

Yoshiki Ryuuto Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshiki Ryuuto   Yoshiki Ryuuto Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 6:40 pm

Köszönöm az elemzést. Már dolgozom egy új koncepción.
Egy kérdésem lenne. Fullbringert tudtommal engedéllyel lehet indítani. Kinél kell engedélyt kérni?
Mert én szívesen kipróbálnám amolyan tesztelésre.


Egyébként a mini menos-t úgy képzeltem el hogy baktérium méretű hollowok ( ha léteznek) azokat kényszerített egyesülésre, vagy a nála lévő Menos maradványokból sok reiatsu hozzáadásával létrehozott kisebb hollowokat és azokat egyessítette.
Vissza az elejére Go down
Yoshiki Ryuuto

Yoshiki Ryuuto

Hozzászólások száma : 54
Regisztrált : 2011. Jan. 20.

Yoshiki Ryuuto Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshiki Ryuuto   Yoshiki Ryuuto Icon_minitimeHétf. Jan. 31, 2011 3:29 pm

Javítottam.
Vissza az elejére Go down
Sarugaki Hiyori

Sarugaki Hiyori

Hozzászólások száma : 273
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 17.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshiki Ryuuto Left_bar_bleue5000/50000Yoshiki Ryuuto Empty_bar_bleue  (5000/50000)
Démonmágia:
Yoshiki Ryuuto Left_bar_bleue5/50000Yoshiki Ryuuto Empty_bar_bleue  (5/50000)

Yoshiki Ryuuto Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshiki Ryuuto   Yoshiki Ryuuto Icon_minitimeHétf. Jan. 31, 2011 4:19 pm

én most nem ellenőrizem inkább tanácsot adok, ne hogy félre értsd. Szerintem vegyél el a kardod technikáiból. Nagyon sok, és eléggé erősek is az én szememben. Nem akarlak ellenőrizni, mivel látom, hogy Ulqu és Zaraki ellenőriztek én meg nem akarok beleszólni a munkájukba. De hidd el 4 technikát nem fognak engedélyezni. Látom, hogy még nem sajátítottad el, de akkor is. Ennyi.

_________________
A shinigamik mindig a halál útjában állnak, mert ez a létezésük és munkájuk célja.Következő nap talán meg is halunk.Senki sem beszél róla, de legbelül mindenkinek ismerős ez a gondolat.Közelről láttuk a halált.Közelről éreztük a halált.Ezért tudtuk élvezni minden egyes napot.Nem utállak, mert elárultál minket.Azért utállak, mert miattad bántottam a barátaimat! Nem térek vissza sehová, amíg meg nem öltelek!
Vissza az elejére Go down
Yoshiki Ryuuto

Yoshiki Ryuuto

Hozzászólások száma : 54
Regisztrált : 2011. Jan. 20.

Yoshiki Ryuuto Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshiki Ryuuto   Yoshiki Ryuuto Icon_minitimeHétf. Jan. 31, 2011 4:59 pm

Köszönöm a segítséget. Kivettem az utolsót. Smile
Vissza az elejére Go down
Ulquiorra Schiffer

Ulquiorra Schiffer

Hozzászólások száma : 737
Kor : 27
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Regisztrált : 2010. Dec. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshiki Ryuuto Left_bar_bleue5000/50000Yoshiki Ryuuto Empty_bar_bleue  (5000/50000)
Démonmágia:
Yoshiki Ryuuto Left_bar_bleue5/50000Yoshiki Ryuuto Empty_bar_bleue  (5/50000)

Yoshiki Ryuuto Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshiki Ryuuto   Yoshiki Ryuuto Icon_minitimeVas. Feb. 06, 2011 7:14 am

Üdv. Újra itt vagyok. Bocsánat a késésért, na de akkor hozzá is látok.

1. Kard, aminek képessége az, hogy elmenti, illetve manipulálja az emlékeket. Gondolom te ez alatt a téged felszabadító shinigamira gondoltál. Ilyen kard nem léptetik, ha létezne is, akkor is kétlem, hogy egy felszabadított lélek emlékeinek megmaradását segítené. Ezen kívül, meg nem hinném, hogy a lelkek világa örülne egy ilyen személynek.

2. Látom, nem fordítottál nagy figyelmet az I. Passzív képességre és az előtörténet egy részére. "Úgy érezte, ha elő van véve, jobban mennek a dolgok, és könnyebben megy a tanulás." Na ez nekem egy kicsit viccesen jött le. Vajon az osztályterembe is így tanult? Észre se vették? Leégetett vele valamit? Bár ez csak minimális hiba, de mi van a zanpakuto megszerzésével? Hogyan szerezte meg? Honnan tudta meg a nevét? (viszont ezt a játék során is részletezheted, emlékeztetsz rá. Kijátszhatod.)

3. A shinigamiknél nem szokás a több ütemű vizsga. Általában és a legtöbb esetben a shikai képességének bemutatása a tétel. Ezek után jelentkezni "kérelmet benyújtani" szoktak az adott osztaghoz és azok után, ők eldöntik, hogy beveszik-e vagy sem.

Nagyjából e hibákat találtam. A hibák miatt
ELUTASÍTOM továbbra is a jelentkezést. HA kész vagy, akkor szólj.
Vissza az elejére Go down
Ulquiorra Schiffer

Ulquiorra Schiffer

Hozzászólások száma : 737
Kor : 27
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Regisztrált : 2010. Dec. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Yoshiki Ryuuto Left_bar_bleue5000/50000Yoshiki Ryuuto Empty_bar_bleue  (5000/50000)
Démonmágia:
Yoshiki Ryuuto Left_bar_bleue5/50000Yoshiki Ryuuto Empty_bar_bleue  (5/50000)

Yoshiki Ryuuto Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshiki Ryuuto   Yoshiki Ryuuto Icon_minitimeVas. Feb. 06, 2011 9:43 am

Hm. Ma már másodjára vagyok itt. Na nézzük. Gyorsan javítottad amit kértem és a történetet ötletesnek találtam. Így már nincs akadály, mindössze annyi, hogy van 1-2 helyesírási hiba, ami bizonyára félregépelés áldozatául esett, viszont az előtörténeted így már elfogadható. És mit is mondhatnék? Legyen. Az előtörténeted ELFOGADOM. 160 reiatsu ponttal kezdesz. Ezen felül te is megkapod a 900 tulajdonságpontot amit 3 tulajdonság között oszthatsz el. (Erő-Gyorsaság- Állóképesség)
Készítsd el karakterlapod, majd kezdheted a játékot. További jó napot és jó játékot kívánok.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Yoshiki Ryuuto Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yoshiki Ryuuto   Yoshiki Ryuuto Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Yoshiki Ryuuto
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: