Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Kasztok

Go down 
SzerzőÜzenet
Zaraki Kenpachi
Admin
Zaraki Kenpachi

Hozzászólások száma : 927
Regisztrált : 2008. Aug. 14.

Karakterlap
Reiatsu:
Kasztok Left_bar_bleue14000/50000Kasztok Empty_bar_bleue  (14000/50000)
Démonmágia:
Kasztok Left_bar_bleue0/50000Kasztok Empty_bar_bleue  (0/50000)

Kasztok Empty
TémanyitásTárgy: Kasztok   Kasztok Icon_minitimePént. Aug. 15, 2008 12:31 pm


Shinigami:
A Soul Society őrbrigádja. Főként a Tiszta Lelkek városában élnek, ám ez nem jelenti azt, hogy nem tartózkodnak a földön, vagy esetleg Rukongaiban. Egy őrosztag felépítése náluka következő: Az osztag élén a kapitány áll, aki természetesen az adott osztag legerősebb embere. Kapitány kétféleképp lehet egy shinigamiból: 1. elég erős lesz, s épp "üresedés" van valahol, ismeri a bankai szintet. 2. Megöli az előző kapitányt minimum 100 shinigami jelenlétében.
A kapitányok alatt a hadnagyok állnak, ők támogatják mindenben kapitányukat. Közvetlen alattuk van a 20 tiszt, természetesen a tisztek erő szerint vannak besorolva ( 1. legerősebb - 20. leggyengébb). Egy shinigami csak akkor kerülhet osztagba, ha ismeri a shikai szintet.
FŐ fegyverük a zanpaktou, mely mindenkinél "személyre szabott". Ez a fegyver alapállpotban egy katana. Shikai szinten már mindenkinek más és más, akármilyen alakban emgtalálható szinte, s iylenkor mindig társul hozzá valami extra képesség is. Legerősebb szintje a kardnak a bankai, ezt főként kapitányok ismerik. Ritka akár csak a hadnagy, aki képes bankai szintre.
Képesek a démonmágia használatára.

Quincy:
Nézeteiket tekintve a shinigamik ellentettjei. Szerintük a hollowok lelkét teljesen meg kell semmisíteni (a shinigamik megtisztítják őket, és lelküket felküldik Rukongaiba). Fegyverük szellemi részecskéket gyűjtik maguk elé, főként távolsági fegyvereket használnak. Jópár technika ismeretében vannak, s akad pár kiegészítőjük is, mely erejüket megtöbbszörözheti esetlegesen, ám ezek rendkíül ritkák.

Módosított lélek:
A shinigamik által létrehozott lelkek, melyek valamiféle speciális képességgel rendelkeznek általában. Valós testük nincs, csupán egy kapszulaként léteznek. Vannak külön póttestek létrehozva a számukra, melyekben erejük teljes hatását kifejti, ám más póttestekben erejük meggyengül.

Arrancar:
ELeinte hollowok voltak, ám Aizen segítségével maszkjukat nagy részben levetették és egy zanpaktouba zárták. Ha zanpaktoujukat előhívják, visszanyerik eredeti formájukat, ám jóval erősebbek lesznek, mint hollowként voltak. Arrancarként legtöbbzsör emberi formát öltenek, de maszkjuk egy része rajtuk marad. Minden arrancarnak van egy száma, 11-99-ig. Ez csupán létrehozásuk sorrendjét jelenti. Azokat az arrancarokat, akik 1-10 ig való sorszámot kaptak Espadanak nevezzük, ők fajuk elgerősebb tagjai. Náluk az 1.es számú a legerősebb, míg a 10-edik a leggyengébb.

Hollow:
Eleinte emberek voltak, ám valami folytán hollowokká (lidércekké) változtak. Teljesen változatosak, arcukat pedig egy maszk fedi, melyet képtelenek levenni. Akiknek sikerülne levenni amszkjukat (csakis Aizen segítségével lehetséges) arrancarokká válnak.
A hollowoknál van egy afféle szintrendszer. Legallul az átlagos hollowok állnak, csak az eddig leírtak jellemzőek rájuk. Ők emberi lelkeket esznek a földön, már amikor életben maradnak.

Néhányan továbbfejlődhetnek Menosokká, melynek szintén szintezése van:
1. Gillian:
Nagy méretű menosok. Legtöbbjük ugyanúgy néz ki, rendkívül nagyra nőnek, testük fekete. Egy hollow akkor lesz gillian, mikor több hollowtársával összegyűlnek s egymást kezdik el felfalni. A legtöbb Gillian megelégszik ezzel a létetl s így él tovább. Néhányuk kilóg a sorból, s kissé másképp néznek ki esetleg, ők foyltatják más gillianok evését, s adjuchassá növik ki magukat.

2. Adjuchas:
Emberi vagy álalti kinézetük van. Úgy tartják, hogy egy adjuchas ha nem eszik meg más adjuchasokat, visszafejlődik gillianná, így ettől mindig tartanak. Ha elég erős, s eleget evett, továbbfejlődhet Vasto Lordevé

3. Vasto Lorde:
Nagyon ritkák. Előző társaiknál sokkal erősebbek, szinte mindig emberi alakjuk van. Aizen szerint, ha 10 Vasto Lorde összegyűlne, akár az egész Soul Societyt eltudnák törölni a föld felszínéről.

Bountó:
Szintén a shinigamik kezének munkái. Lényegében emberek, akik ha elég erősek elsznek, előhívhatják bábjukat, mely mindadig engedelmeskedik nekik, míg a báb nem elsz erősebb használójánál (mely csak akkor fordulhat elő, ha a használó halálos sebet kap, vagy túl hamar akarna bábot szerezni)

Vaizard:
A vaizardok egykoron shinigamik voltak, ám valamilyen módszer folyamán részben hollowvá váltak. Ezt a hollow énjüket elsőként le kellett, hogy győzzék, különben az eluralkodott felettük, és a testük átformálódott teljesen hollowérea, ám ezeknek az erejük jóval meghaladta más hollowok, vagy épp shinigamik erejét.

Lélek:
A halál utáni állapot. Ennek az állapotnak is van két "változata", melyek a következőek:
1. Földön ragadt lélek:
Azok a lelkek, akiknek valami dolguk maradt a Földön. Több dolog is lehet ilyen, mint például éltükben végzett tetteik, vagy túlzott ragaszkodásuk egy ismerősükhöz. Ezek a lelkek kivannak téve annak, hogy ha egy shinigami nem "temeti el" őket, hogy hollow-vá váljanak.
2. Soul Societybe kerülő lelkek:
Haláluk után egyből felkerülnek Soul Societybe, azon belül is Rukongaiba. Egyelőre kérdéses, hogy az emlékezetük megmarad-e, mivel mindkét esetre láttunk már példát, így előtörténetbe bármelyik belevehető.

Fullbringer:
Egyelőre keveset tudunk erről a fajról/ kasztról. Anyjukat egy hollow támadta meg még megszületésük előtt, a hollow azonban nyomot hagyott az anyában (nem feltétlen jelent fizikai nyomot), így a megszületendő gyerekben is. Ezeknek az újszülötteknek kifejlődik az a képessége, hogy bárminek megszólítsák a lelkét (tárgyakét tudják tudomásunk szerint eddig), ezzel bármire kérve, cselekvésre szólítva fel őket. Így tudják akár a tárgy halmazállapotát, méretét, formáját is váltogatni s akár a fizikai törvényeknek is ellenszegülnek így. Saját magukról sem tudnak túl sokat, csak ha összeálltak már másokkal is, s hallották más Fullbringerektől.
Egyelőre csak modeerátori ENGEDÉLLYEL indíthatóak erősségük s az információ kevéssége miatt.
Vissza az elejére Go down
http://bleach-frpg.webmmorpg.net
 
Kasztok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Szabályzat-
Ugrás: