Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Hyaku

Go down 
SzerzőÜzenet
Hyaku

Hyaku

Hozzászólások száma : 42
Kor : 30
Tartózkodási hely : Las Noches
Regisztrált : 2011. Jun. 21.

Karakterlap
Reiatsu:
Hyaku Left_bar_bleue250/50000Hyaku Empty_bar_bleue  (250/50000)
Démonmágia:
Hyaku Left_bar_bleue0/50000Hyaku Empty_bar_bleue  (0/50000)

Hyaku Empty
TémanyitásTárgy: Hyaku   Hyaku Icon_minitimeCsüt. Jún. 23, 2011 5:31 pm

Név: Kruma Hyaku (de csak a Hyaku-ra emlékszik)
Beceneve: (arrankaron között) Korcs. –lentebb kiderül, hogy miért:)-
Neme: Férfi
Rangja: 25. (háta közepére tetoválták)
Kaszt: Arrancar
Zanpaktou neve: Senester
Kor: Látszólagos 30 évesnek néz ki( Igazi kora: 381)
Jelleme: A lélekbontó kezelésnek hála régi jellemét hátra hagyta és egy új született. Nyugodt érzelemmentes személyisége helyére egy örök szenvedélyben úszó, néhól őrült személyisége lett. Nem szeret sokat beszélni, legalábbis akárkivel. Magának való Arrankar. Néha idegesítően sokat vigyorog. Mély jellegzetesen dörmögő hangja van.

Magassága: 195 cm
Súlya: 80kg
Szeme színe: szürke
Szem bogara: vékony kígyószemre hasonlító
Haja színe: éj fekete
Bőre színe: világosszürke


Kruma Hyaku története

Előtörténet: Hyaku a tízen hetedik század elején született. Tarumae Yama szunnyadó vulkántól tíz kilométerre. Pontosabban később a születési helyét Sapporo-nak nevezték el.(Japán szigetek északi különálló szigete)A Kruma család egyedüli fiú gyermekeként kötelessége volt besegíteni a házimunkába, másra pedig már nem volt ideje. Egészen kicsi korától kezdve a földművelést és a gazdálkodást tanította neki az apja. Ezért mondhatni a saját apukája volt a magántanára. Ő megtanította számolni, olvasni, írni, és még sok másra is.
Ahogy teltek az évek a szegény Kruma család sorsa egyre nehezebb lett. Hyaku ekkor volt tíz éves, és ekkor halt meg az anyukája egy akkoriban még gyógyíthatatlan betegségben. Anyja halála után az apja lelkesedése lankadni látszott. Ezért több munka várt az egyedüli gyermekre, a földművelésnek köszönhetően állóképessége megerősödött, és erős fizikuma lett.

Teltek múltak az évek, apja elszántsága semmivé foszlott, magát betegítette meg a felesége halála miatt. Pedig már tíz éve hogy az a tragédia sújtotta a családot. Apja állapota mégis egyre inkább rosszabbodott. Hyaku folytatta a földművelést és a kereskedést, közben az apját és magát is el kellet tartania a megkeresett kevéske pénzből. De nem adta fel, lelke legmélyén bízott apjában és abban hogy eljutnak hozzá a bíztató szavai, de… hiába volt minden.
Huszonöt éves volt mikor az apja nem kelt fel többé, –szívrohamban veszítette életét- Kruma utolsó élő tagját nagyon megviselte az apja elvesztése, már az összeomlás küszöbén ált mikor is a szüleire gondolt és az ő emlékük, és tanításuk erőt adott neki. De ami ezután következett arra nem számított egy falusi se.

Öt évvel később elég jól meg az élelmiszerek termesztése és eladása. Mintha az ottani termőföld hírtelen erőre kapott volna. Minden hihetetlen mennyiségben és sebességgel termet. Hyaku csak örült neki, hisz több pénzt tudott bezsebelni az egészből. Igen, ám de nem tartott sokáig az öröm. A Tarumae Yama vulkán hírtelen kitört és tizenöt kiló méterre mindent elhamvasztatott és beborított a láva. A most már harminc éves utolsó Kruma családnevet viselő földműves nem tudott elmenekülni. mert ez a tragédia éjszaka történt, és ő fáradtan és kimerülten feküdt le rozoga ágyába.

Lassan kapott észbe a távolból jövő sikoltozások ellenére. Lassú mozgásokkal kelt fel ágyából és nézett utána hogy mi a fene történhetett, hogy ekkor a ricsaj. Akkora már késő volt, a közelgő láva elragadta a házát, és a küszöbön álló Hyakut is. Porrá égtek mind a ketten, háza és jómaga.
Így történt hát hogy a Kruma család véglegesen is kihalt, és ő nem tudta felfogni hogy mi történt. De idővel rádöbbent hogy meghalt, és hogy nem térhet vissza az élők közé. Utána, ahogy elnézte a falusiak egy részét, bánat lett úrrá lelkén. Az pedig még mindig a földhöz húzta. Egész napját azzal töltötte hogy nézte a szomorú falusiakat, sírtak és építkeztek, de volt aki elköltözött.

Egy napig volt és nézte a megmaradt falusiakat. Utána útra kelt, meg akarta nézni hogy hova utaznak a többiek akik elhagyták a falut. Szépen haladt előre amikor is hírtelen meglepődött mert valami szokatlan dolgot érzett maga mögött. Egy kék bőrszínben pompázó kígyó testel rendelkező fehér maszkot viselő lény fogta el Hyaku lelkét és hírtelen eltűnt vele egy fura helyre, egy másik dimenzióba. –Sokkal később megtudta, hogy ezt a helyet Heuco Mundo-nak hívják.- Nem volt ideje nézelődni mert több, fura kinézetű maszkos lények támadtak rá szó nélkül, és megették a lelkét. Az áldozat utána azonnal lidércé változott. Lábai megnyúltak, és a sípcsontnál egy nagy hézag keletkezett, és így két különálló csontszerű képződmény benyomását keltette a lába, lábfeje pedig elvékonyodott, lábujjai egymásba olvadtak és egy vékony cipő kinézetét kölcsönzött. Mellkasa közepén egy kerek lyuk keletkezett. Felsőteste szélesebb lett. Karjai pedig hosszúak lettek, és tíz ujja helyet csak nyolc kapott helyet, és mindegyik fekete karom szerűséggé alakult át. Vállai sokkal szélesebbek lettek, és rajta valamiféle fekete és fehér csíkos haj szerűség kapott helyet. Végezetül pedig a maszk, ami annyira nagy volt hogy leért a mellkasán elhelyezkedő lyuk tetejéig. Hatalmas és díszes lidércmaszkja keletkezett, nagy éles fogakkal megáldva, és a két szem fölött egy-egy macska fül szerű kinövések keletkeztek.


Hyaku Hollowhyaku2

Már nem az a földművelő parasztcsalád egyedüli gyermeke volt aki régen, de még emlékezett a teljes nevére, de a korábbi életére nem. Ezután észrevette, hogy egy fedett földalatti részen él a többiekkel, aki pedig ide hozta az eltűnt. A lidércé változott történet főszereplője pedig eluralkodott a csillapíthatatlan éhínség és egy csapat társára támadt, később a többiek is követték példáját. Végül, egy nap leforgása alatt, a megsebesült lidérc csapat, köztük Hyaku is egy nagy menossá alakultak. De valami nem stimmelt, teljesen más volt a menos maszkja, mint a többieké. Orra egyáltalán nem volt, és két enyhén kiálló maszkrész szerepelt a - embereket nézve- fülek helyén. A szája pedig homorú formában ért egymáshoz, ezért a száj vége sose volt teljesen csukva.

Hyaku Menoshyaku

Ez azt jelentette, hogy a fekete hajú lidérc elég erős s céltudatos volt ahhoz, hogy átvegye az irányítást. De az éhínség még mindig megmaradt és képes volt más menosokat megtámadni és megenni. A változás gyorsabban következett be, de ami az ez utáni szintnél következett az hosszú-hosszú évekig eltartott. Miről beszélek? Az Adjuchas szintről, amit sikeresen elért a fekete hajú Hyaku, és utána a felső szintekre küzdte magát új, gyors, és erős, testével. Haja négy fonatban a vállaira és a mellkasára lógott, és fekete színben pompáztak, teste emberi volt, bár a háta és nyaka egy picit állatiasan görbe lett. Maszkja pedig kisebb lett, mint a régi lidérc formájában, de a fogazatai kisebbek lettek és több is lett a maszkon. Álla részénél középen egy fekete csík elválasztotta az egész maszkot, állától a tetejéig. Homlok és a ball maszk részeken vastag fekete derékszögű csíkok díszítették a maszkot. A maszk mögül jól látható volt egyedi, szürke színű szeme, ami furcsák alakjának és szeme színének köszönhetően egyedivé tette őt. Erős fizikuma ellenére nagyon gyors volt. Egyben sokszor inkább négykézláb szaladt és vadászott. Mondhatni félig állat félig ember külsője lett.

Hyaku Adjuchashyaku

A szürke szemű Adjuchas szomorúságára hosszú és keserves vadászatba kellet kezdenie. Napról napra több ezer lidérccel végzett, de sokáig nem találkozott egy hozzá hasonlóval sem. Ez így ment az elkövetkezendő 200 évben. Számtalan lidérccel végzett, mert az ösztöne megállás nélkül hajtotta, de nem érzett magányt, se szomorúságot. Egyedül érzéketlenséget, és csak apró vágyai voltak. Tehát eltelt kétszáz kemény küzdelmekkel teli év, s közben hatalmas félelem is van Hyakuban, ha nem eszik Menossá visszaváltozhat. Ezért is nem nyugszik addig, amíg ő mindenki föle nem emelkedik.
Egyedül azért érdemes megemlíteni a kétszázas év elteltét, mert a végtelen pusztában találkozott egy másik Adjuchassal. Aki egy nő volt, szintén emberinek volt mondható, de jobban, mint a szürke szemű Adjuchas. De ő nem akart végezni vele, először beszélgetni akart. Több száz éve nem használta a hangját, ezért eleinte nehéz volt számára. A nő közölte vele, hogy ő már hány éve próbálkozik, de hiába. Háromszázötven évet mondott. Őszintesége ellenére főszereplőnk nem akart hinni neki, ezért dühében kihívta életre-halálra menő küzdelemre. A nő kinevette őt. Már azért is mert egy állat hívja ki párbajra, és úgy mintha ember lenne, ezért nem fogadta el -legalábbis úgy tűnt-. Hyaku-nak ez nem tetszet ezért hátba támadta ellenfelét. Aki nem számított támadásra -vagy csak hagyta-, ezért főszereplőnk könnyedén kiharapott egy nagyobb darabot a nő fejéből. Erre a nő térdre esett, és zihálni kezdett, vérszerű képződménye folyamatosan csordogált a sebből. A hátba támadó Adjuchas meg rágcsálgatott a kiharapott darabon. Egy ideig ezt csinálta, majd kiköpte a kiharapott darabot. Nem értette, hogy miért nem támad rá. Utána nyomban a nőre támadt a két kezével. Agyon ütötte vágta, dobálta a nőt, az pedig semmi ellenállást nem tanúsított. Persze a szürke szemű Adjuchas megkérdezhette volna, hogy miért, de már nem érdekelte, viszont az annál inkább, hogy megegye őt. De végül csak észrevette a nő Adjuchas szemében a mérhetetlen nagy szomorúságot, egyben bánatot is. Hiába mert nem foglalkozott vele, hisz rádöbbent, hogy itt nem kifizetődő a páros portyázás.
Kevesebb jut a prédából, ez pedig önzőség ugye. Minél többet és többet egy nap, ez pedig a hatalomvágy, vagy szimpla vágy. Persze szubjektív dolgokat sok szemszögből lehetne vizsgálgatni, ha most arról, lenne szó. De jól tudjátok, hogy most egy küzdelemről van szó, Heuco Mundo vidékeiről, ahol minden napos az olyan cselekedetek, mint amire Hyaku készül. Egy Adjuchas megeszik egy másik Adjuchast, azért hogy erősebb legyen.

*A vérengzős részt kihagyva*

A szürke bőrű Adjuchas egy kérdés, egy szó, egy érzelem nélkül, megette a másik Adjuchast, utána útnak indult. Folytatni akarta a megszokott vadászatát. Meglepődött amikor első prédáját elkapta. Sokkal gyorsabban ment, mint azelőtt, talán igaz lehet az hogy Adjuchasokat kellene enni ahhoz hogy pár év múlva Vasto Lorde legyen egy lidérc.

Utána mi lesz? Utána már nem kell vadászni… utána előjönnek azok a dolgok, érzelmek, gondolatok, amiket a folytonos harc elnyomott. Nos, ez ilyen. Ezekkel tisztában volt Hyaku, de akkor is tovább akart küzdeni, és napról napra tovább nőtt a lidércek felfalásának száma. Erősnek érezte magát, de nem volt kivel összehasonlítani az erejét, ezért változatlanul folytatódtak a megszokott napjai. Így telt… igen megint csak így telt el az elkövetkezendő 181 év várva az átalakulást de hiába. Másik hozzá hasonlóval nem találkozott, de 381 évesen egy nála sokkal erősebbel igen. Ő egy fehér ruhás alak volt. Akivel a Heuco Mundo sivatagában találkozott. Aki érdekes dolgokat mondott neki. Érdekes mosolyában és a szemeiben a szürke színű Adjuchas gonoszságot, arroganciát, egyben erőt is látott.

A fehér ruhás férfi megkérdezte, hogy lenne e kedve csatlakozni hozzá, és erősé válni, utána kijelentette, hogy ő erőssé tudná tenni, de cserébe azt kérte hogy kövesse őt. Jól tudta mit mondjon neki, mintha a fejébe látna. Tudta, hogy erőre.. s hatalomra vágyott. Habozás nélkül elfogadta az ajánlatot. Utána a fehér ruhás elégedetten elmondta a nevét is, Aizennek hívták. Amikor pedig Las Nochesbe értek, főszereplőnk ledöbbent milyen nagy remekmű épült ide a végtelen sivatagba.
Aztán ahogy haladtak tovább, belülről is jobban megismerte, addigra már több Aizenhez hasonló öltözetű és bőrszínű alakok voltak az épület falai mögött.
Amint elérkeztek a megfelelő helységbe, elkezdődött a szürke szemű Adjuchas lélekbontós kezelése, felettébb érdekes eredménye lett. Hatására személyisége megváltozott, mondhatni megrészegült a kapott hatalomtól, még ha nem is volt sok. Ez mellet elfelejtette a Kruma családnevet, és csak a Hyaku-ra tudott visszaemlékezni. Bőre színe csak annyit változott, hogy világosabb szürke lett a normál szürkéből. Egyben nem változott az se hogy csak 8 ujja van összesen, lábán pedig három-három. Lábain és a karjain az izomzata szálkásabb lett, egyelőre ez őt nem zavarja. A külön álló hajkoronája hosszúságát megtartva most a különálló részek egybe állt, így pedig egy új együttes frizurát alkotott.
Utána levette a maszkját és egy kardba zárta azt. Viszont két nagyobb darab a fején és az arcán maradt. Az állkapocs darabon még látszott az egyik derékszögű fekete csík. Az állkapocs éles fogai pedig a bal szeme alatt helyezkedtek el pontosan három centire. A szeme fölött szintén három centire kezdődő maszk felső résznek majdnem az egy harmada látható. Tehát két külön álló maszkdarabja van, ami szinten rendellenesség. Lényegében az ujj hiányosságai, bőrszíne, fogai, rossz helyen maradt lidérc maszkok miatt kapta a korcs becenevet.

Hyaku Hyaku333

Az a kard Senester nevet viselte. Ami egy parancsszó kimondása után Senester visszaadja neki a teljes erejét.

Hyaku Zampakto

Tehát az Arrankar-rá vált főszereplönk szenvedély kereső lett, méghozzá megállás nélkül edzi magát, és ha teheti, bizonyít az Espadanak, és Aizennek, hűségét, és hogy mire is képes. Ha van ideje, akkor elvállalja a rá kiszabott feladatott, természetesen ellenvetés nélkül. Vállánál kicsit hosszabb fekete haját úgy hordja, hogy az eltakarja jobb oldali szemét, kihívások miatt, és úgy nem kell sokat állítgatni rajta. Ha komoly ellenféllel áll szemben, akkor mindkét szemét használja.

Egyelőre ő a 25. Arrancar, és még nem kapott feladatott, ahogy az várható volt. Hisz teljesen meg volt győződve arról, hogy Aizen nagyon elfoglalt. Főszereplőnk pedig nagyon is büszke volt a kapott rangjára. Sok idejét kihasználva próbált rájönni arra, hogy hogyan tudna még erősebbé válni. Ezért a Las Noches falain kívül szokott edzeni, de csak rövid pihenésekre tért szobájába. Egy hónap leforgása alatt megszokta az új testét. A sokszoros kivándorlásának volt egy hátránya is, az hogy így kevesen tudtak vissza emlékezni rá, és arra a 25. Arrancar nem gondolt hogy akár rossz véleményt teremthet magáról.[/b]
A kinti tömeges küzdelmek során Hyaku rájött arra, hogy egy blokk alakult ki az erejében, és csak a halálfélelmes küzdelmekkor tőr ki belőle a többi leblokkolt retsuja. Ezért minden erejével azon van, hogy bármikor használni tudja azt. Egyelőre a rájövésen kívül többet nem sikerült felfedeznie.
Pár hónap elteltével véget vetett a folytonos edzéseknek, és pihenés céljából a hálókörletében maradt, ami nem különbözött a többi olyan Arrankarétól mint ő. Közben úgy vette észre hogy sokan neheztelnének rá valamiért. Számára pár napra, beköszöntött a béke s nyugalom korszaka, de nem tudni meddig fog tartani. Nem érdekelte, de észrevette azt is hogy senkinek nem hiányzott, de ezek ellenére céltudatos maradt.Rendellenesség: Csak 8 ujja van, lábán pedig összesen hat darab. Tehát a kezein nincsenek kisujjak. Régóta ismert érzéketlenség helyet néhol őrült szenvedély kapott helyet Hyaku testében, hála Aizen kezelésének. A jellegzetes hollow lyuk a ball mellkasán kapott helyet, amit előszeretettel mutogat. A két lidérc maszk darabjai más helyen tartózkodnak, vagyis nem kapcsolódnak össze. Állkapcsa pedig rendellenes módon nem a megfelelő helyén volt. Ezért a szája egy részét eltakarta, és túl közel volt a szeméhez.

Jellegzetesség: A haját úgy hordja, hogy csak a ball szemével lásson. Méltó ellenségeknél használja mindkét szemét. Ruházata egyedi, ball karján le van szakítva nagy részen a ruha ujja, és mindig ball kezében fogja a kardját - ha nem küzdelemről van szó-, amit a markolatában raktároz. Egyszerű oka volt ennek. Az hogy kellemetlenül nyomtam a csípőjét a kard díszítése. A ruhája fekete szegély csíkjai pedig sokkal vastagabb volt, mint a többieké. A hosszú ruhája felsőrészéhez kapcsolódó jobb oldali alsó részei - elől és hátul- hátul ketté lett vágva, és a különálló jobb oldali részeket rögzítette a fekete anyagú öve alá. Viszont a bal oldali részeket szabadon hagyta. A maszkja pedig eltakarta a szája egy részét.

Parancsszó: Szaggass Senester

Feloldás után: Kezére hosszú karmot alkotva egy fehéres hollow maszkhoz hasonlító anyag, és borítja be mindkét karja felületét. Állán teljes lesz a félig megmaradt állkapocs formájú maszk darab. A fajén lévő felső homlok rész viszont csak pár centimétert nőt. Ruházata felső testét leveszi, mielőtt átváltozna, mert különben a karjai szétszakítaná. Lába vékonyabb lesz és gyorsabb. Haja hosszabba lesz, háta közepéig nő. Karmos kezei lesznek, amit egy fehér kemény anyag borít be. Lábai láthatóvá válnak, rajtuk 3-3 lábujj, és azokat úgy tudja használni mintha a kezei lennének. Mellkasán lévő lyuk jól látható.

Feloldás: Módja: Bal kezével megfogja a jobb kezében markoló kard élét, és azt eltöri, mintha egy hurkapálca lenne. Majd mindkét kezét eltartva testétől, a két kard maradvány alkotja meg a tenyeréről felfelé az igazi testét. Mint valami massza.
Általában egy kézzel szokta használni kardját. Csak akkor vált két kezes harcmodorra, ha tényleg kemény a helyzet, de azt sem, sokáig mert utána feloldással kiszabadítja az igazi testét és erejét.

Testképességek:

Gyorsaság: Gyorsan tud falról falra, vagy föltől plafonig ugrálni ( max 3 méter magas helységben tudja ezt elvégezni.), és gyorsabban lép.
2. szinten: gyorsasága kétszeresére nő. (tanulandó)
Az fekete oroszlán: Kezeivel karmol és folyogat. Folytatgató módszerrel veri az ellenfele fejét a falba.
2. szinten: Sokkal több bonyolultabb mozdulatot ismer a karmolások terén, és néha fojtogatás helyet fejen üti az ellenfelét. (tanulandó)

Regeneráció: (tanulandók, az állóképesség növekedésével, és kreditek ráköltésével megismerhetőek.)
1. szint: Normálnál kicsit gyorsabb regeneráció.
2. szint: Fokozottan gyorsabb regeneráció. ( sebek befedése)
3. szint: Gyors sebességű regeneráció. ( Csontok helyreállítása, és kisebb sebek begyógyulása.)
4. szint: Gyors végtag regenerálódás. ( kar vagy láb visszanövesztése.)Cero:
Leírás: Jobb kezét félig kinyitja, mutató ujját enyhén letartja a többi kettőt felfelé. A mutatóujj helyén keletkezik egy szürke színű cero. Ez a száz - tehát Hyaku - sűrítés ceroja. És a Hyaku reutsujának a színe szürke.
2. szinten: Erősebb cero (tanulandó)


Bala
Hússzor gyorsabb cero fajta, és ovális gömb foltmájúak, gyorsak, de gyengébbek. Nála világosszürke színben pompázik. (Tanulandó)A hozzászólást Hyaku összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 25, 2011 7:36 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Ulquiorra Schiffer

Ulquiorra Schiffer

Hozzászólások száma : 737
Kor : 27
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Regisztrált : 2010. Dec. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Hyaku Left_bar_bleue5000/50000Hyaku Empty_bar_bleue  (5000/50000)
Démonmágia:
Hyaku Left_bar_bleue5/50000Hyaku Empty_bar_bleue  (5/50000)

Hyaku Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyaku   Hyaku Icon_minitimePént. Jún. 24, 2011 3:14 pm

Hello. Én leszek azon személy aki leellenőrzi az előtörténeted, na de ne is pazaroljuk az időt.

1. Sorkihagyás után az új részlegeknél mondatot nem kezdünk az előző folytatásával. Pl:
"Mondhatni félig állat félig ember külsője lett, és ekkor látható a végleg szürke szeme, és a szürke bőre, ami egyedivé tette őt.

Ezek után Hyaku szomorúságára hosszú és keserves vadászatba kezdett."

2. Hyaku Hyaku Hyaku Hyaku, de Hyaku és Hyaku. Túl sokszor írtad le a nevét. Az olyan részeket próbáld meg behelyettesíteni becenévvel, vagy akármi mással ami rá utal, de a szavakat ne sokszor ismételjük. Ront a minőségen.

Nagyjából ezen hibáid vannak, de ha bárki más lát rajtam kívül, akkor nyugodtan lehet szólni, de az Előtörténetet ezen hibákból ELUTASÍTOM. Ha kész vagy a javításukkal, akkor szól és leellenőrzöm ismét.
Vissza az elejére Go down
Ulquiorra Schiffer

Ulquiorra Schiffer

Hozzászólások száma : 737
Kor : 27
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Regisztrált : 2010. Dec. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Hyaku Left_bar_bleue5000/50000Hyaku Empty_bar_bleue  (5000/50000)
Démonmágia:
Hyaku Left_bar_bleue5/50000Hyaku Empty_bar_bleue  (5/50000)

Hyaku Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyaku   Hyaku Icon_minitimeSzomb. Jún. 25, 2011 7:54 pm

Újra jelen. Rendben. Mos már megfelelő, ami egyet jelent az ELFOGADOM szóval. a kezdő reiatsud 250 reiatsupont. Ezen kívül még kapsz tőlem 900 elosztható tulajdonságpontot amiket az adott tulajdonságok között oszthatsz el. (erő- gyorsaság- állóképesség)
Készítsd el karakterlapod, ahol tüntess fel minden adatot. Jó játékot kívánok.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hyaku Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyaku   Hyaku Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Hyaku
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: