Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Karakura folyópart

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Abakura Ryuu

Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 183
Regisztrált : 2012. Aug. 22.

Karakterlap
Reiatsu:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue405/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (405/50000)
Démonmágia:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue40/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (40/50000)

Karakura folyópart - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakura folyópart   Karakura folyópart - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 3:27 pm

Odamegyek a sráchoz, aki elég alaposan szétverte, már a kocsit. Miután kicsit elfáradt közlöm vele.
- Nincs semmi baj azzal, hogy mérges vagy. De! Meg kell jegyeznem, hogy nem szép tőled, hogy pont arra vagy mérges, aki semmit sem tett ellened.
nem érdekel, ha erre csak felkapja a vizet, hanem fojtatom.
- Tudod nem te vagy az egyedüli, akiknek a rokonait megölték a hollowok! Az én apámat, anyámat, sőt engem is egy hollow ölt meg, és szüleim lelkét még fel is falta. - kis hatás szünet - Én ezek után még mindig tartom álláspontomat. Nem gyűlölök senkit a fajkülönbség miatt! Legyen arrancar, bount, vagy quinci.
Ezután a lányhoz shunpozok, és vállára teszem kezemet.
- Jól vagy? - kérdezem - Azon kívül, hogy két shinigami is a közeledben van. - miután válaszol, hozzáteszek valamit - Amúgy én betartom az ígéretemet, amit tettem neked, szóval szólj, ha induljunk.
Ezzel arra célzok, hogy vállalom Aizen előtt azt büntetést, amit az arrancar hölgy kapna. Ezek után pedig shinigami társamhoz fordulok.
- Te nem tartozol a 13 Védelmi Osztaghoz, ha jól sejtem? Csak azért, mert rajtam kívül nem találtam ott olyat, aki nem rontana neki rögtön egy hollownak, vagy egy arrancarnnak. És ahogy észrevettem nem is nagyon értesítetted a lelkek Világát. igaz én se. - vakarom fejemet.
Vissza az elejére Go down
http://souleater-rpg.hungarianforum.net/
Samiel Shiyori

Samiel Shiyori

Hozzászólások száma : 294
Kor : 22
Tartózkodási hely : Hueko Mundo-Aizen irodája/A Föld-Karakura város
Regisztrált : 2012. Apr. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue245/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (245/50000)
Démonmágia:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue0/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/50000)

Karakura folyópart - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakura folyópart   Karakura folyópart - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 5:28 pm

Épp összeszedném magam,mikor a nőszemély mellém sétál,és feltesz egy számomra igen kellemetlen kérdést:
- Mi a bajod Aizennel? Nem ő az urad? -gúnyosan felhorkanok a kérdésére,és flegmán válaszolok,miközben ügyelek arra,hogy ne kerüljön 2 méternél közelebb hozzám.
-Aizen lenne az utolsó "ember" a világon,akit elismernék uramként!Utálom őt,és nem csak azért ,mert egy... -lenyeltem a sok negatív jelzőt.-shinigami.Valahogy nagyon unszimpatikus.Elég volt 2 percet a közelében töltenem,hogy teljesen bekattanjak,és mindenfélét hozzávágjak Ul... -nem bírtam kimondani az espada nevét.Lehajtottam a fejemet.Igen.Okolhatnám Aizent is azért,amiket később Ulquiorra-samához vágtam,de ez...ez NEM Aizen hibája volt,hanem az én hülyeségem.Egyszerűen túl paranoiás vagyok,és mindenen képes vagyok kiakadni.Az idegrendszerem túl gyenge,amit már be is bizonyított egyszer-kétszer.Szerencsére az ideg-összeroppanást sikerült kikerülnöm...idáig.Gondolataimat Abakura Ryuu szakítja félbe,amikor is mellettem terem,és a vállamra teszi a kezét.Szinte áramütésként ér az érintése,és rögtön fel is fordul a gyomrom.Már megint HOZZÁMÉRT!Gyorsan lerázom magamról,és egy lépést megint hátrálok,így három méter távolság lesz a nőszemély,és egy méter távolság Abakura Ryuu és köztem.Majd feltesz egy igen egyszerű kérdést:
- Jól vagy? Azon kívül, hogy két shinigami is a közeledben van. -kérdésére felelhetnék egy egyszerű "Nem"-mel,de az azért mégis csak túl udvariatlan lett volna.Inkább azt válaszolom,hogy:
-Azon kívül igen.De ha visszatérek Hueko Mundoba,és megutál a többi arrancar azért,mert shinigami reiatsu árad belőlem,akkor ti lesztek érte a hibásak! -sértésnek szántam,de valahogy viccként hangzott.Főleg azért,mivel Hueko Mundoban,az arrancarok között nincsenek barátaim,akik megutálhatnának.A következő mondatával viszont ismét kihúzza nálam a gyufát.
-Amúgy én betartom az ígéretemet, amit tettem neked, szóval szólj, ha induljunk. -hát ezt nem hiszem el!Ez tényleg nem normális!Ez eszement!ŐRÜLT!!!De most komolyan: ki az az abnormális,aki önként és dalolva vállalja,hogy szembenéz Aizennel (és haragjával) ?!Válaszképp csak felhorkanok.
-Ostoba... - azzal megfordulok,zsebre teszem a kezemet,és gyorsan elsétálok a helyszínről,szinte a szemnek láthatatlanul.Aki épp pislogott,az le is maradt a mozdulatról.Csak egy fehér villanás,és már el is tűnök.Ismét annál a fánál vagyok,ahol lezuhantam a férfiszemély ölébe.Leülök a padra,és frusztráltan beletúrok irracionálisan lila hajamba.Eltűnődök az elmúlt órák eseményeiről,és döntök.Ezek az emberek még élhetnek.Nem akarom egyiket sem bajba sodorni.Ideje kimondanom: felesleges vagyok.Elbuktam a küldetést,és 3 ember meg is látott.Itt az ideje,hogy visszamenjek,és szembe nézzek a halállal...ismét.Tehát Aizen kezei által fogok meghalni.Elvégre nincs szüksége egy arrancarra,aki nem ismeri el urának,lázad,és még egy ilyen egyszerű küldetést sem tud teljesíteni.Felállok,intek egyet az ujjamal a levegőbe.Elképzelem Hueko Mundo belső sivatagát,és Las Nochest.Csodával határos módon,most elsőre sikerül megnyitnom a Gargantát.Milyen ironikus.Hueko Mundo nem szívesen enged el,de mikor vissza akarok térni,hogy meghaljak,örömmel fogad.Szánalmas...Belépek a Gargantába,és még egyszer utoljára visszanézek a Földre,ahova emlékek kötnek,talán még emberi életemből.Behunyom a szemem,és várom,hogy becsukódjon a Garganta,és elindulhassak meghalni.Kellemes élmény lesz,eltekintve a megaláztatástól.

//Huhh,ez de sokáig tartott!xD//
Vissza az elejére Go down
Kurosaki Ishiro

Kurosaki Ishiro

Hozzászólások száma : 39
Regisztrált : 2012. Sep. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue270/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (270/50000)
Démonmágia:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue15/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (15/50000)

Karakura folyópart - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakura folyópart   Karakura folyópart - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 6:38 pm

*Mikor megérkezek egy elhagyatott parkolóba jól tudtam erre a helyre van szükségem. Az autókat vastag porréteg fedi be ami azt bizonyítja jó ideje itt lehetnek. Odalépek egy rozsdabarna színű BMW-hez majd öklömet a magasba emelem és lecsapok. A kocsin egy gömbölyded horpadás jelenik meg majd lecsapok a bal kezemmel is. A autó megrázkódik a hatalmas erő miatt és újabb horpadás jelenik meg rajta. Kezeimet váltva öklöztem bele szerencsétlen autóba. Mivel senki nincs a közelembe ezért addig öklözöm a járgányba míg az első tengely le nem szakad. Hangos koppanás jelzi, hogy az autó megadja magát ekkor abba hagyom. Abban a pillanatban szinte a semmiből tűnik fel a Shinigami. Azt mondja érthető a felháborodásom, de nem volt szép dolog, hogy mérges voltam az arancarra. Ez a Shinigami nem ért semmit ha a lányt hibáztattam volna akkor azonnal a torkának estem volna, hogy darabokra tépjem. Ennek ellenére nem hanyagolható el az a tény, hogy ő egy Hollow. Hiába van emberi alakja, hiába tud beszélni ő attól még egy Hollow. A Hollowok embereket támadnak meg akár az édesanyámat. Ekkor eszembe jut amit a mesterem szokott mesélni azonban a biztonság kedvéért a gondolataimat megtartom magamnak csak a szemeim csillogása árulkodhatnak egy keveset.*
~Shinigami jól tudom mit művelt a fajtád. Felelőtlenül játszadozott egy olyan erővel emiatt nem tudott irányítani. Később pedig, hogy elrejtse kudarca bizonyítékait ártatlanok tucatjait mészárolta le.~
*Hirtelen megragad ez a szó a fejemben. Egyik fajhoz sem tartozom fogalmam sincs mi vagyok. Egyik régióhoz sem tartozom nincs senki akinél menedékre lelhetnék. Egy senki vagyok egy korcs. Létem ugyanolyan bizonytalan mint annak idején a Bountoké volt. Nem lepődnek meg azon, hogy egy újabb Shinigami kudarc eredménye lenne a hatalmam. Abban a pillanatban veszem csak észre, hogy egyedül hagyott az újonc a gondoltaimmal. Kezeimet zsebre vágom és elindulok valamerre remélve majd csak lesz valami.*
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria

Hozzászólások száma : 442
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue700/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (700/50000)
Démonmágia:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue150/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (150/50000)

Karakura folyópart - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakura folyópart   Karakura folyópart - Page 3 Icon_minitimePént. Okt. 05, 2012 11:29 am

*Ezeknek mindehova el kell menekülniük? Egy amit megtanulhattam a vaizard barátomtól, az az, hogy összekell tartani. Az arrancar lány most készül talán a halálba és mégis elmenekül, pedig eddig egyszer sem bántottuk. Na jó talán a másik halálisten a közvetlen stílusával lehet, hogy bántotta. A lánynak mindene az ellen szól, hogy visszatérjen Hueco Mondoba mégis megy. Miért? Mi az oka? Mielőtt utána shunpoznák gyorsan bolintok egyet a halálistennek, hogy igaza van. Nem tartozom a 13. osztagba már elég régóta. Végre közelről is láthattam egy garganta megnyitását, de ez volt a legkisebb dolog, ami most érdekelt.*
- Miért mész oda, ahol halál vár? Miért nem maradsz itt? - kiáltottam a lány után elég hallhatóan. A 2 méteres távolságot most is betartottam, nem akartam mégjobban elijeszteni. Ha őt elintézem elindulok az ember után. Mikor utoljára láttam elég furcsa volt a tekintete. Talán egy kisebb csapatot is létre tudnák hozni belőlük, hogy megállítsuk Aizen önkényuralmát.
Vissza az elejére Go down
Abakura Ryuu

Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 183
Regisztrált : 2012. Aug. 22.

Karakterlap
Reiatsu:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue405/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (405/50000)
Démonmágia:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue40/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (40/50000)

Karakura folyópart - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakura folyópart   Karakura folyópart - Page 3 Icon_minitimePént. Okt. 05, 2012 12:21 pm

A shinigami megalapozta véleményem, hogy nem tartozik Soul Cityhez. Azonban nincsen sok időm gondolkozni. A lány vissza akart térni Hueco Mondoba. Ezt azonban nem hagyom.
- Nem mész el nélkülem! - mondom.
Szavam után beshunpozok a gargatába a lány mellé. Mielőtt bármit is mondhatna közbeszólok.
- Nem hagyom, hogy elpocsékold az életed. Az én sorsom nem érdekel! Ha kell akkor még erőszakot is bevetek, ha nem viszel magaddal!
Hogy nyomatékot adjak előrántom legerősebb kardomat.
- Démonláng Sárkány az én legerősebb zanpakutom! Én csak akkor használom, ha ellenfelem elnyerte tiszteletemet, és ha kell vele foglaglak megvédeni! Ha eddig nem vetted észre, akkor vannak itt olyanok, akik nem akarják halálodat!
Ezzel a shinigami lányra, és magamra célzok, de lehet, hogy mostanra a srác meggondolta magát.
Vissza az elejére Go down
http://souleater-rpg.hungarianforum.net/
Samiel Shiyori

Samiel Shiyori

Hozzászólások száma : 294
Kor : 22
Tartózkodási hely : Hueko Mundo-Aizen irodája/A Föld-Karakura város
Regisztrált : 2012. Apr. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue245/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (245/50000)
Démonmágia:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue0/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/50000)

Karakura folyópart - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakura folyópart   Karakura folyópart - Page 3 Icon_minitimePént. Okt. 05, 2012 1:30 pm

Egyáltalán nem lepődök meg,mikor a nőszemély megjelenik előttem,tőlem két méter távolságot tartva (szerencséjére).
- Miért mész oda, ahol halál vár? Miért nem maradsz itt? -erre igen egyszerű a válasz,és még sem tudom szavakba önteni.
-Nem tudom.Egyszerűen csak tudom,hogy elbuktam,és
most az a kötelességem,hogy vállaljam ezért a felelősséget.Ha nem megyek
vissza,akkor valakit utánam fog küldeni,és az külön megalázó lenne.

-a Garganta még nem csukódik be,hiszem még nyitva tartom.Ekkor Abakura
Ryuu tűnik fel a színen,és rögtön be is ugrik meggondolatlanul a
Gargantába.
- Nem mész el nélkülem! Nem hagyom, hogy elpocsékold az életed. Az én
sorsom nem érdekel! Ha kell akkor még erőszakot is bevetek, ha nem
viszel magaddal! -előveszi a kardját.
- Démonláng Sárkány az én legerősebb zanpakutom! Én
csak akkor használom, ha ellenfelem elnyerte tiszteletemet, és ha kell
vele foglaglak megvédeni! Ha eddig nem vetted észre, akkor vannak itt
olyanok, akik nem akarják halálodat! -
igen vakmerő szavak ezek,de cseppet sem tántorítanak el.
-Késő bánat!Ha a shinigamik tényleg komolyan
vennék a feladatukat,most nem kéne azon rágódnod,hogy megments-e egy
hollowot,vagy sem!Miattatok haltam meg!Miattatok lettem lidérc!Miattatok
kell elszenvednek arrancarként az összes magaláztatást,ami
ér!Hagytátok,hogy földhöz ragadt lélekként kószáljak a
földön!Hagytátok,hogy lebomoljon a végzet lánca,és hollowvá
változzak!GYŰLÖLÖM A FAJTÁTOKAT!MEGÖLTETEK!És még most is egy shinigamit
kell szolgáljak!Miért kínoztok?!MIÉRT?!?! -lerogyok
a földre,és a kezemet a fülemre szorítom,mintha nem is én ordítottam
volna idáig,hanem egy belső hang.Emlékek kezdtek özönleni a
fejembe.Legtöbbjük lényegtelen volt,de számomra igenis fontos.
Volt egy normális életem.Családom,testvérem,barátom.Megöltem
őket.Mind...meghalt...miattam!Baleset volt,szörnyű baleset.Autót
vezettem,sötét volt.Az autó kerekei megcsúsztak egy kanyarban,és
összeütközött több másikkal.13 ember halt meg...13 embert öltem meg fél
perc alatt!Ezek után én egy karcolás nélkül megúsztam az esetet.Máig nem
tudom hogyan.A baleset után kiengedtek a kórházból,és
hazamehettem.Másnap lett volna a tárgyalás,de én nem bírtam a
lelkiismeretemmel.Fogtam egy kést,és megkínoztam SAJÁT MAGAM.Lassú és
fájdalmas halált haltam,de megérdemeltem.Szellemként még sokáig
bolyongtam a városban,lidércek elől menekültem.Egy shinigami se jött
segíteni.Egy sem...Végül utolért a végzetem,és hollowvá változtam.A
következő emlékem a fájdalom,és Aizen sötét,hűvös tekintete.Egy mondatot
szólt hozzám,ami örökre megváltoztatta az életemet:
-Üdv az arrancarok között,99-es. -és az élet számomra végleg jelentését vesztette.
Sok
minden eszembe jut,de a fontosabb dolgok,mint például a nevem,vagy a
halálom előtti események,nem.Mikor visszatérek a jelenbe,azt veszem
észre,hogy még mindig a földön kucorgok,és valami nedvesség folyik végig
az arcomon.Egy könnycsepp.Szóval ilyen érzés sírni.Még mindig a földön
ülve szólok oda Abakura Ryuunak.
-Te...nem dobhatod...el az életed...értem.Számomra semmit sem jelent az...élet.Én már meghaltam.A lelkem elveszett.Szörnyeteg vagyok,aki sóvárog a halálra.Szerinted tudnék tovább élni azzal a tudattal,hogy megöltem 13 embert? -az utolsó kérdést költői kérdésnek szántam.Majd még valami eszembe jutott.-Ebben az egészben csak annyi vigasztal,hogy tudom,Aizen nagyon erős.Sosem fogjátok őt legyőzni.Ha Aizen elbukna,akkor az espada is halott lenne,amit én nem akarok.Ez az igazság,és kész.Ha akarsz velem jöhetsz,de értelmetlen önfeláldozás lenne a halálod.Az én sorsom már el lett döntve,abban a pillanatban,hogy megláttam Aizen Sosuke sejtelmes kinézetét.Ezen nem lehet változtatni.Szóval hogy döntesz? -felkelek,és hátrálok egy lépést beljebb a sötét átjáróba.-Ezek ellenére is velem tartassz,és mindenképp meg akarsz velem együtt halni,vagy inkább visszamész Soul Society-be,elmondod nekik,hogy mit láttál,összeszedsz egy ütős csapatot,és betörsz Hueko Mundoba?A döntés csak rajtad áll,Abakura Ryuu. -lehalkítom a hangomat,és beljebb lépek a jóleső sötét árnyékba mégegy lépést.Ez hiányzott idáig nekem.Én is a sötétség része vagyok,és most boldog vagyok,hogy visszatérhetek oda.Úgy érzem sajnálnám,ha a shinigami is velem együtt pusztulna el.Akkor jövök rá,hogy ezt az egész lebeszélős-monológot,egy shinigami életéért mondtam el...Különös...Hogy mik meg nem történhetnek.


A hozzászólást Samiel Shiyori összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 05, 2012 8:07 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kurosaki Ishiro

Kurosaki Ishiro

Hozzászólások száma : 39
Regisztrált : 2012. Sep. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue270/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (270/50000)
Démonmágia:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue15/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (15/50000)

Karakura folyópart - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakura folyópart   Karakura folyópart - Page 3 Icon_minitimePént. Okt. 05, 2012 4:43 pm

*Ahogy távolodok a kocsit lassan, de fokozatosan kezdek lehiggadni és azon gondolkodok amit másodjára a Shinigami mondott. Őt Hollowok ölték meg a szülei lelkét meg felfalták. Nem tudom eldönteni az anyámnak jobb vagy rosszabb sorsa volt. Igaz a szörnyeteg nem ölte meg de a sebesülése miatt egyre gyengébb lett. Évről évre többet szenvedett mikor eljött érte a megváltó halál. Ügy tűnik egyedül vagyok a gondoltaimmal azonban nem lehetek minden biztosra.Nem tudom magamat rávenni arra, hogy visszamenjek mert még kárt okoznék abban a lányban. Bár hálás vagyok egy ismeretlen Shinigaminak aki egyszer megmentett, de nem bocsátottam meg nekik mert lemészárolták a Bountokat.*
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria

Hozzászólások száma : 442
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue700/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (700/50000)
Démonmágia:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue150/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (150/50000)

Karakura folyópart - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakura folyópart   Karakura folyópart - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Okt. 06, 2012 8:28 am

* A lány egyik percről a másikra változik meg. A gondolkodás módja már jobban hasonlít egy lidércére, de mégis ott van benne az a kis része, amitől más. Amitől akár még a jó oldalon is állhatna. Mikor megkérdi láthatólag csak magától, hogy hogyan élhetne ha megölt 13 embert....megszorult bennem valami. Én hogy vagyok képes úgy élni, hogy megöltem a saját szerelmemet? Sehogy....csak élek, de nem vagyok rá büszke. Ahogy a csaj a másik shinigamihoz kezd beszélni én hátatforditok nekik és elmegyek békével. Olyan gyorsan, ahoyg jöttem elshunpozok és hazamegyek.*
Vissza az elejére Go down
Abakura Ryuu

Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 183
Regisztrált : 2012. Aug. 22.

Karakterlap
Reiatsu:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue405/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (405/50000)
Démonmágia:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue40/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (40/50000)

Karakura folyópart - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakura folyópart   Karakura folyópart - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Okt. 06, 2012 10:10 am

A shinigami lány ement, ám most nem ő érdekel. Az arrancarhölgyhöz fordulok, és miután befejezte amit mondani akart becsukom a szememet, és halkan mondom neki.
- Én sosem voltam dühös senkire. Még arra a hollowra sem, aki megölt engem, és felfalta szüleim lelkét. Nem vagyok mérges Sachikora sem, aki akaratom ellenére shinigamit faragott belőlem. Egyáltalán senkire sem vagyok pipa. Éppen ezért nem hiszem azt, hogy szörnyeteg vagy. És ahogy a mondás tartja: Mindenki a saját útját járja. Vagy itt egy másik: Gondolkozok, tehát vagyok. És szerinted én hogy éreznék, ha engednélek meghalni téged? Én nem akarom megölni Aizent, csak megmenteni egy ártatlan lelket.. és ne merd mondani, hogy te neked nincsen lelked, mert van és kész! Természetesen kitartok eddigi tervem mellett, és elmegyek veled Aizen elé. Nem megyek vissza Soul Citybe mentőosztagért, mert úgy se segítenének az önző formájukból ítélve! Egyszóval indulhatunk? - fejezem be egy kérdéssel.
Vissza az elejére Go down
http://souleater-rpg.hungarianforum.net/
Samiel Shiyori

Samiel Shiyori

Hozzászólások száma : 294
Kor : 22
Tartózkodási hely : Hueko Mundo-Aizen irodája/A Föld-Karakura város
Regisztrált : 2012. Apr. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue245/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (245/50000)
Démonmágia:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue0/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/50000)

Karakura folyópart - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakura folyópart   Karakura folyópart - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Okt. 06, 2012 5:46 pm

Felnézek,és látom,hogy a nőszemély eltűnt.Nem igazán bánom.Egy eltűnt,maradt egy.Abakura Ryuu egy kisebb monológba kezd arról,hogy ő senkit sem hibáztat,még a lidércekre sem neheztel.Türelmesen végighallgatom,majd érzek valami furát legbelül.Szám széle felfelé húzódik,szinte fáj a mozdulat,annyira el vannak hanyagolva az arcizmaim.Mosolyra rándul a szám,de közben egy könnycsepp gördül le az arcomon a meghatottságtól.
-Köszönöm.Ilyet még soha senki sem tett értem.Felfogtam és megértettem az érzéseidet.Ha ténylegesen döntöttél,és ez szíved vágya,akkor felőlem mehetünk. - beljebb lépek,hogy ő is beférjen,és bezárom magunk mögött a Gargantát.Megfordulok,és kisimítom arcvonásaimat.Megtörlöm a szememet,és komoly hangon megszólalok.-Induljunk,shinigami!Hosszú út áll még előttünk.Nem ígérem,hogy életben maradsz Hueko Mundoban,de saját felelősségedre jössz velem.Innen már nincs visszaút. -azzal elindulok,reiatsumat az út építésére koncentrálom.Remélem jó helyen fogunk kikötni,és semmiféle meglepetés nem fog várni minket a túloldalon.

/következő helyszínként célozzuk meg Hueko Mundot,oké?Smile//
Vissza az elejére Go down
Kurosaki Ishiro

Kurosaki Ishiro

Hozzászólások száma : 39
Regisztrált : 2012. Sep. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue270/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (270/50000)
Démonmágia:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue15/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (15/50000)

Karakura folyópart - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakura folyópart   Karakura folyópart - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Okt. 06, 2012 10:27 pm

*Céltalanul bolyongok nem nézve hol is lyukadok ki végül. Muszáj újra megtalálnom lelkem eggyensuját különben az életem mit sem ér. Eddig azt hittem a Hollowok gonosz lélek és ember evő szörnyetegek. Most viszont láttam egy kedves bájos teremtést ki nem ártana a légynek sem. Fogalmam sincs mit kellene tennem egy természeti katasztrófát megszégyenítő vihar tombol a lelkemben. Úgy döntök valamivel el kell terelnem a figyelmemet ezért elkezdem gyakorolni az egyik technikát amit Bount mesterem tanított. Sajnos máig nem tudtam elsajátítani a sunpo művészetét. Jól tudom nem fog sikerülni de próba cseresznye alapon kísérletet teszek. Veszek egy nagy levegőt majd előre indulok méghozzá rohanva. Nagy meglepetésemre jóval gyorsabban haladok mint vártam. Egy szempillantás alatt megteszek húsz métert. A mai napon úgy tűnik valami jó dolog is történik velem a fájdalmon és a csalódáson kívül.*
Vissza az elejére Go down
Abakura Ryuu

Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 183
Regisztrált : 2012. Aug. 22.

Karakterlap
Reiatsu:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue405/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (405/50000)
Démonmágia:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue40/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (40/50000)

Karakura folyópart - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakura folyópart   Karakura folyópart - Page 3 Icon_minitimeHétf. Okt. 08, 2012 4:10 am

- Jól tudom. - felelem.
Először hátrapillantok, ám mivel nem volt ott semmi elmosolyodtam. Nem kapkodva elindulok a lány után, és vártam, hogy bezáródjon a Gargata.
Vissza az elejére Go down
http://souleater-rpg.hungarianforum.net/
Sarugaki Hiyori

Sarugaki Hiyori

Hozzászólások száma : 273
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 17.

Karakterlap
Reiatsu:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue5000/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (5000/50000)
Démonmágia:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue5/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (5/50000)

Karakura folyópart - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakura folyópart   Karakura folyópart - Page 3 Icon_minitimeKedd Okt. 09, 2012 1:37 pm

Két főhősünk a Garganta észvesztő sötétségébe indul meg. Következő helyszínük pedig nem más mint a lidércek földje, Hueco Mondo sivataga. Shiyorinak már ismerős ez a környezet és most talán már nyugodtabb is itt, viszont a shinigaminak ez egy új élmény. De vajon túl éli-e az utazást kellemes és kellemetlen pillanataival együtt?

/---> következő helyszín A Sivatag/

_________________
A shinigamik mindig a halál útjában állnak, mert ez a létezésük és munkájuk célja.Következő nap talán meg is halunk.Senki sem beszél róla, de legbelül mindenkinek ismerős ez a gondolat.Közelről láttuk a halált.Közelről éreztük a halált.Ezért tudtuk élvezni minden egyes napot.Nem utállak, mert elárultál minket.Azért utállak, mert miattad bántottam a barátaimat! Nem térek vissza sehová, amíg meg nem öltelek!
Vissza az elejére Go down
Samiel Shiyori

Samiel Shiyori

Hozzászólások száma : 294
Kor : 22
Tartózkodási hely : Hueko Mundo-Aizen irodája/A Föld-Karakura város
Regisztrált : 2012. Apr. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue245/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (245/50000)
Démonmágia:
Karakura folyópart - Page 3 Left_bar_bleue0/50000Karakura folyópart - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/50000)

Karakura folyópart - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakura folyópart   Karakura folyópart - Page 3 Icon_minitimeKedd Okt. 09, 2012 6:45 pm

//Rendben van.Szerintem kezd el a történetet valahol ,Hiyori úrnő,és mi majd folytatjuk Ryuuval.Smile //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Karakura folyópart - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakura folyópart   Karakura folyópart - Page 3 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Karakura folyópart
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Élők világa :: Karakura város-
Ugrás: