Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Micurugi Hittori

Go down 
SzerzőÜzenet
Micurugi Hattori

Micurugi Hattori

Hozzászólások száma : 21
Regisztrált : 2011. Jul. 24.

Karakterlap
Reiatsu:
Micurugi Hittori Left_bar_bleue160/50000Micurugi Hittori Empty_bar_bleue  (160/50000)
Démonmágia:
Micurugi Hittori Left_bar_bleue5/50000Micurugi Hittori Empty_bar_bleue  (5/50000)

Micurugi Hittori Empty
TémanyitásTárgy: Micurugi Hittori   Micurugi Hittori Icon_minitimeSzer. Júl. 27, 2011 1:15 pm

Név: Micurugi Hattori
Kaszt: Shinigami
Nem: férfi
Kor: 76 => 21-nek néz ki
Születési dátum: 10.04
Felszerelések: Zanpakutou, Őrangyal tekercse, lélek cukorka, fülbe helyezhető rádió adóvevő
Kinézet:
- Hosszú fekete haj, kicsit tépett.
- Van egy homlokpántja a fején a 8. osztag jelképével.
- Szeme fekete.
- 169 cm magas
- Ha küldetésre egy, különleges technológiájú páncélzatában harcol, ami vörös színű szamuráj páncélzat
- kardját hátán viseli, ami nagyobb egy ninja-tonál, de kisebb egy katanánál.
- fekete kimonót hord, de lábán fehér harci csizmaszerűséget hord, amibe a bő nadrágot rögzíti.
- Egyéb néhány cuccot, amit felszerelésben is láthattok a Gijében tart.


Őrangyal tekercsről
A Micurugi klán egy különleges „mágikus” tekercse, amely működése használója erejétől függ. A klán pár titkos technikája le van írva a tekercsbe, de ahhoz, hogy egy-egy írás felfedje magát, lélekenergiát kell belevezetni, hogy a tekercs „tudja” milyen szinten állsz az erőddel s annak a szintnek megfelelő klánbeli Kidout tanulhat el Hattori.
Miért nevezik Őrnagyal tekercsnek? A tekercs elkészítése különleges volt. Egy jó szándékú nő áldozta fel amgát. lelkének ereje a tekercsbe pecsételődött és a tekercs így öntudatra ébredt. A legvészesebb helyzetekben is, ha az ember kinyitja vigasztaló írás jelenik meg, mintha próbálna beszélgetni. gyakran a helyes döntések felé sodorja a klán tagokat. Akárkinek nem mutatja meg a tudást a tekercs, csak ha az illető klán tag, vagy engedélyt kapott rá. Hattori gyakran Angel-nek hívja a tekercset. igaz sokan paranoiásnak vélik, mert miért beszél egy tárgyhoz? A titok Hattorinál marad.


Zanpakutou
Név: Akaman Gengetsu – Gonosz Holdsarló

Shikai
Idéző mondat: Sainande Hanzaisha Akuma! – Kínozd bűnös, gonosz lélek!
Fegyver típus: hosszú nyelű Kusarigama egy kis extrával.
A hosszú nyél miatt úgy tűnik a shikai, mint egy rövid pengéjű kasza, de a “kasza” vége lánccal rögzült belül. Magyarán egy láncos sarló végén nem súly nehezék található, hanem egy hosszú nyél helyezkedik el. Na, de a nyél is tartogat egy kis meglepetést, mert, annak a végén egy vékony, hosszú pengét rejt a titkos hüvely. Fifikáns egy eszköz, nem csoda, hogy Hattori a 8. osztag tagja.
elem típus: illúzió
Kép róla:
Shikai idézésekor:
Micurugi Hittori Uchiha%2Bmadara%2B7
Shikai:
Micurugi Hittori Frame24-22
A használóval együtt a shikai:
Micurugi Hittori Uchiha_Madara


Bankai: KÉősbb, még nincs.


Előtörténet

Üdvözletem! Ők itt Mizune (Mizuné) és Sarpei (Sárpej)a kép sorrendjben:
Micurugi Hittori Spunky_shikaiMicurugi Hittori 50pu6e

Ők voltak gyermekkorom legjobb barátai. Én a Micurugi klánba születtem, akiknek vagyona jelentős, de rangilag és anyagilag közel se állt a nagy klánokhoz, mint például a Byakuyák. Soha sem éheztem, mindenem meg volt, de valahogy mégse minden. Mizune és sarpei nagyon kedvesek hozzám, és sokszor játszottunk együtt, de a többi fiúk, lányok? A többi klán tagjai lenéznek minket, és ez sokszor elszomorít. Gyakran öltöztem be utcai csavargónak és próbáltam elvegyülni az utcagyerekek között, de sosem sikerült. Valahogy mindig rájöttek nemesi származásomra. Talán a tusfürdő illata, vagy a puha, ápolt kéz az oka, nem tudom. Tény, hogy keseredésem mélypontra jutott. Az egyik nap, amikor szintén utca ruhában mászkáltam, egy csapat banditával találkoztam Rugonkai déli részében. Én messziről figyeltem az eseményeket. Akik állandóan visszautasítottak, az utcagyerekek a bandáktól fontos dolgokat lophattak, hogy kb. 20-25 rabló körbezárta őket. Én magam nem mertem segíteni, de amikor meghallottam fájdalomtól siránkozó hangjukat próbáltam bemesélni magamnak, hogy elég erős vagyok, hogy elbánjak velük. Futottam feléjük, ahogyan csak tudtam, de ahogy közeledtem egyre inkább magához ölelt a félelem. A bátorságom, az önmagamnak bemesélt illúzióm ripityára törött, de a Szándék mely lelkemet vezérelte társra talált, miközben a rabló banda észrevett és csépelő bottal, illetve szönyeg poroló pálcával akartak bántani. Ekkor érkezett tudtom kívül két testőr Shinigami. Apám rendelhette mellém, hogy vigyázzanak rám. De más társra is találtam én gyámoltalan kölyök Gengetura, a Zanpakutoumra. Amikor védekeztem miközben azt se tudtam mi az, amit fogok, azon a banditák eszközei kettényestek. A Shinigamik látványa miatt a rossz társaság hamar elszelelt. A szegény gyerekek meglepettséggel, és reménnyel a szemükben hálálkodtak a két katonának. A Shinigamik, pedig rám elégedetten néztek rám, és a kardomra. A további események egyenesen alakultak. Az akadémia tanulójaként folytattam életemet 10 éves koromba. Mizune és Sarpei nem az én osztálytársaim lettek, hanem a kitűnő tanulók között lebzselték a tudni valókat.
A kidouk terén elég béna vagyok őszintén bevallom, de amikor a dojoban tanultuk a kendot, szokatlanul örültem. A tiszta harctól kicsit meredeken felállt a hajam, jobban szeretem a piszkos harcot. Én úgy gondoltam, hogy sose korlátozom el magam csak a kard használatra. önmagamnak is fejlődnöm kell, nem szabad állandóan csak a kardomra támaszkodnom. A kardom fejlődhet, új technikákat tanulhatok, de ha önmagammal, a testemmel nem foglalkozom, csak szívhatok. Ezért volt az, hogy Aikido kezdetleges gondolat menetelét kiötlöttem a fejemben. Sokszor hívtam ki másokat kard nélkül, s magam a mester is felfigyelt a sikereimre. Pár hónap mulya egy érdekes helyre kerültem. Ninjákat képeztek ki a különleges személyek védelmének érdekében. Ez nagy lehetőség volt, hogy nem csak egyszerű Shinigami legyek, hanem klánom feljebb jutását is elősegítsem.
Miközben végeztem az elit katonák tevékenységét, folytatnom kellett az akadémiát. Kicsit rosszabb eredmények születtek eleinte, mert bele kellett rázódnom az egészbe, de egyre több kitűnő vizsgákat értem el az utolsó két évben. Az oktató bizottság bánta, hogy nem a kitűnő osztályba soroltak, de én viszont nem. Sok érdekes emberrel találkoztam és ismertem meg. Végre elérkezett a nap. A Gotei 13 kiválasztja a korosztályomból az új Shinigamikat. A számításaim jók voltak. Jól tettem, hogy a 8. osztaghoz jelentkeztem.

Páncél és a tekercs története

//Ezt még mindenképp megakarom írni, hogy tudják mi miért van. Smile Üdvözletem.

1.-ig nem leszek gép közelben sajnos, de mindenképp játszani szeretnék az oldalatokon. Smile//


A hozzászólást Micurugi Hattori összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 29, 2012 6:59 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Micurugi Hattori

Micurugi Hattori

Hozzászólások száma : 21
Regisztrált : 2011. Jul. 24.

Karakterlap
Reiatsu:
Micurugi Hittori Left_bar_bleue160/50000Micurugi Hittori Empty_bar_bleue  (160/50000)
Démonmágia:
Micurugi Hittori Left_bar_bleue5/50000Micurugi Hittori Empty_bar_bleue  (5/50000)

Micurugi Hittori Empty
TémanyitásTárgy: Re: Micurugi Hittori   Micurugi Hittori Icon_minitimeSzer. Júl. 27, 2011 1:16 pm

Micurugi Hattori


Micurugi Hittori Madara_Uchiha_Kyuubi_by_Przemq_S
Küldetés esetén

Micurugi Hittori 1216115845_2185_full

Soul Societyben:
Micurugi Hittori Profilkp
Vissza az elejére Go down
Sarugaki Hiyori

Sarugaki Hiyori

Hozzászólások száma : 273
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 17.

Karakterlap
Reiatsu:
Micurugi Hittori Left_bar_bleue5000/50000Micurugi Hittori Empty_bar_bleue  (5000/50000)
Démonmágia:
Micurugi Hittori Left_bar_bleue5/50000Micurugi Hittori Empty_bar_bleue  (5/50000)

Micurugi Hittori Empty
TémanyitásTárgy: Re: Micurugi Hittori   Micurugi Hittori Icon_minitimeCsüt. Aug. 04, 2011 5:20 pm

Nos üdvözöllek kis lökött körünkben. Személy szerint nem találtam benne kifogásolható hibát, de azért a helyesírásra ügyelj. Jó hogy levetted a sharinganos képet azt már akartam szólni, hogy úgyis jobb lesz ha törlöd. Elfogadom!! Ugyebár Soul Societyben kezdhetsz csak és mivel amúgy is újonc leszel az osztagban így 160 reitatsut kapsz tőlem és 900 tulajdonságpontot amit eloszthatsz. /erő-gyorsaság-állóképesség/. Jó játékot!

_________________
A shinigamik mindig a halál útjában állnak, mert ez a létezésük és munkájuk célja.Következő nap talán meg is halunk.Senki sem beszél róla, de legbelül mindenkinek ismerős ez a gondolat.Közelről láttuk a halált.Közelről éreztük a halált.Ezért tudtuk élvezni minden egyes napot.Nem utállak, mert elárultál minket.Azért utállak, mert miattad bántottam a barátaimat! Nem térek vissza sehová, amíg meg nem öltelek!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Micurugi Hittori Empty
TémanyitásTárgy: Re: Micurugi Hittori   Micurugi Hittori Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Micurugi Hittori
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: