Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Komakana Jiro

Go down 
SzerzőÜzenet
Komakana Jiro

Komakana Jiro

Hozzászólások száma : 2
Kor : 27
Regisztrált : 2011. Aug. 29.

Karakterlap
Reiatsu:
Komakana Jiro Left_bar_bleue200/50000Komakana Jiro Empty_bar_bleue  (200/50000)
Démonmágia:
Komakana Jiro Left_bar_bleue5/50000Komakana Jiro Empty_bar_bleue  (5/50000)

Komakana Jiro Empty
TémanyitásTárgy: Komakana Jiro   Komakana Jiro Icon_minitimeKedd Aug. 30, 2011 5:41 pm

Név: Komakana Jiro
Kaszt: Shinigami
Nem: Fiú
Kor: 111, ebből 13 emberként, a fennmaradó 98 pedig lélekként
Születési idő: 1900 január 1. , Tokió, Toshima kerülete
Zanpaktou neve: Umino Kamome / Tengeri Sirály

Kinézet: Hogy is mondjam… önmagában nem vagyok egy nagy kunszt, mert a kinézetem olyan, mint egy 13 évesé. Igen, igen… kölyökképű vagyok, de ettől függetlenül nevezhetsz engem cukinak, főleg ha lány vagy, mert nem sértődök ám meg. A magasságom az már más tészta, tekintettel arra, hogy szerencsétlen személyem nem átallott megállni 148 centinél, ami valahol a töpszli határát súrolja. Egyébként sportos kinézetem van, mivel kendóztam még általánosban és 6 éves korom óta karatézom. Egyéb kinézetek a kölyök képemen kívül? Fekete hajam van, aminek a jobb oldalán egy vörös paca van belefestve, a szemem pedig kék. Ezen kívül rendelkezem fülbevalóval a bal fülemben.

Jellem: Kedves vagyok, őszinte, humoros, laza és nem is kicsit lobbanékony. Mindig mosolygok, ez a védjegyem és nem mutatom ki a szomorúságomat. A lobbanékony természetem abból ered, hogy kicsi vagyok… alacsony, töpszli, dugó… soroljam? Inkább ne? Okké. Ez az egyetlen dolog, amit nem bírok a külsőmön, egyébként meg vagyok vele elégedve. Nem vagyok öntelt, korom ellenére tisztában vagyok mind a határaimmal, mind a hiányosságaimmal. Nem szeretek egyedül lenni, társaságra vágyom és ezt általában valahogy ki is harcolom magamnak. Törekvő vagyok, aki addig nem adja fel, amíg el nem éri a célját és ez már sokszor előnyömre vált a suliban, később pedig az Akadémián. Minden érzelmet kimutatok, kivéve a szomorúságot. Olyankor mindig kényszeredettem mosolygok. Ezeken kívül imádom a csokit és mindennemű édességet, mondhatni függő vagyok. Mindig van nálam.

Előtörténet:

Lélekként Rukongaiban…
*bejön shinigami cuccban és leül a neki kikészített székre*
- Kezdheted! - kiálltja ki a producer.
- Észrevették, hogy magasabb vagyok, mint bármikor? - rászakad ismételten egy nagyobb adag plafon, úgyhogy inkább elindítják az előre felvett anyagot.
Valahol el kell kezdeni, ezért kezdjük is azzal, hogy felébredtem és azzal a lendülettel le is tüdőztem egy tengerpartra is elegendő homokot. Köhögve keltem fel, majd egy újabb adag után már néminemű levegőhöz jutottam, utána megszólaltam.
- Banyek. – szűrtem a fogaim között, majd ezután körül is néztem. – Hol vagyok?
- Hé, kölyök! Állj már fel! – egy öreg fószer mordult rám. – Útban vagy!
- Mármint én?
- Tűnj már innen! – gyorsan felpattantam és elrohantam az útból.
- Ilyen pokróc alakot… - körülnéztem és odaléptem egy két gyereket húzó nőhöz. – Elnézést, de hol vagyunk?
- Rukongai 19. kerületében. – válaszolta és felhúzott orral arrébbment.
Én is vállat vontam és elmentem onnan. Ezután még három napig járkáltam egyedül, majd hozzácsapódtam egy családhoz, ahol vezetéknevemet is kaptam, Komakana. Megjegyzem, ez japánul melléknév és ráadásul milyen meglepetés, kicsit jelent… Nem röhög, együtt érez! >.<” Legyél ilyen mini és akkor megtudod. Amúgy meg én egy óriás vagyok, hatalmas gyökerekkel és téma lezárva.
- Már megint ezen sértődősködsz? - kérdezte a nővérem és leült mellém a fa alá. - Vagy valamelyik colos elvert.
- Höh, kevesek ők ahhoz... - húztam fel az orromat, ezzel sikeresen beverve az okosabbik felemet a fába. - Ügyesebb vagyok én annál.
Igen, híres voltam arról, hogyha nem is szánt szándékkal, de kisebb-nagyobb bunyókba biztosan belekeveredtem. Az ebből valő kikeveredés az rendre egy-két monokli kíséretében történt, dehát valamit valamiért alapon, ez is kellett ahhoz, hogy egész jó bunyós legyek majd a későbbiekben. Egy jó ideig nem is gondoltam arra, hogy esetleg egyszer shinigami lesz belőlem, míg találkoztam egyel. Érdekes találkozás volt, tekintettel arra, hogy kiderült róla, tulajdonképpen ő küldött át.
- Na nézd csak, a törpe. - vigyorodott el a nálam két számmal nagyobb mókus, én meg a dühtől olyan vörös lettem, hogy egy paradicsom irigykedve beságult mellettem. - Nem hittem volna, hogy még valaha összefutok veled.
- Hogy ragadnál be a szociális helységbe... - morogtam, miközben felé fordultam. - Ismerlek, colos?
- Még szép, én küldtelek át és az ilyen törpéket megjegyzem. - na, anyád hogy van? Mindenesetre az érdekes találkozás mellé egy érdekes beszélgetés is dukált és akkor derült ki, hogy előző életemben elcsapott egy villamos. T.T Anyám, ember lehett ekkora bamba? Lehet, én vagyok rá az élő példa, bár ez az élő kifejezés kissé zavaros, mert már nem élek, de mégis... ÁÁÁ, nem tudom! A lényeg az, hogy megszívtam és ennyi. Rá egy évre kiderült, hogy lélekenergiám is van, mert a gyomrom egy igen szolid (értsd: rohadt hangos) morgással jelezte felém a jelenlétét és a kaja hiányát.
- Wow. - ennyi volt rá a reakcióm, tekintettel arra, hogy ezt az utca közepén sikerült művészi módon bejátszanom, így mindenki rám figyelt. Kivételesen nem a magasságom miatt vettek észre. A mellettem haladó nővérem persze halál lazán kiröhögött, mert miért ne alapon. Otthon csodálkoztak is egy sort, hogy néé, van reiatsuja meg minden. Itt dőlt el, hogy na, akkor Shinigami leszek. Eddig még úgysem keveredtem elég bajba, hát akkor most még tetézzük is a dolgokat a hollowokkal. Már előre láttam, hogy ebből nem fog semmi biztonságos kisülni, de azért hajrá alapon belefutottam a dolgokba. Gyomros incidensemre rá egy évre el is indultam a shinigami lét rögös útján, illetőleg elkezdtem az Akadémiát.

Lélektovábbképző Akadémia…
Elsőre bekerültem és megkezdtem a tanulmányaimat a többi rukongai és a nemesség között. Ez utóbbival igencsak meggyűlt a bajom, de ez nem tántorított el, mert ha valami nem tetszett, akkor bevertem nekik. Kicsi a bors, de erős, ha meg minden kötél szakad, akkor vannak barátai! *vigyorog egy sort* Igen, sikerült összeszednem egy pár havert is és még mielőtt valaki megkérdezné, igen… mindegyikük magasabb volt, mint én, de ez sem zavart.
- Pattogsz, törpecirkáló? - vigyorgott az egyik ellenfelem a pusztakezes harc gyakorlásánál. - Kidoblak, mint a dugót.
Én csekélyke magasságommal mi mást tehettem volna, vettem egy nagy levegőt és szépen, sebészi pontossággal meggyomroztam. Van egy saját kis módszerem, amivel célzok és ez majdnem mindennál beválik (kivéve a kidout, de ez majd késöbb). Elképzelek egy céltáblát és oda ütük, célzok, vagy megpróbálok célozni. Ez vagy bejön, vagy nem. Egyetlen gyengepontom van, ami a kidou, de egy kis gyakorlással szerintem ez a probléma is elhárítható lesz. A kardvívással különösebb problémám nem volt, a pusztakezes harccal sem, kis méretem miatt pedig kifejezetten gyors vagyok. Valamennyire szerettem volna kitűnni a tömegből és mivel ezt magasságom nem engedte, így a hajamban elől bal oldalt van egy vörös csík, bár én inkább pacának hívnám, de ez az elsődleges ismertetőjegyem. A zanpakutommal körülbelül akkor ismerkedtem meg, amikor 5. éve koptattam az akadémia padját. Víz alapú zanpakutommal jól kijöttem, a belső világom egy sziget volt, amit végtelen tenger vett körül. Ott tudok a vízen járni. Először nem akartam meghallani, de azután meghallottam a zanpakutomat. Ezután már egész jól alakultak a dolgaim, személyiségünk hasonló volt, bár van egy gyanúm, hogy ő sokkal egoistább, mint én, de majd elválik.
- Nocsak, jöttél meglátogatni? - zanpakutom mellém telepedett a sziget egyik kövén. - Csak nem hiányoztam?
- Nem, csak nem tudtam már mit kezdeni azzal a fene sok szabadidőmmel. - nyújtottam ki rá a nyelvemet, miközben vigyorogtam ezerrel. Ennek az egésznek egy tasli lett a vége, annak meg tollköpködés. Igen, mondtam már, hogy Kamome valódi alakja egy kék hajú ember, akinek tollas karkötője, nyaklánca és fejdísze van? Nem, tisztára, mint egy indián. Veszélyes az a mókus... Nincs olyan dolog, amit ne tudna brutálisan kifigurázni, legyen az egy macska, vagy akár ember. Őrült a fazon, de tényleg. Azért mondjuk örülök neki, mert rendre én sem vagyok százas, pláne, hogy hajmeresztő szövegeket tudok lenyomni és hasonló dolgokat csinálni. Közeledett a vizsga és egyre többet lehetett minket magoláson kapni egy fa alatt és egyéb érdekes helyeken. A vizsga több részből állt, számomra a legneccesebb egyértelműen a kidou volt, mert az ment a legnehezebben, persze tervezem csiszolni ezen tudásomat, merthogy átcsúsztam. Ugyan éppen hogy és csak másfél méter hiányzott a vizsgáztató kopasz fejéig, de átcsúsztam. A pusztakezes harcban egy technikai KO-val sikerült szinte röhögve átmennem, a harmadik része pedig a hollow irtás volt. Elvittek minket egy helyre (értsd tisztás), ahol kaptunk egy szörnyikét.
- Elkaplak! – ordítottam a csatakiáltásomat és végül nagy rohangászás közepette neki is estem. Azt azért elmondom, hogy párokban dolgoztunk, úgyhogy az elpatkolás esélye minimálisra csökkent, tekintettel arra, hogy a vizsgáztatók is velünk voltak. Miután ezen átengedtek, vissza az akadémiára röhögve tekintettünk vissza ezekre a dolgokra. Most ott tartok, hogy jelentkeztem a 13. osztagba és ott adok okot a méretemmel való viccelésre, hogy azután egy laza mozdulattal vágjam őket orrba. *végre valahára kimászik a törmelék alól, vigyorog, meghajol és egy balra áttal elvonul*
- Vééége! - kiálltja vissza oldalról, azután függöny le.

Zanpakuto neve: Umino Kamome / Tengeri Sirály
Típusa: Víz
Előhívó parancsa: Repülj! Tengeri Sirály! / Tobe! Umino Kamome!
Kinézet: Alapjáraton egy sima katana, aminek sötétkék markolatvédője van.
Shikai kinézet: Ikerkard, tehát kettő lesz belőle, a markolat végén pedig egy kék lánc kapcsolja őket össze. A pengék enyhén hajlítottak lesznek és a penge vége felé hajló hullámok adják a pengerészt.
Shikai támadások: 1. Semero! Umino Kamome! / Támadj! Tengeri Sirály!
Elsődleges támadásként a pengék képesek magukba szívni mindenből a vizet, amit megvágnak. Mind a magába szívás gyorsasága, mind pedig a mértéke attól függ, hogy mennyi lélekenergiát használ föl az ember és, hogy mennyi ideig ér az adott tárgyhoz. Emerekre csak minimálisan veszélyes, mert a használó a nála kevesebb lélekenergiával rendelkezőket tudja kiszárítani, így maradnak a tárgyak. A maximális felszívó képesség 5 liter.

2. Tatakiotose! Umino Kamome! / Csapj le! Tengeri Sirály!
Az első támadásból felszívott vizet a penge köré gyűjti és egy suhintás kíséretében képes a 10-szeresére növelt vízmennyiséget kiadni. Két ilyen csapást képes a használó elsütni, utána újra kell töltenie a kardot. Lélekenergiátől függ a víz mennyisége.

Kiegészítés a kardhoz: Víz alapú kard lévén mindig hord magával két darab másfél literes tömlőt, mert nélkülük eléggé hátrányban lenne.


A hozzászólást Komakana Jiro összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 31, 2011 7:23 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Sarugaki Hiyori

Sarugaki Hiyori

Hozzászólások száma : 273
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 17.

Karakterlap
Reiatsu:
Komakana Jiro Left_bar_bleue5000/50000Komakana Jiro Empty_bar_bleue  (5000/50000)
Démonmágia:
Komakana Jiro Left_bar_bleue5/50000Komakana Jiro Empty_bar_bleue  (5/50000)

Komakana Jiro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Komakana Jiro   Komakana Jiro Icon_minitimeKedd Aug. 30, 2011 6:19 pm

Nah akkor hol is kezdjem:
a halálistenek nem emlékeznek az emberi életükre így azt nem tudja a karakter elmesélni, pedig nagyon tetszik az írás stíled
Very Happy Ezen kívül más kivetnivalót nem találtam történetileg olyan normális, de addig nem engedlek amíg nem írod át! Majd szólj ha megvan.

_________________
A shinigamik mindig a halál útjában állnak, mert ez a létezésük és munkájuk célja.Következő nap talán meg is halunk.Senki sem beszél róla, de legbelül mindenkinek ismerős ez a gondolat.Közelről láttuk a halált.Közelről éreztük a halált.Ezért tudtuk élvezni minden egyes napot.Nem utállak, mert elárultál minket.Azért utállak, mert miattad bántottam a barátaimat! Nem térek vissza sehová, amíg meg nem öltelek!
Vissza az elejére Go down
Sarugaki Hiyori

Sarugaki Hiyori

Hozzászólások száma : 273
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 17.

Karakterlap
Reiatsu:
Komakana Jiro Left_bar_bleue5000/50000Komakana Jiro Empty_bar_bleue  (5000/50000)
Démonmágia:
Komakana Jiro Left_bar_bleue5/50000Komakana Jiro Empty_bar_bleue  (5/50000)

Komakana Jiro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Komakana Jiro   Komakana Jiro Icon_minitimeSzer. Aug. 31, 2011 6:18 pm

Nah akkor elfogadlak blablabla. Mivel az emberi történetedet töröltük így már elég rövid lett de élvezhető Very Happy nekem legalábbis tetszett teljesen átérzem a karakter törpszindrómáját, na de 200 reitatsut adok és uygebár 900 tulajdonságpontot amit el kell osztanod /erő-gyorsaság,állóképesség/. Készíts karakterlapot és jó játékot!

_________________
A shinigamik mindig a halál útjában állnak, mert ez a létezésük és munkájuk célja.Következő nap talán meg is halunk.Senki sem beszél róla, de legbelül mindenkinek ismerős ez a gondolat.Közelről láttuk a halált.Közelről éreztük a halált.Ezért tudtuk élvezni minden egyes napot.Nem utállak, mert elárultál minket.Azért utállak, mert miattad bántottam a barátaimat! Nem térek vissza sehová, amíg meg nem öltelek!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Komakana Jiro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Komakana Jiro   Komakana Jiro Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Komakana Jiro
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: