Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Abukara Akihiko

Go down 
SzerzőÜzenet
Abukara Akihiko

Abukara Akihiko

Hozzászólások száma : 6
Regisztrált : 2011. Nov. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Abukara Akihiko Left_bar_bleue158/50000Abukara Akihiko Empty_bar_bleue  (158/50000)
Démonmágia:
Abukara Akihiko Left_bar_bleue0/50000Abukara Akihiko Empty_bar_bleue  (0/50000)

Abukara Akihiko Empty
TémanyitásTárgy: Abukara Akihiko   Abukara Akihiko Icon_minitimeVas. Nov. 06, 2011 1:41 pm

~ Adatlap

Név: Abukara Akihiko
Nem:
Kaszt: Arrancar
Rang: 90. arrancar
Szül. ideje: 1980
Kor: 31~ Előtörténet

Hol volt, hol nem volt… Mmm… Áh, megvan. Volt egyszer egy én, vagyis én. Én régen ember voltam, de most már nem vagyok az, hanem most már arrancar vagyok. Ééén már egyszer meghaltam így lettem arrancar vagyis nem, csak így mert még sok minden kellett hozzá, míg arrancar lettem, de majd ezt is elmondom. Nos, már mondtam egyszer, hogy meghaltam igaz? Akkor most elmondom, hogy ki ölt meg… ja, nem KIK öltek meg, mert többen voltak. Mert akik megöltek azok a szüleim voltak meg mások is.
Na, hát akkor kezdjünk is bele. Én régen születtem pontosabban 1980-ban és a szüleimmel éltem, mint minden gyerek. A szüleim anyuci és apuci nagyon gazdagok voltak. Ezért nem teljesen élhettem olyan életet, mint minden gyerek. Mindig bácsik és néha nénik kísérgettek mindenhova és ezért a gyerekek kerültek is. Nem igazán voltak barátaim. Csak a szobalányokkal és a szakács bácsival voltam barátságban. Ők nagyon kedves emberek, és sokat tudtam beszélgetni velük. A szakács bácsika pedig mindig sütött nekem fincsi sütit.
Az évek múltak és én meg csak nőttem, mint ahogy mindenki. Így mikor tizenhat lettem megelégeltem, hogy mindig limuzinnal vittek iskolába, hogy testőrök vigyáztak rám, aminek következtében a többi gyerek került. Így addig nyaggattam apucit és anyucit, míg bele ne mentek, hogy egyedül mehessek suliba. Igazából még én sem tudom, hogy mit mondtam, hogy megengedték, de ez nem is érdekelt. Már alig vártam a másnapot, hogy végre úgy járhassak iskolába, mint a többiek.
Elérkezett a reggel én pedig az egyenruhámban, hátamon a táskámmal indultam el az iskolába. Ekkor valami rossz történt. Egy autó állt meg mellettem és gonosz bácsik ugrottak ki belőle, majd elkaptak és magukkal vittek a kocsival. Egy sötét és koszos helyre rakta be megkötözve. Ijesztő volt, így elkezdtem kicsit sírni. Később mikor már abbahagytam a sírást hallottam a rablókat, hogy beszélgettek, vagyis lehet, hogy telefonáltak mer apuci nevét mondták, meg valami olyasmit, hogy hozzanak nekik sok pénzt és a rendőrséget ne hívják. Három nap telt el a telefonálás után, amikor is a gonoszok azt mondták, hogy sétálni megyünk.
Egy folyópartra mentünk, ami egy híd mellett volt. Apuci és anyuci már ott voltak és mindkettőjük kezében egy táska volt. Nagyon idegesek voltak mind a ketten. Az egyik gonosz bácsi eloldozott és a másik bácsival apuciék felé sétálunk, ám ekkor sok-sok rendőr és rendőr néni jött elő mindenhonnan. Ekkor a rablók dühösek lettek és mielőtt még bármit is csinálhattak volna a rendőrök, a bácsik lőttek egyet a fegyverükkel. A fejemben ekkor nagyon, nagyon nagy fájdalmat éreztem és elsötétült minden. Mikor felébredtem nem volt körülöttem senki. Csak én voltam, egyedül a vízparton, de, ami furcsa, hogy a mellkasomon egy lánc volt, és akárhogy próbáltam, az nem jött le rólam. Nagyon fura volt, de nem sokáig törődtem vele, mert inkább haza akartam menni. El is indultam hazafelé és bár gyalog egy kicsit sokáig tartott, de azért estére hazaértem. Féltem, hogy apuci le fog szidni, amiért későn értem haza, de ettől még bementem. Nagyon furi volt, mert sokan voltak a házunkban. Sokakat ismertem, is mint a rokonokat, meg apu barátait. Mindenki szomorkás arcot vágott és fekete ruhát viseltek. Oda mentem hozzájuk, de észre sem vettek, mikor meg hozzájuk szóltam nem is figyeltek rám. Végül megharagudtam rájuk és durcásan bementem a nappaliba. Ekkor teljesen ledöbbentem. A nappali közepén egy kisebb oltár állt, amin az én képem volt. Az oltár előtt pedig anyuci sírva szorongatta apuci karjait. Nem voltam butus egyből rájöttem, hogy mi lehet ez az egész, de nem akartam elhinni. Kifutottam… Csak futottam amerre a lábam vitt és közben sírtam. Végül megbotlottam és elestem. Mikor felültem egy fiatal néni állt előttem és neki is lógott egy lánc a mellkasán. A nénit Ayának hívták és ő mondta el végül, hogy tényleg meghaltam. Ez egy kicsit elszomorított, de miután Aya-san azt mondta, hogy vele maradhatok már nem is voltam annyira szomorú… De ez nem tartott sokáig két héttel később, épp egy délutánon ugyan is ránk támadt egy ijesztő maszkos szörny. Aya elcsalta, míg én elmenekültem és az után nem is láttam többet.
Három évet töltöttem egyedül a városban, míg egy nap váratlan dolog történt velem. A mellkasomban szörnyű fájdalmat kezdtem el érezni mintha ki akarták volna szakítani onnan a láncokat. Végül szemem előtt minden elsötétült pont, mint akkor, amikor meghaltam. Mikor magamhoz tértem már nem voltam teljesen olyan, mint addig. Arcomat egy olyan maszk borította, mint azét a szörnyét, aki elszakított Ayától. Testem és bőrszínem is megváltozott. Denevér szárnyam nőtt és farkam is lett, mint a kutyusoknak és cicáknak csak az enyém olyan volt, mint egy ördögé… oh és a bőrszínem meg olyan világos kékes-zöldes lett.
Olyan voltam mintha nem is én lettem volna. Bácsikra meg nénikre támadtam, akik meghaltak, és utána megettem őket. Később találkoztam más hozzám hasonló szörnnyel is, így meg tudtam, hogy én nem csak egy szörny vagyok, hanem holló… vagyis hollow. Persze nem mindegyikük volt ilyen kedves hogy beszélt velem. Sokan voltak, akik rám támadtak és elüldöztek.
Aztán egyszer mikor épp ebédet kerestem magamnak megéreztem egy fincsi reiatsut. Igen ezt is az a hollow mondta mármint azt, hogy, amit néha érzek, a fincsi lelkekből azt lélekenergiának hívják. Ott tartottam, hogy amikor megéreztem a reiatsut máris mentem, hogy én kaphassam el hamarabb, ne egy másik hollow. Sikerült is elérnem még mielőtt valaki más is odaért volna, de mikor megláttam valami nem stimmelt a bácsival. Nem olyan volt, mint a többiek, akiket megettem, mert ő fekete régi ruhát viselt és nem volt lánc a mellkasán, és egy kardot fogott a kezében. Gonosz arccal nézett rám, de én nem ijedtem meg tőle, és rátámadtam. Ám nem kellett volna ugyan is a bácsi megvágott. Ezért végül nem tehettem mást, mint hogy menekültem előle. Nem volt könnyű, de végül leráztam, majd hogy sebeimet begyógyítsam levadásztam pár lelket. Egy évig tartózkodtam az emberi világban, és amíg ott voltam szerencsére már nem találkoztam több shinigamival – ezt a bácsitól hallottam mielőtt megtámadtam -, aztán elég erős lettem, hogy egy átjárót nyissak egy helyre, amiről azt gondoltam, hogy az otthonom. Egy sötét helyre kerültem minden teli volt óriási fákkal és óriási szörnyekkel, akik kis híján rám léptek. Itt is ugyan azt tettem, mint az emberi világban, csak itt kisebb szörnyeket ettem. Persze nem egyszer megesett, hogy mások meg engem akartak megenni, de szerencsére el tudtam menekülni. Két év alatt elég erőssé váltam, de azért még mindig éhes voltam. Aztán egy vadászat folytán egy sereg szörnybe botlottam. Mind egymást ették és nem tudom miért, de hirtelen én is közéjük vetettem magam. Aztán teljes KO. Nem tudom mi történt. Amire emlékszem az, hogy sötét volt és sok-sok hangot hallottam, amik nagyon zavartak. Éreztem, ha nem küzdök ellene, akkor elveszek a sok hang között. De én nem adtam fel, és végül a hangok elhalkultak és a szememet is ki tudtam nyitni. És láss csodát, megint megváltoztam. Egy olyan óriás izé lettem, amit menosnak hívnak, és akiről pár sorral ezelőtt beszámoltam. De még most is éhes voltam, így a többi óriásra támadtam, akik magatehetetlenül lettek az áldozataim.
Újabb három év telt el és én megint megváltoztam. Kisebb lettem. Megint lettek szárnyaim, és farkam, és sikerült kijutnom a nagy fás erdőből. Pontosabban a fölötte lévő sivatagba, ahol mindig este van. Egy évig bolyongtam itt és harcoltam más társammal, hogy felfaljam őket. Aztán egy nap találkoztam vele. Mr. Zseléfejjel, és a másik kettővel. Nem voltak ők olyanok, mint én, ők mások voltak, shinigamik. A zselés fejű akit Aizen-samának hívtak azt mondta, hogy képes rá, hogy nagy erőt adjon, és elmulassza az éhségemet cserébe pedig csak annyit kért, hogy őt szolgáljam. És mivel én már nagyon untam a folytonos bolyongást meg azt, hogy mindig éhes voltam, így hát beleegyeztem. A bácsi ekkor egy fényes izével visszaadta a régi emberi kinézetemet éééés… így lettem én a 90. arrancar.
Már két éve szolgálom Mr. Zseléfejt, és nagyon élvezem.


~ Kinézet

Holló fekete rövid, haj, ami elől kétoldalt sokkal hosszabb mellkasig érő spirálisan tekert. A szemem színe világoszöld bőröm enyhén sápadt. Ruházatom pedig egy fehér combközépig érő szoknya és egy hosszú ujjú póló, ami a mellkast és a vele egy vonalban lévő hátrészt fedi csak a hasi részt és a vele egy vonalban lévő hátrészt nem! Oh, lábbelinek pedig egy térdig érő hosszú szárú fehér bakancsot viselek. És még annyit, hogy 16 évesnek nézek ki. Maszk darabom a fejemen két kicsi fehér szarvacskaként található meg.


~ Jellem

Ugyan 16 évesen halt meg jellemileg mégis inkább egy 8-9 éves mindig vidám tiszta energikus kislányként viselkedik. Azonban harcban már azért mutat egy kis! komolyságot és vérszomjat.


~ Zanpakuto

Neve: Gurabiton /Graviton/
Parancsa: Mijiroge, Gurabiton! /Mozdulj, Graviton!/

Resurrección Kinézet: Így néz ki -> Ressurección A kis szarv megnő, és fekete színűvé válik. Ugyan csak fekete színű farka is lesz akárcsak egy kis ördög. Ruházata is fekete színű csak egy fehér masni töri meg a feketeséget a szoknyán. Kézfejét egy ugyan csak fekete színű a maszkjához hasonló csontszövet borítja be melynek ujj végei tűhegyesek. Hátán két kis szárny is lesz, melyekkel tökéletesen képes mozogni mikor a gravitáció megszűnik körülötte. Zanpakutoja fekete kaszává módosul.

Támadások: A ressureccion képessége, hogy amihez a kasza hozzá ér vagy megvág, annak megváltoztathatja a rá ható gravitációját. Így azt megsokszorozhatja vagy akár csökkentheti is. Mivel Akihiko érintkezik a zanpakutóval így saját magán is alkalmazhatja. Mikor a kaszát vörös aura veszi, körül akkor a gravitációt megnöveli, ha fehér aura jelenik meg, akkor csökkenti azt.
Egyetlen egy támadása van, ami parancsszóval rendelkezik.

Tatakiotose /Üsd le!/: A kaszával közvetlenül az ellenfélre csapunk le egy fentről indított függőleges csapással. Ekkor amint a zanpakuto akármivel is érintkezik akkor a pengétől számított 10 méter sugarú körben a tárgyakra és élőlényekre ható gravitáció a 100 szorosára növekszik. Ez nem tart tovább 2-3 másodpercnél ám bármi, ami a 10 méteres körben benne van, teljesen megsemmisül Akihikón és ellenfelén kívül. Ha az ellenfél reiatsuja kisebb, mint Akihikoé akkor a csapás életveszélyes sérüléseket okoz, ha egyenlő vagy nagyobb, akkor csak nagyobb károkat okoz. Pl.: csonttörés, belső vérzés. Minél nagyobb Akihikónál a reiatsuja annál enyhébb a sérülés. Viszont a gravitáción kívül még a kaszára is figyelnie kell ugyan is a technika arra is kihat így segítve a nagy erővel való lecsapást.

Képességek használata: 50 reiatsu
Tatakiotose /Üsd le!/: 100 reiatsu
Spoiler:
 


A hozzászólást Abukara Akihiko összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 12, 2011 7:56 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Ulquiorra Schiffer

Ulquiorra Schiffer

Hozzászólások száma : 737
Kor : 27
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Regisztrált : 2010. Dec. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Abukara Akihiko Left_bar_bleue5000/50000Abukara Akihiko Empty_bar_bleue  (5000/50000)
Démonmágia:
Abukara Akihiko Left_bar_bleue5/50000Abukara Akihiko Empty_bar_bleue  (5/50000)

Abukara Akihiko Empty
TémanyitásTárgy: Re: Abukara Akihiko   Abukara Akihiko Icon_minitimeHétf. Nov. 07, 2011 3:12 pm

Hello kedves Abukara Akihiko. Örömmel és egyben nagy szomorúsággal jelenthetem ki, hogy én leszek az a személy, aki most leellenőrzi az előtörténeted, de inkább bele is fogok.

1. Szóismétlés. Én én én, bácsik Bácsik, kicsit kicsit, stb... A magyar nyelvnek széles a tárháza, így hát biztos vagyok benne, hogy ezt a sok én-t mással is be lehetne helyettesíteni. Néhány sorban előkerül pár szó, ami megismétlődik, és ezzel értelmetlenné teszik a mondatot.
Ezeket a ismétlődéseket törléssel is helyre lehet állítani.

2. Hiányosságok. pl:
Így addig nyaggattam apucit és anyucit, míg bele ne mentek. Addig rendben, hogy belementek, de azt nem írtad le hogy mibe.

"Olyan voltam mintha nem is én lettem volna olyan bácsikra-nénikre támadtam, akik meghaltak és utána megettem őket." Ezt a mondatot nem tudtam teljesen megérteni, hogy most "én lettem volna olyan," vagy "olyan bácsikra-nénikre". Mivel néhol hiányzik pár vessző, mint például itt is, így hát a szöveg kissé értelmetlenné, zavarossá válik.
"Nem voltak ők olyanok, mint én ők mások voltak shinigamik." Hasonló probléma, mint az előző.

3. Mondathibák. Helyesírási problémák. Ebből is sokat találtam, ezért ezt is megemlítem.

4. Új mondatokat nem kezdünk ,de és hasonló szavakkal, mint például ez "és".

5. Az 1. hibát tudnám ismét felhozni, de inkább jobb ha ezeket kiemelem.
"Újabb három év telt el és én megint megváltoztam. Kisebb lettem megint lettek szárnyaim és farkam és sikerült kijutnom a nagy fás erdőből." "És mivel és már nagyon untam a folytonos bolyongást és az éhséget így hát beleegyeztem." Remélem érted, hogy mire akarok utalni.

6. A történetet egy kicsit rövidre fogtad. Legfőképp az életére összpontosítottál, holott a többi részleg is pont olyan fontos! Ha 2 évig volt lidérc, akkor csak történhetett vele valami érdekes. Mármint biztos találkozhatott halálistenekkel, vagy szenvedhetett sérülést. Esetleg kommunikálhatott valakivel, vagy bármi hasonló. Így hát kérlek egészítsd még ki valamivel.

Nagyjából ennyi lenne, de hogy jót is mondjak ne csak rosszat, így hát a stílus egyedi lett, ami igen tetszetős, illetve a becézések nagyon tetszetősek. Főleg Zseléfej! Mivel az alkotmányodban hibát találtam, ezért nem tehetek mást, mint hogy
ELUTASÍTOM azt. A hibákat javítsd. Ha kész vagy, akkor szólj, és leellenőrzöm újra! További szép napot kívánok!
Vissza az elejére Go down
Abukara Akihiko

Abukara Akihiko

Hozzászólások száma : 6
Regisztrált : 2011. Nov. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Abukara Akihiko Left_bar_bleue158/50000Abukara Akihiko Empty_bar_bleue  (158/50000)
Démonmágia:
Abukara Akihiko Left_bar_bleue0/50000Abukara Akihiko Empty_bar_bleue  (0/50000)

Abukara Akihiko Empty
TémanyitásTárgy: Re: Abukara Akihiko   Abukara Akihiko Icon_minitimeCsüt. Nov. 10, 2011 4:06 pm

Javítva. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Ulquiorra Schiffer

Ulquiorra Schiffer

Hozzászólások száma : 737
Kor : 27
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Regisztrált : 2010. Dec. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Abukara Akihiko Left_bar_bleue5000/50000Abukara Akihiko Empty_bar_bleue  (5000/50000)
Démonmágia:
Abukara Akihiko Left_bar_bleue5/50000Abukara Akihiko Empty_bar_bleue  (5/50000)

Abukara Akihiko Empty
TémanyitásTárgy: Re: Abukara Akihiko   Abukara Akihiko Icon_minitimeSzomb. Nov. 12, 2011 7:41 pm

Hello ismét. Na akkor ne is pazaroljuk tovább az időt, ehelyett egyből a lényegre térek.
Az 1. hibát bár nem javítottad, de üzenetben elmagyaráztad nekem az indokát, így hát javítottnak veszem.

A 2. pontot is örömmel látom, hogy figyelembe vetted, és orvosoltad.

A 3. pontot is elfogadottnak nyilvánítom az első pont indokán.

Bár a 4. pontban leírt hiba eléggé birizgálta a szemem, de rendben van. Elfogadom.

Az 5. hiba indokolva, bár a 6. pontot egy kicsit könnyen vetted, így hát nem túl sok mindennel lett kibővítve ez a történet, viszont már elfogadhatóbb.

Egy valamivel viszont ismét nem vagyok jóban, és ez pedig nem más,mint az általad kiadott képességhasználathoz szükséges reiatsubeosztás. A képességed elég erős ahhoz, hogy nehezebb keliberrel legyen felruházva, így hát annak a használatára vonatkozó dolgokat egy kicsit megmásítanám.

Előhívása: 10 reiatsu (természetesen ez a többieknél is így van, kivétel a képességgel egybefűzött előhívással rendelkező zanpakutok, így hát ez fölösleges.)
Fenntartás: 1 reiatsu ( ez szintúgy felesleges, mint az előző.)
Képességek használata: 50 reiatsu
Tatakiotose /Üsd le!/: 100 reiatsu, és a fölött.
(Minél több reiatsut fektetsz bele, annál több erőfeszítésre lesz szüksége, az ellenfelednek a túlélésre. A kivédéséhez minimum ugyanannyi erőnlétre lesz szükség.)Azt hiszem ennél több hibád nem is volt, bár őszintén szólva még szívesen olvasnám ennek a bővítményét, a gyerekes jellemű írás ellenére, de ez van. Az előtörténeted és a jelentkezésed
ELFOGADOM. A kezdő reiatsud 158 reiatsupont, illetve még ezen kívül kapsz tőlem 900 tulajdonságpontot, amiket az alábbi tulajdonságok közt tudsz majd elosztani. (erő-gyorsaság-állóképesség). Készítsd el karakterlapot, és ha úgy gondolod, akkor egy mesélő ellen elkezdheted a kalandjaidat.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Abukara Akihiko Empty
TémanyitásTárgy: Re: Abukara Akihiko   Abukara Akihiko Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Abukara Akihiko
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: