Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Chiyoru Kurasai

Go down 
SzerzőÜzenet
Chiyoru Kurasai

Chiyoru Kurasai

Hozzászólások száma : 2
Regisztrált : 2013. Feb. 23.

Karakterlap
Reiatsu:
Chiyoru Kurasai Left_bar_bleue50000/50000Chiyoru Kurasai Empty_bar_bleue  (50000/50000)
Démonmágia:
Chiyoru Kurasai Left_bar_bleue50000/50000Chiyoru Kurasai Empty_bar_bleue  (50000/50000)

Chiyoru Kurasai Empty
TémanyitásTárgy: Chiyoru Kurasai   Chiyoru Kurasai Icon_minitimeVas. Feb. 24, 2013 12:13 am

Név: Chiyoru Kurasai
Kaszt: Vaizard
Nem: Fiú
Kor: 22
Kinézet: Ami kapásból feltűnhet, az a fehér haj, és a vörös szemek. Hogy miért vörös? Nos, ez inkább maradjon titok... Ami a ruházat többi részét illeti, vörös ing, fekete öltöny, fekete nadrág, fekete cipő. Természetesen anélkül a fekete kimonó, mi más?
Jellem: Nos, ez általában sok dologtól függ. Hogy összeszedjem annak, aki vette a fáradtságot, és elolvassa, az ismerkedés nem mindig jelent problémát, ha harcolni kell, megteszi, már ha nem túl nagy az erőkülönbség, ezen esetben nem szégyen a futás, de hasznos is lehet.
Zanpaktou Neve:

Fekete Ikersárkány

Parancsszó: "Égess, Fekete Ikersárkány!"
Típus: Mágia
Kinézet: A kard olyan lesz, mintha kettő kardot forrasztottak volna össze, ugyanis a két penge 180 fokos szöget zár be. Keresztvasnak sárkányszárnyak, a pengék olyanok, mintha sárkányok okádnák őket, mivel a négy szárnyhoz két test és két fej tartozik. A markolat a sárkányok farkából tevődik össze.
Technikák:

Rejtett penge:

Az egyik sárkány a pengével együtt szőrén-szálán eltűnik. A technika parancsszavát azonban nem ekkor kell kimondani, hanem amikor az áldozat elég közel kerül, ugyanik ekkor a bal kéz ruhaujjából kiugrik az eltűnt sárkány, kitátja a száját, és kijön belőle a penge, aminek általában nagyon szoktak örülni.

Fekete Lángok:

A kardpengék visszahúzódnak a sárkányok szájába, és a két kézre másznak a kis teremtmények. Ezentúl ha kitátják a szájukat, nem penge, hanem hollófekete lángok jönnek elő. Nagy hátránya, hogy a technika ideje alatt a fegyver kardként nem használkató, mivel így közelharcban kevesebb az esélye.

Előtörténet:

Életében: Nos, erről fogok tudni a legkevesebbet mondani, mivel ez a szegény pára viszonylag korán meghalt. Azért igyekszem néhány dolgot összeharácsolni, ha már valaki vette a fáradtságot és vetett egy pillantást erre a szövegre. Chinek remek volt a gyerekkora, volt elég ideje játszani, élvezte is a játékokat, és egy érdekesség vele kapcsolatban: volt énekhangja. Mindenféle versenyre járatták, de nem mondhatnám, hogy az ő nagy örömére. Ugyanis kifejezetten utálta a versenyeket, és igyekezte őket a lehető legmesszebbre elkerülni. Egyszer a bátyjával, nevezetesen egy bizonyos Chikagéval ment együtt. Ő ekkor... ha jól emlékszem talán tizennyolc éves volt, és a szülőknek hála neki kellett vinnie a kis Chit a versenyére. Az utcában közúti baleset történt... a versenyre pedig soha nem értek oda.

Shinigami Akadémia: Ebben az időszakban eléggé megváltozott a kis Chiyoru hozzáállása a bátyjához. Eddig próbálta minden idejét vele tölteni, azonban ez a haláleset a testvért felruházta egy idegesítő tulajdonsággal: állandóan ott strázsált mellette, mint holmi őr. Legkisebbnek lévén az osztályukban, ha verekedésre kerül a sor, ez elég hasznos, azonban hamar idegesítővé válik. Éppen ezért próbált minden apró lehetőséget kihasználni, hogy elszökhessen, elbújhasson, mindenfelé csatangoljon, ami cseppet sem volt a bátyus nagy örömére. Ennek ellenére a kiképzés évei viszonylag gyorsan véget értek. A vizsgán azonban egy érdekes fordulat állt be: a két testvérnek ugyanis egymás ellen kellett harcolniuk. Ez eléggé megrémítette a leendő shinigamit egy percre, aztán rájött, hogy a bátyja képtelen lenne kezet, pláne kardot emelni rá. Ez azonban nem csak neki jutott eszébe, így más küzdőpartnerre lelt. A lány törékenynek tűnt. Éppen ezért a kis tanonc elbízta magát. Ez volt a lehető legnagyobb hiba, amit elkövethetett. Aztán egy pillanatra nem is tudta, hogy mit cselekszik...

Waizard:
Arra emlékezett csupán, hogy győzött. Nem tudja hogyan, miért, mikor. Egyszerűen győzött. A bátyja nagyon büszke volt rá. Visszatért az a kapcsolat, ami akkor volt köztük, amikor még emberekként éltek. Hamarosan az első küldetésükre is elmentek. Pechükre egy csomó lidérc ott volt. Ryutoshi nem tudott vigyázni a kisöccsére, azonban valahogy nem is kellett. Egyszer csak nem is volt ott... hanem egy másik világba került, ahol a saját képmását látta, ami szinte a negatívja volt. Az alak nekilendült. Chi azonnal előhívta a shikait, ahogy a másik alak is. Azonban volt egy nagy előnye Chinek, ami az ellenfelének nem volt meg: az ő kardjának fele már hiányzott. Noha nem volt alkalom, hogy ezt az előnyt kihasználja. A küzdelem nagyon sokáig tartott. A lidércen nem volt seb, Chiyoru viszont már szörnyű állapotban volt. És ekkor... ekkor bízta el magát a belső lidérc. Egy óvatlan mozdulat... és a kard másik fele már keresztül is szúrta a szívét. Arra ébredt, hogy a peremvidéki város, amit védenie kellett volna, romokban hever... és a shinigamik, a társai hátralépnek, amikor rájuk néz, messzebb húzódnak, ha feléjük lép. Még a bátyja is... még Chika is fél tőle.
- Bátyó... - szólal meg bizonytalanul. Azonban nem érkezik válasz. Senkitől sem érkezik válasz... és akkor értette meg. Ő már többé nem shinigami. De akkor mi? Nem lehet lidérc, mert lélekölő kardja van, de Arrankár se, hisz nem volt lidérc. Vagy talán végig az volt, csak leszedték róla a maszkot. És akkor bevillant valami... amit még az Akadémián hallott... a Waizardokról. És akkor menekült el Chiyoru a lelkek világából, könnyeket hullajtva az úton, mivel már úgy érezte, hogy a bátyja sem szereti többé...
Vissza az elejére Go down
Ulquiorra Schiffer

Ulquiorra Schiffer

Hozzászólások száma : 737
Kor : 27
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Regisztrált : 2010. Dec. 25.

Karakterlap
Reiatsu:
Chiyoru Kurasai Left_bar_bleue5000/50000Chiyoru Kurasai Empty_bar_bleue  (5000/50000)
Démonmágia:
Chiyoru Kurasai Left_bar_bleue5/50000Chiyoru Kurasai Empty_bar_bleue  (5/50000)

Chiyoru Kurasai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Chiyoru Kurasai   Chiyoru Kurasai Icon_minitimeVas. Ápr. 07, 2013 7:58 pm

Sajnos azt kell,hogy mondjam,hogy az előtörténetedet ELUTASÍTOM!
Igazából,csak annyi hozzáfűzni valóm van,hogy szoktam csinálni "eredet vizsgálatot" (google a barátom),hogy az előtörténet nincs-e kimásolva valahonnan? A tiédet megtaláltam egy másik bleach frpg oldalon,ahová szinte szóról szóra ezt írtad (kicsit kibővítve). Ezzel még nem is lenne baj,csakhogy az előtörténeted sok helyen hibás. Nem írom le még egyszer,mert már egyszer le lett ellenőrizve,és az ottani adminnak teljesen igaza van mindenben. Ezeket javítsd ki, és akkor kezdhetjük is a játékot. Sok sikert, és ne hátrálj meg a feladattól! Nehéz egy előtörténetet elsőre jól megírni!
"Zanpakuto
A legnagyobb hibát ott ejted, hogy egyetlen kardból hirtelen kettőt csinálsz, amit valljuk be lehetetlen. Az is fokozza a dolgot, hogy kettéválasztod őket, és külön-külön is harcolsz velük. Megoldásra én javasolnám, hogy ikerkardokkal kezdjél, ám jelzem, hogy ez igen ritka eset, ám lehetséges.
Na nézzük az Előtörténetet
- 500 szó? pipa
- Életében rész? pipa
- halála után?
Nos én úgy értelmeztem, hogy egyáltalán nem viselt meg a halálod, hanem egyszerűen vállat vontál és kész, mivel egy mondat sincs a lélek időszakról, hanem máris az Akadémián vagy, ahova nem mindenki kerül be, és hosszú-hosszú évek során lehet csak bejutni.
- Akadémiás időszak?
Itt nem tartom valószínűleg, hogy a vizsgáztatók a ti kérésetekre változtattak volna más felálláson, mivel a dolgozatoknál sincs nagyon választásod Very Happy amúgy meg nem csak ennyiből áll, mert van kidou vizsga is, hogy csak egyet említsek pluszba.
- Vaizardá válás?
Ezzel a résszel teljesen nem értek egyet. Úgy írod le, hogy a lidérc az egyik pillanatról a másikra jelenik meg előtted (mármint a lelkedben). Ahogy az animéban is láthattad mindenkinél megjelenik először fizikailag a hollow, és próbálja bekebelezni a lelkét, hogy ő uralkodhasson. Csak miután ez létrejött tudjuk legyőzni, mivel míg nem ad magáról életjelet nem is tudhatsz a "kapcsolatról". A másik dolog, hogy nem így megy a lélekbe "nézés". Ez nem úgy megy, hogy csak úgy puff. Vagy külső hatásra, vagy saját akaratodból (próbálsz) bejutni lelkedbe. Mellesleg a belső Hollow teljes tökérképed (negatívban), és a kardja is tökételes mása a tiédnek (az is negatívba), szóval nincs eltérés."

Annyit még azért elmondanák így utólag, hogy nekem vannak részek, amelyek kicsit zavarosak. Mint például a harc a belső lidérccel. Próbálj meg részletesebb lenni, hogy mindenki megérthesse miről van szó, és akkor jó is lesz. Arról az időszakról nem is írtál, mikor szellemként Soul Societyben éltél. Ha még van rá kapacitásod,akkor egy keveset az akadémiáról is megemlíthetsz, bár ez annyira nem fontos. Na, jó szórakozást,remélem nem hagytam ki semmit. Smile
Vissza az elejére Go down
 
Chiyoru Kurasai
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: