Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Tsubaki Iria garzonja

Go down 
SzerzőÜzenet
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria

Hozzászólások száma : 442
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Tsubaki Iria garzonja Left_bar_bleue700/50000Tsubaki Iria garzonja Empty_bar_bleue  (700/50000)
Démonmágia:
Tsubaki Iria garzonja Left_bar_bleue150/50000Tsubaki Iria garzonja Empty_bar_bleue  (150/50000)

Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitimePént. Júl. 31, 2015 11:22 am

Egy egyszerű kis lakás. Egy kicsi előszobával kezdődik, ami átvállt a konyhára, de ezt csak a festés miatt lehet észrevenni, fal nem választja el. Ablakok nincsenek. Csak egy sarokasztal, a konyhalinka, egy hűtő és egy mikró található itt, az előszobában pedig csak egy cipősszekrény és fogasok. A konyhából a hűtő mellett nyílik egy ajtó ami a halószobába és egyben az ebédlőbe is vezet. Egy kanapé, egy kisebb méretű franciaágy, ruhásszekrény és egy kicsi TV található a sarokban. Innen nyílik még egy ajtó, ami a fürdőszobába vezet. Itt található egy jóállapotú kád, egy zuhanyzó, a wc és a hozzá tartozó mosdó egy kis szekrénnyel. Nem nagy lakás.
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria

Hozzászólások száma : 442
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Tsubaki Iria garzonja Left_bar_bleue700/50000Tsubaki Iria garzonja Empty_bar_bleue  (700/50000)
Démonmágia:
Tsubaki Iria garzonja Left_bar_bleue150/50000Tsubaki Iria garzonja Empty_bar_bleue  (150/50000)

Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitimePént. Júl. 31, 2015 11:48 am

Hát úgy tűnik a megérzéseim nem csaltak, nem vezettek tévútra most sem. Ez bizony Senshi. Ugyanaz az arc, ugyanazok a sebhelyek. Habár az arca most kevésbé goromba. Nyugodt, amire én enm igazán emlékszem tőle. Kimért ember volt, ésszerű de a nyugodt nem volt rá jellemző bárhogy is emlékszem rá. A karját átlenditem a hátamon és próbálom az egész testsúlyát megtartani, ami majdnem kibillent az egyensúlyomból.
- Lassabban - intem magam óvatosságra és lasabb mozdulatokkal tápászkodom talpra hátamon a halálistennel. Közben egyenletes lélegzéssel viselem a férfi súlyát.
- Diétázhatnál is néha! - gúnyolódom rajta hátha így elviselhetőbb a nálam vagy 50 kilóval nagyobb súly. Koncentrálások közepette, hogy rendesen elhelyezzem a testet a földet bámulom ahol törmelék és vér van. de hogy kerül oda szemét? Biztos valami rendetlen kölyök otthagyta iskola után. Lassan megindulom a teherrel a hátamon. Könnyebbnek hittem azért a shunpo biztos hogy nem fog működni. Kénytelen vagyok gyalog hazáig vonszolni. Jó fél óra múlva a szakadó esőben a házam ajtajához érek. Fárasztó egy séta volt ez. Az ajtókilincset elfordítva belépek a szobába csurom vizesen, át az előszobán agészen a hálóig ahol a kanapéra fektetem. Koszosan mégse fogom az ágyamba dobni. Én gyorsan visszafutok, hogy levessem a koszos cipőmet. amint ez megtörtént vissza is megyek Senshi testéhez. Jobban szemügyre veszem a sebeit. Némelyik elég mély ahhoz hogy elvérezzen tőlük. A fürdőben megengedem a kádcsapot hogy forró vizet ontson ki magából. A kis szekrényból egy látszólag átlagos üveg fürdősót veszek ki, de ez valójában gyorsabban gyógyítja be a sebeket. Nem egy nap alatt az tény, de már nem lesznek életveszélyesek egy fürdő után. Most viszont a nehezebbik része jön. Ruhástól nem fogom a kádba dobni.
- Nem nézek oda. Nem nézek oda - motyogom magamban kicsit elpirult arccal, hogy most vajon mire készülök. Lehámozom Senshiről a cipőt először, aztán a többi ruháját is, természetesen csukott szemmel mindezt. Még a fürdőbe is csukott szemmel vonszolom oda a testét nehogy véletlenül is lássak valamit, amire nem vagyok kiváncsi. Fél óráig hagyom benne ázni míg én felveszem a póttestem átöltözöm és kaját készítek. Talán addig nem kell fel.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro

Hozzászólások száma : 143
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitimePént. Júl. 31, 2015 12:25 pm

*A tranzakció megtörténik, és Iria elhurcolja Senshit egészen az otthonáig. Az eső cseppjei igen hidegnek bizonyulnak, így bár félig lemossák Senshiről a vért, mégis nagy részét Iria kapja meg belőle. A hideg esőcseppek alaposan kihűtik Senshit, és Iriát egyaránt, ami kissé veszélyes, de ezt figyelembe véve Tsubaki már felkészült egy haditervvel. Mikor megérkeznek a házba a nő lehajítja Akemurát a heverőre, melyen úgy terül ki, mint 1 darab hús. Ezek után leveti cipőjét, majd visszasiet a húsdarabhoz, aki mint ahogy azt tőle elvárhattuk meg se mozdult. A vizes teste kissé összekoszolja az alatta lévő bútort, így jócskán lesz mit takarítani. Ezek során Iria a fürdőbe siet, ahol megengedi a jó meleg vizet, és gyógyászati sót keres. Ezek mind remek ötletnek bizonyulnak, melynek a vendég is nagyon örülne, ha nem lenne magán kívül. Ezek során nem marad más választása Iriának, mint levetkőztetni Senshit, ami igen csak erotikus feladatkörnek bizonyul. Szerencséjére a felső ruházattal kevés gondja van, mivel az szinte már majdhogynem nincs is. Műveleteit gondosan, és látványosan becsukott szemmel végzi, így nem láthatja, hogy amikor a cipőt leveszi apró homokszemek szóródnak ki belőle, mely egyenesen a padlóra/szőnyegre szóródik. Miután sikeresen lehámozza a cipőt érezheti, hogy emberkénk nem most tisztálkodott. A ruhái többi részét könnyedén szedi le Iria. Bár ebben nem igazán gyakorlott, mégis úgy látszik, hogy ezt a ruhafajtát nem nehéz se le, se felvenni, így miután kibogozta halálistenünket, úgy dönt, hogy még mindig csukott szemmel hajtja végre a többi mutatványt is. Szép lassan felemeli, hogy el tudja vonszolni, de balszerencséjére keze rosszabb helyekre is elér, ahova nem kéne. ezen hamar átrágja magát, és megindulnak a fürdő fele. A dolgok jól is mennek, egészen addig, amig nem találja meg az újabb problémát, ugyanis Senshit sikeresen belevezeti a falba, vagyis jobban szólva fejjel a falba. Természetesen ez a kis akadály, és a koppanás jelzi, hogy akadt egy kis probléma.Vajon eközben mit érezhet Akemura? Nem tudjuk, viszont úgy tűnik, hogy ez is megmarad egy ideig. A problémát kiküszöbölve a sérült személyünk a kádban találja meg nyughelyét, és ezzel kezdődik az áztatás. Nem is kell sok idő, hogy a véres test kiadja magából a koszt és a rászáradt maradványokat. Hamar sötétebb árnyalatba vált,ami kissé véres is. Jobban szólva véres mint koszos. Minden esetre Iria úgy dönt, hogy felveszi pót testét, és ennivalót készít kettőjüknek. Miközben ő cselekszik a halálisten mondhatni tudat alatt is pancsikol. A kaja szép lassan készül, melyet a vendégünk is kiszagol. Bár még mindig tudat alatt van, elméje legmélyebb bugyraiban most gyomrát tölti meg az illat adta hallucinációkkal. Ez a kis képzelődés az arcán is megnyilvánul, ugyanis nyála kicsordul szájából és mintha magában beszélne. A következő szavakat hallatja.*
- Kéek még.... Fiom... *Igaz halk, és nehezen kivehető, de talán még Iria is ki tudja venni az éhenkórász álmát. Igen. Úgy látszik még csak most érkezett, de már a legnagyobb kényelemben érezheti magát.*
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria

Hozzászólások száma : 442
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Tsubaki Iria garzonja Left_bar_bleue700/50000Tsubaki Iria garzonja Empty_bar_bleue  (700/50000)
Démonmágia:
Tsubaki Iria garzonja Left_bar_bleue150/50000Tsubaki Iria garzonja Empty_bar_bleue  (150/50000)

Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitimePént. Júl. 31, 2015 2:45 pm

A nehézkess testet igencsak nagy erőfeszítesembe kerül a kádig elvonszolni, csukott szemmel. Közben egy nagyobb koppanás is elhaladszik majd Senshi teste mintha megakadna valamiben. talán a falban.
- Majd azt mondom a lidérc miatt van a púp - nyögöm ki a súly alatt, ami lassan maga alá temet. Végül sikeresen belefektetem a kádba és a habokól is újra visszakaphatom szemem világát. Nem kell aggódnom, hogy olyat látok meg amit nem kéne. Bár csak remélni tudom hogy nem fordítva raktam bele a srácot. Végül kiderül, hogy nem és azzal a nyugodt arcal fekszik a kádban. Kissé behajtom a fürdőszoba ajtót, hogyha baj lenne azért halljam. Kaja gyanánt kettő omlettben gondolkoztam, jól megrakva mindennel. Sajnos paradicsomot nem találtam a hűtőben ezért kénytelen vagyok elugorni a közeli éjjel-nappaliba. Talán az 5-10 perc alatt nem történik semmi veszélyes. Elkaptam a fogasról egy esernyőt, felvettem a cipőmet és siettem is a hozzávalók megvásárlásával.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro

Hozzászólások száma : 143
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitimePént. Júl. 31, 2015 3:10 pm

*Miután Iria megúsztatja Senshit úgy dönt, hogy bevásárol egy kiadós lakomára, így egyedül hagyva a vendéget. Tsubaki távozik az épületből. kint a táj már víztől ázott, hisz ekkorra a eső már pocsolyákat formált az utakon. Még szerencse hogy a mi kis boltunk nincs messze, így Iriának nem kell messze mennie. Pár perc elteltével megérkezik a közértbe. Útja során nem zavarja meg senki, hisz ilyenkor nem sokan járkálnak az utcán az eső miatt. A nő belép a boltba, ahol szerény választék fogadja. Természetesen minden megtalálható, ami 1 kis boltban megtalálható. Igaz szerény a választék, de hát ez van. Jelen pillanatban 1 eladó van a boltban, aki nem más, mint az üzletvezető lánya. Iria már jól ismerheti, hiszen biztos sokat járt már itt. Természetesen az eladó lány barátsággal fogadja, mint ahogy ez az eladóknál meg van írva.*
- Hali. Segíthetek valamit? *Teszi fel udvariasan a kérdést látván arcán a barátságos mosolyt, és hallván a hangján a segítő készséget. Nem is lehetne letagadni, hogy ő nem eladó, hisz minden megvan benne ami ebbe a munkakörbe kell.
eközben vajon mi történhet a házban? még nem tudjuk, de valószínűleg semmi sem.*
//A boltban megtalálható minden hétköznapi dolog ami Iriának kelhet.//
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria

Hozzászólások száma : 442
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Tsubaki Iria garzonja Left_bar_bleue700/50000Tsubaki Iria garzonja Empty_bar_bleue  (700/50000)
Démonmágia:
Tsubaki Iria garzonja Left_bar_bleue150/50000Tsubaki Iria garzonja Empty_bar_bleue  (150/50000)

Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitimePént. Júl. 31, 2015 3:23 pm

Sietős léptekkel megyek a finom étek hozzávalóiért. Mivel nem kell sok ezért ez a kis boltocska is meg fog felelni. Ahogy belépek az üzlet tulajdonosának lánya fogad kedvesen aki már ismer.
- Szia! Csak gyors összeválogatom aztán már megyek is - egy perc múlva már minden a kosaramban landol ami szükséges az omletthez.
- Ez lesz - teszem le elé a kosarat, hogy számlázni tudjon és amint ez meg van, gyors kifizetem a szegényke pénztárcámból és már rohanok is vissza a lakásba.
- Szia! - kiálltom vissza még az ajtóból miközben esernyőmet tárom szét. Pár perc múlva meg is érkezem a kis lakásom ajtajához, amit azonnal nyitok is ki. Levetem a cipőmet az esernyőt kicsit kirázom és visszakasztom a helyére. Az asztalra egy lendülettel ledobom a szatyromat és futok a fürdőbe meglesni, hogy az eszméletlen vendégem milyen állapotban lehet már.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro

Hozzászólások száma : 143
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitimePént. Júl. 31, 2015 3:37 pm

*Iria megérkezett a boltba, ahol a lány barátságosan fogadata.*
- Hali. Segíthetek valamit? *Tette fel a kérdést, melyre Tsubaki így felelt.*
- Szia! Csak gyors összeválogatom aztán már megyek is.* Jelentette ki, majd nekiállt a vásárlásnak. Szinte rekord idő alatt választotta ki a hozzávalókat, majd megrohanta a kasszát. Nem is volt nehéz dolga, hisz a kisboltba igen csak kis forgalom volt, így a kasszánál gyorsan el tudta végezni a dolgát. Szerencséjére az eladó se ma kezdte, így gyorsan lenézte a géppel az árakat, majd épp oly precízséggel, és gyorsasággal mondta az árakat.*
- Ez lesz. * Jelentette Ki Iria, melyre a lány barátságos mosollyal válaszolt.*
- Rendben. *Jelentette ki, majd átvette az összeget és így szólt.*
- További szép napot. *Jelentette ki barátságosan, melyre a halálisten így felelt.*
- Szia! *Az elköszönés után kinyitotta esernyőjét, majd megindult vissza az otthonába. A házban semmi változás nem történt, de hát pár perc leforgása alatt mi is történhetett volna? Miután kipakolja Iria a cuccokat úgy dönt, hogy megtekinti Senshit. Mikor bepillant a fürdőbe, láthatja, hogy a vendége még ha még még mindig is ki van ütve, de remekül kitükröződik kissé piroskás arcából, hogy nagyon élvezi a fürdőzést. Látszólag nem igazán fájlalja sebeit, mintha nem is lennének. Igen érdekes egy ilyen embertől, de minden esetre ez van. A víz eközben elszíneződött, mialatt a halálisten teste ázik. Kissé már tisztábbnak tűnhet.*
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria

Hozzászólások száma : 442
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Tsubaki Iria garzonja Left_bar_bleue700/50000Tsubaki Iria garzonja Empty_bar_bleue  (700/50000)
Démonmágia:
Tsubaki Iria garzonja Left_bar_bleue150/50000Tsubaki Iria garzonja Empty_bar_bleue  (150/50000)

Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitimePént. Júl. 31, 2015 4:01 pm

Szerencsére minden ugyan olyan, a férfi nem ébredt fel, de nem is fuladt meg. A víz már teljesen elszineződött. Ez csak annak a jelen hogy a halálisten már tiszta. Ideje lesz kivennem onnan mielőtt szétázik. Még egy hosszas sínylődés ezzel a férfival. Nagy sóhajtás kíséretében előkotrok egy nagy törülközőt és a közelbe rakom. A hóna alatt megfogom a szinte már élettelen testet és úgy próbálom kiemelni a kádból. Talán a lábát kicsit megüti de az legyen a legkevesebb dolog. Ráterítem a hatalmas törülközőt a hátára és beviszem a hálóba. Valahogy csukott szemmel rátekertem a törölközőt és betakartam, hogy jobban felmelegedjen. Persze csak miután bekötöztem a sebeit. Rengeteg fásli ment el rá, de ez van. A hálószoba ablakát kissé kitártam, hogy a kaja szag majd kiáromoljon rajta.Mindezek után visszatértem az étel feladatához. Három tojást felverrtem, majd beleöntöttem egy serpenyőbe. Rádobáltam paradicsomot, hagymát, szalámit, kolbászt, uborkát, sajtot és még sok más finomságot. Ezután jöhetett a só, bors és a pirospaprika. Már kész is volt, jöhetett a következő, amit öt tojásból készítettem. Valószínűleg Senshi éhes lesz ha valaha felkel. Végül belehuppantam az asztal melletti székbe kicsit pihenni. Hiába a férfitest cipelése kicsit lemerített.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro

Hozzászólások száma : 143
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitimePént. Júl. 31, 2015 4:25 pm

*Iria megérkezik a házba, majd leellenőrzi a másik halálistent, aki szemmel láthatólag kész is van. Ledobálja a cuccokat, majd előkészít 1 törölközőt, és megindul kihalászni Senshit a kádból. A műveletet ismét becsukott szemmel hajtja végre, mely során szerencsétlen Iriánk kissé nehezebb műveleteket kell végrehajtson, de szerencséjére egy kis ügyetlenkedés keretein belül sikerül kiemelni az immáron szétázott Akemurát, aki szemmel láthatólag ekkor valami szépet álmodhatott. Miután kiemeli Senshit rögtön be is csomagolja a törölközőbe, mely során kinyithatja szemét, ám viszont nincs mit tenni. nem menekülhet a látványtól, ha be akarja kötözni a pórul járt személyt, így miután kissé megszáradt az, hozzá is lát a kötözésekhez. Hála tehetségének, ezzel hamar végez is problémák nélkül, majd a halálistent vissza fekteti a törölközővel, hogy melegedhessen, és megindul a konyhába azt remélve, hogy mire elkészül  kajával a halálistenünk felébred. Szélesre tárja az ablakot, ezzel odafigyelve arra, hogy mély álomba lévő Senshink megtalálja a visszautat a hamarosan készülő ételek illata által, majd belekezd a főzőcskéhez. elüti a tojásokat, majd megkezdi azok sütését, közben mindenféle jóval elhalmozza a serpenyőt, melynek csodás illata hamar elárassza  konyhát és a szobát. Az eső eközben szépen lassan kezd gyengülni, majd elállni. A nap ugyan még nem süt ki, de már lehet nem is fog, hiszen lassan kezd esteledni. Iria hamar elkészíti eme remek omlettet, majd egy kicsit lepihen, amit meg is lehet érteni a cipekedések során. A Kaja lassacskán elkészül, de Senshi még mindig alszik. Úgy látszik bármi is történt vele minden energiáját elvette. Bármilyen vicces is a helyzet a halálisten érkeztével már most sok költséggel számolhatott Iria tekintve az elhasznált kötszereket, illetve egyéb dolgokat. Am mi a vicces a dolgokban? kis mélyen alvó vendégünk nem rest álmát megosztani másokkal, és biza mint a legkomikusabb jelenetekben, úgy most is csodás történéseknek lehetünk szemtanúi. Érdekes hangok szűrődnek be a konyhába. Ezek a hangok halk beszéd hangjai. Bizony Senshi beszél álmában, de mondanivalóját igen nehéz kivenni. motyorgása igen halk és zavaros de 1 szót mintha ki lehetne venni.*
-Agyabugyat sahakara katarahara T mobil-aha... *Jelenti ki magának halkan, melyet Iria is kivehet 1-2 dolgot. Vajon mit álmodhat halálistenünk, és mi okozhatta ezeket a sebeket? Vajon ki lehetett az a gyarmek, és mi köze lehet a halálistenhez?*
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria

Hozzászólások száma : 442
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Tsubaki Iria garzonja Left_bar_bleue700/50000Tsubaki Iria garzonja Empty_bar_bleue  (700/50000)
Démonmágia:
Tsubaki Iria garzonja Left_bar_bleue150/50000Tsubaki Iria garzonja Empty_bar_bleue  (150/50000)

Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitimePént. Júl. 31, 2015 6:31 pm

Végül Senshi még mindig alszik és nekem egyedül kell megennem a részemet. Hamar be is falom, hisz ugynaúgy én is megéheztem a harc során , mint a lidérc. A tányért gyorsan berakom a mosogatíoba vizet engedek rá hogy ne száradjon rá az ételmaradék. Senshi kajáját a hűtöbe rakom és csak gondolom, hogy ha felébred, akkor majd itt keresi az ételeket. Közben furcsa zajok hallatszódnak ki a hálóból. Belesek hátha valami baj van, de szerencsére semmi csak Senshi mély álomban beszél. A szavakat alig lehet kivenni, nem igazán érteni mit akarhat. Bár egy szavat tisztán megértettem: T-mobil. Nos igen ez az egy szó, amit elég nehéz volt elmagyarázni a halálistennek. Ügyet sem véve rá a zuhanyzóba veszem az irányt hogy gyorsan én is megtisztálkodjak.. Ha ezzel végeztem akkor egy pokrócot terítek a kanapéra, hogy mégse a koszba feküdjek bele és álomra hajtom a fejemet.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro

Hozzászólások száma : 143
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitimePént. Júl. 31, 2015 6:39 pm

*Gyorsan lemegy a nap, és beesteledik, mely során mindenki álomra hajtja fejét. Még azok is akik egész nap csak aludtak. Iria is hasonlóképp tesz. Az este nyugalomban telik. Másnap reggel kezdődik egy újabb nap. A nap felkeltével besüt az ablakokon jelezvén, hogy itt az ideje felkelni. Vajon ma mihez Kezd Iria? Senshi minden bizonnyal úgy látszik ugyanazt csinálja mint eddig. Alszik. Vajon a lány mihez kezd ma? Megkeresi a gyermeket? *
//Amennyiben a gyermek után ered a következő postot a Kurakara város szélén álló területek-hez kérem//
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro

Hozzászólások száma : 143
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitimeHétf. Aug. 03, 2015 7:10 pm

//Dupla kommentért sorry,d e nincs mit tenni.//
*A harc véget ér, és a két sérült egyén megérkezik a házba. Jobb híján Senshi mondhatni berúgja az ajtót. Valószínűleg nem nagyon van ereje pakolgatnia Iriát, így nem is teszi le egy percre se, legalábbis amíg a legelső fekvő vagy ülőhelyre nem érnek. Amint ez megtörtént ő is leül a földre, hogy megpihenhessen kicsit. Bár sebei súlyosak, ennek ellenére boldog mosolyt vet Iriára, illetve válaszol a folyó melletti mondatára.*

- Lehet hogy jobban lesérültem, de végre megjöttem, és tettem egy ígéretet még hajdanán, úgy hogy ezt be is fogom tartani történjen akármi.* Jelenti ki büszkén nagy mosollyal arcán. Vajon mi történhetett vele a lidércek világában, hogy ilyen hatást váltott ki belőle? De tekintsünk el Senshitől, és térjünk át Iriára. Bár a lábad nem tökéletes, mégsem fáj annyira. Igaz nem volt a legkellemesebb utazási mód, amit a szállítód választott, mivel út közben a lábad hajlatánál fogott meg, és ez fájdalommal érinthetett, de ennek ellenére hamar véget ért ez is. Így talán kissé neki is jobb. Hogy mi a teendő, azt Tsubaki társa nem tudja, mivel ő legtöbbször csak felszíni sérülést kapott, így saját sebeit remekül el tudja látni. A következő percekben úgy dönt, hogy megtekinti a sérüléseid, hogy lássa tud,e neked segíteni, ehhez viszont meg kell tekintenie azokat.*
-Iria. Megnézem a sérülésed. *Jelenti ki majd kivárja a választ. Eközben ha Iria széttekint láthatja, hogy amíg odavolt történt egy kis felfordulás. Pár bútor nem igazán célszerűen van elhelyezve, azaz az asztal felfordítva a sarokban. A hűtőszekrény ajtaja nyitva. a tartalma úgy ahogy volt eltűnt. Valószínűleg tudjuk ki tüntethette el. A szőnyeg vértől színezett. Igen. Bizony látszik, hogy Akemura nem ért a modern technológiához. Még szerencse, hogy Tsubaki nem vette elő még a telefonját. Minden esetre a továbbiakban a döntés az övé, hogy mit kezd ezzel a személlyel, vagy elsőnek magával. Az az egy viszont biztos. Akemura Senshi visszatért.*
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria

Hozzászólások száma : 442
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Tsubaki Iria garzonja Left_bar_bleue700/50000Tsubaki Iria garzonja Empty_bar_bleue  (700/50000)
Démonmágia:
Tsubaki Iria garzonja Left_bar_bleue150/50000Tsubaki Iria garzonja Empty_bar_bleue  (150/50000)

Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitimeHétf. Aug. 03, 2015 9:12 pm

Végül kénytelen vagyok hagyni magam, hogy a nálam sokkal jobban lesérült személy cipeljen engem haza. Kicsit szégyellem is magam miatta, hogy ennyire magatehetetlen és gyenge vagyok, szinte mindenki ellen. Valahogy az agyam mégse akörül forog a legjobban, hogy mikor és hol fogok edzeni, hanem inkább, hogy hogyan szüntethetném meg az érzéseimet. Talán Urahara majd tud segíteni ebben. Az ajtóhoz érünk sikeresen és gondok nélkül. A halálisten keze híjján berúgja a lakásom ajtaját, ami kissé rosszul érint. Így is csak éppen beleférek a fizetésembe, hogy mindent kitudjak fizetni, egy javítás ára már költséges a számomra. beljebb visz a házamban és végül a kanapéra tesz. Ezt viszont alig veszem észre, mert a figyelmemet jobban leköti a bombarobbanás, ami a kis kuckóm belsejében történt. Tátott szájjal nézek körbe és szóhoz sem bírok jutni. A szőnyegem vérben ázik, és igaz, hogy olcsó szőnyeg de a mintája nekem kifejezetten tetszett. Viszont a vér nem fog belle kimenni így dobhatom a kukába is akár most rögtön. A hűtőm kipakolva teljesen, de az ajtaját visszacsukni márt toál felesleges, hisz a jég aligha olvadna el benne ilyentől. A kis sarokasztalom teljesen felborítva székestül. ha eltörött akár egy lába is, garantálom, hogy Senshin több vágás lesz , mint most.
- Lehet hogy jobban lesérültem, de végre megjöttem, és tettem egy ígéretet még hajdanán, úgy hogy ezt be is fogom tartani történjen akármi - feleli, még a karakura folyó melletti kis gondolkodás menetemre. Sajnos nekem erről teljesen más a véleményem és ezt a szememben való megvető tekintet is elárulhatja.
- Naív - csak ez az egy szó jut hirtelen eszembe erről, úgy, hogy ne bántsam meg Senshit - Az ígereteket soha nem tudják betartani - felelek a számomra ostoba kijelentésére. Bennem az effajta becsületesség már rég kihunyt. A lábamban a fájdalom lassacskán kezd enyhülni, de ennek ellenére érzem azt az égető érzést, ami jelzi, hogy valami nincs rendben. Hogy csontilag vagy ízületileg, ahozz jobban meg kéne néznem.
-Iria. Megnézem a sérülésed - jelenti ki hirtelen Senshi, amire én felkapom a fejem. ha meg akarja nézni vagy le kéne vennem a shinigami szerelést, vagy levágja a nadrá szárát. Egyiket sem szeretném így azonnal kézlóbálva jelzem, hogy ne érjen hozzám.
- Semmi szükség rá én majd megoldom, viszont te átköthetnéd magad, mivel összevérzel mindent. Az éjjeliszekrény felső fiókjában van egy cipősdoboz sok sok gyíogyszerrel és kötszerrel, idehozhatnád - hadarom gyorsan az információt és csak reménykedem, hogy Senshi nem vette teljesen a fejébe az én megvizsgálásomat.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro

Hozzászólások száma : 143
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitimeKedd Aug. 04, 2015 4:12 pm

* A két halálisten megérkezik a házba, mely jobban hasonlít egy háborús sírhalomra, mint Iria egykor ismert olcsó,d e jó kuckójára. Bizony ebben Senshi a hibás, de végül is ki más is lehetne? Tsubakit kényelembe helyezi a másik személy, majd Akemura is helyet foglal a már amúgy is dobni készült szőnyegen, és elmondja mondandóját a történtekről. Természetesen Iria már tudja a jövő titkát, legalábbis úgy véli tapasztalataiból.*
- Naív *Jelenti ki az amúgy ténylegesen naiv halálistennek, aki ezt hallván úgy reagál, mintha csak egy poén akart volna lenni. Elvigyorodik, bár nem tudni miért.*
- Az ígereteket soha nem tudják betartani. *Jelenti ki véleményét mely egyértelműen megmutat mindent ami csak lényeges lehet, ám de ez Akemurát a legkevésbé se bántja meg, sőt látszik benne a magabiztosság. Mintha csak egy saját világban élne. Iria lába a pihenés hatására enyhül fájdalom terén, melyre maga is felfigyel.*
-Iria. Megnézem a sérülésed? *Teszi fel a kérdést a segítőkész fiú, melyben nem látszik perverzség. Természetesen Iria 2 verzióban tudja elképzelni ezt a helyzetet, így inkább saját tehetségére bízza magát, és így felel.*
- Semmi szükség rá én majd megoldom, viszont te
átköthetnéd magad, mivel összevérzel mindent. Az éjjeliszekrény felső fiókjában van egy cipősdoboz sok sok gyíogyszerrel és kötszerrel, idehozhatnád.* Hadarja el gyors a szavait, mely kissé nehézkes információforrásként jelenik meg társa memóriájában, de ennek ellenére felkel, és megindul, vagyis jobban szólva szép is lenne, ha így lenne, de halálistenünk ehelyett csak így felel.*
-Hol? Az mi?* Teszi fel kérdését, hisz szegény személyünk az nem ismeri ezt a fogalmat így kicsit naiv illetőnk nem hogy azt sem tudja, hogy hol keresse, de ha még csak az nem tudná. kissé analfabéta szegény, gondolhatná Tsubaki, de talán jobb is, ha ő tudja mit gondol, de vajon mit gondolhat ő ezen pillanatokban?*
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria

Hozzászólások száma : 442
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Tsubaki Iria garzonja Left_bar_bleue700/50000Tsubaki Iria garzonja Empty_bar_bleue  (700/50000)
Démonmágia:
Tsubaki Iria garzonja Left_bar_bleue150/50000Tsubaki Iria garzonja Empty_bar_bleue  (150/50000)

Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitimeKedd Aug. 04, 2015 5:30 pm

Úgy néz ki Sensivel valami nagy dolog történt, amíg el volt, hisz soha nem láttam annyit nevetni,, mint ezen az egy napon. Nem tudom mi történhetett vele, de titokzatosan furcsa. Hiába mondom a kegyetlen szavaim, Senshi azokon is csak nevetgél. A lábam is lassan kezd helyreállni talán, és remélem, hogy nem lesz lennek hatása a jövőre nézve. Elhadart szavaimre a halálisten fel áll ám megtorpan és rám nézve teszi fel kérdését.
-Hol? Az mi?
Igaz is, mit gondoltam, hogy majd érteni fogja? Egy hatalmas sóhajjal leteszem a lábamat a talajra és lassan próbálaok ráállni. Reménykedve, hogy sikerül a cél az ágyam melletti éjjeliszekrény felső fiókja. Ha sikerül, akkor lassan odagyaloglok és vissza a kanapéra a cipősdobozzal, majd leülve előveszem a kötszereket, a fertőtlenítőt és az egyéb éppen hasznos dolgokat.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro

Hozzászólások száma : 143
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitimeSzer. Aug. 05, 2015 4:48 pm

*Iria sikeresen áll fel, és battyog el a dobozáért- Minden egyes lépés során lábai kezdenek egyre erősebben fájni, de ennek ellenére sikerrel jár. Eközben Akemura mit tesz? Természetesen ő is felállna,d e úgy látszik, mintha akadálya lenne neki. És végül ezzel véget is é hőseinknek ez a nap, és egyben ez a kaland is, de vajon mit tartogat nekik még a jövő? A következő részből megtudhatjuk.*
// A kalandot ezennel lezárom. Mivel remekül játszottál, ezért természetesen jár neked
100 Reiatsut így kereken. Kérlek a változásokat tüntesd fel a karakterlapodon. Továbbá részesítelek 10 szabadon elkölthető erőponttal, melyet a 3 alap tulajdonság közt oszthatsz el. Köszönöm a játékot.//
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Tsubaki Iria garzonja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tsubaki Iria garzonja   Tsubaki Iria garzonja Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Tsubaki Iria garzonja
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Élők világa :: Karakura város :: Karakterek szállásai/ othonai-
Ugrás: