Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Akemura Senshi szállása

Go down 
SzerzőÜzenet
Akemura Senshi
Vaizard
Akemura Senshi

Hozzászólások száma : 234
Kor : 27
Regisztrált : 2009. Dec. 27.

Karakterlap
Reiatsu:
Akemura Senshi szállása Left_bar_bleue2008/50000Akemura Senshi szállása Empty_bar_bleue  (2008/50000)
Démonmágia:
Akemura Senshi szállása Left_bar_bleue10/50000Akemura Senshi szállása Empty_bar_bleue  (10/50000)

Akemura Senshi szállása Empty
TémanyitásTárgy: Akemura Senshi szállása   Akemura Senshi szállása Icon_minitimePént. Júl. 31, 2015 11:23 am

Ez a hely Karakura egyik belterületén található elhagyatott épület, mely szinte már romokban áll. A helyiség külseje néhol már be is van dőlve, de a többi része nagyon is stabil. A belterület 3 helyiségből áll. Ha az ajtón belépünk, akkor egyből a szobába kerülünk, ahol elhelyezkedik 1 szekrény, és 1 ágy. Balra lefordulva egy másik szobába kerülünk, amit kijelenthetünk konyhának. Itt csak 1 gázrezsó található, illetve pár falba szerelt asztal. A 3. szoba mélyebben van, mely az alagsorban lett kialakítva. itt a tér szinte végtelen, hála a halálistenek technológiájának. ez az a hely, amit úgy tudnánk nevezni, hogy edző tér. A terep kicsit hegyvidékes, de jobban inkább emlékeztet egy sivatagi vidékre pár fával, 1 kis patakkal, és pár sziklával. ebben a teremben megtalálható 1-2 edzéshez alkalmas szerkezet is. Az épület utolsó alkotó eleme a wc, melyet a szobától nem messze lehet megtalálni. Szegényes környezet, de ez Senshinek remekül megfelel.
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria

Hozzászólások száma : 442
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Akemura Senshi szállása Left_bar_bleue700/50000Akemura Senshi szállása Empty_bar_bleue  (700/50000)
Démonmágia:
Akemura Senshi szállása Left_bar_bleue150/50000Akemura Senshi szállása Empty_bar_bleue  (150/50000)

Akemura Senshi szállása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akemura Senshi szállása   Akemura Senshi szállása Icon_minitimeHétf. Aug. 17, 2015 3:25 pm

A bevásárló központ nyüzsgő forgalma elvett a napomból egy pár órát így a következő uticélomat okosan kellett megválasztanom. A sok sikertelen próbálkozás után úgy döntöttem hogy az illető lakására megyek, kinek érkezése óta egyre több a lidérc. Kissé idegesen lépkedek Senshi ajtaja felé és csak reménykedem hogy talán választ is kapok. Bekopogom az ajtaján egyszer, majd mégegyszer és várok.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro

Hozzászólások száma : 143
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

Akemura Senshi szállása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akemura Senshi szállása   Akemura Senshi szállása Icon_minitimeHétf. Aug. 17, 2015 4:01 pm

*Iria hosszas keresés után úgy dönt, hogy meglátogatja még egyszer visszatért barátját. Belép az ajtaja elé, majd kopog egyszer, de nem jön válasz, ezért kopog még egyszer. Bizony sajna ismét semmi válasz, mint eddig. Kissé fura lehet számára, hogy Senshi szinte sosincs itthon. Indokát még sem tudni. Lehet az ajtó mögött található a megfejtés? Vagy ez is csak egy újabb kudarc lesz?*
//Na de mivel most jó helyen kopogtatsz ezért rögtön bele is vetlek a mély vízbe.//
*Sajna az idő telik, és Iriának ebből igen csak kevés van, így kénytelen lesz betörni.

A módszert rád bízom.

Amit bent látsz:
Iria belép a házba, melynek ajtóján belül Senshi szobáját pillanthatja meg. Bizony ez a hely pont úgy néz ki most, mint régen, csak kevésbé poros. A bútorok a helyükön, legalábbis az a kevéske. Minden a legnagyobb rendben látszik, kivéve az ágy, melyen úgy tűnik gondatlanság uralkodik. Látszik rajta, hogy ezt az ágyat sietve hagyták el. Pár vérfolt is megtekinthető ezen bútoron. Ez aggasztó jelekre utalhat. Ám nem ez az egyetlen nyom. Az ágy melletti kis polc alatt egy papírdarabka kandikál ki, mely egy nagy könyv része. Ha Iria jobban megnézi, akkor láthatja, hogy bizony ez nem csak 1 darabka papír, hanem 1 egész fűzet kilátszó darabja. Na de hogy mi is ez a füzet? Bizony nem más, mint Akemura Senshi Naplója benne mindennel amit feljegyzett.*
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria

Hozzászólások száma : 442
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
Akemura Senshi szállása Left_bar_bleue700/50000Akemura Senshi szállása Empty_bar_bleue  (700/50000)
Démonmágia:
Akemura Senshi szállása Left_bar_bleue150/50000Akemura Senshi szállása Empty_bar_bleue  (150/50000)

Akemura Senshi szállása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akemura Senshi szállása   Akemura Senshi szállása Icon_minitimeKedd Aug. 18, 2015 10:23 am

A kopogtatásaim végül sikertelennek bizonyulnak ezen a helyen, mint az elmúlt időszakokban is. Hosszas töprengés után és a lejátszott harccal a lelkiismeretemmel úgy döntöttem, hogy a tolvaj tudásomat most az ajtón fogom tesztelni. A hajamban lévő csúszót kiegyenesítve a zárat kezdem el babrálni és forgatni, amíg az szépen ki nem kattan a helyéről és ki nem nyissa nekem az ajtót. Valamilyen úton-módon ez sikerül is. Az ajtó egy hangos kattal jelzi, hogy bizony megadta magát. Beljebb lépek az egyik barátom szobájába, ahova betörtem. Ha ezt megtudja, soha többett nem áll szóba velem. Beljebb érve rögtön a hálószobájába kerülök. nem nagy, de ha nem dolgozik az Élők világában, az is csoda, hogy ezt fent tudja tartani. Minden poros. Minden alatt azt az egy szekrényt értem és a falakat, amiből áll ez a szoba. Az ágy nincs bevetve, így csak gondolom, hogy Senshi sietve távozott valamiért. Köelebbről nézve az ágyon alvadt vér színe mutatkozik. Kicsit megilyedek, hogy mégis megint mit művelhetett magával, de nem futok rögtön a keresésére. Újból átszemlélve a helyet az ágy mellett egy újabb kis polcocska van, amiről egy papírdarab lóg le. Gyorsan oda is lépek mellé de közelebbről nézve már tisztán látom, hogy ez egy füzet. Nem is akármilyen füzet, ez Senshi naplója. Egy újabb harc a lelkiismeretemmel, hogy ki-e nyissam egyáltalán. Végül a kiváncsiságom győz és beleolvasok az utolsó bejegyzésébe.
- Vagyis jobban szólva Gin megölt, de mégis valami történt. ...Mióta magamhoz tértem, és megláttam azt a maszkot ami az arcomon volt, azóta nehezemre esik magam néha kontrollálni...megöltem egy másik halálistent...Félek, hogy ha elvesztem az irányítást, akkor neki is baja esik.
Írja le a dolgokat a naplójában, ami döbbenetes. Senshi a lidércek világában járt, megküzdött Gin kapitánnyal, és túlélte. Nem gyenge a dolog, az már biztos. Viszont Onitsurától azt is megtudtam, kik azok a vaizardok, így Senshi leírásából értve, talán ő is azzá vállt. Akkor viszont nagy segítségre van szüksége. És az is biztos, hogy ezek a vaizardok többen vannak, szóval tőlük kéne a segítség legfőképpen. Viszont, hogy megölt egy halálistent, az nagy hiba. Akkor bizony valaki mást küldenek Karakurába helyi halálistenként, és valószínűleg azért is vannak elszaporodva a lidércek, mert pillanatnyilag nincs ki írtsa őket. Ez nagy gondatlanság SS részéről. Viszont most már tudom, hogy milyen helyeken keressem Senshit is. Ahol nincsenek emberek, ami kihallt. Első uticélom az erdő lesz.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro

Hozzászólások száma : 143
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

Akemura Senshi szállása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akemura Senshi szállása   Akemura Senshi szállása Icon_minitimeKedd Aug. 18, 2015 5:55 pm

* Iria könnyedén tör be Akemura házába, majd miután megtalálja annak naplóját mohón olvassa ki a dolgokat. A jelek világosak. Az első rejtély megoldódott. Úgy látszik a halálistenünk amikor elveszti az uralmat gyilkolászni kezd. Ez magyarázat a lidércek számának növekedésére, hisz ha megölt 1 halálistent, és erre rájött, akkor mi van, ha többet is megölt, csak nem tudott róla. Ezt nem tudhatjuk, de Gratulálok. 1 kis pont letudva... Vagy talán mégsem? Mi van ha ez csak egy feltételezés? A küldetés végén megtudjuk. Ám viszont Iria emlékeiből visszaolvasva hamar rájön, hogy a fiú valószínűleg több mint halálisten, és sejti is kilétét, így talán jó nyomra lelhet. Viszont vajon a következő úti célján új nyomra lelhet? Vagy összefut Senshivel? És vajon mi lesz ha összefut vele? vagyis jobban szólva ha az önkontúrólját vesztett Senshivel fut össze? A döntés és a taktika joga az övé.*
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Akemura Senshi szállása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akemura Senshi szállása   Akemura Senshi szállása Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Akemura Senshi szállása
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Élők világa :: Karakura város :: Karakterek szállásai/ othonai-
Ugrás: