Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

 

 A híres Karakura Pláza

Go down 
4 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro


Hozzászólások száma : 218
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeHétf. Júl. 18, 2022 2:12 am

Iria hamar feleszmél, hogy Karakura nagyon nagy baj van, de hála a nagy felbojdulásnak, most a legkevésbé se veszik őt észre. Persze a harcok folyamatosan folynak, de a halálisten társának(Senshi) továbbra sincs se híre se hamva. Iria nagy kalandosan úgy dönt lepattint egy tudatmódosítót, így gyengéden lepattsn az üres utcára, majd odamegy az említett eszközhöz, és lehajol. Már már majdnem meg is fofja, mikor a kimonóját hirtelen meghúzzák hátulról. Amennyiben hátratekint egy elkóborolt halálisgen csapatot tekinthet meg. A csapat 3 tagból áll. Köztük van egy szőke hosszú hajú lányka kék színű zanpakutoval, egy férfi barna hajjal és szemmel, továbbá egy igen csak furcsa szerzet. A furcsa fazon begörnyedt háttal fehér lanor ruhát visel, és folyamatosan a szemüvegét piszkálja mániákus módon. Tarkopasz és igen csak sovány ami a kezeiről és az arcáról lerí, így viszknt nem lehet megállapítani, hogy fiú vagy nő-e.
- Hé te...- Kezd bele a mondatába nem hagyva hogy felvegye az eszközt.
- Hová lett az osztagod? Egyedül maradtál?-
Kérdi a barna hajú férfi aki meghúzta a kimonót.
- Ha igen akkor csatlakozz hozzánk. Mi is elvesztettük a társainkat.-
Teszi fel a kedvező ajánlatot szemernyi kis kétség vagy bizalmatlanság nélkül. Szemmel látható, hogy ezek újoncok szinte majd hogy nem a legelső küldetéssel.

Amenyiben Tsubaki nem fordul meg.
- Hé te...- Szólal meg egy idegen hang. Hallasz engem?-
Teszi fel a kérdést egy idegen hang.
- Fordulj meg!-
Szólal fel az utasítás. Innentől meg ha a lány megfordul akkor az első verzió lép életbe.
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria


Hozzászólások száma : 533
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue2550/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (2550/50000)
Démonmágia:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue700/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (700/50000)

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeHétf. Júl. 18, 2022 1:18 pm

A lány ahogy észreveszi az elhagyott holmikat, azonnal leugrik az utcára és megpróbál elkobozni egyet. Gyorsan lehajol az emlék módosítóért , hogy felvegye azt, de valaki ekkor megtépi a kimonoját hátulról. Ez nagyon nem tetszik neki, és azonnal hátra is néz,hogy ki merészeli megfogni egyáltalán.
- Hé te... Hová lett az osztagod? Egyedül maradtál?- kérdi tőle az idegen halálisten. A fejében megszólal a vészjelző, miszerint azonnal lekéne lépnie, de az túl feltűnő lenne ezek után.
-Ha igen akkor csatlakozz hozzánk. Mi is elvesztettük a társainkat.- közli vele barátságosan. Ebből szinte rá is jön, hogy ez a három furcsa alak valószínűleg vagy Csend!, vagy simán újonc. Egyik sem jó a lány szemszögéből nézve. A halálisten lány, alig alig érdekes, ahogy a barna hajú fiú is aki megfogta a ruháját, viszont a harmadik személy, mintha már alig élne így is. Kopasz, vékony, csont és bőr szinte.A szemüvegével van elfoglalva mindig, de ami még furcsább, hogy nem tudja megmondani, hogy ez most nő vagy férfi? Igazából nem is számított, csak az, hogy a sérült barátját még mindig nem találta sehol.
- Igen, sajnos elvesztettem őket, már aki élve maradt. A többieket megették, azok az izék! - hazudik könnyedén a valódi,igazi halállisteneknek, és próbál kiszedni belőlük valami információt, ha már így alakult.
- Ti tudjátok mégis mik ezek? Milyen lidércek? - puhatolózik tovább a barna hajú fiúnál, hisz úgy néz ki ő vezeti ezt a csipet csapatot jelenleg.
- Nekem a plázába kéne mennem körülnézni, ha akartok gyertek velem. - invitálja meg őket, hisz még jól jöhetnek egy esetleges harc idején, ha másnak nem akkor legalább csalinak.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro


Hozzászólások száma : 218
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2022 2:52 am

- Igen, sajnos elvesztettem őket, már aki élve maradt. A többieket megették, azok az izék!-
Jelenti ki íria válaszul az új csapat elé. A barátságos idegen nyugtató mosollyal próbál kedveskedni, míg a lány elszomorodik mégjobban, látszólag komoly veszteség érte, de a legfurább hogy meg se rezzen, csak ugyanúgy figyel tovább csendben.
- Ti tudjátok mégis mik ezek? Milyen lidércek?-
Töri meg a csendet ismét a lány, mire a barátságos személy így felel.
- Sajnálom ami a társaiddal történt, viszont sikerült annyira rájönnünk, hogy ezek a valamik csepatban támadnak, és rohadt kemény a maszkjuk. Igazából engedd meg hogy bemutatkozzunk. Én Shin vagyok. Ő itt mellettem Karin, és végül a szótlan alak...?- Néma csend.
- Na őt nem tudom, mivel hem egy beszédes személy. Sőt ami azt illeti lrhet hogy néma.-
Fejezi ki kissé halkabban odasugva miközben bemutatkoznak.
- Téged hogy hívnak, és melyik osztaghoz tartozol?-
Teszi fel a kérdéseket, bár lehet hogy nem a legjobb időben. Kis idő elteltével a válaszok után valami hirtelen megváltozik. A fura személy, legyen a neve Karl most egy igen érdekes helyzetet ismer fel tőlük nem messze. Kezét a bokor felé kinyújtja, mintha meg akarna fogni valamit, majd hirtelen kissebb robbanások keretein belül mindhatni kilövi a kezét Tsubaki mellett, ami hírtelen meg is fog valamit, majd mint a rugó egyből vissza is húzódik. Markában egy félig ember méretű murlock szerű fehér bőrű lidérc jelenik meg a semmiből. Erősen kezd rugkapálni, de az alak nem engedi. Szótlanul bámulja, mintha ellemezni akarná míg a hátán levő tüskeszerű részt fogja. Shin egyből hátraesik ijedtségébe , míg Karin összegörnyed kezeit ökölben a szája elé téve becsukott szemmel lepődik meg. Tsubaki reakciója bár még rejtély kész szerencse, hogy nem sérült meg az akció közben. Bárhogy is legyen ez a kis lény nagyon agresszívnak minősül, de mintha alíg lenne lélekenergiája. Mégis mi folyik itt? Tehetnénk fel a kérdést.
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria


Hozzászólások száma : 533
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue2550/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (2550/50000)
Démonmágia:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue700/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (700/50000)

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2022 5:13 pm

A lány szerencséjére a rögtönzött csapattársai mindent elhisznek neki, kételkedés nélkül. Ezt így egy kicsit túl könnyűnek is találta és elgondolkozott, hogy a Lelkek Világa tényleg ilyen hülyéket nevel mostanában? De ez igazából már nem volt az ő problémája, sőt igazából sosem volt az és nem is lesz. Ami fontosabb az a klubb merénylőjének megtalálása, de úgy nagyon nehéz feladat lesz, hogy semmit sem tud róla.
-Sajnálom ami a társaiddal történt, viszont sikerült annyira rájönnünk, hogy ezek a valamik csapatban támadnak, és rohadt kemény a maszkjuk. Igazából engedd meg hogy bemutatkozzunk. Én Shin vagyok. Ő itt mellettem Karin, és végül a szótlan alak...?- nyilvánít részvétet a barna hajú fiú, akit ezek szerint Shinnek hívnak. A lány számára lényegtelen információ volt a nevük, de a lidércekkel kapcsolatos meséje már annál jobban érdekelte. Szóval sokan vannak. Ahogy elnéztem a városban tomboló káoszt, nagyon sokan.
-Na őt nem tudom, mivel hem egy beszédes személy. Sőt ami azt illeti lehet hogy néma.- fejezi be a mondókáját. A néma figura tényleg furcsa volt és ilyesztő, de aligha karcolta az érdekes kifejezést.
-Téged hogy hívnak, és melyik osztaghoz tartozol?- teszi fel hirtelen a kérdést, ami kissé kizökkenteni a lányt. Nem gondolta át jól ezt a hazugságot. Fogalma sincs, hogy az előtte álló három személy melyik osztagnál szolgálhat, és ha véletlenül olyat mond ahol ők is vannak, akkor lebukhat. Nem igazán néztek ki gyógyítónak így úgy döntött, hogy azt az osztagot választja.
- A nevem Selene és a 4 osztaghoz tartozom.- feleli kis habozás után, mikor a furcsa néma halálisten egyszer csak kinyújtsa a karját a Iria felé és mondhatni kilövi azt a lány mellett. A hirtelen mozdulattól lesokkol kicsit, de mikor már húzza visszafeléa kezét, arrébb ugrik jobbra tőle. Egy gusztustalan lidércet fogott a mögöttük lévő bokorban, mintha csak ki halászta volna. Először megilyed a lénytől, ami rúg kapálni kezd, de a néma nem engedi. Csak tartsa a levegőben, mint egy förtelmes macskát a nyakánál fogva. Tsubaki azonnal kihúzza az éjfekete kardját a tokjábol és nemes egyszerűséggel megpróbálja leszúrni azt, már ha a többiek hagyják.
- Csótány. - szólal fel leginkább magának. Ez a gusztustalan élősködő bogár jutott eszébe, ahogy meglátta a fehér lidércet. Egy kis vakarcs, ami csak a rejtekéből tud támadni.
-Vajon honnan mászhattak elő ezek a csótányok?- teszi fel a kérdést, de ezt is inkább magának, hisz a másik kettő, mintha életükben nem láttak volna lidércet, úgy viselkedtek.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro


Hozzászólások száma : 218
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Júl. 23, 2022 12:40 am

Iria válaszol a hírtelen jőtt kérdésre. Selene néven mutatkozik be, és a 4. osztag nevében kíséreli meg a magyarázatot beadni, mire a többiek egyből kételkedő tekintettel néznek rá, kivéve a fura szerzetet aki továbbra se nagyon mutat túl sok érzelmet. Persze a történet megy tovább mikor a lidércet kihalássza Karl, majd magához húzva stabilan fogni kezdi azt. Szinte azonnal meghátrálnak a társaik ezzel kizökkentve a kételkedésből őket. Látszik rajtuk, hogy bizony elősször látnak ilyet. Persze Iria azaz Selene nem rest habozás nélkül leszúrni a lényt éjfekete kardjával. Igaz a nagy művelet kissé nehézkesen jön össze, mivel a maszkon kis karcolás nélkül csúszik végig a penge az egyik szemnyílásba befele, ami során végül sikerül megtisztítani ezt a lelket, persze a legkevésbé se hangtalanul.
- Mé..mé..mégis mi volt ez az izé? Nem láttam még ilyen közelről!- Szólal fel Shin rémülten, majd feltápászkodik. Karin se tesz másképp, bár olybá tűnik ő se olyan beszédes. Karin keze kissé remegni kezd ezek során. Látszik, hogy nagyon meg van ilyedve, míg a horgászunk meg se rezzen. Továbbra is a környezetet pásztázza szemével, bár lehet reménytelenül. Kis pihenés után Shin ismét felszólal.
- Szóval Selene... a negyedik osztagból. Hm...- Szakítja félbe a mondandóját.
- Nem isbtudtam hogy a 4. Osztagot is kivezérelték. Ezt nem mondták a küldetés ismertetésénél.-
Jelenti ki kissé gyanakvóan. Persze egyből vállat int, és így szól.
- Ha sikerült összeszednünk magunkat akkor menjünk vissza a központba.-
Jelenti ki, majd a csapat megfordul a pláza irányába, és megindulnak annak irányába. Vajon Iria követni fogja őket? Lehet hogy ez egy csapda Selene számára? És hogy lessz ezután? Ezek mind kiderülnek ezután.


Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria


Hozzászólások száma : 533
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue2550/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (2550/50000)
Démonmágia:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue700/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (700/50000)

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Júl. 23, 2022 5:00 pm

" Sok kicsi sokra megy." -gondolja magában a lány, amíg a kettő látszólag újonc lassan összeszedi magát a lidérc látványa után. Csak az albínó anorexiás halálisten tűnik valamelyest tapasztaltnak, vagy csak egyszerűen ő valami más és nem shinigami. Nem igazán tudja eldönteni, hogy ő mégis mi lehet, de a jövőben akár hasznosnak is bizonyulhat majd. Miután nehézkesen leszúrta a csótányhoz hasonlítható dögöt, megfigyelte, hogy bizony nehezebb azt megölni mint elsőre gondolná az ember. A páncélja iszonyú kemény, ha még a kardja sem tudta átvágni és csak a szemén keresztül döfte át és küldte a másvilágra. Ez baj, hisz annál nehezebb megölni a kis vakarcsokat.  
-Mé..mé..mégis mi volt ez az izé? Nem láttam még ilyet közelről!-  mondja ki hangosabban egy kicsit a barna hajú srác, a neve talán Shin, mire a lány mégjobban remegni kezd a félelemtől. Egy kis pihenő után kezdi faggatni tovább Iriát , akinek az arcára van írva,hogy nagyon nem örül a kételkedésnek.
-Nem is tudtam hogy a 4. Osztagot is kivezérelték. Ezt nem mondták a küldetés ismertetésénél.- jelenti ki Shin gyanakvóan, és teljesen igaza is van, de sajnos újonc létére ennél többet kell tennie, hogy Iria kizökkenjen a szerepéből.
- Hát persze hogy nem. Miután eldurvultak a dolgok és sokan elvesztek, kaptunk csak parancsot.- feleli rá a legegyszerűbben és a leglogikusabban. A fiú erre vállat ráz és így szól:
-Ha sikerült összeszednünk magunkat akkor menjünk vissza a központba.
Ez Iria számára a lehető legrosszabb verzió, hogy még több igazi, talán tapasztalt halálistenekkel találkozzon. És ha valaki felismeri, vagy csak kérdezősködni kezd? Nem, ő nem mehet a központba így gyorsan ki kellett találnia valamit.
- Nekem még meg kell keresnem a többieket és a sérülteket de tik menjetek csak.- vágja rá gyorsan és reméli hogy elfogadják a magyarázatot, bármilyen faggatás nélkül. Ha elengedik akkor tovább kezdi járni a háztetőket hátha talál valami érdekeset, vagy akár a merénylőjét aki szeret robbantgatni.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro


Hozzászólások száma : 218
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeVas. Júl. 24, 2022 3:03 am

Ifjú hősünk hamar megismerkedik a fura csapattal akiktől megtudja, hogy mi is zajlik itt. Többek közt a fura lidércre is feny derülhet. Kis szóváltás során Iria megsimerkedik Karlal, Shinnel és Karinnal akik miután bemutatkoztak továbbállnak. Hősnőnk ismét egyedül marad magányosan míg a csapat többi tagja tovaáll a centrum felé. Olybá tűnik Iria kifogása hatással van rájuk, így gond nélkül távoznak, ezáltal a lány is folytathazja útját tovább. Fel is pattan az első ház tetőjére, és tetőről tetőre szökdelve keres nyomokat. Eltelik 10 perc is mire talál valami érdekeset. Egyik pillanatban egy igen csak furcsa dologra figyelhet fel. Az egyik ház tövében egy fura halálisten kezd el osonni illetve mintha menekülne valami vagy valaki elöl. Bár messze van az említett személy mégis pár jellemző hamar feltűnik rajta. Hátán két kard foglalhelyet. Haja közepén mintha fehér csík húzódna végig, míg a többi részen fekete. Teste igen csak kicsi, már már majdhogy nem gyerekszerű. Talán ő lehet a tettes? Sajna nem tudni, mivel mire Iria észbe kaphatna már társaságra is lel pár lidérc formályaban akik körbevették. Ezek a lidércek egytől egyíg ugyanúgy néznek ki, sé szemmel láthatóan nagyon éheznek. Éheznek a friss húsra, azaz Tsubakira.
Vajon most mihez kezd Iria a 4 lidérccel? Esetleg menekülni kezd, vagy netalántán harcba száll? Ez a következő kommentbe kiderül.
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria


Hozzászólások száma : 533
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue2550/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (2550/50000)
Démonmágia:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue700/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (700/50000)

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeHétf. Júl. 25, 2022 11:16 am

Szerencsére a három fiatal újoncot sikerül leráznia magáról, hisz egy harcban aligha segítenének valamit, sőt inkább hátráltatnák a lányt. Elfogadják Iria tökéletes hazugságait egy kérdés nélkül, így újból felszökken a háztetőkre és tovább figyeli Karakura város pusztulását. Elég sok hosszú unalmas perc után figyel fel egy nagyon gyanús, de ugyan csak ismerős halálistenre lent az utca tövében. Habár messzebb van a lány úgy dönt, hogy elkapja a furcsa szerzetet, hisz nagyon furcsán viselkedik. Már készülne is egy újabb shunpora, mikor hirtelen négy kis lidérc veszi körbe. Ugyanolyanok amilyet a néma Karl is tartott a kezében. Gusztustalan undorító teremtmények. Azonnal előkapta az egyik kis tőrét az alkarjáról és az egyik hollow felé hajította azt a szemét megcélozva vele. Ha ez sikerül akkor előkapja a saját zankaptouját és vár a lények támadására. Ha nem sikerül, akkor ugyanúgy előhúzza a kardját és azonnal megtámadja vele az egyik lidércet a sok közül.Főképpen    a szemüket vagy a nyitott szájukat támadja vele. A lélekenergiáját még mindig próbálja vissza fogni, hisz nem akar lelepleződni, így a shikai képességét is rejtegeti. Talán ilyen gyenge lidércek ellen nem is szeretné használni a kardját.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro


Hozzászólások száma : 218
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeSzer. Júl. 27, 2022 9:09 pm

Iria előkapja egyik tőrét, majd a vele szemben álló lidércet megdobja vele. Repül a könnyű tőr, ki tudja hol áll meg, ki tudja hol áll meg és kit hogy talál meg? Persze ez a tőr célba is talál, de nem egészen úgy ahogy a halálistenünk kigondolná. Ellenfele nagy ravaszságra tesz tanubizonyságot mikor egyszrrüen csak mondhatni letérdel ezzel a maszkja felső részét helyezve a tőr elé játszint könnyedtséggel pattan le a fegyver róla. Szinte biztos hogy ez egy reflex lehetett a lidérc részéről, de mégsem akármilyen. Tsubaki ennek ellenére mégsem adja fel. Előhúzza lélekölő kardjáz, majd nekiront az egyik hollownak aki a támadás pillanatában mondhatni elugrik a penge elöl. Lényünk elég gyorsnak bizonyul ebben a helyzetben, bár a kitérés végett nem tud ellentámadást tenni mégis mintha meg se eröltetné magát. A halálisten most szorult helyzetbe kerül, mivel a másik két lidérc mondhatni szélsebesen vetődik a célpontja felé. Elszántságuk és bátorságuk nem ismer határt, sőt már már az egójukkal vetekszik mikor ezt a műveletet végrehajtják. Olybá tűnik, hogy Iriának nagyon gyorsan ki kell találnia valamit, mert kitérni már biztos nem lessz ideje. 4 az 1 elleni harcban úgy tűnik Iriának igen csak nagy hátránya van. Lehet rossz ötlet volt elhagyni a csapatot? Vajon az idegen észreveszi a bajbajutott hölgyet, és segít neki a lopódzás helyett? Egy valami biztos. A hősünk olybá tűnik még nem lepleződött le.

Életerő:100%
Reiatsu: 2540
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria


Hozzászólások száma : 533
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue2550/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (2550/50000)
Démonmágia:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue700/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (700/50000)

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Júl. 28, 2022 8:15 am

A lány elhajítja az egyik tőrét, amivel el is találja a lidércet, csak nem úgy ahogy szerette volna. A dög egyszerűen és flegmán kissé lejjebb hajtotta a fejét, így a kemény bőrét találta csak el és nem a szemét ahogy tervezte. Ez csak jobban felidegesítette a lányt, aki már amúgy is egy ideg volt a klubbja végett. Ez miatt sajnos nem tudott annyira odafigyelni már a lélekenergiájára és lehet hogy egy keveskét ki is eresztett. Megmarkolta hát a fekete tokban lévő mégfeketébb kardját és előhúzta azt. Sí no Kawa szinte tüzelt, annyira várta már a pillanatot, hogy végre harcolhasson, habár egy halálistennek jobban örült volna. Maga elé tartotta a kardot és egy ugrással megindult az  egyes számú lidérc felé, de mire hozzáért volna, az elugrott. Nem elég hogy ezek valamilyen szinten okosak, de még gyorsak is. Mire meghallotta a másik kettőt a háta mögött és hátra nézett, már nem volt ideje elugrani. Kardjával próbálja kivédeni a lidércek karmait és visszalökni őket kicsit meszebb.Ha ez sikerül akkor előveszi a másik kis tőrét és azzal is megpróbál célt találni.
Ha netalántán nem sikerülne, akkor valószínűleg sérülés lesz a vége és egy shunpo használatával messzebb ugrik egy másik ház tetejére, hogy megpihenjen és kitaláljon valamit.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro


Hozzászólások száma : 218
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeKedd Aug. 02, 2022 2:39 pm

Iria felveszi a harcot azbüldözőivel akik két oldalról rontanak rá. A bal oldalit sukeresen meg is állítja, sőt mivel gyengének minősül akár vissza is lökheti ezzel eltántorítva azt a stabil helyzetéből. Ennek hatására elesik. Már csak 1 marad aki jobb oldalrón vetődik. A halálisten sikeresen kivédi sőt ki is végzi azt a lényt mikor előveszi maradék dobó kését, és azt elhajítva a támadó szájába landol ezzel keresztűl szúrva azt belülről. Azonnal eltaknyol lidércünk, majd fetrengeni kezd a tőr okozta sérülés fájdalmától. Most ismét van lehetősége Iriának kivégezni ellenségünket, de ne feledjük, hogy még 2 másik várja az alkalmat, hogy lecsaphasson, és lehet ez lessz az a pillanat, így az ifjú nőn a választás lehetősége, hogy megpróbál megszabadulni két ellenfelétől, vagy netalántán menekülőre fogja.

Életerő: 99% (-1 fárasás)
Reiatsu: 2540
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria


Hozzászólások száma : 533
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue2550/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (2550/50000)
Démonmágia:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue700/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (700/50000)

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeKedd Aug. 09, 2022 12:44 pm

Mikor a lány észreveszi, hogy kardja szinte meg sem karcolja a lidércek bőrét, kissé elbizonytalanodik. Elég sokat gyakorolt az évek során, de most úgy tűnik, hogy még mindig nem elég erős. Még mindig edzenie kell majd, ha nem szeretné, hogy olyan egyszerűen vissza hurcolják őt a Lelkek Világába. Neki esik az egyes számú lidércnek, aki szerencsére hátra tántorodik az erőtől és kissé kilibben az egyensúlyából. Azonnal megpróbálja leszúrni a zanpaktoujával, hisz akkor eggyel kevesebb ellensége lesz. Ha sikerül akkor csak ezután dobja el a Kis tőrét a másik szájába, aki szinte bekapja a fegyvert és a földre esik tőle. Őt is a lehető leghamarabb próbálja meg kivégezni a saját kardjával. Ha mindezek sikerülnek akkor már csak két ellensége marad. Minél hamarabb szeretné elkapni a furcsa alakot aki lent az utcákon sunnyogott. Megmarkolta mégjobban a kardja markolatát és neki ugrott a harmadik lidércnek is. Fentről lefelé tervezte ketté vágni a dögöt, már ha sikerül neki persze. Ha az első csapással nem is végezne vele, akkor addig kezdi sorozni a csapásokkal, amíg célt nem talál velük.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro


Hozzászólások száma : 218
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2022 7:57 pm

Iria szabály szerűen végez két ellenfelével melynek hatására a másik két lidérc megtorpan. Szinte azonnal szem elöl veszti mindkét ellenfelét miközben kivégzi az utolsó lidércet. Olybá tűnik berezeltek a sikertelen akció hatására. A halálisten ezúttal megnyugodhat, sőt fellélegezhet, hogy ellenfelei ilyen gyávának bizonyultak a létszámfölény ellenére. Bár szinte már hihetetlen, de a két liférc egyszerűen csak beleolvad a környezetébe.

Az utcák még mindig káoszban fürdenek a hírtelen háború hatására, de ez most kevésbé tűnhet fontosnak, hisz ahogy eddig is, úgy most is a merénylő felkutatása a cél. Az idegen befordul az egyik utcán, majd szinte azonnal nyoma vész. Lélekszallagnak sajna nincs értelme gasználni, mivel még mindig nyüzsögbek a halálistenrk az utcákon így lehetetlen lenne beazonosítani az idegent. Ennél fogva Tsubakinak nincs túl sok esélye követni a titokzatos alakot. Nem marad más hátra, mint előre. Ideje új tervet kovácsolni, vagy inkább a régit követni. Vajon Iria mihez kezd most? Milyen tervet eszel ki a bűnös felkutatására? Vajon Senshi is felbukkanhat?
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria


Hozzászólások száma : 533
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue2550/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (2550/50000)
Démonmágia:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue700/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (700/50000)

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Szept. 08, 2022 5:39 pm

A lánynak sikerül mindenféle nehézség nélkül végezni a két lidérccel, akiket célba vett az elején még. Mire megkeresné a másik kettő lényt is, azoknak már csak hűlt helyüket látja. Úgy néz ki gyávák voltak a dögök. Körülnéz azért, hátha meglátja őket valahol még, de sajnos már elfutottak. A furcsa sompolygó halálistent is sikerült szem elől téveszteni.
-A fenébe is.- mondja maga elé halkan, hisz más nincs a közelben, esetleg még kardja szelleme felelhet neki válaszul.Úgy néz ki, hogy az egyetlen nyoma is odaveszett ezek után, így ideje volt új tervet kovácsolni. Visszarakta hát a kardját a helyére és a plázába vette az irányt. Jobb ötlete nem támadt hirtelen. A Lelkek Világába ha akarna sem tudna igazából át jutni, hisz nincsen pokollepkéje, aki át vezesse őt a sötét úton. Úgy gondolta, hogyha a merénylője tényleg az idegeire szeretne menni, akkor neki is ott kellene lennie a többi halálisten között. Lehet hogy éppen Ss-ből való, és most a nagy zűrzavar közepette szerette volna megkeseríteni az életét, hisz ezzel a legfőbb pénz szerzési módjától fosztotta meg Iriát. Gondolatban átkozta az illetőt és már most tervezte, forralta a bosszút. Igazából szerette volna egyszerűen csak megölni, de kicsit megilyedt a saját gondolataitól. Ennyire elborult volna az évek során? Képes lenne újból meggyilkolni valakit? Gondolatban persze, de a valóságban teljesen más volt a helyzet. Az a sok vér és a hideg, élettelen merev test, ami egy halottat jellemez az már más. Sokan elhiszik a Lelkek Világában, hogy milyen jó dolog az ölés és, hogy milyen egyszerű de ez nagyon távol állt a valóságtól. Legalábbis Iriának egyáltalán nem volt egyszerű. Soha nem fogja elfelejteni az utolsó lélegzetvétel hangját, ami elhagyta Rain száját azon az éjszakán. De a sok mélabús gondolat mellett megindult Karakura egyetlen plázájába felderíteni a merénylőt.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro


Hozzászólások száma : 218
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeKedd Május 16, 2023 11:10 am

Iria biztonságosan megérkezik a plázához, ahol egy nagyobb csapat halálistenre figyelhet fel. Ezek a személyek mondhatni körbevették, és védelmezik az alábbi helyiséget. Egyenruhájuk a sötétség ellenére remekül kivehető. Olybá tűnik a bejutás kissebb problémát jelenthet hősünk számára. Nem egy könnyű helyzet szó mi szó, de szerencsére ezek a shinigamik nincsenek a saját terepükön ellentétben Iriával, aki ha egy kicsit körbenéz több lehetőséget is találhat.
1. Kihasználva a zavart és egyenerháját megpróbálhat beosonni a többi személy közt.

2. Ha körbenéz láthat egy szellőzőt. Igaz este van, de a szellőző működik, így ha azt kiiktatja egy kis zaj mellett talán be tud jutni a szűk járaton.

3. A pláza teteje üvegből van, így akár felülről is szemléletet vehet a benti helyzetről, és ki tudja... lehet hogy még nyitott ablakra is lelhet.

4. Eséjt adok a fantáziának is, így akár szabadon is alkothatsz egy kissebb sztorit, hogy hogy jutsz be, de ebbe annyi lekötest adok, hogy 3 őrt meg kell személyesíteni a történetben, akiket meg is kell szólaltatni. Az első őr személy szerint Yoshi kint várakozik a többiekkel. Személyiségeket szabadon adhatsz nekik. A 2. Őr Karin. Ő már a pláza belselyében járőrözik, illetve a 3. Őr Kiotó. Ő már a pláza legbelselyében látja el feladatát a nagyobbrangú kapitány mellett, akinek kilétét én tartogatom meglepetésként.

Sok sikert a továbbiakban!
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria


Hozzászólások száma : 533
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue2550/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (2550/50000)
Démonmágia:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue700/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (700/50000)

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 17, 2023 7:09 am

Iria a házak tetején ugrálva érkezik meg a plázához, de azonnal meg is áll egy közelebbi épületen, amint meglátja a többi halálistent. A ház kéménye mögé ugrott gyors, hogy ne vegyék észre és a lélekenergiáját is lecsendesítette, ahogyan csak tudta. Egy kevés idő elteltével elég bátorságot vett magán, hogy ki lessen a téglák mögül és jobban megfigyelje az eseményeket. Egy tucat shinigamit pillant meg, akik mintha őriznék a plázát, vagy benne valamit.  Ez eléggé felkeltette a lány kíváncsiságát ahhoz, hogy végképp be akarjon hatolni az épület belsejébe. Mivan ha Senshi barátját is ide hurcolták, hogy vissza vigyék A Lelkek Világába kivégzésre? Muszáj volt bejutnia. Fogcsikorgatva hozta meg ezt a döntést, hisz a túlélés ösztöne hajtotta egész idáig, de most hogy lett egy mondhatni barátja, aki iránt kezdett többet érezni, már más volt a helyzet. Nem akart újból az a gyáva, mihaszna lány lenni, aki régen hagyta, hogy a szerelme halálosan megsérüljön és aztán neki kelljen a végső döfést megtennie. Mégegyszer nem. A halálistenek lent járőröztek főképp így a lány úgy döntött, hogy fentről közelíti meg a célpontot, az épületet. Jól körülnézett, hogy melyik másik ház van a legközelebb és arról szeretett volna át ugrani a pláza üveges tetejére, hisz ha villámlépést használ, akkor akaratlanul is kienged egy kis lélekenergiát. Szerencsére Karakura nem a legnagyobb városok közé sorolható így elég szűkösen vannak egybe építve a bevásárló központok és a pláza. Át lopakodik a létesítmény másik oldalára, és egy hatalmas nyelés után egy kisebb nekifutással át ugrik a pláza tetejére. Csak reméli, hogy nem figyelt fel senki a tompa zajra. Ahogy benéz az ablakon keresztül, rájön, hogy a neheze még csak most jön. Bent is őrök állnak és figyelnek a betolakodókra. De vajon mit őriznek ennyire nagyon? Azt sajnos innen felülről nem látni. Betörni az üveget nem szerette volna, hisz akkor rögtön lebukik, így kénytelen volt keresni egy résnyire nyitott ablakot. Remélhetőleg a túlhajszolt takarítónők előszeretettel felejtették el becsukni az ablakokat és így beljebb jut az épületbe.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro


Hozzászólások száma : 218
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 17, 2023 11:02 am

Aktuális hősünk zökkenőmentesen érkezik meg a pláza tetelyére, majd kicsit szemügyre véve a következőt láthatja. A pláza dugíg van halalistenekkel. Valószínűleg itt alakították ki az ideiglenes bázisukat. Sürögnek forognak a gyógyításra képes személyek a sérült kimonósok közt enyhítve őket fájdalmaiktól. A pláza közepén egy fehér ruhás személy figyelhető meg. Haja hosszú fekete, de mégis hajdísszel van oldalra fogva. Karjait fehér karvédők takarják. Hangját és arcát nem igazán látni, de a mozdulataiból nezve higgadtan vázolja a tervet embereinek, majd azok továbbállnak. Egyszer csak egy vörös ananászhoz hasonlító hajú ember jelenik meg. Vele is vált pár szót, majd az az illető is továbbáll. A kapitányunk innen már csak egy lépésre áll a teljes felismerhetőséghez. Persze Iriának nincs túl sok idelye habozni, így megpróbál nyitott ablakot találni, hogy bejusson. Balszerencsélyére a tető zárt üveggel van borítva, ami csak betörés esetén válik szabad útvonallá. Vajon megkockáztatja betörni az üveget hogy bejusson, ezzel kockáztatva a lrlepleződést, vagy más útvonalat választ? Ezt majd hamarosan megtudjuk.

Az előző postban leírt lehetőségek még adottak. Válassz hát.
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria


Hozzászólások száma : 533
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue2550/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (2550/50000)
Démonmágia:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue700/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (700/50000)

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 17, 2023 1:54 pm

Bent rengeteg halálistent lát, akik sürögnek, forognak.a sérülteket próbálják meggyógyítani, helyrehozni több kevesebb sikerrel. A nagy nyüzsgésben Iria észreveszi a fehér kimonós személyt is a tömegben. Egyre biztosabb benne, hogy ez az egyik legrosszabb ötlet volt, amit kitalálhatott volna, hogy ide jöjjön a sok ellenséges shinigamit közé. Elkezdett keresni a tetőn egy nyitott ablakot, fedelet de balszerencsére egyet sem hagytak nyitva, így más tervet kell kovácsolnia a lánynak.  Miután egy kapitány is jelen van, így behazudni magát a tömegbe valószínűleg a legrosszabb ötlet lenne. Azonnal lebukna, teljesen mindegy hogy melyik osztag kapitánya van itt az élők világában. Hirtelen megjelent egy vörös hosszúhajú fazon is, akiről messziről látszott, hogy ugyancsak veszélyes, aztán pedig igazából Soul Societyben majdnem mindenki halott már a vörös bestiáról, Abarai Renjiről. Ezek szerint a fehér ruhás a kapitánya lesz, Kuchiki Byakuya. Iriában ekkor fordult meg az ötlet, hogy igazából haza kéne menni és hagyni az egészet a francba. Semmi értelme megöletni magát, főleg úgy hogy azt sem tudja, hogy mit érez Senshi iránt. Csak hagyni kéne az egészet a francba. Kicsit arrébb a tető oldalán ekkor vette észre a legkondit és melette a szellőző nyílást.
~Ez annyira alantas ~ gondolta magában, majd közelebb mászott hozzá és nekiállt kicsavarozni a szellőző fedelét. Csak reménykedik benne, hogy senki nem veszi észre addig, és hogy belefér egyáltalán a szűk nyílásba. Még szerencse, hogy nem nőtt nagyon nagyra és, hogy hiába eszik mindenféle egészségtelen kaját, nem hízik tőle. Viszont ennek a hátránya, hogy izmot sem igazán tud magára építeni, így még mindig ugyanaz a puhány és erőtlen végtagjai vannak. Ha sikerül leszerelnie a fedelét, akkor megpróbál bemászni és beljebb jutni lehetőleg a legközelebbi szellőző kijáratig. Ha végül nem sikerülne ez az akció sem, akkor hangosan káromkodva visszaugrik az előző ház tetejére, még mielőtt észre vennék.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro


Hozzászólások száma : 218
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 22, 2023 3:24 am

Iria megindul szellőzőt keresni. Szinte azonnal talál is egy méretének megfelelő példányt, és mint valond a dúrásba veti magát bele egyből. Persze a szellőző nem erre van kitalálva, így kicsit szűkösnek bizonyulhat hősnőnknek ez a kis járat, viszont remekül járható. Bemászva a szellőzőbe furcsa zajra figyelhet fel Tsubaki. Kicsi búgás hangja lehet ez, mintha be lenne kapcsolva a gép, ellenben a kinti esős levegő kellemes áramlatot biztosíthat számára. Belljebb érve már már hallani a halálisteneket ahogy sürögnek forognak.
- Induljunk meg a keleti szárny felé. Ez az utasítás!-
Mondja egy nő.
- Rendben Karin.-
Kapja a választ egy másik személytől, majd halani a lépteket. Iria ebben a pillanatban ha kicsit még vár talán bejuthat az épületbe. Persze a bejutást egy rossz öreg rács biztosítja, de a hiba a rendszerben egy aprócska kis gépezet. Egy properrelszerű gép, mely közvetlen a halálistenünk előtt pörög. Vajon kis hősünk hogy oldja meg a helyzetet, vagy lelepleződik Karinék előtt?
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria


Hozzászólások száma : 533
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue2550/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (2550/50000)
Démonmágia:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue700/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (700/50000)

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 24, 2023 7:00 am

A szellőzőt fedelét sikerül leszerelnie a lánynak, habár sok halk káromkodás hagyja el a száját közben. A rozsdás csavarokat, amik tartották, nem volt épp a legegyszerűbb kitekerni a helyéről, ráadásul a hideg eső is esett kint. Sokkal komfortosabb lett volna csak simán besétálni és valamit összehazudni. Hangos kattanás jelezte, hogy az utolsó csavar is megadta magát és a fedél lejött. Mostmár jobban szemügyre tudta venni a járat méretét, ami ezek után még kevésbé nem tetszett a lánynak. Éppen hogy csak belefér. Elhúzta a szája szélét, de ha már ennyit szenvedett vele, akkor egy próbát megér. Amúgy is csurom víz volt már. Lassan bemászott a szűk lyukba,  mire Iria elkezdett hálát adni istennek és a szüleinek is, hogy ennyire vékony testalkat és, hogy nem tud hízni akármit eszik is. Egyre beljebb hatolt a pláza szellőző rendszerébe, mikor hangokra lett figyelmes végre.
-Induljunk meg a keleti szárny felé. Ez az utasítás!- hallja meg a sok halálisten beszéde között,. A zajokból ítélve elég nagy lehetett a káosz odabent is, de fogalma sem volt, hogy mégis mi lehetett ennek az oka. Azok a lidércek kint nem voltak valami erősek, inkább csak sokan. Ahogy beljebb ért a szellőzőben egy tompa búgásra is figyelmes lett, majd végül meglátta a zúgás okát. Úgy néz ki, hogy mindig bekapcsolva hagyják a gépezetet, ezért a járat belsejében egy ventilátor forog, sajnos nem is lassan. Legszivesebben hangosan káromkodott volna, de nem szeretett volna lebukni így csak magában elátkozta az egész helyzetet. Így is már szörnyen érezte magát, hogy ilyen megszégyenítő módon kell bejutnia, hát még ez is. Megpróbált hátranyúlni az egyik lábához és kivenni onnan az egyik kis tőrét. Ha sikerülne akkor közben a fejét is beveri,hát még a gerince hogyan sajgott a keskeny falak között. Amint meghallotta a távozó lépteket a szobában, vagy a folyosón, attól függ hogy hol lyukadt ki, azonnal beszúrta a kis bökőjét a propeller lapátjai közé, hogy az megálljon. Remélhetőleg ez sikerül és ezután nemes egyszerűséggel megpróbálta kiütni a helyéről a rácsot és a lapátokat is. Ha nem sikerülne erővel megoldani a kijutást, akkor egy kidoura számíthat csak, a lánglabdára, amivel kirobbantsa az akadályokat maga előtt és kiugrana végre a kellemetlen helyről. Ha sikerül, akkor egy lassú nyujtózkodás és csont ropogtatás után körbenézne és elindulna felfedezni.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro


Hozzászólások száma : 218
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Május 25, 2023 3:23 am

Iria kegyes egyszerűséggel leszedi a szellőző rácsá, majd bemászik abba kissebb nehézsegek árán. Belljebb érve mondhatni becsúszik a célba, ahol hallotta a halálisteneket. Előveszi kicsiny kését, majd megakasztja a ventillátort szinte problémák nélkül, igaz apróbb zajjal. Ezt követően leveszi az újabb rácsot, és lepattan a folyósóra ahol a többi halálisten beszélt. Csak ez után veszi észre, hogy testének több részén horzsolások keletkeztek a kúszás közben, míg a többi részen hót kosz és por. Persze ahogy letakarította magát megindul felfedezni. Ruhályának, és egykori halálisten mivoltjának köszönhetően remekül elvegyül a többiek közt. Megfigyelése során láthatja, hogy elég sok halálistent mozgósítanak egy adott riányba. Nagyon sokan mennek a már egyszer megemlített irányba, kivéve egy tagot. Ez a tag kicsit bújkál, rejtőzködik. Kinézete egyből ismerősé válik Iriának. Kis termetű fazon ez. Haja két oldalt fekete, míg középen egy egyenes vastag csíkban fehér. Mintha már látta volna valahol.

Ha esetleg innen felismerted ki lehet akár még a nevét is megírhatod.

A halalistenünk szemmel láthatólag valamiben sántikál. Kerüki a többieket, és mintha valahova nagyon el akarna jutni. Persze nem nehéz követni. Vajon Iria hogy dönt ezek után?
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria


Hozzászólások száma : 533
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue2550/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (2550/50000)
Démonmágia:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue700/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (700/50000)

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimePént. Május 26, 2023 6:19 am

Iriának végül sikerül bejutnia a célba vett épület belsejébe, azaz a híres pláza benti folyosójára. Végre kinyújtózhat a szűk hely után. Leporolja fekete kimonóját és megpróbál egy kevésbé feltűnő helyet keresni, ahol nem veszik észre annyira. Nem lenne jó ötlet most más halalistenekkel találkozni, hát még lebukni. Az egyik tartó oszlop mögé próbált elbújni, habár ez sem volt a legtökéletesebb menedék, hisz ugyanúgy észrevehette volna akárki oldalról. Mégis jobb volt, mint a semmi. Onnan kezdte figyelni az eseményeket, a nagy rohanást, amit a halálistenek olyan nagyon jól tudtak produkálni. Mindegyikük egy irányba szaladt, sietett, valószínűleg az utasítás miatt, amit Iria hallott is. A nagy káoszban viszont észrevett valamit, vagy inkább valakit. Az egyik halálisten a másik irányba sunnyogott inkább és ez túl feltűnő volt a lány számára. Alacsony figura ez, sötét rövid hajjal ami közepén fehér egy csíkban. A kíváncsiság és az undor kezdett el keveredni benne mikor felismerte a shinigamit.
~Sai?~ kérdezte magától, de egy kis idő múlva biztos volt benne, hogy ez a furcsa alak ő. Úgy dönt hogy megpróbál utána eredni és lehetőség szerint kérdőre vonni. Igyekszik úgy követni a kis embert, hogy az ne vegye észre. Ha sikerül utol érnie, akkor egy pillanatban megmarkolja a fiú kimonóját és beljebb húzza az egyik kis üzlethelyiségbe a plázán belül. Kicsit erényesebben, erősebben a falhoz vágja, majd egy kisebb gonosz mosoly kíséretében üdvözli.
-Hello Sai! Miért van az, hogy te mindig ott vagy, ahol a baj? - kérdezi tőle gúnyosan inkább, mint sem barátságosan.
- Te tudod mi folyik itt?- érdeklődik tovább, de persze csak akkor ha sikerült utolérni Sait, ha nem akkor továbbra is csak távolról követi, hogy merre megy.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro


Hozzászólások száma : 218
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 31, 2023 11:20 am

Iria hamarbfelismeri Sait, vagyis a rá hasonlító alakot, és megindul a nyomába, ám mikor az illető lefordul a pláza egyik sarkán Iria nem várt következményre figyelhet fel. A sarkot követően egyből Abarai Renjivel fut össze, aki egy pillantást vet rá, de továbbmegy. Ez az egy pillantás éppen elég lehet arra hogy az illető eltűnjön Iria szeme elöl. Persze ez is történik. Minden esetre nem mehetett messzire. Pár perc eltelte után ismét felbukkan egy ajtó mögült. Látszólag felfigyelt a nyomában lecő személyre, de mégis elszánt. Immáron biztossá válik, hogy Saival van dolgunk. Tsubaki itt ismét utánaered, de mielőtt elkapzatná az illető befordul az egyik ajtón ahol egy nagy kapu tátong tarvsla nyitva a tiszta lelkek világába őrizetlenül. Sai átlép a kapun egy pokollepke társaságában, így Íria kissé lemarad, illetve az elkapása is meghiusúl. Ám semmi baj, mivel 2 perc elteltével megjelenik az a pokollepke ami ismerős lehet Tsubakinak a titkos üzenet kapcsán. Vajon átlép a csapdának tűnő kapun? Képes lessz itthagyni mindent és mindenkit, hogy kiderítse mi is folyik itt? Ez elválik hamarosan.
Vissza az elejére Go down
Tsubaki Iria
Shinigami
Tsubaki Iria


Hozzászólások száma : 533
Tartózkodási hely : Karakura
Regisztrált : 2011. Jan. 04.

Karakterlap
Reiatsu:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue2550/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (2550/50000)
Démonmágia:
A híres Karakura Pláza - Page 2 Left_bar_bleue700/50000A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty_bar_bleue  (700/50000)

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeVas. Jún. 04, 2023 10:53 am

Az ismeretlen alak igazából hátulról sem olyan ismeretlen a lánynak. Az alacsony sunyi testalkat és a félig fehér haj elég jellegzetes ismertető jegye lett a fiúnak, Sainak. Azért is jól az emlékezetébe véste a srácot, miután Hueco Mundoban is találkozott vele Aizen előtt. Az ilyen alattomos egyéneket nem szabad elfelejteni. Követni kezdi a srácot, de miután az befordul az egyik sarkon Iriában megfagy a vér egy pillanatra. Szembe találja magát Abarai Renjivel, aki igazából csak rá pillant a lányra és semmibe veszi. Hálát is mondhatna Istennek, hogy nem vonták kérdőre, hogy ki ő és mit keres, de a halálistenek nem imádkoznak. Csak egy pillanatra figyelt rá aztán tovább is állt a vörös hajú hadnagy, de az pont elég idő volt, hogy Sai eltűnjön a látó köréből. Már már fordulna meg Iria és feladná a küldetését, mikor újból előkerül a kis sumák egy ajtó mögül és tovább sompolyog. Iria kicsit belehúzna tempóba, hisz szeretné elkapni a fiút és kérdőre vonni, de mielőtt ez meg történhetne újból elveszti az illetőt. Besurran egy ajtón újból, ahova követi még a lány, de ott már egy kapu fogadja, ami a Lelkek Világába vezet.  Leblokkolva áll csak előtte, hisz nem igazán tud rajta átmenni, ha akarna sem, pokollepke nélkül. De át akar egyáltalán menni arra a helyre, ahonnan megszökött? Nem véletlenül futott olyan gyorsan pár évvel ezelőtt. Mivan ha aztán nem tud visszatérni újból? Mivan ha felismerik és kivégzik? Ekkor pillantotta meg maga mellett azt a lepkét, ami az üzenetet hozta neki. Hagyjon itt mindent és mindenkit újból? Ha szeretné kideríteni, hogy mi történt a klubban, akkor muszáj lesz. Ha szeretné tudni, hogy Sai mit tervez megint, ha tudni akarja, hogy ki küldte az üzenetet, akkor erőt kell vennie magán és vissza kell térnie az otthonához. Végül csak sikerül megmozdítani a lábait és át lép a kapun.
Ha tényleg Soul Societyben köt ki, akkor azonnal az említett romokhoz próbál eljutni.
Vissza az elejére Go down
Ivan Azgiaro

Ivan Azgiaro


Hozzászólások száma : 218
Regisztrált : 2013. Jun. 20.

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitimeKedd Jún. 06, 2023 3:23 am

Tsubaki habozva, ám de belép a kapun utat nyitva egy újszerű jövő felé. Léptei kissé nehézkesnek tűnhetnek, hiszen aggodalmai békjóként láncolják le a nő lábait, de vajon mi várja őt a túloldalon? Ez hamarosan kiderül.

Folytatás Rukongain kívüli külterületek topicban.
Ezt a postot ott folytatom tovább.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

A híres Karakura Pláza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A híres Karakura Pláza   A híres Karakura Pláza - Page 2 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A híres Karakura Pláza
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Élők világa :: Karakura város-
Ugrás: