Bleach Szerepjáték (FRPG)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Szerepjáték (FRPG)

A Bleach nevű anime alapján elkészített FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Park

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Abarai RenjiHozzászólások száma : 24
Regisztrált : 2009. Mar. 23.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue2500/50000Park Empty_bar_bleue  (2500/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue50000/50000Park Empty_bar_bleue  (50000/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Park   Park Icon_minitimeSzer. Ápr. 15, 2009 1:51 pm

Kurakara város mezei parkja
Vissza az elejére Go down
http://www.bleach-frpg.webmmorpg.net
Akki Enzeru
Arrancar
Akki Enzeru

Hozzászólások száma : 29
Kor : 32
Tartózkodási hely : Dombegyház
Regisztrált : 2009. Apr. 19.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue295/50000Park Empty_bar_bleue  (295/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue50000/50000Park Empty_bar_bleue  (50000/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeSzomb. Ápr. 25, 2009 10:20 am

Enzeru-ék követték a Hollow-ot egészen a Parkig. közben pár csipkelődő hozzászólást kapott Enzeru, de ügyet sem vetett rájuk. * hmmm ne vitatkozz a hülyékkel, mert a végén összekevernek velük!* - gondolta. Az a Reitsu amit Enzeru érzett egyszerűen eltünt vagyis vagy meghalt vagy észrevette, hogy nagyon sugározza esetleg olyan messze kerülhettek tölük, hogy már a többi Reitsu elnyomja azokat. A Parkban áll egy éppen összedőlni akaró ház. A Fák megfelelő rejteket biztosíthatnak a számukra. A szél végig szalad a park fűvén és felborzolva azt, mintha egy anya a gyernmeke fejét símogatta volna meg.
- Mennyünk le a Parkba és a fák takárásában maradjunk ha lehet a szélíránnyal szemben. Megszeretném nézni közelebről ezt a Hollow-ot, hogy ha felesleges ne vonzunk ide illetéktelen egyéneket. - Mondta Enzeru a többieknek és avval a lendülettel be is snupoz-ot egy fa tövéhez. A többiek egy kis fázis késéssel követték.
Enzeru óvatosan kiles a fa rejtekéből és jobban szemügyre veszi a Hollow-ot.
Feje hosszúkás, és rajta vana jellegzetes hollow maszk. Ujjai hatalmas karmokban végződnek, jól látszik rajta, hogy szaggatásra kiválóan alkalmasak. Négy lába van, azok jól láthatóan erősek, és hasán, közbetlena léleklánc helye alatt egy kisebb bemélyedés található rajta. * Sajnos ebből még nem tudom meg, hogy ezt a Hollow-ot e keressük. * - Gonodlta Enzeru miközben balkezével kicsit megkaparta a feje hátúlját.
"-Nah? Támadjunk? Vagy még várjunk kicsit, hátha megjelennek azok a shinigamik, akiket említettél?" - Mondja halkan Shirai. Ezután hátra nézett a többiekre és gondolkodóba esett. Nem sok idő mulva intett a többieknek, hogy ismét gyűljenek köré majd elkezdi mondani mire gondolt:
- A támadás még korainak tartomés a Shinigami jelentlétét se érzékelem szóval a hirtelen támadás veszélyes is lehet. - Válaszolja Enzeru Shirai-nak majd folytatja a mondandóját a többieknek. - Nha most egy igen csak furcsa megoldást próbálok kivitelezni a Hollow elfogása érdekében. Megpróbálok vele komunikálni és kiszedni belőlle, hogy ő e az akit kereseünk vagy nem. Ha nem siekrülne és megpróbálna elmenekülni akkor Kyotsu - ekkor mélyebb levegőt vesz és oda fordul felé és kisebb mososlyal az arcán folytatja - Igaz, hogy nem kedvelsz és nem is kérem. Gyűjts információt, hogy milyen rosszl végzem a munkám és Mutasd meg Aizen - samanak nem érdekel, de ezt a küoldetést ne vedd félválról és próbáld meg bojkottálni. - fejezi be a hozzá intézett beszédett mosollyal az arcán. Majd visszafordul a többiekhez és komoly arrcal folytatja. - Szóval akkor ha megpróbálna elmenekülni Kyotsu megpróbálja a hallását megbénítani és én megpróbálok ebeb na pillanatban közelebb kerülni hozzá és használni a Kisokutadashii Jiboujiki-t ezután jelt adok és a többiek elkapják a hollow-ot vagyis ha má jelt adok meg is kell ölni szóval erre figyeljetek oda. Ha végeztünk azonnal elhagyjuk ezt a helyett, nehogy ránktaláljanak a Shinigamik. Remélem mindenkinek világos a terv. - fejezi be enzeru a mondatát. Kicist várt és fel áll megvárta míg mindenki elhelyezkedik a számára legjobb pozícíóba, majd elindt szép lassan a Hollow- felé. reitsuját kicsit emelte, hogy ha nekitámadna akkor ne érje váratlanul. Kiérta fák rejtekéből.
* Ha megpróbálna rámtámadni akkor megpróbálom használni a Tageisei Tate - Sokoldalú védelmet a támadás vagy támadsok hárítására. Ezután megpróbálom megváni a hasa alján lévő kis valamit, ha netán sikerülne elmenekülni valamilyen nyomunk csak legyen, hogy tudjuk követni. Ha nem jön közbe semmi mindent úgy csinálok ahogy a többieknek elmondtam.* - fejezi be a gondolat menetét.
Vissza az elejére Go down
Zaraki Kenpachi
Admin
Zaraki Kenpachi

Hozzászólások száma : 927
Regisztrált : 2008. Aug. 14.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue14000/50000Park Empty_bar_bleue  (14000/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue0/50000Park Empty_bar_bleue  (0/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeSzomb. Ápr. 25, 2009 10:45 am

*Az arrancarok kisit háborognaka terven, elglábbi kyotsu, mivel semmi kedve köüvetni Akki parancsait, de Aizennel nem mer szembeszegülni.* -Jólvan. *Egyezik bele mindhárom arrancar lassacskán, egymás után a tervbe. Enzeru megindult hát immáron a hollow felé, aki a megnövekledő reiatsura oda is tekint.*
-Ki vagy és mit akarsz? *Hördül fel, miköben két lábra emelkedik.* -Te nem vagy se hollow, se plus, de még csak shinigami sem. Milyen lény vagy hát? *Értetlenkedik, s várja magyarázatokat, újra négy lábra áll, és láthatóan felkészül arra is, hogy harcolnia kell.* -Esetleg valami új szerzemény? *Hátrál 1-2 lépést a biztonság kedvéért, hiszen a megnövekedett reiatsu bárkinek kissé ijesztő tudna lenni. mindeeközben kiotsu elővette kardját, hiszen fel kell szabadítania ahhoz amjd,h ogy a képességét használja, és ne örülne, h a acélpont megszökne a hibájából. Biztos benne, hogy Aizen őt büntetné meg, és nem Enzerut.*
-Mi ez a nagy bizaloma 90-esben?? *Suttognak össze, de láthatólag a suttogás nem megy nagoyn nekik, mivel Enzeru is tökéletesen hallja, ám a probléma, hogy a hollow is kihallotta.*
-Ki van még ott? Halljam! *Kezeit maga elé teszi, hogy felkészüljö9na csatározásra, amennyiben arra kerülne a sor.* -Többen vagytok, mi? Meg akartok ölni?! azt nem hagyhatom! *Láthatóan féla hollow, hiszen az arrancarok szellemi energiája jóval angyobb, mint az övé, emellett többen is vannak.*
Vissza az elejére Go down
http://bleach-frpg.webmmorpg.net
Akki Enzeru
Arrancar
Akki Enzeru

Hozzászólások száma : 29
Kor : 32
Tartózkodási hely : Dombegyház
Regisztrált : 2009. Apr. 19.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue295/50000Park Empty_bar_bleue  (295/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue50000/50000Park Empty_bar_bleue  (50000/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeSzomb. Ápr. 25, 2009 11:48 am

Ahogy észre veszi a Hollow Enzerut, még nem akar neki szólni, mivel fél, hogy megijed és a biztosabbra megy mivel közelről könyebb és biztosabb akármit csinálni. A Hollow hátrál és egyre több kérdést tett fel, de Enzeru még nem érezte elérkezettnek az időt, hogy még cseverésszen vele. Egyszer csak egy hangra lesz figyelmes Enzeru a háta mögötti fás részről és oda kapja a tekintetét.
" - Mi ez a nagy bizaloma 90-esben??" - Hallota, de nem csak ő hanem a Hollow is aki láthatólag meglepet az esett. *Fene, ezek egyáltalán nem tudnak semmit se és csak bajt hoznak a fejemre, ráadásul a Hollow egyre bátortalanabb lesz és még egy kisebb gyanus jelre megfog próbálni elmenekülni. Tennem kell valamit. * - gondolja enzeru mikozben tekintetétt vissza fordította a Hollow-ra és megállt egyhelyben Reitsuját léjebb engedte.
"-Ki van még ott? Halljam! Többen vagytok, mi? Meg akartok ölni?! Azt nem hagyhatom! " - válaszota a Hollow Enzeru hallgatására. Enzeru mostmár jobbnak látta, ha nem húzza tovább az időt és a Hollow idegeit.
- A nevem Akki Enzeru, Arrancar, Núméros 90. Ahonnan a hangokat amket halottál a társaim adták akik szintén Arrancar-ok. Egyenlőre nem áll szándékunkba megölni, mint gondolhaod már megtehettük volna korábban is. Lenne egy pár kérdésem hozzád és szeretném ha öszintén válaszollnál. hogy segítsek a bizalom elősegítésében előhívom a társaimat.
Shirai, Ibiki kérlek gyertek elő! A Zanpaktoutokat toljátok visza a helyére és ne csináljtok mást csak gyertek mellém.
- fejezi be a mondandóját s közben hátranéz, hogy lássa miket csinálnak a kisérői. * Remélem Kyotsu veszi a lapot és ott marad és nem fog elhamarkodottan cselekedni és a többiek nem értetlenkednek majd sokat és nem bukktatnak le. * - Gondolja Enzeru miközben visszatekint a Hollow-ra. kisebb levegővétel után folytatja.
- Mi egy olyan Hollow-ot keresünk akinek jó az elrejtőző képesége. Vele szeretnénk beszélni. Az ilyen elővigyázatosságra azért van szükség, hogyha Shinigamikba botlunk, tudjunk védekezni ellenük. Akkor megkérdezhetem, hogy neked van-e olyan képességed ami nagymértékben elrejt téged a nemkívánatos szemek elől? - Fejezi be kérdőn Enzeru, miközben halja, hogy fékmögül a többiek jönnek ki és zárkóznak fel mellé. sajnos pontosan nem tudja, hogy kyotsu ott e maradt vagy sem. * Ha nem válaszol akkor kénytelen leszek megakadályozni a szökését és remélem kyotsu-nak nem lankad a figyelme. Fontos szerepet játszik ezen terv alapjába. * - gondolja Enzeru miközben várja aHollow válaszát.
Vissza az elejére Go down
Zaraki Kenpachi
Admin
Zaraki Kenpachi

Hozzászólások száma : 927
Regisztrált : 2008. Aug. 14.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue14000/50000Park Empty_bar_bleue  (14000/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue0/50000Park Empty_bar_bleue  (0/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeSzomb. Ápr. 25, 2009 10:03 pm

*A hollow végighallgatja a szavait Enzerunak, s szerencséjére Kyotsu tudja, hogy hola helye, még a kis fészerszerűségben maradt.* -Itt vagyunk.*Szólalt fel Shiroi.A hollow még nem eresztette le védelmét, bármira ksézen áll. Nem telejsen hülye azért, mert csupná hollow, úgyhogy van esze, és nem vaálszol egyből.* -Szóval a kéepsségeim érdekelnének? Mi van, ha van efféle rejtőzködő képességem, és mi van, ha nincs? *Majd kisebb szünetet tart, s feltesz mgée gy kérdést.* -Emellett, mik azok az arrancarok, életben nem hallottam róluk. *Nos, ha Enzeru kitudja okoskodni, ez már egy információt jelenthet a számára, már amennyiben értelmezni is tudja a dolgot.* -Vároma váalszaitok, addig nem fogok váalszolni nektek. *Láthatóan egy kcsiit angyobb biztonságban érzi magát a hollow, mióta meghallotta a kérdést, de azért nem bízza el magát.*
Vissza az elejére Go down
http://bleach-frpg.webmmorpg.net
Akki Enzeru
Arrancar
Akki Enzeru

Hozzászólások száma : 29
Kor : 32
Tartózkodási hely : Dombegyház
Regisztrált : 2009. Apr. 19.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue295/50000Park Empty_bar_bleue  (295/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue50000/50000Park Empty_bar_bleue  (50000/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeVas. Ápr. 26, 2009 4:45 pm

* Jóó... Kitsu vette a lapot...hatot rá az Aizen-es mondókám...ennek örülök végre egy kis előre lépés...de gond van még elég...* - Gondolja Enzeru miközben végig hallgatta a két társa és a Hollow mondandóját.
- Engedd meg, előb az Arrancar-os kérdésedre válaszoljak. Az Arrancarok Erősebbek minden hollownál és még az Adjuntas-oknál is. Mi úgy váltunk erősebbé, hogy eltört a maszkunk amiben a Vezetőnk segített. A nevünk után van egy szám. Az enyém 90. Azaz Akki Enzeru Núméros 90. Ez a szám azt jelzi, hogy ki mikor "született" és nem az erőt. Sajna ezt sokan szokták keverni az Arrancar-ok között is. A pozitívuma, hogy a Shinigamik is keverik ezért könnyebb dolgunk van ellenük. - szakítja félbe magát majd a földre néz alatta majd újra a Hollow-ra. - Nem bánod, hogy ha leülök ide a földre? Kicsit hosszabbra fog nyúlni mint amire számoltam. - Fejezi be Enzeru mosolyogva majd várja A Hollow ble egyezését. Amikor megkapja a földre huppan a kisebb port felkavarva majd jelez a többieknek is, hogy üljenek le. * Így Kitsu-nak könnyebb lesz a dolga, nme fogjuk zavarni a munkálataiban. * - Gondolja miközben várja a többiek mozdulatait. Amikor Megtörtént visszanézz a Hollow-ra majd folytatja.
- Mi Huenca Mondouban élünk. Személy szerint megvetem azt a helyett szívesebben vagyok az élők világában, de ez csak személyes vélemény. Nha Amint eltörik a Hollow maszkunk felvesszük régi emberi formánkat és Lesz egy Zanpaktounk. Ennek segítségével visszatérhetünk Hollow-i formánkba természetesen az erőnk sokszorosára nő ezáltal. Nha legyen erről ennyi majd ha odáig eljutunk többet megfogsz erről tudni. Csak rajtad áll. Ami a másik kérdésedet illeti.- fejezi be a mondandóját majd z eddigi nyugodt és felüdült arckifejezés és hangja átment egy kissé komolyabb változatba. A jobb térdét felhúzza és ráteszi a jobb kezét. A bal kezével a Zanpaktouja markolatához nyúl úgy hogy a Hollow ne vegye észre.
- Ha neked van rejtőzködő képességed meg kell hívjalak a vezérünk elé, mert nagyon kíváncsi lenne rád és lenen pár kérdése hozzád. Ha szerencséd van - itt egy fintort vág az arcára amely gyorsabb tovaszáll - talán téged is átváltoztat Arrancar-á vagyis felajánlja. A Kíséretedet biztosítjuk hozzá, szóval a Shinigamiktól se kell, hogy tarts addig ameddig el nem érünk Las Nochesbe ahol a törzshelyünk van. Erre a szavat adom.
Ha nincs ilyen képességed akkor mi tovább állunk és itt hagyunk a környéken ólálkodó Shinigami-knak. Szavamat adom, hogy én semmilyen támadó cselekedettet nem fogok ellened elkövetni. Pont egy másik Hollow-val harcolnak vagyis nemsokára fognak. Ha hazudsz hamar ki fog derülni és annak nem lesz jó vége. Szóval én válaszoltam minden kérdésedre szóval válaszolt te is az enyémre. Nem támadtalak meg rögtön pedig megtehettem volna. Ennek alapján válaszolj. Ne húzzuk egymás idejét tovább.
- Fejezte be Enzeru a mondandóját majd felállt és leporolta a nadrágját és oldalazva arrább állt onnan ahonnan Kitsu támadása érkezhet majd ha szükséges. A többiek követték.
- Nos Akkor mi a válaszod? - Kérdi kicsit sürgetve Enzeru
* Nha ha nem a válasz a többit a többiekre hagyom...látszólag már szeretnének kicsit harcolni. Ha azt mondja, hogy ő az akkor rögtön szólok kitsunak, hoyg ne támadjon és megpróbálom beadagolni a Hllow-nak hogy ez a tartalék biztosítás szükséges volt..majd kitalálok valamit...mondjuk, hogy a Shinigaikat figyelte...* - Gondolta Enzeru míg várta a Hollow válaszát.
Vissza az elejére Go down
Zaraki Kenpachi
Admin
Zaraki Kenpachi

Hozzászólások száma : 927
Regisztrált : 2008. Aug. 14.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue14000/50000Park Empty_bar_bleue  (14000/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue0/50000Park Empty_bar_bleue  (0/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeVas. Ápr. 26, 2009 9:11 pm

*A hollow agya láthatólag nagyban dolgozik, s így egy-két másodperces csönd van, mely az arrancaroknak kcsit hosszabnak tűnhet, bára ezzel a hollow is így van. Nyúlnak a másodpercek, egyre hosszabbaknak tűnnek, ahogyan a hollow válaszára várnak.*
-Szóval,e zt az arrancaros dolfot értem. De... Ha aztmondom, hogy igen, elvsiztek ebe a Las nochesbe, ahol ha nemtudok megfelelően teljesíteni meghalok. Ha nemet mondok, itt hagytok a shinigamiknak, és azok ölnek meg... Egyik sem lenne túl jó, nem gondolod? *Teszi fel a költői kérdést, természetesen a választ nem is várja rá, ez hangneméből nyílvánvaló volt. Jómaga felkészül bármi eshetőségre, még midnig nem bízik az arrancarban igazán.*
-Nos, haldd a válaszom. Nincs semmiféle képességem, ami segíthetne elbújom, én msáhogy élek emg ebben a világban. És jöhetnek azok a shinigamik, majd megközdük velük, vagy majd elszökök valahova előlük, most, hogy tudom, hogy itt vannak. *Adja meg a válaszát, s reméli, hogy ezek után az arrancarok távozóra fogják.*
Vissza az elejére Go down
http://bleach-frpg.webmmorpg.net
Akki Enzeru
Arrancar
Akki Enzeru

Hozzászólások száma : 29
Kor : 32
Tartózkodási hely : Dombegyház
Regisztrált : 2009. Apr. 19.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue295/50000Park Empty_bar_bleue  (295/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue50000/50000Park Empty_bar_bleue  (50000/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeVas. Ápr. 26, 2009 9:52 pm

*Hmmm...őszintén szólva csodálkozom a válaszodon, de elfogadom. Szóval a Shinigamik intézzenek el mint a sorstársaid. Nem gond, amúgy s szeretem azokat a lényeket akik nem használják azt amijük van, vagyis az eszüket.* - Fejezi be Enzeru és bal kezével fogja a fejét amit közben balról jobbra elkezd rázni. Majd felnéz a fák rengetegébe s jelzi Kyotsu-nak, hogy elkezdheti a támadását.
- Shirai, Ibiki ha gondoljátok segítsetek Kyotsu-nak a Hollow kivégzésében. Nem hagyhatunk nyomot magunk után amiből kikövetkeztethetik, hogy miért vagyunk itt. El kell varrni a szálakat.Siessetek azért, nem akarok kellemetlen kíséretet. - Mondja a két Arrancar-nak akik mellette álltak s nyomban hátrébb Sonido-zott.
és elkezdte keresni a többi reitsu-t. Becsukta a szemét és koncentrált s a kezét összekulcsolta maga előtt. A szél feltámadt a fák lombjai elkezdtek mozogni. A nap már majdnem az ég közepén járt. * Fene sok időt töltöttünk el a semmiért...* - gondolta Enzeru miközben koncentrált a Hollow-uk megtalálására. Közben nem felétkezett meg harcról sem és arról sem, hoyg Shinigamik akik közelben vannak hamar ideérhetnek.
* Legalább megtudom, mire képesek és mire számíthatok ha komolyabb harcra kerülne a sor...ha egyedül lennék már végeztem volna vele...bármilyen gyenge szeretek harcolni.* - közben mosoly szenderül az arcára mikor érzi hogy Zanpaktoujikat szabadon engedik a többiek. Hirtelen a mosoly halványodni kezd majd teljesen hátat fordít a harcmezőnek. * 5 Hollow volt itt mikor jöttem...egyel most harcolunk egy eltűnt. Eggyel most harcolnak a Shinigami-k egy...kettő... két Shinigami van és nem olyan gyengék éppen annyira hogy tudjanak minket gátolni, a Hollow erősebb fajta, de nem ő az aki nekünk kell túlságosan is érzem a jelenlétét szóval nem rejti el magát...van egy kisebb Reitsu a parktól nem messze...ha végeztek arra megyünk...egy van távolabb annak nagyobb a Reitsuja és mozog. sietni kell mert mintha ők is keresnének egy Hollow-ot, remélem nem azt akit mi is. Oké a Cél megvan már csak itt kell rendet rakni. * - fejezi be mondandóját. Kinyitja szemét , karjait leengedi maga mellé a fejét félig a Hollow és az Arracar-ok felé fordítja a tekintete szúrós.
a Harctéren egyetlen szemét darab, kis zacskó vagy egy papírdarabka se maradt a Reitsuk el engedése közben...* Hehe 3 an szabadjára engedett zanpaktoujának a Reitsuja majdnem olyan mint az enyém alapszinten...bár nézhetném még egy darabig de sietnünk kell...* - gondolta Enzeru majd teljes testével a harc felé fordul. * figyelek egy darabig és ha nem sikerül elintézniük rövid időn belül a Hollow fölé Sonido-zok és a kardommal megpróbálom ketté szelni...sajan nincs időnk játszani, de nem is akarom őket most magamra hargítani. Remélem gyorsan megoldják. A Shinigamikra is figyelni kell, nehoyg ideinduljanak, a védelemet se szabad leengedni. * Ha végeztünk Azonnal aelindulunk Alacsony reitsuval a kiszemelt Hollow-felé és közben elmondom mi a szituáció. - Gondola Enzeru kicsit összeráncolt szemöldökkel és szúrós tekintettel.
Vissza az elejére Go down
Zaraki Kenpachi
Admin
Zaraki Kenpachi

Hozzászólások száma : 927
Regisztrált : 2008. Aug. 14.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue14000/50000Park Empty_bar_bleue  (14000/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue0/50000Park Empty_bar_bleue  (0/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeHétf. Ápr. 27, 2009 3:35 pm

*SAz arrancarok már angyban várnak, Kyotsu gyilkos szándéka már éerződik, mikor hallatszódik, hogy nem őa keresett hollow, de azért még a három arrancar megvárja Enzeru parancsát a támadásra. Mikro az érkezika kis sufni teteje szinte lerobban, mikor Kyotsu átalakul majd előugrik rejtekhelyéről. Kinézete alapján tücsöakre hasonlít. * -Dögölj meeeg! *Majd hangktlsébe kelt, s s hollwo teljesen emgzavarodik jobbara-blara kapkodja a fejét, s ltáhatóan mráa zt sme tudja, hogy merre meneküljön. Imigi és Shirai is átalakulnak, közben reiatsujuk felszabadul, s egyrszerre idnítanak táamdást. Imigi megindítja a tüjskéket testnyílásaiból, melyekkel televan hollow teste, imigi pedig egy balát küld az ellenfélre, majd egyből egy cerot is megindít felé. Az a bal elől még kitér de a ceroba pont beleugrott, s a földre rogy a talállattól, eléggé megkpata a magáét.Shiroi tüskéi folyamatusan testébe sállnak, olyan erővel, hogy szinte keresztülmenneka tüskék rajtuk. A hollow lassan összeesik, hulalállapotba majd lassan elkezd eltűnni, reiatsuja a semmibe foszolva.*
-Nois ez kész lenne. *halaltsizka egyik arrancar hangja.* -Merre tovább?*Kérik a további utasítást, persze természertesen ők is érzika amradék hollowokat, de a parancs nélkül nem mehetnek egyik felé sem, azzal Azennel szegülnének szembe.*
Vissza az elejére Go down
http://bleach-frpg.webmmorpg.net
Sentor

Sentor

Hozzászólások száma : 140
Kor : 28
Tartózkodási hely : Tamási vagy Pécs
Regisztrált : 2009. Apr. 15.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue961/50000Park Empty_bar_bleue  (961/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue0/50000Park Empty_bar_bleue  (0/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeSzer. Ápr. 29, 2009 7:28 pm

*Sentor besétál a parkaba, itt ugyan érez némi lélekenergia maradékot, de legalább már elhúzott mindenki... Leül a földre és az ölébe teszi a kis kést az oldaláról. Lecsúkja a szemeit és megpróbál ráhangolódni a zanpakutója hangjára, hogy kicsit megnyugodjon.*
Vissza az elejére Go down
GrimmjowHozzászólások száma : 24
Regisztrált : 2009. Apr. 26.

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeCsüt. Ápr. 30, 2009 4:38 pm

Sentor

A nyugtató módszered sikerül, érzed, ahogy a stressz minden gondja odébb száll. Hajadat néha egy-egy lágyszellő fújja meg, ezzel összeborzolva azt. Nyugalmadat azonban valami megzavarja, egy menekülő lélek. A férfi negyvenes éveiben lehet, barna, lefésült haja és ugyanilyen színű bajusz van rajta. Kétségbe esetten rohan feléd, az utolsó néhány méterben már ordít is.
- Meneküljön azonnal! Egy hatalmas szörny van a nyomomba! Meneküljön, mert megeszi magát!
A szörny szó hallatán már tudhatod, hogy valójában mi üldözi a férfit, egy hollow, ami fel is tűnt a férfi kiabálása után. Gorillaszerű teste van, magasságban kicsit magasabb tőled. Barna szőr fedi be az egész testét, kivéve a maszkját, a kézfejeit és lábfejeit. Hosszasan nézz téged és a férfit, majd végül a testén lévő szőrök megragadják a szellem férfit, és szépen lassan feléje húzzák. A férfi kétségbe esetten kiállt segítségért feléd, a hollow azonban szőrével hamar elhallgatja. Mit teszel? Megpróbálod megmenteni a férfit, vagy elmész és magára hagyod?
Vissza az elejére Go down
Sentor

Sentor

Hozzászólások száma : 140
Kor : 28
Tartózkodási hely : Tamási vagy Pécs
Regisztrált : 2009. Apr. 15.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue961/50000Park Empty_bar_bleue  (961/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue0/50000Park Empty_bar_bleue  (0/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeCsüt. Ápr. 30, 2009 6:38 pm

*Lassan felállok és a szörny szemébe nézek, miközben kieresztem magamból a lélekenergiámat.*
Anei! *A zanpakútóm megnyúlik és fekete árnyékk kezdenek belőle szivárogni. Érzem, ahogy a villámtáncnál is gyorsabbságra képes leszek.*
Ideje lesz nekem is mutatni valamit, mert még a végén azt hiszik, hogy béna vagyok.*Hihetetlen sebességgel megpróbálom kinyisszantani a szörny szőreiből a lelket, ha sikerül elküldöm innen valahova máshova, ha nem akkor megpróbálom a gyors ugrálásaimmal összezavarnia "szörnyet" és mindenképpen maszkra megyek.*
Vissza az elejére Go down
GrimmjowHozzászólások száma : 24
Regisztrált : 2009. Apr. 26.

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 4:23 pm

A haj vágás sikerül, a férfi kiszabadul a hollow fogságából, majd egyből elrohan és itt hagy téged az ellenfeleddel. Ha már az ellenfelednél tartunk, akkor meg kell említenem, hogy elég mérges kedvébe van jelenleg, mivel a kajája kiszabadult.
- Te hitvány! Te nem vagy közönséges ember. Akkor Shinigami lennél? Ha az vagy akkor elég különös lehetsz, mert te benned más a lélek energia. De nem sokára meg is tudom, hogy mennyire.
Mielőtt reagálhatnál a kezével, már hátra is lökött, egyenest a közeli fának, ami azonnal ketté is tőr. Nem szenvedtél komolyabb sérülést, mindössze néhány karcolás van rajtad.
Eközben a hollow szőrei ismét megnyúlnak és egyenest feléd közelednek.
- Pusztulj! - kiálltja hangosan az ellenfeled.
Vissza az elejére Go down
Sentor

Sentor

Hozzászólások száma : 140
Kor : 28
Tartózkodási hely : Tamási vagy Pécs
Regisztrált : 2009. Apr. 15.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue961/50000Park Empty_bar_bleue  (961/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue0/50000Park Empty_bar_bleue  (0/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 6:10 pm

*Sentor kihasználja a zanpakutója által biztosított gyorsaságot, és a hollow háta mögé ugrik.*
Hová nézel behemót? *Próbálja kicsit heccelni a hollowot és magában is növelni a harci vágyat. Ezután megpróbálja hátulról átszúrni a fejét. Mindenesetre ha betalál kellemetlenül fagyott lesz a seb.*
Vissza az elejére Go down
GrimmjowHozzászólások száma : 24
Regisztrált : 2009. Apr. 26.

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeVas. Május 03, 2009 11:37 am

A gyorsaságod meglepi ellenfeledet, döbbenve nézi a helyet, ahol előbb átáll.
- Hol vagy? Elmenekültél? Vagy talán már meghalt? Vagy véletlenül megettem?
Gondolkodni nem tudott tovább, mert gyorsan megpróbált hátra nézni, amit lehetd, hogy nem kellett volna. Ugyanis ahogy megfordult pont a maszkját érte a támadás. Fájdalmasan felkiáltott, majd a maszk széttört és végül meghalt a Hollow.

//Jutalmad: 5 Reiatsu, 3 elosztható pont és +2 pont a gyorsaságodra//
Vissza az elejére Go down
Sentor

Sentor

Hozzászólások száma : 140
Kor : 28
Tartózkodási hely : Tamási vagy Pécs
Regisztrált : 2009. Apr. 15.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue961/50000Park Empty_bar_bleue  (961/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue0/50000Park Empty_bar_bleue  (0/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeVas. Május 03, 2009 11:51 am

//Köszi a gyors lezárást Very Happy//

~Huhh ilyet is régen csináltam már.~*Gondolja Sentor miközben nézi a széporladó hollowot. Nagyjából ekkor megérzi, az erdő felől jövő sok személytől származó szellemi energiát.*
Ott biztos nagy buli van, megyek megnézni mi az.*Mivelmég mindig elég gyors, ezért ha figyelte is valaki akkor ő is csak azt látta, hogy eltűnik egy kisebb porfelhőt hagyva maga után.*
Vissza az elejére Go down
Arashi

Arashi

Hozzászólások száma : 53
Regisztrált : 2009. Jun. 18.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue448/50000Park Empty_bar_bleue  (448/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue10/50000Park Empty_bar_bleue  (10/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeCsüt. Aug. 27, 2009 10:10 pm

*Arashi a hollowkeresés unalmassága végül a parkba vezette.Egy padon mely pont a szökőkútra nézett helyezte kényelembe magát.Hátradőlt s arcával a csillagokat vizsgálgatta.*
~Mostanában egyre kevesebb hollow akad horogra ebben a városban.Fenébe,így semmit nem lehet fejlődni,hogy nem találok egy jó ellenfelet!
*Gondolataiba elmerülve nézegeti a nyakában lógó fémet.A golyó maradványaiból,melyel megölték csinálta a nyakláncát.*
Vissza az elejére Go down
SariaHozzászólások száma : 24
Regisztrált : 2009. Aug. 28.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue285/50000Park Empty_bar_bleue  (285/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue75/50000Park Empty_bar_bleue  (75/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeHétf. Okt. 19, 2009 5:38 pm

~ Arashi
*Saria gyakran átlátogat az emberi világba, már csak szórakozásból is. De ez a mai este különösen eseménytelenül telik. Kényelmes tempóban sétálgat a parkot átszelő ösvényen, kedvenc "álruhájában". Külső szemlélődő, egy lélek, netán egy shinigami, csak egy 20 év körüli nőt látna. Hála annak a sok kiruccanásnak, a nő viszonylag odavalósinak tűnik. Hosszú, feketés-kékes haja a háta közepéig ér, szeme borostyánsárga. Világos farmert, sötétkék V-kivágású, hosszú ujjú blúzt visel, nyakában hosszú, sötétszürke, kötött sál libeg. Lélekenergiáját már csak óvatosságból is megpróbálja a legkisebbre leszorítani, nehogy feltűnést keltsen ezen a csillagfényes éjszakán.*
~ Baah, unalmas az élete egy magamfajta adjuchasnak... *Gondolja, miközben vészesen közeledik Arashi felé. Furcsa szellemi energiára lesz figyelmes, mikor a szökőkúthoz ér. Meg is torpan pár pillanatra. Arashin kívül sehol egy lélek, élő meg pláne, józan ember hajnali kettőkor már alszik. Magában elmosolyodik. Talán még is történik valami érdekes ma este. Közvetlenül Arashival szemben helyezkedik el egy padon, hogy pontosan ráláthasson a vaizardra. Közöttük csak a fel-feltörő szökőkút szakítja meg a szabad teret.*
Vissza az elejére Go down
Arashi

Arashi

Hozzászólások száma : 53
Regisztrált : 2009. Jun. 18.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue448/50000Park Empty_bar_bleue  (448/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue10/50000Park Empty_bar_bleue  (10/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeKedd Okt. 20, 2009 11:08 am

~Hmm,egy lány...De mit keres itt ilyen késő este?...Mindegy is,mások magánügye nem az én dolgom,bár eléggé furcsa érzésem van vele kapcsolatban.Épp itt az ideje folytatni a hollow vadászatot,talán horogra akad valami ma éjjel.
*Felkel a padról,a park gyér világítása és éjfekete ruhája segíti az esti sötétségbe való beolvadást.Kezei zsebében pihennek,katanája pedig a hátán.A csillagok nem látszanak a késő esti égbolton.Egy lágy,hideg szellő suhan át a parkon felfodrozva a vizet.a levelek vészjósló zörgése a vihar előtti csendet idézi fel.Arashi továbbhalad a szépen karban tartott fűben,léptei zaját elnyomják a környezet apró neszei.*
~Rossz előérzetetm van ezzel az estével kapcsolatban,talán mégis vissza kéne mennem a főhadiszállásra....*Megtorpan a nyílt,füves terepen.Gondolotai a hollowok és a főhadiszállás között ingáznak.*
Vissza az elejére Go down
SariaHozzászólások száma : 24
Regisztrált : 2009. Aug. 28.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue285/50000Park Empty_bar_bleue  (285/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue75/50000Park Empty_bar_bleue  (75/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeKedd Okt. 20, 2009 4:23 pm

*Saria már vigyorog magában, mikor meglátja Arashi hátán a katana-t. Egyre biztosabb benne, hogy egy furcsa shinigami kavarodott a karmai közé. Legalább lesz mivel szórakoznia.*
~ Akkor hát kezdődjön a móka! - mosolyodik el ál-alakja is.
*Arashi elindul, egyre távolodik, s a táj apró változáson megy át. A fák leveleit megzörgeti egy kósza fuvallat, fodrokkal díszíti a tó felszínét, ami mellett a vaizard elhalad, majd a szökőkútból erőteljesen feltör a víz, s csobogó hang hasít az éjszaka csöndjébe. Ezután minden elhall, újra elnémul a park egy pillanatra. Saria most léptette át Arashit az ál-parkba. A szökőkút már alig folyik, a szél néha-néha kap bele a padon ülő nő sötét hajába.
Rekedt hollow-kiáltás hallik a távolban, majd a park tó melletti, erdős része fölött megnyílik egy garganta. Néhány óriás-hollow szintű szörny röppen ki belőle, majd körözni kezdenek Arashi feje fölött. Az előbbi hang tulajdonosa, egy hatalmas menos, nyílegyenesen a vaizard felé tart. A repülő szörnyikék kicsik, de annál veszedelmesebbek. Démonszárnyaikat teljesen befedi a fehér anyag, lapos pofájukból két hosszú, fülszerű, hegyes tüske áll ki. A négy lábuk mindegyikének végén pengeéles karmok vannak, melyek tépésre specializálódtak. Az a furcsa, hogy mind a kb. tíz darab ilyen hollow ugyanúgy néz ki. A menos egyre közeledik Arashi felé, majd elkezdi előkészíteni a cerot. A démonmadarak közül 2-3 szarvát előre tartva zuhan a vaizard felé.*
Vissza az elejére Go down
Arashi

Arashi

Hozzászólások száma : 53
Regisztrált : 2009. Jun. 18.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue448/50000Park Empty_bar_bleue  (448/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue10/50000Park Empty_bar_bleue  (10/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeKedd Okt. 20, 2009 6:24 pm

*Arashi megdöbben a díszes felhozataltól.Elkerekedett szemmel nézi,ahogy a hollowok megjelennek.Jobb kezével katanajáért nyúl és előhúzza azt.*
~Na tessék,újabb példája annak,hogy vigyázz mit kívánsz.
-Temeraire!
*A nevének elhangzása után a kard két oldalán lévő sárkányok leválnak a kardról és Arashi kezébe helyezik magukat.A két kard megformálódott.Arashi épp készült a védekezésre,de hirtelen inkább hátraugrott és elkezdett futni a szökőkút irányába.A levegőből támadó hollowok tehetetlenül csapódtak a földbe nagy port kavarva a csendes tisztáson.*
~Ez nem igaz,az a lány még mindig itt van.Valahogy el kell érnem,hogy elfusson...Megvan!
-ÁÁÁ,most meghalsz!Fuss,ha kedves az életed,mert kinyírlak!
~Jézusom,el sem hiszem,hogy erre a szintre kell leereszkednem...
*Megpróbál vérszomjas arcot erőltetni magára,de csak egy grimasz lett belőle.Egyik kardját előreszegezve,a másikat a feje fölé emelve fut a lány felé,hogy elijessze.*
~Ha ettől sem fut el,akkor emelem kalapom...
Vissza az elejére Go down
SariaHozzászólások száma : 24
Regisztrált : 2009. Aug. 28.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue285/50000Park Empty_bar_bleue  (285/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue75/50000Park Empty_bar_bleue  (75/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeKedd Okt. 20, 2009 7:03 pm

*Miután a három hollow a földbe csapódott, nagy port kavarva eltűntek. A menos még mindig gyűjtötte a cerot, ami már lassan-lassan felrobbanni látszott, de az energiagömb csak nőtt, és nőtt. A levegőben a démonmadarak tovább köröztek Arashi felett.
Az emberek sokszori tanulmányozása miatt Saria tisztában van vele, hogy egy normális ember hasonló esetben mit tenne. Azonban tudja hogy 'shinigami' biztos nem ölné meg a nőt. Mikor a vaizard furcsa grimaszt vágva elkezd rohanni az ál-alakja felé, meghökkent arcot vág, majd úgy néz Arashira, mint egy őrültre. Megvárja hogy a vaizard közelebb érjen, majd ellöveti a menos-szal a cerot, egyenesen a nő és Arashi felé. Kíváncsi, mit lép erre a vaizard... *


A hozzászólást Saria összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 21, 2009 1:13 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Arashi

Arashi

Hozzászólások száma : 53
Regisztrált : 2009. Jun. 18.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue448/50000Park Empty_bar_bleue  (448/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue10/50000Park Empty_bar_bleue  (10/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeKedd Okt. 20, 2009 10:16 pm

~Nem megy sehova,csak egy helyben ül.Hogy lehetnek az embereknek ilyen eszement reakcióik?!Most még vele is foglalkozhatok....
*Tempóját a maximumra fokozva gyorsan odaér a lányhoz.A cero még mindig csak nőtt,a démonmadarak lemaradtak a hirtelen gyorsulás miatt.Arashi bal karjával kapta fel gyanútlan áldozatát,majd meg sem állva továbbrohant.Rohanás közben a hollowokat tartotta szemmel,csak néha pillantott a szállítmányára.Hátranézve Arashi láthatta,ahogy menos ellövi a cerot.A lövés megrázta a környéket,arashi irányt változtatott,hogy kitérjen a csapás elől.*
~Hogy a francba került elő hirtlen a semmiből ennyi hollow és ráadásul egy menos is.Ráadásul ez a hölgy túl nyugodt...Valami tényleg nem stimmel...
Vissza az elejére Go down
SariaHozzászólások száma : 24
Regisztrált : 2009. Aug. 28.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue285/50000Park Empty_bar_bleue  (285/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue75/50000Park Empty_bar_bleue  (75/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeSzer. Okt. 21, 2009 1:41 pm

*Saria elégedetten nézi a műsort, Arashi gyorsaságán teljesen meglepődve. A cero becsapódásának helyén kráter-féle lyuk tátong. Az energiagömb elpusztította a szökőkutat és a padok környékét. Arashi felkapja az adjuchas kedvenc bábját, és hihetetlen sebességgel megmenti a cerotól.*
~ Na ez már valami, shinigamikám! Szóval a shikaiodtól gyorsaságot kapsz, eeh? *Vigyorodik el a hollow. Arashin látszik hogy észrevette, hogy valami nem stimmel, ezen - már ha lehetséges - Saria még jobban elvigyorodik.*
~ Szóval feltűnt neki! Figyelmesebb mint gondoltam... Hmm, akkor csavarjuk meg egy kicsit! *Amint ezt Saria kigondolja, az Arashi kezében lévő nő teste vad kapálózás helyett elernyed, majd a testből egy shinigami egyenruhás tiszt ugrik ki. Külsőleg ugyanúgy néz ki, mint gigai-a. A kiugrás után a nő puhán a földre huppan, majd a hátán lévő tokból hirtelen kirántva a kardot, a vaizardra szegezi fegyverét. Tekintetével ölni tudna.*
- Ha még egyszer, egyetlen egyszer, meg mersz zavarni küldetés közben, kinyírlak, te idióta!! Az lenne a dolgod, hogy a hollow-kat elpusztítsd! Nem lehet igaz, hogy nem tűnt fel! Nem tudsz felismerni egy egyszerű shinigami szellemi energiát??? Mikor elkezdtél rohanni felém, tömény reiatsut eregettem feléd, te ostoba! És mi ez a szerelés?? Hol van az egyenruhád??? *Fakad ki az előbb még oly nyugodt nő. Karján hadnagyi jelvény díszeleg, habár, vagy a sötét miatt, vagy mert egészen homályos, nem látszódik melyik osztag tagja. Saria igen jól szórakozik. A menos, és a hollow-madarak eközben Arashiék felé tartanak, ám igen lassan, még egy Menoshoz képest is.*


A hozzászólást Saria összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 21, 2009 4:22 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Arashi

Arashi

Hozzászólások száma : 53
Regisztrált : 2009. Jun. 18.

Karakterlap
Reiatsu:
Park Left_bar_bleue448/50000Park Empty_bar_bleue  (448/50000)
Démonmágia:
Park Left_bar_bleue10/50000Park Empty_bar_bleue  (10/50000)

Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitimeSzer. Okt. 21, 2009 4:06 pm

*Arashi-t megdöbbenti a hadnagy felbukkanása,a testet eldobja.Erősen koncentrál,hogy úrrá legyen meghökkenésén,közben egy tervet dolgoz ki és hozzá is lát a megvalósításához.*
-Elnézést kérek,minden bizonnyal észleltem volna,ha tényleg küld felém egy reiatsu hullámot.Megbocsásson,de nem látom jól melyik osztaghoz is tartozik.Ami az egyenruhámat illeti...azt a lelkek világában kellett hagynom,amikor kineveztek ide és mellesleg ez a ruha nagyon is jól néz ki.Ha jól gondolom,akkor a küldetésének része,hogy elpusztítse ezeket a hollowokat,nem igaz? *Gúnyos hangnemét komolyabbra váltja a hollow közeledése miatt.Odaugrik a hadnagy mellé.*
-Várom a válaszait,amíg ideérnek azok a bestiák el is mondhatja.Mellesleg én az ön helyében nem támadnék az előbbi hangnem miatt.A Lelkek világa biztos nem nézné jó szemmel,hogy csak úgy megöli egy társát.Inkább foglalkozzunk mindketten ezekkel a szörnyekkel.
*Szemét a shinigamin tartja,a hollowok még nincsenek olyan közel,hogy rájuk figyelnie kelljen.A sok ellenséges erő szúróssá tette tekintetét,nem tetszik neki,hogy egy halálisten és egy cspat hollow közé szorult.Ám ezen kívül nem hagyja,hogy gondolotainak hatása kiüljön arcára.Kardjai készenlétben várnak kezeiben a harc kezdetére.*
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park   Park Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Park
Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Szerepjáték (FRPG) :: Élők világa :: Karakura város-
Ugrás: